In meciul cu crapizii, sper ca Oli sa continue cu asezarea 4-3-1-2, care mi se pare cea mai inspirata din punct de vedere ofensiv, si cea mai potrivita pentru noul nostru coordonator, Elton. As vedea urmatorul prim 11:
-------------Badea------Thereau-----------------
-------------------Elton------------------------
---Bostina-----Ov.Petre/Radoi--------Banel------
Nesu--------Radoi/Ghionea-------Goian-------P.Marin
-------------------Andrey------------------------
Presupun aici ca si P.Marin si Ghionea s-au recuperat dupa accidentarile lor, caz in care capitanul ar trebui trecut la mijloc (lasand deoparte doleantele lui Becali, este cel mai bun inchizator pe care il avem, si cel care da siguranta intregului sistem defensiv). Variantele de gen Croitoru sau Ochirosii titulari sunt bune, intr-adevar bune, insa atata timp cat Oli este pe banca si nu isi schimba mentalitatea, sau macar parerea despre acesti 2 jucatori BUNI, zic eu ca nu avem sanse sa ii vedem in primul 11. Banel trebuie sa fie, din acelasi motiv. Oli pe banca=Banel titular. Chiar nu imi displace ca jucator, doar ca ar putea sa lucreze la tehnica si la pase/centrari, ca sa completeze singura lui arma, travaliul. Reintoarerea lui Petrica Marin probabil il va propulsa inapoi in postul de titular mijlocas dreapta. Pe stanga, Bostina mi se pare cea mai buna alegere, pentru ca pune mingea jos si gandeste. Poate intra in combinatii cu Elton, si apoi sa deschida prin pase directe, pe jos, spre varfuri. In atac, Badea si Thereau, dintr-un motiv simplu. Ei sunt cei mai in forma. Victoras incearca, dar din pacate nu si-a revenit la forma care l-a consacrat.
Prevad o victorie cu 3-1 pentru ros-albastrii nostri!
steag1 steag2