Conform GSp numai 200 de timisoreni vor fi la meci, restul vor fi din galeria milogilor.
Conform GSp numai 200 de timisoreni vor fi la meci, restul vor fi din galeria milogilor.
Aia n-au dupa ce sa bea apa si vin la Bucuresti....mai si ziceau ca vin 2-3 mii
...ai dreacului rupti ....200 de taranusi frustrati plus cativa lautari
... O sa ne lasam telefoanele la intrare ca sa nu filmam =)) si le luam cand iesim =)) ca pe brichete:))...Incepuse sa se stranga la carefour orhidea ca am trecut pe acolo...jandarmii bineinteles
...sper sa ajung si eu la meci steagcruce2
Tare antipatic imi e forumul asta nou.
experiment:
Gigi vrea pe Giulesti, dar sper sa-l faca Meme sa se razgandeasca. Cel mai bine la Piatra-Neamt!
Si cum luam bilete?
Si cum luam bilete?
Pana la urma merge Galeria la meci? Totusi, 450 de bilete sunt prea putine. A ridicat cineva din acele bilete de la club? Oricum normal era ca noi sa stam la tribuna 2 si milogii violati la peluza lor. Oricum totul a trecut, important este daca s-a HOTARIT CEVA IN PRIVINTA DEPLASARII LA MECIUL ASTA!
Ol?roiu nu va sta pe banca Stelei la meciul din aceast? sear?!
Surse din anturajul Stelei sus?in c? antrenrul Cosmin Ol?roiu nu va sta pe banca Stelei la partida cu Poli Timi?oara
sursa: gsp
Ce sa intelegem din asta?
1. Ca se va agita incontinuu si deci nu se va aseza deloc pe banca?
2. Va sta departe de banca tehnica, ceea ce ar fi trebuit sa faca de mai mult timp?
@forever_STEAUA
De parut rau, nu cred ca iti pare, din contra!![]()
@AU
200 + 4000 + 450 = 4650 de suporteri pe Wembley de Romania.... Restul scaunelor ce vor face? Greva?
PS: + 50 la tribuna oficiala....
Nu stim exact. Important este sa castigam si el sa plece, pana nu reuseste "performanta" de a duce Steaua spre cel mai dezastruos sezon din ultima perioada.
@forever_STEAUA
De parut rau, nu cred ca iti pare, din contra!
@AU
200 + 4000 + 450 = 4650 de suporteri pe Wembley de Romania.... Restul scaunelor ce vor face? Greva?
PS: + 50 la tribuna oficiala....
oricum capacitatea max este de 10000 sau mai putin
FORTA Steaua . VICTORIE
Stirea ca Oli nu va sta pe banca azi a disparut din gsp. Probabil o noua vrajeala aruncata de gazetari....
Eu zic ca Steaua o sa o bata pe Aek Timisoara. Si daca nu o sa castige o sa fie numai vina lui Andrey(cum a fost si in meciul cu Gloria Bistrita), si din pacate cand a semnat contractul cu Steaua scria in contract ca va fi titulae. Steaua este in rest o echipa buna care poate(si sunt foatre multe sanse) ca Steaua sa bata pe Aek Timisoara.
HAI Steaua!!!!!!!
Numai din cauza lui Andrey, only... Si daca o sa joace Cernea?! Din cauza cui va mai fi?
PS: I-ai citit contractul lui Andrey?
Stirea ca Oli nu va sta pe banca azi a disparut din gsp. Probabil o noua vrajeala aruncata de gazetari....
Am auzit pe TV Sport ca Olaroiu pleaca dupa acest meci indiferent de rezultat!
Costine.. n-ai treaba.. :razz:
am auzit pe TV Sport ca Olaroiu pleaca dupa acest meci indiferent de rezultat
Ar fi prea frumos da nu cred indiferent care va fi rezultatu meciului nu cred ca va avea bunul simt sa plece.
Eu in locul lui as sta cel putin pana la finala cupei daca trec de semifinale.
Buuun...si daca pleaca cine sa vina mai acum cand mai sunt cateva etape?sa ramana pana la sf camionatului...si apoi go....
In legatura cu meciul, ce ziceti de neuitatul 1-8? :grin: :grin: :grin:
sursa: gsp
:shock: :shock: :shock:
Astia chiar nu isi cunosc lungul nasului...
Eu am inteles ca de fapt tine de Antena 1 chestia cu aparatele foto si camerele video. Ceva cu exclusivitatea transmiterii meciului...bla-bla-bla...
L-a convins Jiji sa ramana!
steagcruce2 steagcruce2
steagcruce2Una din cele doua semifinale ale actualei editii a Cupei României,va fi Poli Timisoara - Steaua Bucuresti.Daca finala si-o vor disputa Steaua si Rapid,meciul se va juca la Bucuresti !
Meciul se va disputa într-o singura mansa,pe teren neutru,iar Poli va fi echipa organizatoare.
Data de disputare a partidei : 17 sau 18 aprilie.
<span style='color:red'>FORZA</span>
La convins Jiji sa ramana
Auziti.... am vazut la stiri pe Pro TV ca dupa Oprita pleaca si Iacob :o:O:O:O ...ce parere aveti de asta :-s :-s
Da-o in [...] ne bat si ratatii astia!
1-0 pt Fulgerul Bragadiru la pauza, si nu mai sunt atat de increzator intr-o rasturnare de situatie, ca altadata...
Salut totusi evolutia lui Nesu, care mi s-a parut cel mai bun dintre ai nostri. Si de asemenea plasamentu lui Cernea la faza golului. Din pacate Radoi iarasi manca seminte...
Intr-un meci in care mijlocul terenului e suprapopulat de ambele echipe, castigatoarea se va decide, probabil, din faze fixe. Deocamdata, avantaj Fulgerul.