Sunt de acord cu tine,nu este un antrenor exceptional Oli,dar nu vezi ca toate oalele se sparg in capul lui?Cel putin in comentariile pe care le-am vazut pe forum,majoritatea sunt de parere ca e exclusiv vina lui Oli pentru ca Steaua nu mai e aceeasi!Dar nu cred ca din cauza lui Oli Lovin nu s-a intins dupa niste mingi aseara,nu cred ca din cauza lui Oli Jiji declara ce declara...ASTA incerc ca punctez...ca nu e NUMAI vina antrenorului pentru criza prin care trece Steaua acum!Sper ca de data asta sa fiu intelesa...aa...si mersi pt "somn usor",forever_steaua:D
Pana la meciul cu Poli am tot crezut ca o sa faca ceva ,tot am asteptat schimbari in joc dar parca sunt toti cu pluta ,tactica e varza ,nu se leaga nimic , parca suntemla judeteana. In privinta Marelui Trancanitor ( nu ii scriu numele ) vreau sa spun ca e un sarlatan care nu are nimic de-aface cu fotbalul si care s-a folosit si o sa se mai foloseasca se numele clubului pentru propriile interese legate bineinteles de politica. In privinta conspiratiei nu m-am referit la arbitri ci chiar la Oli.
Din cate vad e reconfirmat in functie ,daca pierdem si cu Iasul .............nu mai am cuvinte. E dureros sa vezi bataia asta de joc