FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Timisoara - Steaua 1-0 (1-0)

«178910»
nitnerolf18.04.2007 20:45
VilleValo18.04.2007 20:46
Daaaa....si-a dat demisia!!! In sfarsit o veste buna dupa 3 vesti proaste consecutive!
I.N.Money18.04.2007 20:58

Ne-a lamurit Principele,nu pleaca!

Becali a declarat ca Radoi stia de discutia de dimineata pe care Oli a avut-o cu echipa,nu si pe aceea pe care Razboinicul a avut-o cu Oli inainte si dupa meci.

sursa : TV Sport

alice4steauaBUC18.04.2007 21:05

Nu am mai vazut un meci atat de prost din era Piturca...."curatenia" ar trebui inceputa de la jucatori si apoi antrenor...nu stiu ce sa zic...meci ca asta daca vreau sa vad ma uit in curtea scolii, cred ca ne meritam soarta..tot ce mai sper e sa ia Pandurii cupa si CFR'ul locul 2...nu-mi vine sa cred ca Steaua de azi e cea care ajungea anul trecut intr-o semifinala de cupa europeana, ca Steaua de azi defila in Europa, ca Steaua de azi scotea mii de oamnei pe strazi...e trist...foarte trist...Imi pare rau de Oli, va spun sincer, daca ar pleca acum nu vad cine ar putea veni in locul lui...inca mai am rabdare, mai cred in Steaua mea...desi ce am vazut in seara asta m-a dezgustat total.... :cry:

mircea_zion18.04.2007 21:08
Mirel Rãdoi: "Oli ne-a zis înainte de meci cã vrea sã-și dea demisia. Iar noi, prin evoluția din meciul cu Timișoara l-am ajutat sã plece!"

Informație neconfirmatã oficial:

OLÃROIU A DEMISIONAT!

Imediat dupã finalul partidei Csmin Olãroiu le-ar fi comunicat jucãtorilor cã a demisionat de la cîrma echipei.

sursa: Gaozeta.

Deocamdata este informatie neconfirmata oficial, nu va bucurati deocamdata.

eman1418.04.2007 21:20

In seara asta am vazut un antrenor lipsit de orice reactie la jocul fara orizont al echipei(care nu demult facea senzatie in Europa)si cred ca acum a confirmat ca valoarea lui ZEROLI e de locul 4,in cel mai fericit caz;jucatorii pareau lipsiti de vlaga si parca jucau dupa ureche.Nu-mi vine sa cred ca nu am avut nici macar o ocazie!!Santem penibili!!PLEACA Oli,dute,demisioneaza,ca antrenor esti ZERO BARAT!!!Mi-e frica sa ma mai uit la meciurile Stelei.

Ultras-ady18.04.2007 21:46

Este un insucces din cauza caruia toti stelistii suferim. Daruirea doar a unora dintre jucatori mareste disperarea din sufletele noastre. Steaua este in criza din toate punctele de vedere si o sa ramana pana in momentul in care un alt antrenor o sa repuna echipa pe picioare si o sa le reofere incredere jucatorilor, dar asta se face in timp. Ambitia, tupeul, daruirea, strategia, tactica, dar intr-adevar si valoarea ne-au lipsit intr-o seara plina de umilinta. Steaua nu s-a regasit nici asta-seara in care am vazut acelasi joc lipsit de spectacolul de alta data, dar si mai dureros lipsit in totalitate de idei! Stresul a fost mare, dar daruirea a lipsit in totalitate. Imi este foarte greu sa vad pe teren jucatori care nici macar nu mai alearga in minutele de prelungire, minute care ar fi putut fi decisive, dar in favoarea noastra (Shahtior - Sevilla - Palop). Steaua a ajuns o echipa lipsita de creativitate, care de-abia mai apuca 3-4 suturi pe meci. Elton este prea valoros pentru campionatul nostru. Ca tot veni vorba de jucatori straini la fel imi e de greu sa vad cum jucatori brazilieni sau francezi (Elton / Thereau) lupta pana in ultimul minut, iar Badea, Iacob sau Bostina se iau cu mainile de cap. Probabil asta este una din marile diferente intre fotbalul din Occident / America de Sud si Liga 1. Orice ar fi tot trebuie sa sustinem Steaua si sa ridicam cu totii capul SUS si sa STRIGAM PANA LA MOARTE FORZZA Steaua!! SA FIM ALATURI DE CULORI ATUNCI CAND ECHIPA ARE NEVOIE!

steagcruce2

jimmy1919.04.2007 06:03

Steaua e muci, nici un jucator nu mai merita sa imbrace tricoul dupa meciul de aseara. Nici o ocazie n-am avut, parca suntem o echipa de subsolul clasamentului, acolo la retrogradare. Cred ca o sa terminam pe locul 6 sau 8 in stilul asta. As vrea sa vina Andone la Steaua ca antrenor. :sad:

Harald19.04.2007 06:10

imaginea aia cu Oli zambind mi se pare o noua incercare din partea presei sa creeze scandal, nu luati in seama chestii din astea... Nu ca l-as apara, dar sunt sigur ca Oli nu are deloc starea pe care o sugereaza astia

nici o ocazie.. asta cam caracterizeaza jocul ofensiv al nostru.. mai ales ca nici Poli nu a jucat cine stie ce..

si galeria vietii, de fapt 2 galerii care nu au reusit sa umple o peluza destul de mica, jalnic frate.. astia nici cu tribuna a doua (unde erau o gramada de stelisti) nu au strans 6000 cat anuntau....

naspa atmosfera, naspa meci...

forever_STEAUA19.04.2007 07:23

@Harald

Am vazut imaginea respectiva in timpul meciului... Nu mi-a venit sa cred...

Despre meci: chiar a jucat Steaua aseara? Chiar asa am ajuns?

Pe undeva ii dau dreptate lui Radoi. La Steaua sunt cativa mucosi care nu ar avea voie sa se apropie de tricoul ros-albastru, ce sa mai vorbim de a-l imbraca...

Va spun sincer ca nu am crezut nici o secunda in demisia lui Oli, nici inainte de meci, nici dupa. Mi-am dorit-o, am sperat dar nu am crezut!

best19.04.2007 10:33

Unica solutie: Becali, MM & Oli - OUT !!!

c.ronaldo1719.04.2007 11:24

Inafara ca am jucat prost aseara, am vazut si o monstra de nesimtire iesita din comun la Oli.

1.Rade ca prostu cand echipa joaca slab

2.Spune ca pleaca daca pierde, si nu o face

forever_with_steaua19.04.2007 11:57

Am mai spus asta,si o spun din nou...nu cred ca Oli radea ca prostu' aseara....sigur era ceva ce se comenta acolo pe banca...Nu stiu ce faceti voi,dar eu il RESPECT pe Oli pt tot ce a facut pt Steaua pana acum...sa fim seriosi si sa ne dam seama ca nu e vina lui Oli(in totalitate) pt ceea ce se intampla acum la Steaua!Trecem printr-o CRIZA prin care poate trece orice echipa mare...stiu ca va doare,si pe mine ma doare ff mult ce e acum la Steaua,dar trebuie sa fim tari...si sa fim acum,mai aproape ca oricand de echipa care ne-a tinut de atatea ori in picioare si ne-a facut sa strigam HAI Steaua!!

--Ultras-Steaua--19.04.2007 11:58

AUZI ca O SEMNAT Olaroiu UN NOU CONTRACT CU Steaua! :o NU CRED!

forever_with_steaua19.04.2007 12:05

da..pe o perioada de inca 3 ani....Olaroiu declara:"Am vrut sa-mi dau demisia,dar asta ar fin insemnat sa parasesc echipa si sa las Steaua atunci cand ii este mai greu"...:(

c.ronaldo1719.04.2007 12:07

Senzational, joaca slab din cauza lui.... Vrea sa se prelungeasca pe 3 ani criza Stelei...

valeryca19.04.2007 12:07

Chiar pana la urma ce se aude a plecat sau nu Olaroiu?

c.ronaldo1719.04.2007 12:08

A plecat acasa linistit ca a semnat cu Steaua pe inca 3 ani...

valeryca19.04.2007 12:14

Atunci daca a semnat pe inca 3 ani chiar ne meritam soarta, nu stiu ce e in mintea conducatorilor dar ei platesc si ei hotarasc, eu unul l-as fi adus pe Protasov oricat m-ar fi costat

COSTIN_EL19.04.2007 12:15

Oameni buni,jocul este execrabil. Tot respectul pentru ce a facut Oli dar avem nevoie de continuitate. Eu cred ca se cuvine o schimbare de antrenor in pofida rezultatelor pe care le-a avut Oli. Nu ma las influientat de mizeriiile din fituicile de sport care apar in tara in ceea ce priveste ,, transferurile falimentare'' care s-au facut la Steaua. Un antrenor BUN poate avea rezultate cu lotul pe care il avem ( cel mai frumos exemplu il da Sabau ,care isi vede de treaba si ,cu jucatori pe care multi dintre noi nu ar da doi bani , scoate rezultate frumoase in campionat ). Mare parte dintre titularii de azi au fost pe teren si la meciurile din CL si UC unde am avut rezultate bune. Cred ca Oli s-a culcat pe o ureche si nu prea ii mai pasa de ce se intampla la Steaua. Raman la premiza ca ne trebuie un nou antrenor care sa puna echipa pe picioare.( Nu exclud si o conspiratie,in Romania e posibil orice)

c.ronaldo1719.04.2007 12:15

Suntem milioane de suporteri care suferim din cauza unui cioban.

forever_STEAUA19.04.2007 12:15
Am mai spus asta,si o spun din nou...nu cred ca Oli radea ca prostu' aseara....sigur era ceva ce se comenta acolo pe banca...Nu stiu ce faceti voi,dar eu il RESPECT pe Oli pt tot ce a facut pt Steaua pana acum...sa fim seriosi si sa ne dam seama ca nu e vina lui Oli(in totalitate) pt ceea ce se intampla acum la Steaua!Trecem printr-o CRIZA prin care poate trece orice echipa mare...stiu ca va doare,si pe mine ma doare ff mult ce e acum la Steaua,dar trebuie sa fim tari...si sa fim acum,mai aproape ca oricand de echipa care ne-a tinut de atatea ori in picioare si ne-a facut sa strigam HAI Steaua!!

Somn usor in continuare!

valeryca19.04.2007 12:20

Treaba cu conspiratia eu zic ca este iesita din calcul desi vb ta in Romania orice e posibil, dar cu o echipa buna si un joc bun nici mama arbitrilor si cine ar mai fi in conspiratie nu ar avea ce sa iti faca. Daca echipa ar juca nu ar avea probleme dar treaba e ca nu joaca nimik si aici nu mai e de vine corpodean sau Copos sau Borcea

Sunt in totalitate de acord cu tine dar tre sa recunosti ca e un antrenor mediocru si ca in toate meciurile capitale a clacat spune-mi tu ce tactica aplica el in ultima vreme si eu ma fac bucatar.

forever_with_steaua19.04.2007 16:56

Sunt de acord cu tine,nu este un antrenor exceptional Oli,dar nu vezi ca toate oalele se sparg in capul lui?Cel putin in comentariile pe care le-am vazut pe forum,majoritatea sunt de parere ca e exclusiv vina lui Oli pentru ca Steaua nu mai e aceeasi!Dar nu cred ca din cauza lui Oli Lovin nu s-a intins dupa niste mingi aseara,nu cred ca din cauza lui Oli Jiji declara ce declara...ASTA incerc ca punctez...ca nu e NUMAI vina antrenorului pentru criza prin care trece Steaua acum!Sper ca de data asta sa fiu intelesa...aa...si mersi pt "somn usor",forever_steaua:D

Bogdan4Steaua19.04.2007 22:21

Da, Lovin nu joaca nimic. Dar cine dracu' il baga pe Lovin titular in conditiile in care are alte variante pe banca? Nu tot Oli? Mi se pare ca unii dintre voi nu pricep un lucru elementar: ANTRENORUL BAGA JUCATORII IN TEREN. In teren se regasesc aproape meci de meci Lovin, Stancu, Nicolita sau Bostina. Toti joaca execrabil. Oli are pe banca jucatori precum Croitoru, Ochirosii sau Saban, solutii mult mai bune. Cine a decis ca Panait nu este de Steaua si l-a pastrat in lot pe Baciu?

Jucam meci de meci cu doi inchizatori. Cine dracu' il obliga pe Oli sa joace cu doi inchizatori? Culmea, jucam defensiv si primim 7 goluri in ultimele 3 partide. Care este logica sa joci cu doi inchizatori in meciuri cu echipe gen Vaslui sau Poli Iasi, a caror singura preocupare este defensiva si eventuale ciupeli pe contre? Sigur, avand in teren jucatori precum Stancu sau Lovin, este suficienta o singura ocazie pentru a da gol.

Ne-am plans la inceputul meciurilor din acest an ca jucam mereu cu un om in minus(UTA, FC Vaslui). Hai sa va spun un secret: noi jucam la fiecare meci cu cel putin un om in minus. Nu trebuie sa ia nimeni rosu. La meciul cu Dinamo Lovin nu a existat pe teren. La meciul cu Bistrita au "lipsit" Iacob si Stancu. In meciul de Cupa au lipsit din nou Lovin si Iacob. Este greu sa joci mereu in inferioritate numerica.

«178910»