FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Timisoara - Steaua 1-0 (1-0)

«1678910»
Dj.P@uL18.04.2007 18:49

Oli, daca din greseala intri pe forum si imi vezi postul te rog din toata inima pleaca odata de la Steaua :( ! Nu te mai vrea nimeni ! Pleaca la AEK ca oricum te vrea Jilava ! :cry:

skylo18.04.2007 19:42

Du-te Olaroiule [...]. Ai facut din Steaua o EPAVA.....

mircea_zion18.04.2007 19:46
DEMISIA! DEMISIA! :evil:
Raziel_Steaua18.04.2007 19:47

In urmatoarele 45 de minute vreau sa vad Demisia lui Olaroiu!!!! :evil:

ovi66618.04.2007 19:47

"Olaroiu, o statuie a deznadejdii". Asa a zis comentatorul meciului. Gresit! Noi, suporterii, suntem statui ale deznadejdii. Olaroiu nu e altceva decat un monument al nesimtirii! Olaroiu, pleaca! Lasa-ne! De ce tii atat de scaunul ala?!

weeezer_2018.04.2007 19:51

Din pacate, e primul meci dupa muuulta vreme in care nu pot sa zic ca s-a remarcat vreun jucator al echipei noastre. Mi-a placut Nesu, in prima repriza, si cam atat. Vali Badea la pamant, oti zice multe, dar Baditza greseste in situatii banale, preluari simple sau pase de 3 metri. Lovin zero barat, Radoi & Paraschiv zero constructie, Iacob pamant de flori si nu cred sa-si mai revina vreodata...

Si ce m-a deranjat cel mai mult => schimbarea lui Razvan Ochirosii la pauza, o schimbare total neinspirata din punctul meu de vedere, si nu doar dupa ce am vazut cursul ulterior al jocului...

E clar ca din vara trebuie schimbari masive la echipa. Patronul o sa ramana cu siguranta acelasi, dar de la Manager in jos trebuie schimbat radical. Adus un antrenor cu rezultate, un presedinte intelept, si jucatori, mama mama, jucatori pe banda rulanta...

1. Cel putin un portar de certa valoare, exemple Coman, Hamutovski.

2. Cel putin un fundas central complet si complex, solid, pe profilul lui McKain.

3. 2 mijlocasi de banda. Aici nu pot da exemple, nu vad cine s-ar potrivi din campionatul intern.

4. 2 varfuri de meserie, atacanti pur-sange, de genul lui Mansour (daca nu chiar Mansour). In momentul de fata, cu exceptia lui Thereau, nu avem un atacant de clasa (nesocotindu-l pe Dica, inca accidentat)

La plecari urgente i-as trece pe Lovin, Bostina, Cristocea, Iacob, si Nicolita.

Una peste alta, am cam belit-o sezonul asta.

gone18.04.2007 19:52

Oli, daca esti stelist adevarat pleci acum. Sezonul e oricum compromis, hai sa incepem reconstructia acum. Jucatori avem, ne mai trebuie unu - doi dar baza exista.

BandiT18.04.2007 19:53

Deci am avut dreptate...Steaua joaca prost indiferent de adversar....

Pacat.

Mie imi pare rau de acest rezultat, dar poate scapam de Oliroiu , si astfel sa inceapa si Steaua sa joace fotbal...

Dj18.04.2007 19:57

Trist...

korynna18.04.2007 19:57

Asta e...oricum noi suntem niste campioni si o sa ne ridicam dupa esecul asta, insa voi nu veti mai avea parte de o perioada asa proasta a Stelei ca sa bateti...interesant e cum incepeti sa croncaniti dupa ce s-a terminat meciul si ati prins curaj...

c.ronaldo1718.04.2007 19:57

Extrem de slab. Cel mai prost meci al Stelei din '89 incoace... nici macar o ocazie...

manu7118.04.2007 20:04

De risul curcilor.........era lumea asa de detasata, parca era normal sa o furam.....nici un pic de dorinta, de ambitie......Nicolita daca a avut 2 pase bune inainte tot meciul, Bostina nu avea treaba, Paraschiv si Lovin o apa si un pamint, Radoi varza, ce sa zic am jucat asa de italieneste ca nici inventatorul stilului nu cred ca spera sa poata juca cineva.....Oli tata, esti vinovat, MM esti si mai vinovat ca ai mai si dat din gura ca si cum erai stricat vesnic la stomac, Gigi esti si mai vinovat ca ti-ai tras euro cistigati pentru campanie.....o situatie tipic romaneasca, hotia acapareaza tot ce e valoros in Romania si distruge......forzza Steaua....intotdeauna Steaua steagcruce2

VilleValo18.04.2007 20:06

Folks!!! Explicati-mi si mie cu ce folos strigam noi ca disperatii pe forum "DEMISIA" cand cei pe care noi ii vizam sunt acum la restaurant si sarbatoresc o alta zi glorioasa a lui Oli!

In timp ce ei rad (cum am avut o mostra si azi in timpul celei de'a doua reprize) noi ne facem mii de nervi si ne intrebam oare cand o sa mai dormim si noi linistiti...

In concluzie, si sper ca sunteti de acord cu mine, noi suntem doar un zgomot de fond...nu primim atentie din partea lor iar opinia noastra nu conteaza nici pe departe!

Ca o parere personala cred ca Oli se va simti si va lasa echipa pe mana altcuiva (mi-e frica sa nu aduca Meme vreun antrenor brazilian steagsahmic )

Numai bine!

bogdanutz718.04.2007 20:12

Voi ati vazut vreun sut spre poarta? Am ajuns sa fim penibili de tot! Ne bat toti in momentul asta!

Cu siguranta anul asta nu vom juca in cupele europene , si poate ca e mai bine asa! Sa le intre mintea in cap si sa o ia de la capat din toamna, dar cu alti jucatori si alt antrenor! Cred ca vom termina campionatul pe 5!!:(

bogdanutz718.04.2007 20:14
l_70534.jpg
Wally18.04.2007 20:21
Cred ca vom termina campionatul pe 5!!:(

Am vrea noi sa terminam pe 5, Gloria e la doar un punct de noi, iar Otelul la 8 puncte si in 8 etape la cum jucam cred ca e realizabil ca Otelul sa treaca in fata noastra, plus ca avem meci direct cu ei!

strezahuzum18.04.2007 20:22

Inevitabilul s-a intamplat : Steaua a ratat si absolut ultimul obiectiv, Cupa (care oricum semana a trofeu de consolare).

Calificare meritata a Timisoarei, care a luptat pentru victorie fara sa arate mare lucru, spre deosebire de vedetele noastre, care n-au luptat pentru nimic.

Este al nu stiu catalea meci in care Steaua arata ca o echipa de bezmetici, haotica si fara idei. Nici macar Elton n-a facut mare branza in seara asta. Cu 2-3 floricele nu se face primavara, fie si braziliene.

Sezonul asta s-a terminat. Definitiv. Din momentul asta, unicul obiectiv ar trebuie sa fie reconstructia pentru urmatoarele sezoane.

Sa mai strigi demisia ? La ce bun ? Am obosit de cand tot strig. Nu asculta nici Olaroiu, nici GG de fraierii astia de suporteri. Ei nu conteaza pentru mariile lor.

Flo'o18.04.2007 20:25

Suntem penibili, sa nu avem o faza la poarta inseamna foarte mult ...e foarte grav si e foarte clar ca nu vom prinde nici Europa anul asta....TRIST!!!

baietii_si_protasov_la_finalul_meciului.jpg

bodanelu18.04.2007 20:28

Sa plece toti, de la investitor pana la ultimul jucator...

Nu-i mai suport sa-i vad ca joaca ca niste babe pe teren...

Ca Jiji alearga dupa voturi... ca antrenorul face cum face si greseste tactica, ca managerul se cearta cu toti..

Sa PLECEEEEE! NU sunt de Steaua. Niciunul!

--Ultras-Steaua--18.04.2007 20:34

Dupa cum am vazut astazi si in meciurile anterioare,meciurile Stelei ar trebui loclaizate la sectiunea COMEDIE. Jucam penibil (prea putin zis) , toata lumea afara. Sa ramana Elton singur. Olaroiu e un mare las face praf echipa si sta la conducere numa ca sa faca bani de pe Jiji. Si inca ma mir cum de am luat bataie de la Dinamo numai cu 4-2. Si nu mai sperati fratilor un loc in Europa. Ne facem de rusine in campionatul romanesc.....acolo....mult mai grav.

alex ripper18.04.2007 20:38

Se aude ca Oli si-a dat demisia...e posibil?

I.N.Money18.04.2007 20:40

Asa este, la TV Sport insa Radoi a declarat ca va incerca sa il faca sa isi schimbe decizia!

weeezer_2018.04.2007 20:42

In cazul asta: alt cretin!

mircea_zion18.04.2007 20:43

Sper sa isi fi dat DEMISIA! Cosmar negru si urat.

weeezer_2018.04.2007 20:44

Mirel Rãdoi: "Oli ne-a zis înainte de meci cã vrea sã-și dea demisia. Iar noi, prin evoluția din meciul cu Timișoara l-am ajutat sã plece!"

Informație neconfirmatã oficial:

OLÃROIU A DEMISIONAT!

Imediat dupã finalul partidei Csmin Olãroiu le-ar fi comunicat jucãtorilor cã a demisionat de la cîrma echipei.

sursa: Gaozeta.

«1678910»