Hai sa fim seriosi. Ne-am cam saturat si de tromboanele lui Becali(maine ne va spune ca si l-a dorit Messi dar s-a opus Meme). In afara de Borcea & Co., putini erau cei care se asteptau ca Lobont sa aiba evolutii bune la Dinamo(dupa gafele monumentale de la Fiorentina si dupa ce a reusit sa devina a treia rezerva la Ajax). In plus, portarul in cauza chiar are o viata extrasportiva agitata. Chestiunea e simpla: Borcea a riscat putin cand l-a adus pe Lobont, iar pariul s-a dovedit castigator.
Important este sa ajungem noi sa il declaram pe Andrey un pariu reusit. Este nevoie de timp pentru acest lucru, mai ales in cazul unui portar fara nume.
Plus ca, daca in meciul cu bulgarii era alt portar eram deja la Euro 2008 acum , daca nu facea el praf meciul.
Eu unul nu accept sa vina un mercenar ca Lobont (poate sa fie cel mai bun) la noi care a pupat toate steagurile spurcate...
PS: E o rusine ce se intampla cu biletele, la meci pe teren neutru (semifinala ) se imparte stadionul in 2 si da 5000 de bilete la echipa adversa si ea le vinde cum e mai bine.
Eu stiu ca mi-am luat bilet la meciul cu Sevilla din Ghencea, nu m-am dus in Spania sa iau!