FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Timisoara - Steaua 1-0 (1-0)

«13456710»
AmuntBoy17.04.2007 10:01
Hai sa fim seriosi. Ne-am cam saturat si de tromboanele lui Becali(maine ne va spune ca si l-a dorit Messi dar s-a opus Meme). In afara de Borcea & Co., putini erau cei care se asteptau ca Lobont sa aiba evolutii bune la Dinamo(dupa gafele monumentale de la Fiorentina si dupa ce a reusit sa devina a treia rezerva la Ajax). In plus, portarul in cauza chiar are o viata extrasportiva agitata. Chestiunea e simpla: Borcea a riscat putin cand l-a adus pe Lobont, iar pariul s-a dovedit castigator.

Important este sa ajungem noi sa il declaram pe Andrey un pariu reusit. Este nevoie de timp pentru acest lucru, mai ales in cazul unui portar fara nume.

Plus ca, daca in meciul cu bulgarii era alt portar eram deja la Euro 2008 acum , daca nu facea el praf meciul.

Eu unul nu accept sa vina un mercenar ca Lobont (poate sa fie cel mai bun) la noi care a pupat toate steagurile spurcate...

PS: E o rusine ce se intampla cu biletele, la meci pe teren neutru (semifinala ) se imparte stadionul in 2 si da 5000 de bilete la echipa adversa si ea le vinde cum e mai bine.

Eu stiu ca mi-am luat bilet la meciul cu Sevilla din Ghencea, nu m-am dus in Spania sa iau!

gone17.04.2007 11:07
Plus ca, daca in meciul cu bulgarii era alt portar eram deja la Euro 2008 acum , daca nu facea el praf meciul.

Eu unul nu accept sa vina un mercenar ca Lobont (poate sa fie cel mai bun) la noi care a pupat toate steagurile spurcate...

PS: E o rusine ce se intampla cu biletele, la meci pe teren neutru (semifinala ) se imparte stadionul in 2 si da 5000 de bilete la echipa adversa si ea le vinde cum e mai bine.

Eu stiu ca mi-am luat bilet la meciul cu Sevilla din Ghencea, nu m-am dus in Spania sa iau!

Acum se vede cat de mult "respecta" MM suporterii stelisti. Nu ca m-as asteptat la altceva. :-(

c.ronaldo1717.04.2007 12:21

Se pare ca Poli la cati jucatori incerti are va folosi multi din jucatorii care au facut egal cu Dinamo.

Vieri8917.04.2007 12:37

se pare ca noi vom primi 1000 de bilete free..........restul,se pare ca se vor vinde in tiganie!!!!!! :( :( :( :(

steaua_cristian17.04.2007 12:37

steagsimplu E GREU SAI BATEM AVAND IN VEDERE REZULTATELE DEZAMAGITUARE DIN ULTIMELE MECIURI.

DAR AVANAD IN VEDERE REZULTATUL DIN ULTIMUL MECI CU Poli AEK SUTEM CALIFICATI.

DA E GREU DE DECIS DAR AM INTELES CA Dica dica10 SE INTOARCE SAI URAM BUN VENIT CU O

VICTORIE!! :!: :!: :!: :!:

Vieri8917.04.2007 12:41
steagsimplu E GREU SAI BATEM AVAND IN VEDERE REZULTATELE DEZAMAGITUARE DIN ULTIMELE MECIURI.

DAR AVANAD IN VEDERE REZULTATUL DIN ULTIMUL MECI CU Poli AEK SUTEM CALIFICATI.

DA E GREU DE DECIS DAR AM INTELES CA Dica dica10 SE INTOARCE SAI URAM BUN VENIT CU O

VICTORIE!! :!: :!: :!: :!:

Nu ai inteles bine..........pana la sfarsitul sezonului Dica nu intra!!!!!!!!!!!!!!! :sad: :sad:

steaua_cristian17.04.2007 12:42

DECI PARCA VAD DEJA Steaua INVINGE ECHIPA CARE A FACUT EGAL CU PATRUPEZI ASTEA VOR FI TITLURILE ZIARELOR DACA CASTIGAM dica10 SI SE POATE CA Dica SA JOACE fular-campionii steag2

CAMPIONI Romaniei SUNTEM NOI :!:

forever_STEAUA17.04.2007 12:43

@steaua_cristian

OFF TOPIC: poti sa faci ceva pentru mine?

1. ai pe tastatura un buton pe care scrie "Caps Lock", nu ezita sa il folosesti...

2. citeste de vreo 3, 4 ori ce ai scris inainte sa postezi... Ca sa ne poti explica apoi si noua ce ai vrut sa spui...

PS: Dica NU joaca!

steaua_cristian17.04.2007 12:43
Nu ai inteles bine..........pana la sfarsitul sezonului Dica nu intra!!!!!!!!!!!!!!! :sad: :sad:

POATE CA AI DREPTATE DAR CRED CAI INVERS LA STIRI A ZIS CA SAR PUTEA SA REVINA PE BANCA DE REZERVE SI CHIAR SA JOACE

alice4steauaBUC17.04.2007 12:52
POATE CA AI DREPTATE DAR CRED CAI INVERS LA STIRI A ZIS CA SAR PUTEA SA REVINA PE BANCA DE REZERVE SI CHIAR SA JOACE

Daca ne-am lua dupa ce spun astia pe la stiri si pe la TV..Copos l-ar lua pe Cristiano Ronaldo..Oli ar fi aut de mult...nu mai asculta tot felul de porcarii spuse la TV si in presa ca ajungi sa crezi :grin:

Est17.04.2007 14:09

FC Steaua a trimis marti o adresa oficiala Federatiei Romane de Fotbal, organizatorul competitiei Cupa Romaniei Timisoreana, pentru a sesiza modul defectuos de organizare al partidei FC U Politehnica Timisoara – Steaua din semifinalele Cupei Romaniei Timisoreana, acest lucru fiind adus si la cunostinta observatorului de joc la sedinta tehnica ce a avut loc marti dimineata. Astfel s-a sesizat ca FC U Politehnica Timisoara a hotarat, contrar prevederilor regulamentului si al spiritului competitiei, in mod unilateral, netinand seama de solicitarile FC Steaua:

1. Distribuirea de tichete gratuite doar suporterilor proprii

2. Distribuirea de invitatii catre FC Steaua intr-un sector lateral, sectorul central si celalalt sector lateral ramanand doar la dispozitia FC U Politehnica Timisoara

3. Vanzarea biletelor doar la casele Stadionului Giulesti, conform unui program de distribuire care nu a corespuns cu cel anuntat in cadrul sedintei mentionate

4. Distribuirea catre FC Steaua a unor bilete ramase de la meciul Rapid – Steaua din 01.04.2007, incalcandu-se astfel regulamentul competitiei

In cadrul sedintei tehnice de marti, FC U Politehnica Timisoara si-a asumat intreaga responsabilitate pentru modul de organizare al partidei.

Asteptam ca in calitate de organizator al acestei competitii Federatia Romana de Fotbal sa intervina pentru a remedia aceste deficiente.

Sursa: steauafc.ro

c.ronaldo1717.04.2007 14:19

Era necesar... Prea mult am fost bataie de joc....

cosm1nsteaua17.04.2007 14:20

niste handicapati

forever_STEAUA17.04.2007 14:32
Clubului Steaua Bucureşti i-a fost repartizat un număr de 450 bilete la tribuna I, sector B, care vor fi distribuite suporterilor de către club.

Sursa: prosport

ultras steaua17.04.2007 14:46

steag3 steag3 steag3 Poli Timisoara - Steaua 0-2 !

Forza Steaua !

cosm1nsteaua17.04.2007 14:52

Cum frate 450 de bilete... astia ne iau de maimutoi ???

2_poli_steaua_339094957.jpg

oliver_1917.04.2007 14:56

Si care e pretul biletelor??

Dragoshel17.04.2007 14:58

Nu stiu ce sa mai cred despre ei....... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Da, cam au dreptate, la cum arata stadionul, poate se darama:)))))

Harald17.04.2007 14:58
Cum frate 450 de bilete astia ne iau de maimutoi ???

Se pare ca da...

oliver_1917.04.2007 14:59

Nu a fost nimeni sa se intereseze de pretul biletelor? Sau ce dracu, nu se vand??

Harald17.04.2007 15:07

pretul biletelor:

BILETELE DE INTRARE PENTRU SEMIFINALA CU Steaua

Incepand de marti, 17 aprilie, biletele de intrare pentru meciul FCU Politehnica Timisoara – Steaua Bucuresti, din Cupa Romaniei Timisoreana, vor putea fi achizitionate la Timisoara, la locurile obisnuite: in fata sediului clubului de pe Bd Ferdinand nr.2, in Centru, langa Opera, in fata complexului Bega, la complexul Euro, la chioscul situat vizavi de Posta Mare si in complexul studentesc. Bilete au fost puse in vanzare de luni dupa amiaza, incepand cu ora 18, si la casieriile stadionului Valentin Stanescu din Giulesti. Pretul lor este: 15 ron – peluza II, 20 ron – tribuna II, 30 ron - tribuna 0, 40 ron - tribuna oficiala. S-au emis 6100 de tichete de intrare pentru acest meci, neexistand gratuitati in privinta intrarii pe stadion. (16 aprilie 2007).

de pe site de la Poli

me_red_blue_4eva17.04.2007 15:12
Una din cele doua semifinale ale actualei editii a Cupei României,va fi Poli Timisoara - Steaua Bucuresti.

Daca finala si-o vor disputa Steaua si Rapid,meciul se va juca la Bucuresti !

0-34509-trofeucupa500.jpg

Meciul se va disputa într-o singura mansa,pe teren neutru,iar Poli va fi echipa organizatoare.

Data de disputare a partidei : 17 sau 18 aprilie.

<span style='color:red'>FORZA</span>

sper sa castige maine...e important pt ei si pt noi ofcourse..

cosm1nsteaua17.04.2007 15:27

steaua_ro kkt cred ca stau la TV si il vad ca si asa nu am chef sa ma alerg cu saurii steag2

bodanelu17.04.2007 16:09

"Steaua va beneficia de 450 de bilete pentru suporteri la partida din semifinalele Cupei

Pentru semifinala de Cupa Romaniei, contra Politehnicii Timisoara, meci care va avea loc pe stadionul "Giulesti", Steaua va beneficia de 450 bilete la tribuna I. Jandarmeria recomanda fanilor stelisti care vor face deplasarea la stadionul echipei Rapid sa urmeze traseul: Pod Grozavesti - Sos. Orhideelor - Calea Giulesti - Pod Grant."

un site din caracatita

alpopa17.04.2007 16:38

Deci pana la urma doar 450 "asigurate" Stelei. Daca vreau sa merg la meci sa stau cu galeria unde imi iau bilet ?!

Ashtia-s de-a dreptul idiotzi. Trebuia sa zica : sectorul X,Y,Z pentru stelishti, celelalte pentru Poli. Dar jumi-juma, nu cate 6000 la bragadireni si 450 la stelishti...

«13456710»