La cum joaca TM trebuie sa batem. Sunt curios unde o sa se joace meciul. Poate la Timisoara? :lol:
Meciul se va juca in Giulesti!
La cum joaca TM trebuie sa batem. Sunt curios unde o sa se joace meciul. Poate la Timisoara? :lol:
Meciul se va juca in Giulesti!
@flipper
Daca erai mai atent:
1. s-a anuntat deja in thread-ul asta locul de disputare al meciului...
2. Alessandro a spus ca se astepta sa jucam cu Poli Tm... Nu a facut nici o referire la locul unde s-ar putea desfasura meciul...
3. Vezi ca este interzisa postarea a doua mesaje consecutive in acelasi thread... La ce credeai ca folseste butonul "Edit"? :roll:
Un mesaj din Bucuresti...
steag2 steagcruce2 steag2 steagcruce2
Cand se pun in vanzare biletele !???!
Cand se pun in vanzare biletele !???!
Cand se pun in vanzare, unde le gasim si cat costa ?
Thx. ![]()
Rabdare copii, rabdare..mai e pana la meci.. ![]()
Meciul trebuie sa se dispute la Targu-Mures :twisted: :twisted: :lol:
In acest moment Cupa devine obiectivul principal al echipei si trebuie neaparat sa ne calificam in finala!
Uite cum am ajuns noi sa ne batem cu "loser-ii" pentru acest trofeu al "loser-ilor"...MM stie despre ce vorbesc...Cu toate astea...Sa vina cupa in Ghencea, desi mi-e greu sa cred...
Ati vazut reactia lu' Iancu la intrebarea "Bateti pe Steaua?"
:D
Miercuri se vor intalnii cele mai slabe echipe din acest retur, Steaua si Poli Tm. E usor de banuit ce meci plictisitor va fi.
Ati vazut reactia lu' Iancu la intrebarea "Bateti pe Steaua?":D
Nu...
Ca vom bate.. si nu ne vom trezi prea tarziu.. cand deja suntem eliminati.. cineva a zis ca e bun un 8-1 petru noi... sa fim seriosi.. e destul si un 2-0 pentru noi...numa sa batem... ![]()
Oricum ..a mai zis ceva..ca viitorul suna bine.. asa-i daca Elton se obisnuieste cu ceilalti chiar ca suna bine viitorul...
Forza Steaua!
Ati vazut reactia lu' Iancu la intrebarea "Bateti pe Steaua?":D
Nu...
A fost ceva de genu "cum sa batem... pe Steaua??"
.. ca vom bate.. si nu ne vom trezi prea tarziu.. cand deja suntem eliminati.. cinev.. a zis ca e bun un 8-1 pentru noi... sa fim seriosi.. e destul si un 2-0 pentru noi...numa sa batem...![]()
oricum ..a mai zis ceva..ca viitorul suna bine.. asai daca Elton se obisnuieste cu ceilalti chiar ca suna bine viitorul...
fOrza Steaua
Imi place cum gandesti. Nu e bine 8-1, dar ar fi bun 2-0 :lol: . Eu zic ca ar fi bun si un 1-0 chinuit.
Trebuie neaparat sa invingem aceasta echipa hibrid, macar sa ne calificam in C2 daca nu mai avem sanse in C1...(ce situatie de kkt domle' !)
Ma uit la clasament si ma enervez instant. Asta e...cupa este singura sansa plauzibila de a juca in Europa. Sansele matematice :twisted: sunt atatea cat stie Mutu matematica(zicea mai demult prefangiul ala ca este pasionat de matematica, Eminescu).
Fulgerul Bragadiru este la fel de penibila ca si noi, au schimbat antrenorul de curand, ce mai, sanse pentru un meci disputat :twisted: Nu vreau sa par pesimist, dar duca baga echipa de juniori poate ca ne frig cum a mai facut-o Rapid II.
La cum jucam noi ne poate bate si Jiul!!!
.. sa luam bataie. Am auzit ca ar fi sanse sa plece prostu' daca ne calmam si in Cupa. Si ajungem sa tinem cu rrapidu' in finala.
Multumim din inima, 0lar0iu......
Ce televiziune transmite meciul?
Meciul il da Antena 1. Miercuri la 20.45
Ne calificam!
Anul asta suntem "loserii" Ligii 1 , deci trebuie sa castigam trofeul asta considerat de MM trofeu de "loseri"...
Daca trecem de Poli, si Rapid de Pandurii, putem fi in mare masura siguri de un loc in UEFA la anul, ceea ce ne-ar spala fata un pic.
Daca nu terminam pe 2 sau nu castigam Cupa nimic nu ar sterge din rusine... Sa te califici intr-o cupa europeana printr-o conjunctura favorabila e nedemn de Steaua...
Sa speram ca Cyril va fi recuperat pana la ora meciului. Avem nevoie de un atacant in forma.