stie cineva daca se transmite meciul pe net???
stie cineva daca se transmite meciul pe net???
Pe Saban si Nesu sa nu-i mai vad sper in returu; asta ca sunt panarama in momentul de fata.
Stancu e cu o clasa SUB Saban. Cred ca multi exagereaza cand il critica pe israelian. Nu este de nivelul lui Ogararu, evident, nici nu se apropie, dar nu putem sa il punem la zid intr-un mod categoric. Singurul meci cu adevarat slab a fost cel de acasa cu Real Madrid. Dar ganditi-va: a fost in tara natala aproximativ o saptamana(acea sarbatoare), iar apoi nu a fost utilizat deloc in campionat in detrimentul lui Stancu. Desi nu avea meciuri in picioare de mai bine de o luna, brusc a fost titularizat in meciul cu Real Madrid avandu-l drept adversar pe Robinho. Judecata defectuoasa in acest caz ii apartine antrenorului. Daca a decis in acea perioada sa il ruleze pe Stancu, trebuia sa inceapa cu el si meciul cu Real Madrid. De atunci a inceput sa fie Saban blamat, si evident ca si-a pierdut increderea, fiind huiduit de intreg stadionul la schimbare. Eu continui sa cred ca jucatorul are potential, si pana la aducerea unui fundas lateral valoros(pe o suma mai mare de 1 milion euro), Saban ar trebui sa fie prima solutie pe partea dreapta.
In contrast, ganditi-va cate meciuri ne-a mancat Stancu in Liga 1(imi aduc instant aminte de meciurile cu Poli Iasi si Vaslui, meciuri in care am pierdut cel putin 3 puncte pe mana lui - si nu sunt singurele meciuri in care a comis-o). Sa nu aud de "meciul memorabil" facut de acesta pe Bernabeu pentru ca in acel caz, ca ne place sa recunoastem sau nu, madrilenii au lasat-o ceva mai moale.
In momentul de fata ori mergem cu perechea P. Marin - Saban, ori il retragem pe Banel fundas dreapta.
@martanu
Cui ii va fi greu? Jucatorilor? Ma indoiesc... La sfarsitul ultimului meci "au uitat" ca sunt stelisti in tribune... Oricum deranjul era prea mare sa mearga sa ii salute...
Robert asta nu e cel care ne-a arbitrat cu Nationalul în Cotroceni,când am avut 3 penalty-uri clare si ni le-a refuzat pe toate ? In acel meci Iacob a avut fractura de clavicula si Paraschiv a terminat cu urechea rupta.
Deaconu a fost atunci
il tin minte pe marlan :x
Va fi greu daca nu vor fi suporteri in tribuna(de-ai nostri bineinteles). Acum avand in vedere ca Jijilica si dat in stamba protestul peluzelor este justificat. Insa ma tem ca vor fi suporteri de-ai universitatii care ne vor huidui plus ceva argeseni ca totusi este aproape de ei.
cati olteni crezi ca vor venii in Bucuresti sa cumpere bilet la meciul Stelei?
@Bogdan4Steaua
In meciul Steaua-Otelul din Cupa Saban ziceai ca-i Ghitza , se impiedica peste tot, nu facuse o faza buna. Si primul gol a fost din vina lui.
De Nesu nu mai zic. :lol:
Si eu cred ca Saban e mai bun ca Stancu dar nu i s-au prea dat sanse. Imi aduc aminte ca imediat dupa ce a fost adus facuse cateva meciuri bunicele.Incep sa cred ca Copos a avut dreptate sa il refuze.
[/size]CE AI FRATE CU Olaroiu O FI SI EL VINOVAT DAR CE MAI MULT...SUNT VINOVATI JUCATORI NU MAI JOACA NMK :roll:1-0 pentru Arges... Vreau sa pierdem tot in acest an cu speranta ca Olaroiu va pleca de buna voie... Tot ce a facut anul trecut se darama incet dar sigur... Este prima data in viata cand joaca Steaua dar nu tin cu ea, am sa tin cu un om care merita mai mult de la Steaua: Dorinel... Si fac asta pentru binele ei... al Stelei...
In primul rand invata sa scrii corect din punct de vedere gramatical. Moderatorii
1-0 pentru Arges... Vreau sa pierdem tot in acest an cu speranta ca Olaroiu va pleca de buna voie... Tot ce a facut anul trecut se darama incet dar sigur... Este prima data in viata cand joaca Steaua dar nu tin cu ea, am sa tin cu un om care merita mai mult de la Steaua: Dorinel... Si fac asta pentru binele ei... al Stelei...
Nu crezi ca ar fi mai bine sa batem cu 1-0 si sa luam locul 2 cu Olaroiu?
Si eu cred ca Saban e mai bun ca Stancu dar nu i s-au prea dat sanse. Imi aduc aminte ca imediat dupa ce a fost adus facuse cateva meciuri bunicele.Incep sa cred ca Copos a avut dreptate sa il refuze.
Nu cred!Saban are viteza,dar sa ma scuzati,nu prea le are cu varza...nu stie sa faca nici marcaj,pare cateodata in plus pe teren!Nici Stancu nu e grozav...dar cred ca e totusi mai bun!Oricum,nici unul nu este de Steaua,nici Stancu si nici Saban... :cry:
De acord ca nici unul dintre ei nu are valoarea Stelei. N-ar fi o idee rea sa vedem pe la juniori ca aia au mare foame de performante si poate am avea un nou Ogararu
avand in vedere cum jucam noi si cum joaca ei, cred ca va fi pima victorie din acest an 2007. :roll:
Si daca nu mergem la Bucuresti sa luam bilete,exista vreun fel de a cumpara bilete din Craiova(maine)?
@sammyro
Din cate scrie pe site-ul oficial, bilete se vand doar in Ghencea...
Si exista cineva care face deplasarea de la Bucuresti si poate cumpara 3 bilete?Daca e cineva dispus,sa imi trimita PM sau un mail...
Saban ar mai trebui tinut macar pana la finalu sezonului.... si dup aia ar trebuui sasi caute echipa....
cu sig Gigel Coman trebuie sasi caute echipa.. ca la Steaua nu mAI ARE loc...
nu trebuie sa ne asteptam la ceva minunat din partea lui Elton .. dak va juca e deja primu meci... si sar putea sa nu face mare scofala...asa ca.. meciul va fi unul fff greu....
S-a spus prin presa ca Elton va juca titular si o va face in spatele celor 2 atacanti(Badea si Iacob),avand in vedere formula de start va fi ceva de genu :
---------------------Andrey-------------------
-----------------------------------------------
--Saban(Stancu)----Ghione---Goian----Marin(Nesu)
----------------------Radoi--------------------
---Nicolita(Croitoru)------------Bostina(Cristocea)
--------------------------------------------------
---------------------Elton------------------------
------------Badea---------Iacob-------------------
Parerea mea este ca formula asta nu se potriveste, cel putin in ofensiva. Ar prefera ceva de genu:
---------Badea----------------Elton-------------
-----------------Iacob--------------------------
Si va spun si de ce , pentru ca Badea poate sa isi faca treaba defensiva mult mai bine si Iacob poate sa faca ce stie mai bine : sa tina de minge si sa dea drumul la pasa(un fel de pivot).Din filmuletzele vazute cu Elton am vazut niste faze spectaculoase pe banda si cred ca s-ar descurca in zona respectiva.
Pronostic : Steaua 2-1 Arges ...victorie sa fie ![]()
Aaa era sa uit, fara gigelica comanica in teren ca inchid TV-ul
@gosu_sv
Ghionea este accidentat deci nu va juca... In aceeasi situatie se afla si P. Marin...
Daca iar ne bagam cu 3 atacanti..... e de rau.
@c.ronaldo17
Care 3 atacanti? Ca atatia avem in total dintre care unul e suspendat ... :roll:
Badea, Elton, Iacob.... daca mai zicem de Banel, Bostina si Cristocea iese zarva... si toate incercari deastea de a face minuni din mijlocasii... :twisted:
@c.ronaldo17
Elton e mijlocas... Sper ca si Oli stie asta :evil:
Si Nicolita, si Bostina si Cristocea sunt mijlocasi. Dar Oli face experimente in meciuri cu Sevilla.
Mai zici ca l-a pus pe Badea mijlocas la meciul cu Craiova. :twisted: :lol:
Cred ca e clar k Oli va folosi un sistem
4-3-1-2, cu Elton in pozitie de coordonator, "servant" pentru Iacob si Badea. Mi se pare cea mai buna solutie, considerand abilitatile brazilianului (driblinguri si pase precise pe varfuri). Formula de start ideala, dupa mien ar fi:
---------------------Andrey-------------------
--Saban-------Goian-------Radoi----Nesu-------
------------------------------------------------
------------------Ov.Petre/PARA-----------------
---Banel/Croitoru-----------------Cristocea-------
--------------------Elton---------------------------
--------------Badea---------Iacob-------------------
Jucatorii cu majuscula ar fi cei care mi i-as dori eu in primul 11, dar vor fi cel mai probabil lasati pe banca de Oli, care are din pacate fixurile lui anume copilul de suflet Ov.Petre si eternul titular, indiferent de forma, Banel. Sincer, prefer pe Nesu de ZECE ori mai mult decat pe GIGICA Coman, pe care daca il mai vad o data titular jur ca sparg televizorul. Nesu are vechime la echipa si ne-a demonstrat ca este un tanar ambitios, care da totul pentru culori. Celalalt (nici nu-i mai zic numele) a fost caracterizat, destul de corect, pe acest site de mai multi oameni: un "frizer", nimic mai mult nimic mai putin decat un copil al lui Oli care orice numai fotbalist nu este.
Vreau sa imi exprim parerea si despre Saban, si aici sunt de acord cu Bogdan4Steaua. Israelianul a intrat in "colimator" dupa meciul cu Real si nu prea a mai iesit, lumea uitand prea repede meciurile foarte bune facute de el la Kiev, si cu Gorica la noi acasa (unde a obtinut si penaltyul lui Ochirosii!). Sunt ferm convins ca este CEL PUTIN o clasa peste Stancu, care a demonstrat cu nenumaratele lui gafe defensive si lipse tehnice ca nu are ce cauta la noi, si Copos nu l-a reufzat degeaba. Chiar si cu Galatiul in cupa l-am vazut pe Saban avand cateva interventii providentiale (imi amintesc doar una, cand i-a furat din spate mingea unui atacant al otelului care ar fi scapat singur), si voi oare uitati ca el a strans din dinti dupa ce a fost lovit de "bomba" coreeanului si a continuat sa joace? Eu unul cred ca dupa lovitura aia, Stancu, la cat de firav e, iesea accidentat si lasa echipa in inferioritate numerica (se efectuasera toate schimbarile). La golul 1 nu cred ca a fost vina lui, ci mai mult a lui Baciu, care era undeva visator in loc sa stranga la atacantul din centrul careului (ceea ce Saban a facut), dar in special a lui Nesu si a partii stangi a apararii, care l-a scapat total si complet pe otelarul care a centrat.
Revenind on-topic, sper din tot sufletul la o confirmare din parte lui Elton diseara si la o evolutie ultra-ofensiva, prin care Oli sa ne arate ca merita sa ramana antrenor. Preconizez un scor frumos in avantajul Stelei, un 2-0 sau un 3-1. FORZA Steaua steagsimplu