FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Arges 2-0

«1456»
LiViuTzA`17.03.2007 22:36

Nu a fost cine stie ce meciul,dar titularizarea lui Elton a insemnat mult pentru echipa.Ocaziile clare au fost de partea Stelei,Argesul parca nici nu a existat la un moment,dar cred ca se puteau fructifica mai multe ocazii si parca nici greseli asa multe nu au mai fost.

martanu17.03.2007 22:36

Iacob este un varf prea greoi pentru unul ca Elton, cred ca in tiganie ar trebui sa jucam cu Badea si Thereau.

Thereau cred ca este suspendat pentru meciul cu lebedele. I-au mentinut cele doua etape de suspendare.

Alessandro17.03.2007 22:41

Paote sa joace in Giulesti,cele doua etape de suspendare si le-a ispasit(cu Farul si Pitesti)! :wink:

ulivius17.03.2007 23:16

Avem doi jucatori de superclasa: Vali Badea si Elton. Abia astept sa revina DICANU. Astia 3 vor face prapad.

AGRESSIVO198+118.03.2007 05:59

Ce mi-as dori eu:

------------------- Andrey -------------------

------ Nicolita - Goian - Radoi - Saban ------

------------------ Paraschiv -----------------

-------- Croitoru - Elton - Ochirosii --------

---------------- Badea -----------------------

--------------------------- Iacob ------------

la fel as juca si eu,dar am indoieli la Saban,mai degraba Stancu sau P Marin cand va putea juca.

sa nu-i mai vad pe Lovin si Nesu,pe primul nici macar in lot.

jucatori ca Nicolita, si Iacob merita si alte sanse,chiar daca acum joaca prost,alta data aveau evolutii bune,poate isi revin.

dar Nesu si Lovin cum sa isi revina,cand de fapt ei niciodata nu au jucat nimic?

in rest despre joc,se pare ca suntem cu totii despre aceeasi parere.

oare pe Croitoru cand il baga???(in locul lui Lovin,un inchizator e de ajuns)

c.ronaldo1718.03.2007 07:11

A dat Elton cu capul o pasa. :lol:

sorin_77718.03.2007 08:03

Steaua cu Elton ne-a aratat ca este o alta echipa. Mai ales la adapostul avantajului.Insa fara,este cam aceeasi.Spun "cam" pentru ca se intrevad sperante mari intr-un Ochirosii, in revenirea lui Dica, in revenirea la forma care l-a consacrat a lui Radoi, in increderea recapatata de Badea...

Un meci care mai m-a indulcit si pentru asta nu vreau sa ratez unicul derby, cand vreau sa retraiesc bucuria de a umilii cainii... Ne revenim si adversarilor nu le convine deloc asta... :) Ah ce imi place asta!!!

lorena18.03.2007 09:40

e super!!pt ca a jucat primul mec la Steaua a jucat bine!!!!!!!!!!!

fansteaua4618.03.2007 10:54

Jucam slab rau.....ZEROli trebe sa plece....Elton a jucat bine...dar mie unu nu prea mi-a placut meciu...mai aveam putin si adormeam....sper ca meciu in meciu cu zburatori sa avem pofta de joc....ATI VAZUT toti cu calcaie cu dalea dalea aseara dupa al 2 gol....sper ca le-a revenit pofta de victorii si de joc...CU D-ZEU INAINTE...

jimmy1918.03.2007 11:06

In fine...mai castigam si noi. :)

bodanelu18.03.2007 12:06

impresia de meci urat a fost lasata si de lipsa spectatorilor... una e cu atmosfera pe stadion, care se vede si aude la TV, si alta e fara.

alice4steauaBUC18.03.2007 16:19

Vad ca de Andrey nu zice nimeni nimic...asta a fost al 4 meci al lui? :roll: in fine....mie una imi place...exceptand iesirea neispirata din meciul cu Farul...mie una chiar imi place! :D

diehardfan18.03.2007 23:15

inceput promitator pt Elton, golul inscris il va ajuta f mult dpv moral. o parere? e ALTCEVA! :) ...si aveam nevoie, in momentul asta mai ales, dar deocamdata mi se pare ca paseaza prea rapid si prea bine :) pt ce sunt obisnuiti Badea si mai ales Iacob (o umbra a ceea ce a fost :( ) vede altfel faza, o gandeste mai rapid si cu mult mai multa fantezie. Avand in vedere ca si el vine din alt fotbal, superior, tre' sa recunoastem, Thereau sper sa se potriveasca mult mai bine cu Elton...daca incep sa se "simta" prevad deranj mare in apararile adverse :)

BandiT19.03.2007 08:15

Elton ma asteptam sa fie bun si nu ne-a dezamagit.

el e prea rapid pentru. colegii din teren..

dar o surpriza placuta a fost, din nou,Ochirosii..

sper sa i se dea in continuare sanse sa joace ca are potential.

LUPTA Steaua!

CREIERU7819.03.2007 08:42

Un meci reusit in care s-a remarcat debutul excelent al lui Elton si as fi vrut ca R Ochirosii sa joace mai mult . steagcruce2 steag2

MadFroG22.03.2007 15:42

In afara de Elton care intr-adevar e un castig, ceilalti "fotbalisti" au interpretat aceeasi partitura: mingi bubuite in vazduh .

«1456»