Buna alcatuirea Bogdan, imi place. Totusi, e cam idealista, si voi explica prin cateva mentiuni:
1) Lasa-l pe Saban fundas dreapta. Chiar nu mi s-a parut ca a jucat rau ultimele meciuri, desi nici nu a iesit in evidenta. In orice caz a fost peste Stancu. De bine, de rau cred ca este cel mai bun fundas dreapta pe care il avem. Sa-l lasam pe Banel un pic pe banca, pentru ca nu a mai vazut-o de mult.
2) Ghionea si P. Marin sunt deocamdata accidentati/in refacere. Nu stim exact cand vor fi din nou la 100% capacitate. Luand scenariul optimist, ca amandoi vor fi apti 100% la ora meciului, si eu evident ca i-as baga titulari. Insa, cunoscand faptul ca la noi sezonul asta nici o accidentare nu a fost "usoara", mi se pare mai realista o linie cu Radoi-Goian-P.Marin/Nesu-da, nesu, pentru ca pe Coman nu il mai suport!!!!!)
3) Croitoru-Radoi-Elton-Ochirosii??! Bogdane, sincer ma faci sa zambesc. Nu e vorba ca nu mi-ar place, imi place la nebunie formula. Viteza, ambitie si tinerete pe benzi, tehnicitate si siguranta la mijloc. Insa asta ar insemna pentru iubitul nostru 0li sa faca 3 (TREI) modificari in linia de mijloc INAINTE de startul meciului! Ori, el nu e 0li daca nu face toate modificarile dupa minutul 70! Imi pare rau s-o spun, dar am vazut-o de foarte foarte multe ori. Oli este absolut varza la alcatuirea echipei si schimbari. Si este absolut terifiat de schimbari, cu atat mai putin radicale, de genu Croitoru si Ochirosii titulari din minutul 1. Nu conteaza ca pentru noi, suporterii, este cat se poate de logic. Pe el nu l-am vazut nici o data schimband asa, si nu cred ca se va schimba acum. Sper MACAR sa il bage pe Elton, si sa ne scuteasca de alde Lovin, Ov. Petre sau Banel(da, Banel are nevoie de o pauza). O linie de mijloc mai realista, cred este
Banel-Paraschiv-Elton-Cristocea. Nu imi place, deloc. Dar i se potriveste lui Oli ca o manusa.
4) Despre atac, ce sa spun. Judecand dupa cum au judecat (scuzati repetitia) comisiile pana acum, Cyril va fi din nou suspendat, si vom avea formula Iacob-Badea. Cei 2 sunt varfuri bune, dar sa speram ca Elton si mijlocasii/fundasii laterali sa le furnizeze pase si centrari bune, pentru ca alftel iar ne paste un rezultat penibil..