FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Arges 2-0

«12346»
alinutza1612.03.2007 11:52

Am si eu o intrebare...Nu am inteles exact cand e pt ca pe Steaua.ro arata ca meciul e duminica la 14:00 si aici zice ca e sambata de la 20:45.Deci pana la urma cand e?Eu sunt din Craiova si vreau neaparat sa ma duc la meci 8-> Forza Steaua!

Sper sa fie atmosfera frumoasa si sa castige Steaua normal.Desi sunt din Craiova cam stiu cum sunt suporterii Universitatii Cr si sper sa nu fie pe acolo ca sa aiba loc cine stie ce incidente...Abia astpt sa cant si sa fiu alaturi de echipa pe care o iubesc pt ca la meciul cu Stiinta nu prea am cantat pt ca mi'as fi luat bataie de la suporterii olteni.. :roll: :| :roll:

jimmy1912.03.2007 13:44

0-0 sau 1-0 pentru Arges ca sunt in carpe. Nu mai cred in victoria Stelei. :x

andreea_s12.03.2007 14:44

Citesc comentariile voastre si ma minunez... vreti sa piarda Steaua ca sa plece Olaroiu...hmm. Eu daca o sa spun acum ca e o prostie o sa-mi sariti toti in cap. Da, sigur, Olaroiu ar trebui sa-si faca bagajele si sa plece, insa as vrea si eu sa stiu ce antrenor ati vrea voi sa vina sa preia Steaua in acest moment. Hagi? Credeti ca Hagi este o alegere buna pt Steaua? Credeti ca ne va fi mai bine cu el? Eu una cred ca nu! Nu-l vad pe Hagi, omul care sa scoata Steaua din pasa foarte proasta prin care trece. As vrea sa ma contraziceti, sa-mi aduceti argumentele necesare ca nu este asa.

In ceea ce priveste acest meci, eu una mi-as dori sa castigam, fie ca este la o diferenta de unul, doua sau zece goluri. Vreau ca Olaroiu sa plece de la Steaua, pt ca inevitabil va pleca, cu fruntea sus, nu injurat si cu o imagine de looser, pentru ca a facut destule pt Steaua.

steaua.vlad12.03.2007 14:48

salut. stie cineva daca se poate intra cu abonamentul la Steaua-Arges?

forever_STEAUA12.03.2007 14:55

@andreea_s

Cine a zis ca vrem sa vina Hagi? Ne ceri sa argumentam cum ar putea sa scoata Hagi echipa din criza... Explica tu mai intai de ce crezi ca Oli va reusi ce nu a facut pana acum?

Si cum crezi tu ca ar mai putea pleca Oli cu fruntea sus de la Steaua dupa cum arata JOCUL echipei in momentul de fata? Ne uitam la aceleasi meciuri? Oricum, putin imi pasa cum pleaca de la Steaua, atata timp cat e dussssssss...

Pentru Oli a inceput numaratoarea inversa... Tic tac tic tac...

Later edit:

-Vreau sa vad jucatori care isi dau viata pe teren, indiferent cu cine joaca...

-Vreau sa revad placerea jucatorilor de a juca fotbal...

-Vreau sa vad pe teren jucatori ca Ochirosii, Croitoru mai mult de 5 minute... IN MECIURI OFICIALE

-Vreau ca spectacolul sa se intoarca acasa, adica in Ghencea

-Vreau ca jucatorii sa nu uite sa salute Galeria, indiferent de rezultat... Baietii din tribune nu merita asa ceva!

Si daca pentru ca Oli sa plece de la Steaua, e nevoie sa pierdem cu Argesul, accept compromisul... Oricum, cu un punct in plus sau in minus tot pe acolo suntem... Mai mult oricum nu obtinem...

SSK12.03.2007 16:53
salut. stie cineva daca se poate intra cu abonamentul la Steaua-Arges?

In mod normal, da.

Undeath12.03.2007 17:32
Citesc comentariile voastre si ma minunez... vreti sa piarda Steaua ca sa plece Olaroiu...hmm. Eu daca o sa spun acum ca e o prostie o sa-mi sariti toti in cap. Da, sigur, Olaroiu ar trebui sa-si faca bagajele si sa plece, insa as vrea si eu sa stiu ce antrenor ati vrea voi sa vina sa preia Steaua in acest moment. Hagi? Credeti ca Hagi este o alegere buna pentru Steaua? Credeti ca ne va fi mai bine cu el? Eu una cred ca nu! Nu-l vad pe Hagi, omul care sa scoata Steaua din pasa foarte proasta prin care trece. As vrea sa ma contraziceti, sa-mi aduceti argumentele necesare ca nu este asa.  

In ceea ce priveste acest meci, eu una mi-as dori sa castigam, fie ca este la o diferenta de unul, doua sau zece goluri. Vreau ca Olaroiu sa plece de la Steaua, pentru ca inevitabil va pleca, cu fruntea sus, nu injurat si cu o imagine de looser, pentru ca a facut destule pentru Steaua.

Cand a venit Protasov la Steaua, tu ai auzit de el ? Asa va fi si acum, nu spune ca nu exista inlocuitori, se gasesc usor antrenori liberi de contract. :roll:

alice4steauaBUC12.03.2007 18:02
Am citit acuma un post pe site-ul gsp ca unul din liderii galeriei si-ar fi pus problema ca sa nu se mearga la meciul de la Craiova. In primul rand nu cred ca nici un lider de galerie al Stelei nu ar putea debita aceste ineptii, deci aceia de la gsp iar vor sa bage zazanie acolo unde nu este.

As dori daca se poate ca din contra, Steaua sa aiba acum mai multi sustinatori.

Ba eu cred ca este una dintre cele mai bune solutii...pt ce sa se faca acea deplasare?ca sa se bucure la un umil rezultat de egalitate?sau mai rau?sa luam bataie?lasa sa le fie invatatura de minte...sa vada si ei cum este ca la un meci considerat "acasa" sa fie stadionul gol....sustin aceasta idee!!! :evil:

manu7112.03.2007 18:58

sunt curios cit mai dureaza chinul(sincer,si eu sunt in grupul celor ce doresc sa o furam de la Arges,desi ma doare sufletul,totusi e un soc pe care il traiesc de la superbul meci cu Dinamo la Kiev,asa ca nu doare prea tare).....m-am saturat sa se amine un verdict la infinit....Olaroiu nu mai merita Steaua si asta numai datorita faptului ca este unul din cei care doresc sa nu primeasca gol in primul rind,reiese ca este lipsit de curaj,pe mine nu m-a suparat niciodata daca Steaua a luat bataie dar a avut 20 de sanse de a da gol.....daca pleaca si MM cu el ,e perfect,un necizelat in minus........pronostic,bate Steaua ca sa mai dureze supliciu,desi la pariu merg solist x la Steaua-Arges,mai ales ca este in deplasare......forza Steaua.....astept,sa vad pe cine concedieaza Jiji

bubylycy12.03.2007 20:04

vom bate... cu siguranta.. trebuie sa batem si noi pe cineva...

Ovidiu_IASHI_Steaua12.03.2007 23:02
vom bate... cu siguranta.. trebuie sa batem si noi pe cineva...

Sper sa ai dreptate cand faci referire la Arges folosind termenul "cineva"(oarecare adik)...

Nu ma intelege gresit dar Steaua nu mai sperie pe nimeni iar Arges a jucat destul de bine cu Vaslui sa stii!!!

CU toate astea iti impartasesc increderea si zic si yo ca BATEM !!!

FORZA Steaua...pana la moarte 8)

martanu13.03.2007 00:05

Alta echipa care se lupta la retrogradare. Sunt foarte curios daca Oli va juca tot cu doi inchizatori. Ar fi chiar penibil..dar.....

Off-topic: Constantenii vreau sa depuna un memoriu sa fie suspendat Jijel Comanita Comanescu.....parca nu ar strica, ba din contra ne-ar ajuta.

Bogdan4Steaua13.03.2007 00:15

Oricum Coman nu va juca. Daca acest lucru s-ar intampla, Oli isi semneaza indirect demisia.

GOD13.03.2007 07:14

Pai si cine joaca pe postu ala??

Andrey e bun pana acu.

Stancu mediu

Goian ma dezamageste pe zi ce trece.

Radoi nu isi mai revine odata

Coman la pamant.

Nicolita ar trebi rezerva asta chiar nu vede ca nu merge deloc.

Paraschiv mai mult devotament.

Bostina e bine asa el trage echipa dupa el.

Badea sa apara mai mult

Iacob e clar ca nu sta la locul lui,el trebuie sa stea acolo in fata PIVOT.

Thereau jos palaria bv lui ,ajunge la o echipa din VEST in cel putin 3ani.

Daca nu o face Steaua egal ''nu stiu ce sa zic''

AmuntBoy13.03.2007 08:49

Ce il mitralizeaza toti ratatii de juranlisti pe Andrey

Din 3 meciuri eu am vazut doar 2 iesiri gresite din care nu a rezultat gol, doar atat si mai multe parade cam 6-7

Si sunt cativa terminati, gen Boanchis care au pus eticheta sau la otv, chivulete sau Puscas ca este un portar ff slab si decat Carlos..

Pai in felul asta niciodatra nu o sa avem portar ca acesti indivizi de 2 lei la primul meci face portarul zob si induce publicul "iubitor de seminte" stelist in eroare.

stelistu1413.03.2007 09:00

Daca se juca in Ghencea , bateam dar asa...pot spune ca m-am imbogatit la pariuri din 0-0 scor exact la Steaua...asta pana la meciu de la Vaslui cand am inceput sa iau sub 2.5 :D Imi doresc din tot sufletul sa terminam pe locul 2 , si Ch. League sa fie castigata de Liverpool sau AC Milan ... ca sa joace spurcatii tur preliminar (unde nu sunt capi de serie ca Steaua) si iar sa fim sigurii care joaca in Liga...dar intre 0-1 cu Vaslui si Liga Campionilor e drum lung ... :cry: :cry: :cry:

andreea_s13.03.2007 12:05

Nu am spus ca nu exista inlocuitor pt Olaroiu, in nici un caz, asa cum nu am spus ca vreunul dintre voi a pomenit de Hagi. Numai ca la ora actuala in afara de Hagi, nu vad la cine sa se gandeasca MM sa aduca. De aceea am vorbit de el si nu de alt antrenor. In ceea ce-l priveste pe Olaroiu, si eu vreau sa plece, insa repet, nu huiduit, pt ca eu chiar nu cred ca merita. Chiar dc a adus echipa in stadiul care a adus-o.

Oricum, Olaroiu va pleca indiferent dc va castiga toate meciurile de acum incolo. Dar in loc sa ne suparam unii pe altii, hai mai bine sa ne gandim ce antrenor ne-ar putea aduce Steaua cel putin la nivelul de anul trecut.

Si inca ceva, hai totusi, chiar dc suntem suparati pe Olaroiu, sa nu ne dorim sa piarda Steaua, macar pt Dica. Macar pt el.

Bogdan4Steaua13.03.2007 13:07

Daca ar depinde de Meme, cu siguranta nu Hagi ar veni la Steaua. Dar din pacate decizia probabil ca ii va apartine investitorului. Din tara l-as aduce pe Grigoras(pentru stilul ofensiv) si eventual pe Fane Stoica(pentru ca la Craiova de azi, parca vad o urma din "era Protasov" - evident, Fane Stoica a invatat cate ceva cat a fost secundul lui Oleg)

De afara, Walter Zenga sau un alt tehnician, chiar mai putin cunoscut(aici as merge pe mana lui Meme - am incredere in talentul lui de a gasi tehnicieni de calitate).

forever_STEAUA13.03.2007 14:37
Dorinel Munteanu are, totuşi, ruptură musculară şi va lipsi în meciul cu Steaua. Antrenorul-jucător de la FC Argeş va rata şi partida cu naţionala Olandei.  

Ieri, controlul medical efectuat de antrenorul lui FC Argeş a arătat că este vorba doar de o contuzie puternică, argeşenii sperînd că "Munti" ar putea să se refacă pînă la meciul cu Steaua. Controlul RMN efectuat astăzi a arătat că este vorba de o uşoară ruptură, situaţie în care Munteanu va lipsi din teren circa trei săptămîni.

sursa: gsp

Dragoshel13.03.2007 15:00

@forever_STEAUA am citit azi in ProSport ca nu are ruptura, este doar o intindere.... :roll:

forever_STEAUA13.03.2007 15:17

@Dragoshel

Pe onlinesport scrie ca abia maine face RMN-ul...

Am citit abia dupa ce am postat (dez)informarea din gsp... :roll:

Deci se pare ca nici cei de la prosport nu sunt suficient de informati... :twisted:

Bogdan4Steaua13.03.2007 17:17

Oricum Dorinel nu joaca impotriva noastra pentru ca are nevoie de o perioada de repaos.

Danutss113.03.2007 20:48

Nationala Romaniei merge foarte bine.Moderatorii forumului va rog pe 20 Martie deshideti un forum unde sa discutam despre sansa nationalei Romaniei in meciul cu Olanda..eu chiar cred ca avem sanse

axl2313.03.2007 20:50

dar nu e nevoie sa-i rogi pe moderatori, poti deschide singur cate topicuri vrei, cu cate postari vrei. :wink:

Bogdan4Steaua13.03.2007 20:55

In acelasi timp, aceste mesaje nu au ce cauta in topic-ul despre meciul cu FC Arges.

Va rog sa va referiti strict la subiectul acestui topic.

Ontopic: se pare ca oficialii celor de la Corinthians nu au trimis deocamdata cartea verde, deci Elton nu are momentan drept de joc in Liga 1. Sa speram ca acest aspect se va rezolva pana la meciul cu Arges.

«12346»