Sunt sigur ca Elton nu va parasi clubul in aceasta vara deoarece este un fotbalist bun, care se va evidentia incetul cu incetul. Desi este tehnic, cred ca in acest final de campionat nu ar fi o solutie buna, deoarece este el nu face faza defensiva.
Sunt sigur ca Elton nu va parasi clubul in aceasta vara deoarece este un fotbalist bun, care se va evidentia incetul cu incetul. Desi este tehnic, cred ca in acest final de campionat nu ar fi o solutie buna, deoarece este el nu face faza defensiva.
Gandesti ca Olaroiu. Si nu ca n-ar fi partial corect acest rationament, dar daca nu acum, atunci cand? Vom astepta sa avem 15 puncte avans fata de urmaritoare ca sa putem sa-l vedem si pe el pe teren?
Eu cred ca pleaca de la vara.
Prea il doreste Rednic la Dinamo.
Poate asta a fost pretul victoriei lor asupra CFR-istilor.
Elton o sa fie cel mai iubit fotbalist de la Steaua daca il lasa Nea Gigi sa plece o sa fie o pierdere foarte mare nu mare!
Intrati si minunati-va !
In primul rand trebuie sa ne gandim ce e in sufletul acestui baiat. Este tratat ca o carpa de un antrenor si un patron care habar nu au ce inseamna spectacol fotbalistic. Elton anul trecut juca alaturi de Nilmar si Tevez si a venit in Romania sa stea pe banca, iar pe teren sa apara jucatori gen Lovin,Coman?
Personal incep sa cred tot mai mult in aceea stire aparuta in GSP, acum ceva vreme care sustinea ca brazilianul este invidiat de unii colegi, deoarece se face prea mult tam-tam de la venirea sa. Ramas singur dupa plecarea lui Meme si probabila plecare a lui Andrey este foarte posibil ca Elton sa doreasca sa se desparta si el de noi.
Pacat de baiatul asta. Continui sa sustin un jucator ca Elton. Nici marii jucatori nu fac faza defensiva. Pacat ca un jucator care iubeste spectacolul nu are loc in echipa. Gigel Coman, Lovin, Ov. Petre au loc dar un artist nu.
Becali doreste un singur lider de echipa, un singur fin si un singur om cu ordinea in vestiar. :?:
Ura! Gigi oricum nu te votez! Oricum, bravo! Nu pleaca mai.N-ascultati totalsport fm?![]()
A zis Jiji laTtotalsport ca nu pleaca si din sezonul viitor va juca meci de meci. Pe cuvant de machidon.
Elton e un jucator foarte bun dar e peste jucatorii de la Steaua si cred ca Oli deasta nu-l baga pe teren! ![]()
Elton e un jucator fff bun dar e peste jucatorii de la Steaua si cred ca Oli deasta nu-l baga pe teren(
![]()
Ai dreptate! Are geniu PICIUL! Cand scoate din joc 2-3 adversari si lanseaza varfurile pe culoare de gol ce nevoie mai ai sa faca si faza defensiva? Are sclipiri gen DOBRIN, Marcel Raducanu sau Hagi. Orice antrenor si-ar incepe echipa cu el. Daca l-am avea pe Protasov acum la echipa? Si pe Neaga si pe Dica si TEREAU refacuti? Cam cum ar fi un mijloc de creatie cu Dica, Elton, Neaga in spatele unui atac: Badea+Thereau? Apropo de antrenori: GRIGORAS a calarit maidanezii astazi! Si el tot STELIST de-al nostru este! Mie imi place. Este un om echilibrat, cu bun simt si un bun meserias. Pe unde a fost a reusit sa faca echipe frumoase din te miri ce a avut la dispozitie!
Diseara sa strigam toti Elton ca sa il bage ca nu cred ca va fi inclus in primul 11. Daca Elton ar fi pe teren cred ca am castiga cu vreo 2-0 sau poate 3-0 sprecl2
Totusi cred ca Oli il vrea in teren - a vazut potentialul, aici e de vina Behali cind il vede parca vede pe MM ![]()
Diseara sa speram ca va fi in primul 11 alaturi de Dica, astia 2 cred ca ar rezolva un meci impreuna, insa numai noi vedem asta Oli si Jiji NU!!
Elton are o calitate care lipseste cu desavirsire fotbalistului roman. NU ESTE EGOIST!
Elton e LASER frate ! I love Elton! E singurul fotbalist care face spectacol fotbalistic pe teren! Este o adevarata placere sa-l vezi cum joaca! Pacat ca sunt adversarii tarani si-l faulteaza de cate ori au ocazia. Super belea pustiul! In sfarsit avem si noi un fotbalist in lot care stie sa faca un dribling!
Multumim Elton pentru spectacol!
Multa m*** pentru cotonogarii jucatori ai FC National! Retrogradare placuta si acolo sa ramaneti! Sunteti o echipa de sapunari! Sper sa nu va mai vedem in prima Liga!
E mare piticu'! Sper ca la anul sa ramana la Steaua si sa fie adusi jucatori care sa stie sa intre in combinatii cu el, cum e Dica, care e cam singurul care face fata un-doi-urilor spiridusului. Daca are cineva adresa lui de mail, il rog sa mi-o trimita sa-i trimit niste felicitari calduroase pe intelesul lui.
Elton e cel mai valoros jucator la ora actuala al Stelei. E de vina Becali ala ca nu joaca. Isi pune el ambitia sa nu faca cum doresc suporterii. Daca l-a vandut cum se aude e un om de nimic Becali. Isi bate joc de saracul copil...
Editat de Moderatori
Senzationala trecerea aceea cu calcaiul, mai ales ca a ridicat mingea de jos, prima oara am crezut ca mingea era de deja saltata putin.
Nu cred ca va pleca. Din ce am vazut in meciul cu Nationalul Radoi se bucura cand a intrat Elton. Si nu e putin sa il ai pe Radoi aliat. Nu cred ca va pleca pentru ca nu il vad nici pe Gigi nici pe Oli dandu-i drumul. E posibil sa dureze ceva mai putin adaptarea si de aceea sa nu intre mai mult. Timpul ne va dovedi.
Nu cred ca isi permite Jiji FERNANDEL sa-l dea pe Elton... isi pune iar suporterii in cap, si in al doilea rand piticul face treaba buna... cand joaca.
E penibil ciobanul asta de Jiji! Cum poate spune ca il da pe Elton si la Dinamo? Sau pe Thereau? :shock:
Marea strategie a lu Jiji... mda... a devenit noul manager
:evil::evil::evil::evil:
Fratilor, a innebunit lupu, adica oaia, auzi la el, Elton la juma' de pret, pai asta nici de afaceri nu mai este bun, spiridusul ar valora in cel mult 2 ani peste 20 de milioane, eu unul nu am vazut in viata mea un jucator cu un control mai bun asupra balonului, vorba lui tata "al dracu', parca are magnet in gheata". Ca sa nu mai spun ca face totul cu o viteza de nici la reluare nu-ti dai seama ce s-a intamplat(poate o avea noss). Am vazut si eu meciurile lui din Brazilia, o adevarata incantare. De abia astept sa treaca vacanta si ma rog la Dumnezeu sa-i dea minte lu Becali sa nu-l dea, ca spiridusul va ridica milioane de suporteri in al 9-lea cer.
Eu nu cred ca Gigi ii va vinde pe Elton sau Thereau, sunt doar declaratii facute presei... ati uitat cand a spus ca daca da cineva 1.5 mil pe Iacob il va da, oferta a venit insa Iacob joaca si acum pentru Steaua... Iar in iarna a spus ca il va vinde pe Saban, si Saban este inca jucatorul Stelei... singurii jucatori care vor pleca de la Steaua sunt Andrey, Gigel Coman si poate Stancu(daca il va lua pe Badoi), si s-ar putea Saban. Dar cu siguranta Elton si Thereau nu vor parasi Steaua, ba chiar mai mult s-ar putea ca sa mai vina un strain la Steaua, si anume Camus.
Nu e prima oara cand Gigi decalara ca vrea doar romani la echipa, a mai facut-o sezonul trecut si iata ca Steaua a luat numai straini, deci nu mai ascultati tot ce spune, ca isi va da seama ca, cu romani nu poate sa faca performanta si va mai aduce straini.
Lol, tehnic? Tehnici sunt Cristocea si Bostina, Elton e fabulos! Are o viteza, o viziune asupra jocului si o tehnica iesite din comun!
Un jucator ca el nu are nevoie sa faca faza defensiva, Ronaldinho sau Messi la Barca fac cumva faza defensiva? N-ar mai putea sa-si foloseasca calitatile evidente daca ar face si faza defensiva...
Ce picior in cap i-a dat Elton portarului de la Jiul! Cum o fi ajuns
:D
?!
Probabil ca micutul are detenta. Azi brazilianul a facut si faza defensiva in unele momente, probabil pentru a-l contrazice pe "marele tactician" Oli, care l-a desfiintat la Fanatik Show!
Unirea Urziceni a anuntat un buget de 5 milioane euro pentru sezonul urmator. Mi-e frica sa nu il urmeze pe Meme.