FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton Jose Xavier

«15678916»
thewayiam8519.04.2007 16:57
La ce meci a facut Elton aseara, ar trebui dat afara. Dupa parerea mea, in meciul cu Iasul ar trebui tinut pe banca.

Bai cristiano Ronaldo,pusti ramolit ce esti!Pe tine sa te tina pe banca mai,minorule!Vorbesti ca sa te afli in treaba!S-a prostit rau tineretul!Ei cred ca sunt cunoscatori ai fenomenului(ce-i drept,multi sunt)dar mai apar de-al de tine sau axel care scot niste baliverne de iti vine sa-i impusti sau sa-i bagi la inchisoare pentruprostie si ignoranta.In plus,pe langa faptul ca vb. mereu aiurea esti si radical.Of cata prostie.Ce sa mai zic de jignirile,pancartele agresive,bataile si ura dintre galerii.Si mai sunt si alte lucruri.Fotbalul e doar un sport.Pe timpul comunismului era f.civilizat.Se juca pe teren.Totul era controlat,era ca nu ca acum.

thewayiam8519.04.2007 17:05
C.Ronaldo..nu vreau sa mi-o iei in nume de rau,dar daca Elton ar trebui dat afara dupa meciul de ieri,restul jucatorilor ar trebui sa-si caute echipa in divizia B.E clar,Steaua joaca parca tot mai prost de la meci la meci,dar de aici pana a spune ca Elton a fost execrabil e cale lunga.E singurul,retine,singurul(si am fost foarte atent la acest aspect) care a driblat,a verticalizat,a cautat pasa pe om liber.In rest,tuturor parca le e frica de minge,ori o bubuie,ori o dau la cel mai aproape ca sa scape de ea.Cum as spus cineva mai devreme,Elton e o picatura intr-un ocean.Un ocean de mediocritate creat de niste jucatori labili psihic,incapabili sa-si depaseasca aceasta conditie si sa treaca peste sentimentul de auto-multumire.

Singurul care se apropie de adevar.Sau printre putinii.Cu singura mentiune ca Elton nu e o picatura intr-un ocean,dupa parerea mea.Elton e oceanul izolat,neajutorat,mereu condamnat a fi inconjurat de desert.In rest,toata stima SebahSteaua.Nu vreau sa se creeze impresia ca ii tin partea piticului dar acesta e purul adevar.Daca o sa ma contrazica atunci o sa recunosc ca am gresit.Ce inseamna sa ma contrazica?Sa aduca staff-ul jucatori si rezerve de Steaua ,sa se omogenizez lotul si cei ce nu corespund sa fie dati afara,imprumutati sau vanduti.Cei care mai merita o sansa(posibile rezerve) dar nu mai confirma de mult ori nu-s constanti sa fie trimisi la echipa a 2 a.Si atunci vom vedea adevarata valoarea a lui Elton?In meciul cu rapid,Arges,Dinamo si mai putin Bistrita a fost exceptional nu?Cu toate ca nu a fost pasat prea mult de coechipieri,in meciul cu Dinamo el a facut regulile jocului dar cand unul lufteaza,altul se crede la rugby ce sa faci?Normal ca il categorisesti pe Elton drept "ineficient" dar spectaculos.

axl2319.04.2007 17:24
Si pe mine ma deranjeaza prostia si ignoranta voastra.

N-a avut,ca sa te citez,"dribling-uri spre inapoi" urmate de pase sau mai putin corecte.Pase inapoi a avut dar driblinguri spre inapoi nu.Iar Elton e spectaculos si eficient.Aveti dreptate cand ziceti ca e ineficient pentruca n-are cu cine juca.Foarte putini inteleg jocul sau si f.putin pot face fata jocului sau,se pot integra in el.Pe bune,ca sunteti tare "destepti" si "cunoscatori".Sa n-am parere!

Si cum sa penetreze careul advers mai dobitocule?Asa stelist esti tu?Nu vezi cum era luat pe sus de ALexa sau altii cand trecea de ei numai din preluare ?Vrei sa ajunga la Bologna?Pacat can-are inaltime si fizic cat de cat.Of of,cata prostie zace in voi.Macar de n-as avea dreptate,dar am 100%.Nu mai raspund comentariilor unor prosti si ignoranti.

Mai m&m, continui sa ma jignesti si nu vad motivul. ma bucur ca nu vei mai raspunde comentariilor unora pe care ii consideri prosti si ignoranti. Asta inseamna ca nu vei mai raspunde nimanui, arogantule.

c.ronaldo1719.04.2007 18:34

@thewayiam85, ne cunoastem de undeva?

Incearca sa vorbesti frumos, ca nu esti aici la tine acasa. Daca vrei sa adresezi vreo jignire poti sa o faci pe privat.

Vad ca incepi sa scoti perle cand cineva zice ceva de rau de Elton. Poate ai un punct slab, poate nu...

Ai probleme daca mi-e personal nu-mi place de brazilian?

OFF: Vezi ca deviezi mult de la subiect, si incepi sa devii haotic... dar 9 ne place, nu?

@axl23

"Noua ne place sa fim aroganti" (citat din MM Stoica)

Poate el e vreun suporter infocat a lui MM.

bogd4n01.05.2007 09:27
axl2301.05.2007 09:30

Oli spunea, prin gura lui Gigi, ca Elton e omul care trebuie introdus la scorul de 3-0 pentru a face spectacol.

Nu, Oli, Elton trebuie introdus la 0-0 pentru a ajunge la 3-0.

IONUTZ-CIPRIAN01.05.2007 11:33

Subscriu in totalitate!! Dar vad ca unii nu inteleg sau nu vor sa o faca, ori sunt orbi si nu vad!!

axl2301.05.2007 11:39

Ori sunt surzi si nu aud, ori sunt muti si nu vorbesc.

cRiss4Steaua01.05.2007 12:31

Din pacate va pleca din vara ..

IONUTZ-CIPRIAN01.05.2007 12:35
Ori sunt surzi si nu aud, ori sunt muti si nu vorbesc.

Ori sunt multi si prosti!!

axl2301.05.2007 12:49

Ori te-ai suparat pe mine?

IONUTZ-CIPRIAN01.05.2007 12:54

EU??? Nu! De ce? Nu am nici un motiv, am spus despre aia care conduc clubul, ca sunt cam multi si prosti!!

sile-jardel01.05.2007 13:04

Ati vazut dinamuistii cum au luat atitudine cind a fost vorba de indepartarea lui Munteanu cap de p..a?Haideti sa facem si noi ceva pentru Elton.Eu zic ca nu merita pierdut asa usor.E singurul fotbalist de la noi care stie cu mingea.Hai deti sa facem ceva,niste steaguri pe 2 bete cu tricoul lui,ceva sa vada nemernicul ca-l iubim pe Elton.Sa-i scandam numele la urmatoarele meciuri,dar tot stadionul.Mai bine sa plece ZERoli decit Elton.

c.ronaldo1701.05.2007 14:10

@sile-jardel

Merge bine Fox Kids-ul nu? Elton nu e nici pe departe un asa "idol" la Steaua. Ce a facut el pentru Steaua ca sa merite aceste steaguri, tricouri etc. A castigat UCL, Liga 1, Cupa??? Nu a jucat decat 5 meciuri pentru Steaua, si a marcat doar un singur gol. Ti se par performante senzationale?

E singurul fotbalist de la noi care stie cu mingea.

Probabil acel cuvant "noi" inseamna Craiova, Arges, Pandurii etc. La Steaua sunt 26 de jucatori care stiu cu mingea.

IONUTZ-CIPRIAN01.05.2007 14:18

Si JIJEL stie cu mingea? ;)

CebaLaur01.05.2007 18:27

In afara de Dica nu mai stie nimeni cu mingea de la Steaua.Pana si Dica e destul de lent in driblinguri

danielcristian01.05.2007 18:28

Ar face nationalistul de Jiji cea mai mare greseala sa-l vanda pe Elton!Brazilianul este super-jucator,o sa vedeti...

axl2301.05.2007 18:29

gresesti, mai sunt Elton, aici de fata, Croitoru, Cristocea uneori, Thereau, Bostina.

Thereau. wow, bogdane, m-ai omorat, ai facut tu asta special pentru mine? i feel special.

sile-jardel01.05.2007 19:15
@sile-jardel

Merge bine Fox Kids-ul nu? Elton nu e nici pe departe un asa "idol" la Steaua. Ce a facut el pentru Steaua ca sa merite aceste steaguri, tricouri etc. A castigat UCL, Liga 1, Cupa??? Nu a jucat decat 5 meciuri pentru Steaua, si a marcat doar un singur gol. Ti se par performante senzationale?

Probabil acel cuvant "noi" inseamna Craiova, Arges, Pandurii etc. La Steaua sunt 26 de jucatori care stiu cu mingea.

mai baietel[am inteles ca esti minor] tu ori esti Lovin,ori Baciu,ori Coman,ori Petre si tie frica ca-ti i-a locul in echipa?sau esti baietelul lui zeroli?sau chiar el?esti penibil,esti singurul care ai ceva cu Elton.Eu vin in Ghencea din 1982.Intotdeauna am avut la mijloc un fotbalist de creatie gen Iordanescu,apoi Majearu,apoi a venit Hagi,a urmat Panduru si pe urma ar fi trebuit Aliuta daca era serios.Acum jucam cu doi inchizatori,ne aparam tot meciu.Elton poate face diferenta acolo la mijloc.

kan3001.05.2007 19:40

sal all, eu cred ca Elton este mai bun si ca Hagi, problema este ca momentan echipa nu are o linie de fundasi apta de joc si din cauza asta nu-l poate folosi pe Elton pentru ca el nu face faza defensiva, daca la finele campionatului ar mai aduce cativa fundasi de valoare atunci si Elton ar face furori.parerea mea este ca daca celelalte posturi ar fi acoperite de jucatori de valoare Elton ar ajunge in scurt timp un mare star international(gen romario).

axl2301.05.2007 19:43

@kan30

Elton nu are cum sa fie mai bun decat Hagi chiar si numai din simplul motiv ca nu are forta de sut a regelui. tii minte ce bombe tragea Hagi?

kan3001.05.2007 20:05
@kan30

Elton nu are cum sa fie mai bun decat Hagi chiar si numai din simplul motiv ca nu are forta de sut a regelui. tii minte ce bombe tragea Hagi?

nu te contrazic, dar ca si control al mingii este peste Hagi, de forta sutului nu ma pot pronunta inca, am vazut un gol dat de Elton in brazilia si nu as fi asa sigur ca nu trage tare, in schimb are o viteza de joc si de gandire cum rar intalnesti la un fotbalist, pacat ca nu are cu cine sa coopereze.cred ca 2-3 coechipieri de viteza ar fi perfecti in echipa Stelei, ar avea cu cine sa colaboreze Elton. si nu uita ca Hagi era destul de lent(gen Dica). daca sunt nationalist as zice ca Hagi era cel mai bun, dar sunt realist si zic ca Elton il poate depasi

ContraDINAMO01.05.2007 21:06

steagcruce2 Stiti eu am avut ocazia sa vad multi jucatori cumjoaca putini au tactica lu Elton nu putem compara cu Hagi cu Ronaldinio etcpt ca fiecare jucatori au ceva aparte si Elton are ceva ce NICI UN JUCATOR DIN Liga ROMANEASCA NU ARE lucru pe care MARELE Olaroiu NU AVAZUT ASTA daca suntem cu adevarati STELISTI IN ECHIPA Steaua TREBUIE DOAR JUCATORI CU O ANUMITA POTENTA IN JOC imi puteti spune ce ARE Badea SAU Iacob in ultimul joc duminica trecuta Iacob a ratat de vreo 3 ri cu poarta goala Badea la fel ...Croitoru SA SE APUCE de natacie sau de alt sport ca fotbalul nu e de el la fel ca si Cernea mai MULT PE LANGA DECAT ..NICI Andrey NU ESTE MAI PRESUS DAR NA ASA ESTE CAND AVEM UN ANTRENOR CARE NU STIE CE FACE MAI BINE SA II DEA Becali 100 DE OI SA AIBE GRIJE DE ELE CA DOAR ASA AR FACE TREABA parerea mea ca ar trebui dati afara mai multi jucatori Baciu Paraschiv Croitoru Lovin Iacob Andrey Cernea nustiu din punctu nostru ca superteri cred ca multi au aceiasi opinie UN SCURT MESAJ pentru Olaroiu SI Becali PUNELE NENE CA CIOBAN INVATAL MESERIE CACI CA ANTRENOR NU E BUN DE NIMIK

RobertoOff01.05.2007 22:02

Elton nu trebuie sa plece ... e unul din cei mai buni jucatori ...doar ca Jiji nu prea vrea sa`i mai plateasca salariu din cate vad yo .. de jucat joaca daca i se da sansa sa o faca.... si un orb poate vedea asta....

CebaLaur02.05.2007 00:15

Unul care stie cu mingea trebuia sa scoate 1 sau 2 oameni din joc prin dribling, dar in afara de Elton nu o face NIMENI la Steaua, nici macar Dica!

«15678916»