FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton Jose Xavier

«167891016»
Bogdan4Steaua02.05.2007 01:21
@sile-jardel

Merge bine Fox Kids-ul nu? Elton nu e nici pe departe un asa "idol" la Steaua. Ce a facut el pentru Steaua ca sa merite aceste steaguri, tricouri etc. A castigat UCL, Liga 1, Cupa??? Nu a jucat decat 5 meciuri pentru Steaua, si a marcat doar un singur gol. Ti se par performante senzationale?

Probabil acel cuvant "noi" inseamna Craiova, Arges, Pandurii etc. La Steaua sunt 26 de jucatori care stiu cu mingea.

Vazandu-ti avatarul si nick-ul credeam ca apreciezi jucatorii tehnici dar vad ca m-am inselat. Orice idiot isi da seama ca Elton este de departe cel mai tehnic jucator din Liga 1. Ca nu s-a integrat inca in jocul Stelei e o alta problema....nici nu are cum daca nu mai joaca. Dar sa dam cu piciorul sansei de a avea un asemenea jucator in lot mi se pare o tampenie incomensurabila. Daca tu preferi un jucator gen Lovin, care iese cu mingea in afara terenului, care suteaza dezastruos, care paseaza doar in spate, care nu stie dribla.....no comment. In meciul cu FC Arges Elton a dat un gol frumos si a jucat remarcabil. In meciul cu Rapid, a jucat peste media echipei. A fost jucatorul numarul unu in meciul cu Dinamo, chiar daca am pierdut cu 4-2(in cea de-a doua repriza i-a ridiculizat pe caini). A urmat meciul cu Poli din Cupa, meci in care absolut nici un jucator nu a jucat fotbal. Acestea fiind spuse, nu stiu ce sa mai cred. Nu inteleg cum judeca unii fotbalul. In contrast, analizeaza prestatiile lui Lovin din meciurile in care a fost titular.

Ca sa iti faci o idee mai clara, uita-te la notele obtinute de Elton in meciurile jucate, si uita-te la media notelor lui Lovin. Acolo nu e vorba de votul unei singure persoane, deci media voturilor se apropie cel mai mult de adevar.

c.ronaldo1702.05.2007 10:50

@Bogdan4Steaua

Nu stiu ce te face sa crezi ca sunt fan Lovin sau anti-Elton. In primul rand, nici mie nu imi place jocul lui Lovin, dar mi s-a parut o imbunatatire in meciul cu Otelul si mi se pare normal sa fie laudat. Imi plac jucatorii tehnici, dupa cum se vede si la nick, dar cei care sunt si folositori, si iti dau niste exemple genul Ronaldo C., Quaresma, Simao, Kaka etc. Dar sunt si altii care se cred tehnici, si aici ar cam fi Ibrahimovic sau Kuyt, iar mi-e Elton mi se pare ca intra in categoria a doua. Pastrand proportiile.

In meciul cu FC Arges Elton a jucat spectaculos, cu multe actiuni periculoase si cu un gol - OMUL MECIULUI

In meciul cu Rapid chiar nu mi se pare ca a jucat fantastic, dintre cei remarcati de mine fiind doar Vali Badea si Radoi.

Cu Dinamo, a fost probabil omul meciului, dar cu o echipa care juca relaxat la 3-0, respectiv 4-1.

Ai sarit peste meciul cu Gloria, un meci in care nimeni nu prea a miscat. La fel si cu Poli. Daca era o asa vedeta cum il vedeti voi ar fi trebuit sa miste un pic.

Citeste sa vezi ce am scris eu mai sus, la mesajul care mi l-ai citat, si vezi daca iese de undeva ca as avea ceva cu Elton s-au ca nu mi-ar place. Nu s-a integrat bine in echipa si mi se pare normal ca sa nu fie direct titular.

PS: Nu am mari sperante intr-un jucator de 1,60 , dar sper ca cu timpul sa ma insel.

Daca la jucatori ca Elton ii facem steaguri si tricouri, la jucatori ca Lacatus, Radoi sau Dica cum ramane....?!

Bogdan4Steaua02.05.2007 10:57

Nu vreau sa intru in detalii, dar hai sa zicem ca "nu am prins echipa galateana in cea mai buna forma". Cauzele nu le cunosc si nici nu vreau sa le cunosc. Nu poti sa compari prestatia lui Elton in meciuri tari gen Rapid si Dinamo cu prestatia lui Lovin in meciuri facile.

Daca prindem locul 2 si intram in Liga Campionilor de Elton avem nevoie, nu de Lovin. Crede-ma pe cuvant.

Elton face preluari impecabile, din Lovin mingea sare ca dintr-un lemn. Elton are viteza, Lovin se misca precum o prajina. Elton are tehnica, Lovin nu. Spui ca Elton greseste multe pase. Atunci cand aproape toate pasele tale sunt orientate inspre poarta adversa este normal sa pierzi baloane. Si Ronaldinho, si Cristiano Ronaldo pierd mingi. Lovin paseaza doar in spate sau in lateral, in propria jumatate si este normal sa nu greseasca in aceste cazuri. Eficienta nu se masoara numai in numarul de pase reusite. Degeaba combini in propria jumatate cu Goian...sansele sa pui echipa in situatie favorabila de gol sunt aproape nule.

c.ronaldo1702.05.2007 11:03

Bogdane, nu stiu de unde ai prins-o ca il prefer pe Lovin. Din contra. Cred ca am fost destul de limpede cand am zis ca nu-mi place cum joaca Lovin. Pur si simplu a jucat frumos in meciul cu Otelul, atata tot.

Elton mai are pana sa ajunga sa fie un om de baza la Steaua.

Bogdan4Steaua02.05.2007 11:14

Daca nu i se da credit in continuare nu are cum sa se impuna la echipa. Oli l-a trecut pe linie moarta la insistentele lui Becali si acest lucru ma ingrijoreaza. Nu vreau sa il vad jucand excelent la adversari.

Elton este un jucator valoros si am face greseala vietii daca i-am da drumul. Si momentan mi se pare ca ne indreptam spre o despartire. De aceea ar fi bine sa ia suporterii atitudine...nu pentru ca Elton ar fi un simbol in Ghencea, ci pentru a-i arata lui Becali ca pierdem un jucator extrem de valoros.

c.ronaldo1702.05.2007 11:17

Sunt doar inventii marca GSP, sau Pro TV astea cu plecarea lui Elton. Am vazut la stiri VIDEO cum declara Becali si Oli ca Elton nu va pleca.

forever_STEAUA02.05.2007 11:18

@c.ronaldo17

Si tu crezi tot ce spun cei doi? Eu nu...

c.ronaldo1702.05.2007 11:20

Ar avea motiv sa-l de-a afara pe brazilian?

Bogdan4Steaua02.05.2007 11:25

Becali a declarat ieri ca Elton ramane la echipa, dar ca in acest sezon nu va mai juca, iar in sezonul urmator va juca doar cand rezultatul de pe tabela va fi unul linistitor. Crezi ca Elton accepta sa fie tratat ca rezerva a treia? Daca Dinamo ii ofera un salar superior celui de la Steaua si un post de titular(Rednic, spre deosebire de Olaroiu are tupeu), micutul brazilian ar pleca. Mioriticul nostru patron abia ar astepta sa recupereze banii dintr-un transfer considerat de el si de Oli drept unul esuat.

Ia puneti-va in locul lui Elton. A venit intr-o tara straina adus de omul care tocmai a fost dat afara de la Steaua. Patronul se comporta cu Andrey ca si cu ultimul om. Presa il da drept plecat de la Steaua. Cum credeti ca se simte el acum? A venit in Romania sa joace, iar antrenorul il tine pe margine desi este apt din punct de vedere fizic. Asta e tactica lui Becali. Nu sa il dea afara, ci sa il determine sa plece. Totul parea roz atunci cand a venit, iar acum se duce dracului tot.

c.ronaldo1702.05.2007 11:29

Nici Thereau nu a fost titular decat cand a debutat, iar apoi intra pe finalurile de meci, si acum este un om de baza la Steaua. Sper sa se intample la fel si cu Elton. Poate daca Oli nu ar fi jucat cu 2 inchizatori, poate Elton ar fi fost cerut de imprejurari in primul 11, dar cu tactica super defensiva a lui Oli Elton nu are ce face decat tusa.

PS: Nu cred ca la Dinamo ar fi titular 10 meciuri din primele 10.

Bogdan4Steaua02.05.2007 11:47

Ar fi cu siguranta titular. Asta pentru ca daca i-ar pune lui Niculescu pase de genul celor din derby, acesta din urma nu ar da pe langa minge ca si Badea, nu ar suta ca la rugby precum Lovin.

Rednic are tupeu, joaca cu un singur inchizator si Elton ar avea cu siguranta loc in echipa. Este mult mai bun decat Cristea. Sa speram ca nu dam dovada de atata inconstienta.

kan3002.05.2007 15:32

Fratilor, unde la inceput radeau astia de noi ca ne-am luat jucator de buzunar... acum il vor si cei de la Dinamo si cei de la Rapid; in alta ordine de idei, Elton nu greseste pasa ci coechipierul este prea lent pentru ea. Mai este si partea ca de cate ori ajunge la minge este pericol la poarta adversa(panica teribila). Daca Becali ii da drumu la vreo echipa adversa va fi vai de mama noastra. Ai nostri trebuie doar sa-l inteleaga si vom ajunge la un nivel in care nici o echipa din Romania nu ne va mai face fata. Amintiti-va de meciul cu Dinamo, facea ravagii in apararea lor dar nu avea cine sa finalizeze, am ratat la greu... le servea mingea doar sa o dea in poarta si ai nostri ratau sau apara Lobont.

ContraDINAMO02.05.2007 20:45

[...]

amarel02.05.2007 21:52
Ar fi cu siguranta titular. Asta pentru ca daca i-ar pune lui Niculescu pase de genul celor din derby, acesta din urma nu ar da pe langa minge ca si Badea, nu ar suta ca la rugby precum Lovin.

Rednic are tupeu, joaca cu un singur inchizator si Elton ar avea cu siguranta loc in echipa. Este mult mai bun decat Cristea. Sa speram ca nu dam dovada de atata inconstienta.

La cat de batut in cap pare a fi la ora asta Becali... e posibil orice!! Daca-l apuca nationalismul ala al lui asta-i vinde pe toti trei(Andrey, Elton, Thereau) si aduce jucatori de la... Bistrita si Poli Timisoara...

MM macar avea in cap sa mai aduca doi-trei straini...

BNQ06.05.2007 14:38

Dac? Becali continu? s? spere ?i s? cread? c? daca aduce juc?tori de la echipe din Liga 1, Farul, Gloria etc, va face performan?? se în?eal? amarnic, de acord c? exist? unele talente, dar ele trebuie altfel tratate, în CL, este nevoie de o maturitate ie?it? din comun, este nevoie de performan??, ?i nu cred c? Guri??, cel care este tare dorit de Becali, are fa?? de CL, nici m?car de rezerv?.. Îmi pare r?u pentru Elton, care este cu mult peste Lovin sau Ochiro?i, nu am nimic împotriva celor 2, dar Elton, în pofida faptului c? e micu?, d? vitez? jocului + având atacan?i rapizi cum este Thereau ?i Badea, ultimii ar profita din plin de ingeniozitatea lui Elton.. nu în?eleg mentalitatea lui Oli.. nici nu o voi în?elege..

frunji06.05.2007 15:12

Sa-l bage pe Elton titular ca e bun! steagsahmic

ultras_andrei_i06.05.2007 19:52

Ole, ole, ole, ole, Elton! Elton! steaua_ro

gabrieluno06.05.2007 19:55

Elton e prea iute pentru echipa . Trebuie schimbati toti sunt prea lenti pentru viteza Piticului ar trebui intreaga echipa reconstruita in jurul lui Elton. Si vom fi iar fular-campionii:)

Bogdan4Steaua07.05.2007 20:10

Din pacate se va intampla exact contrariul cel mai probabil, adica va pleca Elton. La Steaua nu se vrea un joc modern, in viteza!

thewayiam8508.05.2007 07:01

Mai mult ca sigur Elton va juca cu Ceahlaul tinand cont ca Croitoru e suspendat, Bostina accidentat, Ochirosii nu intra in planurile antrenorului decat ca rezerva in a 2-a repriza, Ovidiu Petre e abia refacut si intra putin cate putin ca sa isi intre in ritm. Si ca rezerva, si tot va juca. Pun pariu. Dar eu cred ca o sa-l vad titular si mai am credinta din cate am citit in presa scrisa si vazut la TV ca Elton ramane la Steaua. Forza Elton! Forta Steaua! Elton titular cert dupa parerea mea sau oricum va intra, desi eu il vad titular!

Cernea Goian Petre Marin Baciu Nicolita Lovin Cristocea Elton Paraschiv Badea Iacob

Cam asta o sa fie formula.

AmuntBoy08.05.2007 08:46
mai mult ca sigur Elton va juca cu Ceahlaul tinand cont ca Croitoru e suspendat Bostina accidentat,Ochirosii nu intra in planurile antrenorului decat ca rezerva in a 2 repriza,Ovidiu Petre e abia refacut si intra putin cate putin ca sa isi intre in ritm.Si ca rezerva,si tot va juca.Pun pariu.Dar eu cred ca o sa-l vad titular si mai am credinta din cate am citit in presa scrisa si vazut la TV ca Elton ramane la Steaua.Forta Elton!Forta Steaua!Elton titular cert dupa parerea mea sau oricum va intra,desi eu-l vad titular!

Cernea Goian Petre Marin Baciu Nicolita Lovin Cristocea Elton Paraschiv Badea Iacob

cam asta o sa fie formula.

L-ai uitat pe Jijel!

Este prima rezerva el in fata lui Elton!

Si eu l-as vrea sa joace cu Ceahlaul titular, dar la ce idioti avem acum la club vom juca cu 2 inchizatori si vom castiga iar din faze fixe .. e clar!

costinsteaua08.05.2007 12:56

Am auzit ca Elton va mai juca titular doar cand Steaua va avea meciuri usoare si unde punctele nu sunt prea importante dar eu cred ca Elton va juca in acest sfarsit de campionat pentru ca Steaua are acum doar meciuri usoare cu echipe care o sa fie retrogradate in divizia B.

Bogdan4Steaua08.05.2007 14:16

Lipsa lui Croitoru nu inseamna neaparat introducerea in teren a lui Elton(din pacate).

Probabil ca vom incepe asa:

Cernea

P. Marin - Goian - Baciu - Coman

Nicolita - Lovin - Paraschiv - Cristocea

Iacob - Badea

Eventuale schimbari:

Cristocea - Stancu(P. Marin trece pe stanga, iar Coman avanseaza pe postul lui Cristocea)

Iacob - Ochirosii(daca acesta este refacut); in caz contrar, Iacob - Ov. Petre.

mariusik8810.05.2007 15:22

Gigi Becali: Nu puteam risca finalul de campionat cu Elton în teren

Ce risca Steaua daca il baga pe Elton?.... Poate ca are dreptate, ca la cum joaca Elton ii cam lasa cu gura cascate pe toti. Elton trebuie sa fie titular, s-a vazut si aseara.... parerea mea este ca Becali nu mai are ce cauta la Steaua.... Becali devine usor usor un Netoiu al Stelei ... daca va aduceti aminte ce a facut Netoiu la Craiova!

Bogdan4Steaua10.05.2007 21:46

Degeaba toata suflarea stelista si chiar si rivalii vad ca Elton merita sa fie titular... exista un anume patron care nu il doreste titular si un anume antrenor fara caracter care actioneaza in consecinta.

Cat credeti ca mai suporta pustiul umilinta? A fost titular la Corinthians si acum a ajuns rezerva pentru Gigel Coman, Lovin, Nicolita sau Ovidiu Petre. A venit in Europa sa joace, nu sa stea pe tusa. In aceste conditii, probabil ca jucatorul va pleca din vara! Merita sa fie titular, si sunt convins ca majoritatea echipelor i-ar oferi aceasta sansa. A avut ghinionul sa dea peste un patron nebun.

Imi doresc din tot sufletul ca micutul brazilian sa ramana, simt ca innebunesc gandindu-ma ca pierdem printre degete o adevarata comoara, dar din pacate in afara de a-i scanda numele nu avem ce sa facem. Sa speram intr-o minune!

«167891016»