@sile-jardel
Merge bine Fox Kids-ul nu? Elton nu e nici pe departe un asa "idol" la Steaua. Ce a facut el pentru Steaua ca sa merite aceste steaguri, tricouri etc. A castigat UCL, Liga 1, Cupa??? Nu a jucat decat 5 meciuri pentru Steaua, si a marcat doar un singur gol. Ti se par performante senzationale?
Probabil acel cuvant "noi" inseamna Craiova, Arges, Pandurii etc. La Steaua sunt 26 de jucatori care stiu cu mingea.
Vazandu-ti avatarul si nick-ul credeam ca apreciezi jucatorii tehnici dar vad ca m-am inselat. Orice idiot isi da seama ca Elton este de departe cel mai tehnic jucator din Liga 1. Ca nu s-a integrat inca in jocul Stelei e o alta problema....nici nu are cum daca nu mai joaca. Dar sa dam cu piciorul sansei de a avea un asemenea jucator in lot mi se pare o tampenie incomensurabila. Daca tu preferi un jucator gen Lovin, care iese cu mingea in afara terenului, care suteaza dezastruos, care paseaza doar in spate, care nu stie dribla.....no comment. In meciul cu FC Arges Elton a dat un gol frumos si a jucat remarcabil. In meciul cu Rapid, a jucat peste media echipei. A fost jucatorul numarul unu in meciul cu Dinamo, chiar daca am pierdut cu 4-2(in cea de-a doua repriza i-a ridiculizat pe caini). A urmat meciul cu Poli din Cupa, meci in care absolut nici un jucator nu a jucat fotbal. Acestea fiind spuse, nu stiu ce sa mai cred. Nu inteleg cum judeca unii fotbalul. In contrast, analizeaza prestatiile lui Lovin din meciurile in care a fost titular.
Ca sa iti faci o idee mai clara, uita-te la notele obtinute de Elton in meciurile jucate, si uita-te la media notelor lui Lovin. Acolo nu e vorba de votul unei singure persoane, deci media voturilor se apropie cel mai mult de adevar.