FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton Jose Xavier

«14567816»
Motanu D17.04.2007 12:26
Face unele driblinguri spectaculoase dar nu prea ajuta echipa.

Asta spre deosebire de altii care nici nu dribleaza (spectaculos sau nu) si nici nu ajuta echipa.

crismy17.04.2007 16:38
Dicanho poate, nu are nimic in comun cu DiCanio.

Daca ne uitam atent nici colegii nu prea il joaca. Mingile pe sus nu prea il avantajeaza. Cu Dinamo in repriza a doua cand s-a jucat pe jos el a iesit in evidenta. Cred ca asta deranjeaza pe ceilalti jucatori. fular-campionii

c.ronaldo1717.04.2007 17:45

Deranjeaza?! La cat de "bine" juca? Nu cred...

CebaLaur17.04.2007 18:13

Tu cam la toti ai de comentat,nu mi-o lua in nume de rau,dar cred ca esti prea pretentios.Oricat am vrea,Steaua nu e Barca,Real,Man. Utd sau Milan.Este tipul de jucator care ii trebuia Stelei,rapid si tehnic,are si el defectele lui,dar da Stelei ceva ce nu a mai avut de mult:DRIBLING!!!Nu te apuca sa il compari cu C.Ronaldo sau Ronaldinho.Zi-mi si mie unul mai bun care sa aiba tehinca si viteza de la noi din campionat

Cand te gandesti ca in afara de Dica nu mai dribleaza nimeni la Steaua eu zic ca e o achizitie buna!

Astept sa se acomodeze si dupa o sa putem sa-l criticam sau sa-l laudam.

CebaLaur17.04.2007 18:15
Daca ne uitam atent nici colegii nu prea il joaca. Mingile pe sus nu prea il avantajeaza. Cu Dinamo in repriza a doua cand s-a jucat pe jos el a iesit in evidenta. Cred ca asta deranjeaza pe ceilalti jucatori. fular-campionii

Aici iti dau dreptate,nu este jucat cat trebuie.

C.Ronaldo ,Elton in meciul cu Dinamo a jucat cel mai bine de la noi,daca tinem cont ca majoritatea fazelor periculoase de la el au plecat.

c.ronaldo1717.04.2007 18:25

@CebaLaur

Pai si eu ce-am zis? Am spus ca nu deranja nici un coechipier cu acele driblinguri si ca a fost omul meciului la Steaua-Dinamo, din gruparea noastra.

CebaLaur17.04.2007 23:04
@CebaLaur

Pai si eu ce-am zis? Am spus ca nu deranja nici un coechipier cu acele driblinguri si ca a fost omul meciului la Steaua-Dinamo, din gruparea noastra.

Am crezut ca ai fost ironic.Scuze

laura_maria18.04.2007 19:30

e bun..............................dar sa nu intre p teren langa Goian sau Andrey=))cum a facut azi forzateaua

c.ronaldo1718.04.2007 19:56

Un meci execrabil, foarte slab pentru Elton. S-a miscat ca dracu... Nici spectaculos, nici eficient azi.

Wally18.04.2007 20:02

Joaca din ce in ce mai slab...nici nu stiu ce sa mai cred...nu-l joaca coechipierii, atat poate, nu e bagat pe postul pe care se simte cel mai bine...nu stiu care e raspunsul...

c.ronaldo1718.04.2007 20:04

Da hai sa lasam scuzele astea, ca nu-i postu' lui.

Elton e un jucator slab, nu mai incercati sa ocoliti adevarul, ca nu merge...

Wally18.04.2007 20:11

Asta incep sa cred si eu...n-are sange sa ia o faza pe cont propriu sa dribleze tot si sa finaleze, daca tot e atat de bun pe cat il lauda MM

CebaLaur18.04.2007 20:58

in meciul de astazi m-am lamurit ca nu este agreat de coechipieri,A avut multe faze cand a dat pase si a fugit la un-doi si numai Paraschiv la jucat imediat,dar cea mai tare faza a fost cand a coborat sa i-a o minge din aparare si Goian nu a vrut sa-l joace preferand sa trimita un balon in fata la nimereala.

Nu va mai asteptati sa dribleze tot terenul si sa dea gol.

@C.Ronaldo te rog abine-te pt ca nu e normal sa cataloghezi un jucator dupa 4-5 meciuri,mai ales unul strain,pt ca ii trebuie timp sa se acomodeze.Idolul tau a costat 20 de mil (parca) si in primul sezon la Man.Utd. nu facea nimic ,decat cateva preluari de efect

stelist_4_ever9018.04.2007 21:04

Poate sa vina si Ronaldinhio la Steaua acum tot nu are ce face.

cristian01418.04.2007 21:15

Piticule din pacate esti un o picatura intr-un ocean. Ai fost adus si ridicat in slavi, ce-i drept nu te-am vazut la potential maxim, dar privirile tale nevinovate ma fac sa cred ca nu esti acel jucator mult asteptat la Steaua, care sa ridice tribunele in aer la o simpla atingere de balon. Ai picat in Ghencea in cea mai proasta perioada din ultimii ani si esti prea mic, propriu si figurat, sa rastorni situatia.

Multa bafta in continuare si curaj !

CebaLaur18.04.2007 22:52
Piticule din pacate esti un o picatura intr-un ocean. Ai fost adus si ridicat in slavi, ce-i drept nu te-am vazut la potential maxim, dar privirile tale nevinovate ma fac sa cred ca nu esti acel jucator mult asteptat la Steaua, care sa ridice tribunele in aer la o simpla atingere de balon. Ai picat in Ghencea in cea mai proasta perioada din ultimii ani si esti prea mic, propriu si figurat, sa rastorni situatia.

Multa bafta in continuare si curaj !

Din pacate ,cred ca nu vom mai avea un asemenea jucator niciodata,pt ca au cam disparut si de la noi si din fotbalul de afara.Nu mai sunt decat Messi (preferatul meu :D ),Ronaldinho si C.Ronaldo asa ca la noi mai greu sa mai apara cineva.

PS : sa vedeti gol marcat de Messi cu Getafe

c.ronaldo1719.04.2007 03:43

Uita-te la posturi. Nu sunt singurul care crede ca Elton a jucat slab ieri. Din pacate nici nu a driblat, nici nu a pasat.... Nu a facut nimic.

thewayiam8519.04.2007 09:14

Scrieti numai prostii.Steaua are putini fani adevarati.la bine si la greu(in special).Are in schimb ca toate cluburile fani batausi,care injura galeriile adverse,care scuipa s.a.m.d Elton e de departe cel mai bun fotbalist din Liga 1.Pacat ca n-are fizic(inaltime si forta).Daca avea era la real sau barca sau alt club f.mare.Nici nu s-a acomodat,nici nu e folosit cum trebuie de antrenor.Ganditi-va cat timp i-a luat lui rjikaard(si celor de dinaintea lui) la barca sa-si dea seama unde da Ronaldinho randamentul cel mai bun.In plus,ce tot mama dracului va asteptati sa fie maradona de la primele meciuri?E si el om,mai greseste.Nici nu e pasat,adica e f.putin pasat.Jucatorii nu inteleg jocul sau.A zis bine Gigi:"atentie la pitic.Toti cu okii pe el".Nu Elton trebuie sa se adapteze la jocul Stelei ci invers.In meciul cu Dinamo a aratat o parte din ceea ce poate dar ce sa faci cand Badea lufteaza,Lovin se crede la rugby etc.Ce naiba sa faci cand nu esti pasat sau esti pasat prea putin sau esti pasat in conditii grele?Adica n-ati vazut ca mereu cand avea mingea sau o primea erau 2 in preajma lui.A facut si el cateva un-doi-uri a dat destule pase bune,cateva interceptii,cateva recuperari.In fotbalul actual,un jucator un poate rezolva un meci de unul singur.Pana si Ronaldinho s-a stins tinand cont ca mai rezolva si el cateodata un meci sau o jumatate de meci :)) Acuma Messi ce mai rezolva da nici el nu are constanta,adica sa zici,vezi Doamne,a rezolvat 2-3 meciuri sau mai multe. Elton daca avea fizicul lui Ronaldinho,da putea sa rezolve de unul singur un meci(sau cat de cat) ori sa-si ajute colegii sa castige sigur!Sigur e invidiat pentruca a intrat in sufletele suporterilor si pentruca are calitatile pe care le are si e mediatizat mai mult decat oricare de la Steaua.Ce naiba sa joci cand vezi ca toate mingile sunt date inapoi sau pasate in lateral?Ma pun si eu in mintea lui Elton:ce joaca frate astia?Bambilici?Doar " plouate" pe varfuri,numai aeriene,mingi previzibile.

E adevarat ca Elton n-a jucat bine dar nu din vina lui.Astept si eu sa ajunga la Steaua jucatori care sa inteleaga jocul macar pe jumatate pe cat il intelege el si apoi o sa vedeti ca Elton nu poate straluci,nu poate fi fantastic(ceea ce si este) decat inconjurat de coechipieri care inteleg si practica aceeasi gandire de joc ca a sa.N-ati vazut ca si dupa ce a facut cateva un-doi-uri cu Nesu si Paraschiv era lasat singur ca si cum el trecea de toti si finaliza?Pai ce naiba,normal ca se lovea ca un zid de fundasi,e firav...Alexa a fost depasit spectaculos l-a luat pe sus.Pe Alexa l-a facut numai din preluare,ce mama dracului.De ce e supranumit maradoninho in tara sa pentruca are certe calitati ale legendarului jucator.Sa ne aducem aminte ca maradona avea 1,68 si era mai bine facut fizic plus ca perioadele fotbalistice difera.Acum se pune mult pret pe angajament,pe forta iar contactele fizice sunt tot mai dure si frecvente.Pai ,ce naiba ,mai oameni buni,daca nu l-ar faulta nimeni pe Elton fiti fara de grija ca ar dribla de-ar rupe si ar castiga meciurile si de unul singur sau impreuna cu colegii sai.

Eu,sincer,nu-i tin partea lui Elton,dar asta e realitatea.Sunt obiectiv iar daca o sa ma insel cu timpul o sa recunosc.

axl2319.04.2007 09:18

ieri Elton a fost sfatuit sau obligat de careva sa dribleze mai putin si sa paseze mai mult. a iesit un joc putin peste mediocru.

oameni buni, dati-i mingea si lasati-l sa se duca spre careu! un-doi-urile alea de aseara ii bulversau pe stelisti, nu pe timisoreni.

thewayiam8519.04.2007 10:25
ieri Elton a fost sfatuit sau obligat de careva sa dribleze mai putin si sa paseze mai mult. a iesit un joc putin peste mediocru.

oameni buni, dati-i mingea si lasati-l sa se duca spre careu! un-doi-urile alea de aseara ii bulversau pe stelisti, nu pe timisoreni.

N-are cum sa se duca spre careu sa faca el jocul.L-ar lua la picioare sau ar sari cate 2-3 sa-l deposedeze corect.N-are forta,inaltime.Tu gandesti cand scrii ceva?

Si nu cred ca a fost sfatuit sau obligat pentruca totusi a mai driblat cat de cat.Of cata prostie in capul vostru.

axl2319.04.2007 11:23

omule, controleaza-ti limbajul, te rog. a driblat cate un jucator, si toate driblingurile au fost spre INAPOI (adica ineficiente dpdv tactic, nu scapa de adversar), urmate de pase mai mult sau mai putin corecte.

Elton are viteza si tehnica necesare sa penetreze careul advers, mai ales al celor de la Poli! si daca nu reuseste, daca este "luat la picioare" atunci foarte usor se poate dicta un fault.

inca o data, vorbeste civilizat. ma deranjeaza jignirile tale.

c.ronaldo1719.04.2007 11:26

La ce meci a facut Elton aseara, ar trebui dat afara. Dupa parerea mea, in meciul cu Iasul ar trebui tinut pe banca.

SebahSTEAUA19.04.2007 11:42

C.Ronaldo..nu vreau sa mi-o iei in nume de rau,dar daca Elton ar trebui dat afara dupa meciul de ieri,restul jucatorilor ar trebui sa-si caute echipa in divizia B.E clar,Steaua joaca parca tot mai prost de la meci la meci,dar de aici pana a spune ca Elton a fost execrabil e cale lunga.E singurul,retine,singurul(si am fost foarte atent la acest aspect) care a driblat,a verticalizat,a cautat pasa pe om liber.In rest,tuturor parca le e frica de minge,ori o bubuie,ori o dau la cel mai aproape ca sa scape de ea.Cum as spus cineva mai devreme,Elton e o picatura intr-un ocean.Un ocean de mediocritate creat de niste jucatori labili psihic,incapabili sa-si depaseasca aceasta conditie si sa treaca peste sentimentul de auto-multumire.

c.ronaldo1719.04.2007 11:45

Spectaculos, dar ineficient....

De restul nu mai zic.... nici spectaculosi, nici eficienti...

thewayiam8519.04.2007 16:53
omule, controleaza-ti limbajul, te rog. a driblat cate un jucator, si toate driblingurile au fost spre INAPOI (adica ineficiente dpdv tactic, nu scapa de adversar), urmate de pase mai mult sau mai putin corecte.

Elton are viteza si tehnica necesare sa penetreze careul advers, mai ales al celor de la Poli! si daca nu reuseste, daca este "luat la picioare" atunci foarte usor se poate dicta un fault.

inca o data, vorbeste civilizat. ma deranjeaza jignirile tale.

Si pe mine ma deranjeaza prostia si ignoranta voastra.

N-a avut,ca sa te citez,"dribling-uri spre inapoi" urmate de pase sau mai putin corecte.Pase inapoi a avut dar driblinguri spre inapoi nu.Iar Elton e spectaculos si eficient.Aveti dreptate cand ziceti ca e ineficient pentruca n-are cu cine juca.Foarte putini inteleg jocul sau si f.putin pot face fata jocului sau,se pot integra in el.Pe bune,ca sunteti tare "destepti" si "cunoscatori".Sa n-am parere!

Si cum sa penetreze careul advers mai dobitocule?Asa stelist esti tu?Nu vezi cum era luat pe sus de ALexa sau altii cand trecea de ei numai din preluare ?Vrei sa ajunga la Bologna?Pacat can-are inaltime si fizic cat de cat.Of of,cata prostie zace in voi.Macar de n-as avea dreptate,dar am 100%.Nu mai raspund comentariilor unor prosti si ignoranti.

Controleaza-ti limbajul si atitudinea. Ultimul avertisment inainte de un ban temporar. Moderatorii

«14567816»