Ronaldo ai fost penibil!
Cred ca numeri zilele pana la alegeri sa-ti votezi idolul, Ciobanoidul! ![]()
Ronaldo ai fost penibil!
Cred ca numeri zilele pana la alegeri sa-ti votezi idolul, Ciobanoidul! ![]()
@amuntboy
Le numar, mereu la numar sa stii...
Fratele meu, de unde pana mea o tot scoti? Daca nu imi place de Elton => imi place de Becali?
@forever
Exista o diferenta intre Elton si C.Ronaldo, dar nu am sa ti-o spun, poate iti dai tu seama mai tarziu. Mi se parea normal sa scriu cu litere mari de plecarea lui Elton, a fost idolul forumului, nu?
Sper sa plece Elton sa nu-l distruga taranii astia. Daca va ramane va juca 15 min pe final de partide daca e 2-0 pentru noi. Mai face un dribling, doua si mai calmeaza injuraturile la adresa lui Becali. ![]()
Sa plece rapid oriunde poate. Poate la UTA o sa dea 15 goluri si o sa-l observe un club important. Daca sta la Steaua putrezeste pe banca, ca n-are loc printre starurile gen Gigel Coman, Gurita, Badoi, Contra si alti pensionari terminati. (calitatea manageriala de a gasi tocmai terminatii)
Si iata cum ciobanul mai distruge o viata. Taranoii si analfabetii sunt pusi pe tron iar oamenii buni sunt ingropati 10 m in pamant! :x Mori odata becalule! :-x Arunca-te de la geam, da-ti foc, scufunda-te in ocean, doar pleaca odata cu tot cu branza ta de cioban imputit! :neutral:
Poate il convinge Adi Ilie pe oier sa-l pastreze.
Cred ca Adi ar fi singurul in stare sa faca asta, si speram ca va reusi sa il pastreze si pe Cyril.
Pacat de greselile lui Becali, banii lui in schimb sunt buni, eu n-as vrea sa plece decat daca ar avea un inlocuitor sigur si imediat. Dar n-o sa plece. Cat despre Elton, intr-adevar, este bun pentru spectacol si ar fi bun si in teren daca am avea un antrenor capabil sa-l integreze. Totusi, s-a vazut ca echipa merge bine si fara el dar adversarii la care se raporteaza situatia sunt unii de slaba calitate. Cyril cred ca e cel mai bun transfer din ultimii ani.
Sper sa plece Elton sa nu-l distruga taranii astia. Daca va ramane va juca 15 min pe final de partide daca e 2-0 pentru noi. Mai face un dribling, doua si mai calmeaza injuraturile la adresa lui Becali.Sa plece rapid oriunde poate. Poate la UTA o sa dea 15 goluri si o sa-l observe un club important. Daca sta la Steaua putrezeste pe banca, ca n-are loc printre starurile gen Gigel Coman, Gurita, Badoi, Contra si alti pensionari terminati. (calitatea manageriala de a gasi tocmai terminatii)
Si iata cum ciobanul mai distruge o viata. Taranoii si analfabetii sunt pusi pe tron iar oamenii buni sunt ingropati 10 m in pamant! :x Mori odata becalule! :-x Arunca-te de la geam, da-ti foc, scufunda-te in ocean, doar pleaca odata cu tot cu branza ta de cioban imputit! :neutral:
Ai mare dreptate... simt ca innebunesc cand il vad pe ciobanul ala aparand la TV si spunand perla dupa perla... daca Steaua avea un patron precum are Chelsea (si aici nu ma refer la partea financiara ci la faptul ca el da bani dar nu se baga sa faca echipa in teren) atunci noi aveam sanse sa castiam UEFA si Champions Leaque in ultimii 2 ani... Cat despre Elton si Thereau raman la parerea ca au fost si vor ramane cele mai bune transferuri ale Stelei de la 89' pana in prezent... Speram ca acel oier sa ne auda rugamintile si sa tina cont de ele... FORZA Steaua!!
steagcruce2
Am avut candva 2 antrenori straini si foarte buni. Ma refer la Zenga si Protasov. Poate ca cel din urma a parasit echipa, dar Zenga ramane cel mai bun antrenor al Stelei in ultimii 10 ani. Sa nu uitam ca sub conducerea lui am putut sa ne bucuram de performantele Stelei in afara. Iar ce nu trebuie uitat este ca pe vremea aceea Zenga reusea sa tina toti jucatorii buni in lot, exceptand meciul cu Valencia cand Becali ii aranjase un tranfer lui Neaga in strainatate si nu Zenga a preferat sa nu il foloseasca, putand sa il stapaneasca cat de cat pe primul oier roman care se urca in Maybach.
Gigi Becali: "Elton pleaca la Buzau ca sa faca spectacol"
Despre plecarea lui Elton la UTA, Gigi Becali a declarat ca daca micutul brazilian nu va mai pleca la UTA, il va ceda unui prieten de-al sau de la Gloria Buzau:
"Am vorbit cu Bara dar daca nu ne intelegem am unde sa il dau pe Elton. Am un prieten la Gloria Buzau, se poate duce acolo sa faca circ"
N-am zis-o eu. :twisted:
Intr-un fel ma bucura pentru ca am fost buzoian si am multi prieteni si din lotul curent al Gloriei, si sa nu uitam ca de la Gloria a plecat Pompiliu Stoica... asa ca o sa-l vad mai des pe Elton! ![]()
Din GSP
Pentru prima datã de cînd Becali a anunțat cã s-a înțeles cu UTA pentru a-l ceda la Arad pe Elton, mijlocașul brazilian și-a spus pãrerea. "Cînd am acceptat sã vin în România, am fãcut-o pentru a juca la Steaua, nu în altã parte. Așa cã, punctul meu de vedere este foarte clar, dacã nu mai sînt dorit, la revedere!, mã voi întoarce în Brazilia. La UTA sau la altã echipã nu voi juca. Eu îmi doresc sã rãmîn la Steaua, suporterii mã iubesc", a spus Elton pentru Gazetã.
Se întoarce în țarã pe 14 iunie
Elton s-a întîlnit la finalul sãpentruãmînii trecute cu impresarul sãu, Alex Duarte, acesta avînd o discuție la telefon cu Valeriu Argãsealã. Președintele Stelei a fost informat cã Elton va reveni în România pe 14 iunie, cu o zi înaintea reunirii, atunci cînd se va decide soarta lui. "Nu eu m-am propus la Steaua, ci Steaua a venit dupã mine și m-a ofertat, deci nu vãd de ce sînt amenințat acum cã voi fi trimis sã joc în Liga a doua dacã nu accept sã merg la altã echipã", a adãugat Elton.
Ce mai ramane de spus in afara de "saracul Elton"? Isi bat joc de el in ultimul hal, am ajuns sa cred ca mai bine ar pleca mai repede la prima echipa buna care il doreste. Imi pare atat de rau de el...
Sper din tot sufletul sa ramana si el si Thereau. Vad ca nici de Neaga nu se mai aude nimic. Becali promite multe si face putine, sper sa nu faca nimic nici cu Thereau sau cu Elton. Nu cred ca am sa ma mai uit la meciurile Stelei, pentru ca sufar cand vad ca echipa merge in halul asta de prost. Si inca ceva, daca va veni la Steaua si va juca foarte bine astfel incat sa il eclipseze pe Radoi, atunci Neaga va pleca, ca deh, Radoi trebuie sa iasa in evidenta. A fost o vreme pe cand era Zenga la conducere cand echipa mergea perfect si fara Radoi in teren si totusi dupa ce l-au expediat pe Neaga in Koreea pentru ca il eclipsa pe Radoi, la scurta vreme a fost dat afara Zenga... Dorinel Munteanu si Mirel Radoi au stat in spatele demiterii, luandu-i dreptul de a se bucura de castigarea campionatului. Asa si cu Elton si Thereau, au jucat foarte bine si toata lumea ii scanda pe Thereau, Elton, Badea, Dica... iar Radoi ramasese in umbra. Trebuia sa se intample ceva cu toti. Cu Badea nu se mai paseaza mereu, Dica s-a accidentat si a ramas din nou Radoi in centrul atentiei. Ca oierul si-a lasat dulaul la stana si in loc sa alunge lupii si ursii alunga oile de rasa. Oier [...]
Pacat . Elton pleaca . Pierdem un super jucator din cauza unui antrenor constipat si a unui cioban care nu are nimic comun cu fotbalul, Elton este unul dintre cei mai buni pasatori ce au existat vreodata in campionatul nostru, e un jucator cum Steaua nu mai poate avea decit pe bani grei , iar banii lu ciobanu nu sunt asa de multi cum zice . Asta e . Succes in continuare Elton . In Ghencea o sa fi mereu primit cu aplauze chiar daca o sa joci pentru ciini.
![]()
Elton te rugam frumos sa nu ne judeci pe noi, suporterii Stelei, dupa nesimtirea Principelui. Mie imi pare rau ca pleaca Elton, si sincer asteptam cu nerabdare sa intre micutul brazilian pe teren. Ma intrebam tot timpul: "oare ce-o sa mai scoata Elton?".
Merita un antrenor cu coloana vertebrala si orice conducator de club, cu exceptia lui Becali.
Elton te rugam frumos sa nu ne judeci pe noi ,suporterii Stelei ,dupa nesimtirea Principelui.Merita un antrenor cu coloana vertebrala si orice conducator de club,cu exceptia lui Becali.
Cum adica principe? Becali e un oier, cum poti sa ii zici principe? Gigi e un oier pentru ca nu stie sa pretuiasca un jucator bun. Zicea Gigi pe OTV acum mult timp ca Elton nu e bun, ca atunci cand face schemele pierde timp, si are timp adversarul sa se replieze... si batea campii oierul de la Steaua.
Fie Vreme Buna Fie Vreme Rea STELIST Pana La Moarte Si Dincolo De Ea !!!
Offtopic: Schimba si tu semnatura ca e o copie... (fara suparare)!
Sorry de offtopic: Nu e copie jur... si am pus-o ca sa le arat celor de la Dinamo ca le-am furat imnul, si o sa le furam si intrarea in CL si titlul de anul viitor!
(desigur prin meciuri ) ![]()
Offtopic: Danny tu chiar nu ai ce face?
Pe orice subiect intru, in ultimele 3 posturi cel putin unul e al tau!
Cred ca deja trebuie sa-l uitam pe Elton! Era prea frumos! Era prea bun, prea tehnic, prea iute si prea inteligent pentru sistemul de joc(ce gluma!) al lui ZEROli!
Dar nu-i nimic, avem mijloc de vis! Cu Lovin, Ovidiu Petre... fantezia va fi cuvantul de ordine in jocul Stelei!
Vai de noi! Vin vremuri grele...
Mai postez odata sa fiu sigur ca este citit am mai pus la un alt topic legat de Elton!
Din intamplare am gasit cred in Libertatea din 11 mai ca, cica Elton ar fi fost deja vandut pentru 2 milioane de euro sau dolari la campioana Braziliei, si urma sa plece dsefinitiv de la Steaua si din Romania pe 24 mai. Ciudat, nu?
Daca este asa, inseamna ca pana la urma oierul nu e chiar asa fraier, stie sa-si urmareasca interesul. Fratilor, asta ne lucreaza pana la exasperare!
Steaua in grupele CL, chiar imi doresc, dar cine stie. Elton macar iti facea sa-ti creasca inima din cauza spectacolului, ca echipele romanesti oricum sunt varza... cu carnati dulci...
Multumim, Elton!
Fratilor, plecarea lui Elton se datoreaza unora dintre jucatorii Stelei, si in special lui Radoi; faptul ca Elton a devenit atat de repede cel mai iubit jucator iar ceilalti chiar nu mai contau, l-a facut pe Radoi si compania sa-i ceara nasului alungarea micutului magician, doar asa in timp mai pot spera si ei sa-si mai auda numele scandat pe stadion. In alta ordine de idei, prin aducerea lui Elton l-a pus in umbra pe finutul Radoi si nu prea mai erau ochi pentru el, normal nu? Pai cum dracu' sa mai dea cineva 20 milioane pe el cand toti aveau privirile asupra lui Elton?
Ca sa inchei, plecarea lui Elton se datoreaza invidiei si neputintei!
Vrajeala kane...
Inclin sa cred ca-i adevarat ceea ce spune Kan...
Ai partial dreptate Kan30, dar nu in totalitate; Elton a plecat pentru ca actualii jucatori ai Stelei nu jucau cu el; era pe teren si ii pasau numai cand era inconjurat de cate 3 adversari, si asta e numai vina lui Oli, pentru ca nu l-a integrat in echipa, nu l-a facut sa se obisnuiasca cu stilul de joc al Stelei...
Oli E DE VINA!