FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton Jose Xavier

«1101112131416»
c.ronaldo1724.06.2007 08:17
Fratilor, plecarea lui Elton se datoreaza unora dintre jucatorii Stelei, si in special lui Radoi; faptul ca Elton a devenit atat de repede cel mai iubit jucator iar ceilalti chiar nu mai contau, l-a facut pe Radoi si compania sa-i ceara nasului alungarea micutului magician, doar asa in timp mai pot spera si ei sa-si mai auda numele scandat pe stadion. In alta ordine de idei, prin aducerea lui Elton l-a pus in umbra pe finutul Radoi si nu prea mai erau ochi pentru el, normal nu? Pai cum dracu' sa mai dea cineva 20 milioane pe el cand toti aveau privirile asupra lui Elton?

Ca sa inchei, plecarea lui Elton se datoreaza invidiei si neputintei!

Hai ma ca nu e adevarat. Doar si Radoi e om, vrea binele echipei. Ce tot il acuzati pe el? El s-a pregatit normal cu echipa, Ce legatura are el cu plecarea lui Elton? N-are voie baiatu' acum sa fie fotbalist... Tot cautati scandal la greu in echipa.

Elton a plecat pentru ca avea in cap numai scheme, prea a exagerat in fiecare meci...

korynna24.06.2007 20:02

@c.Ronaldo

Dar Radoi putea sa evite plecarea lui Elton daca ar fi vrut. A spus-o cu gura lui ca este un jucator bun. Iar in privinta faptului ca exagera, mi se pare normal din moment ce era bagat in teren la misto, la cererea suporterilor.

Fanii vor show, Elton le ofera show si chiar si asa le dadea clasa tuturor celor de pe teren.

c.ronaldo1724.06.2007 20:34

In multe meciuri facea show cu riscul de a pierde mingea la mijloc, iar acest lucru te asigur ca nu i-ar place niciunui antrenor din lume, indiferent ca il cheama de la Becali la Cappelo sau Multescu...

korynna24.06.2007 20:51

Daca i se acorda creditul de care avea nevoie atat din partea antrenorului, a patronului, cat si a jucatorilor, Elton cu siguranta nu mai juca la misto. Singur a castigat atentia si dragostea suporterilor, fara ajutorul nimanui.

Iti dai seama ce se intampla daca jucatorii il ajutau sa se afirme si nu erau egoisti? Asta e mentalitatea in Romania, cati straini ai vazut tu asa de egoisti cum sunt romanii? Pe ei ii intereseaza binele echipei inainte de toate, creaza faze si nu se gandesc inainte ca dandu-i o pasa unui coechipier il pune in valoare pe celalalt si nu pe el; gandesc in perspectiva si logic: uniti suntem mai puternici si mai valorosi. Acum revenind la subiect(scuze de off), Elton nu a fost doar un circar si putea demonstra mult mai multe daca ar fi avut cu cine.

Pur si simplu este talentat si multi isi doresc asta. Anyway, stiu ca nici unui antrenor nu i-ar fi placut sa piarda jucatorul lui mingea la mijloc, dar cum bine ai spus "risca", probabil i s-o fi intamplat de cateva ori, dar pe teren cu siguranta existau alte persoane care pierdeau mingea la mijloc, dar fara pic de tact, macar Elton ar fi facut-o cu stil, cu un stil demn de echipa la care juca.

_yang25.06.2007 09:07
In multe meciuri facea show cu riscul de a pierde mingea la mijloc, iar acest lucru te asigur ca nu i'ar place niciunui antrenor din lume, indiferent ca il cheama de la Becali la Cappelo sau Multescu...

Oare cine pierde mai multe mingi la mijloc: Lovin sau Elton?

c.ronaldo1725.06.2007 11:19

@yANG

Elton!

kan3026.06.2007 13:21
Vrajeala kane...

Vrajeala o fi pentru tine, eu te asigur ca de la Radoi a plecat totul si am sa-ti spun si cateva motive:

1. Cate oferte a mai avut Radoi de la venirea lui Elton? Nici una(nu ca ar fi avut ceva concret nici inainte, dar macar existau zvonuri).

2. Cine era in centrul atentiei pana la venirea lui Elton? Radoi, dar dupa venirea lui Elton cine ii mai scanda numele? Nimeni, toti il vedeau doar pe Elton!

3 Ce salariu avea Elton? 300.000, la fel ca finul, pai cine este Elton asta sa ceara acelasi salariu ca Radoi? (ce nesimtire, Radoi este cel mai tare).

Si as mai putea sa spun inca multe motive, dar nu vreau sa incerc sa te conving, tu oricum esti Gica contra!

c.ronaldo1726.06.2007 13:23

Le-ai luat cu presupusu' sau ai vreo sursa?

kan3026.06.2007 13:26
Le-ai luat cu presupusu' sau ai vreo sursa?

Sa zicem ca am o sursa.

_yang26.06.2007 16:18
@yANG

Elton!

Raspuns gresit...

c.ronaldo1726.06.2007 17:13

@yANG

Intrebarea era: "Oare cine pierde mai multe mingi la mijloc: Lovin sau Elton?".

Deci, raspunsul este corect!

JDERUL26.06.2007 17:41

Oricum, discutiile nu-si mai au rostul. Elton va ramane in inimile noastre si atat!

Poate peste ani, cei mici sau cei inca nenascuti vor savura legende despre un pitic brazilian care...

Iti multumim Elton pentru clipele de incantare oferite!

Mult succes si sa-i dai pe spate pe arabi!

Z3US03.07.2007 11:22

A plecat si asta... doamne... era jucator bun... puteau sa-l mai tina....

c.ronaldo1703.07.2007 11:45

@Z3US

Esti cumva din Rm. Valcea?

Dragoshel06.07.2007 10:20

Elton la AL NASSR

Uitati cateva poze cu fostul stelist Elton.

36.jpg

35.jpg

Cititi mai multe despre el si mai multe poze AICI (daca intelegeti ceva)

Khalid06.07.2007 11:39

@Dragoshel: ce dracu sa citim acolo?

Aia nu scriu, ei deseneaza!

Una peste alta, Elton a facut valuri la arabi ca si la noi.

axl2306.07.2007 11:42

Tipii aia din jurul lui par extrem de periculosi, ca sa folosesc un stereotip.

Dragoshel06.07.2007 13:50

@Khalid: v-am zis daca intelegeti, va uitati la poze! :tongue:

cristi_mold07.07.2007 20:37

Este primt acolo ca un mare campion. Pacat ca aici nu a fost tratat ca atare.

Bogdan4Steaua09.07.2007 01:31

Bafta Elton la noua ta echipa. Un jucator care a intrat in inimile noastre intr-un timp atat de scurt nu are cum sa nu reuseasca in alta parte. Mic de statura, dar cu un suflet si un talent care compenseaza pe deplin acest "deficit".

Din pacate ai dat peste un patron ticnit si un antrenor lipsit de personalitate.

Un singur lucru imi doresc: sa il umileasca pe Olaroiu in meciul direct. Doua trei goluri in poarta echipei antrenate de "marele" Oli m-ar duce in al noualea cer. :biggrin:

_yang09.07.2007 20:20
@yANG

Intrebarea era: "Oare cine pierde mai multe mingi la mijloc: Lovin sau Elton?".

Deci, raspunsul este corect!

M-am gandit mai bine si ai dreptate! Numai ca Elton pasa spre poarta adversa si dribla, pe cand Lovin pasa inapoi sau lateral...

tzepelea10.07.2007 06:18
M-am gandit mai bine si ai dreptate! Numai ca Elton pasa spre poarta adversa si dribla, pe cand Lovin pasa inapoi sau lateral...

Si putin jucatori puteau dribla sau pasa la fel de bine ca Elton...

_yang15.07.2007 09:43

@tzepelea

Putini e mult spus... :sad2:

Z3US15.07.2007 12:43

Ce jucator...

Elton te iubim!

@c.ronaldo17: nu sunt din Rm. Valcea, sunt din Bucuresti... uita-te in profil pentru mai multe detalii!

DelPiero1005.09.2007 12:57

Ati vazut imaginile cu Elton de pe "Carpeta Sporturilor"?

Vai, ce jucator am pierdut... pai daca incearca un actual jucator al Stelei(chiar si Dica) ce face Elton, face fractura de peroneu...

«1101112131416»