FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton Jose Xavier

«1111213141516»
MadFroG05.09.2007 15:32

Vorba unui forumist de pe aicea, Elton pierde mai multe mingi la mijlocul terenului decat Lovin!

Elton era prea bun pentru Steaua, noi trebuie sa ne obisnuim cu astia care nu pierd mingi si care fac "bine" faza defensiva: Lovin, Ov.Petre, Baciu, Nicolita - adevarate valori!

Wally05.09.2007 23:46

Am vazut si eu fazele cu Elton de la Al-Nasr. Pur si simplu le ascundea mingea, nu mai stiau aia unde e. Si cand mi-aduc aminte de Lovin si Ov. Petre, il mai injur o data pe "razboinic"...

I.N.Money06.09.2007 00:59

Wally cred ca de data asta nu Adolf Becali este principalul vinovat pentru plecarea lui Elton, ci "vestiarul" Stelei.

Wally06.09.2007 09:44

Din cate imi aduc eu aminte, Jiji spunea ca nu are nevoie de "circari" la echipa... Dar ma gandesc ca s-ar putea sa ai si tu dreptate.

frunji06.09.2007 09:49

Elton, intoarce-te!

Mai stiti cand combinau Elton&Dica? Faceau spectacol! Acum... :sad2:

axl2306.09.2007 14:40

M-am uitat la filmuletul trimis de Ibrahim si m-a luat, asa, o melancolie si-o nostalgie si-un regret si-o furie ca-mi vine sa ma bag in pat si sa plang in pumni.

Prodigy_andrey10.09.2007 08:01

Cine nu-l regreta!?

steaua_gloria10.09.2007 10:46

Daca te iei dupa gura lumii esti un ratat. Asta a facut Steaua. Era prea mic si ii deranja pe ceilalti. Ienei zicea ca nu rezista in CL, nu mai stiu care tot la fel si in fine.

Macar nu l-a luat Dinamo(ce bine!)

Va dati seama ca spargeam gura targului in CL cu el si cu Dica? Insa e acolo un cioban care se pricepe mai bine ca toti la fotbal. Si a mai fost un sclav...

billy25.09.2007 22:53

Niciodata n-o sa mai fie un alt jucator ca Elton la Steaua!

Ca la urma urmei, Jiji nu-i goneste el, ei isi dau fie demisia, fie vestiarul nu e de-acord.

M-am saturat de asa un om. Se lauda ca da si tot da bani dar nu face decat sa scufunde echipa!

P.S.: Scuze daca nu trebuie sa contina mesaje pentru Jiji, ci doar legate de Elton.

Bogdan4Steaua21.10.2007 01:06

Sa mai rasucim cutitul in rana:

Ultima evolutie a brazilianului Elton, pe 30 septembrie impotriva celor de la Al Ahli.

http://www.youtube.com/watch?v=fgbk_76Bkrg

axl2322.10.2007 13:29

@Bogdan

Ce GOOOOL a dat pustiul! Ultima faza din montaj.

cristian01422.10.2007 14:22

Ce goooooooolazzzzzo a dat Elton! Incredibil ce jucator am avut si i-am dat drumul. Vai de capul tau, ciobane!

Si cand stau sa ma gandesc cum dribleaza pustiul asta, si cum o face Petre sau Lovin, imi vine sa izbunesc in lacrimi de ras.

Pe de alta parte, ma bucur pentru brazilian, pentru ca desi nu joaca la o echipa importanta dintr-un campionat puternic, cel putin acolo e respectat si rasplatit pentru evolutiile sale, nu jignit ca in Romania.

PAKI30.10.2007 10:57

Ce jucator am pierdut, [...]!

dica_10steaua30.10.2007 13:25

Eu zic ca mai e ceva... acolo are si cu cine juca, nu vedeti?!

weeezer20.11.2007 21:40

De la Hagi incoace n-a mai jucat in Romania un fotbalist atat de tehnic, si pe loc, si in regim de viteza. El a fost adevarat perla a Stelei, nu Andrei Cristea, nu Nicolita, nici macar Dica sau Radoi (asta nu inseamna ca nu ii respect pe toti 4 pentru ce au facut in Ghencea, dar ma refeream strict la talent).

mad7921.01.2008 18:06

Nu stiu ce v-a placut voua atat de mult de Elton ala, ca atunci cand au zis ca are 1,56 toti ati ras de el.

Pe mine nu m-a incantat atacantul ala de buzunar, asa ca nu mai plangeti degeaba, ce sa fi facut cand venea o minge la semi inaltime, sa isi ia scara cu el sa dea cu capul in ea?

La Steaua trebuiesc jucatori inalti si bine facuti care stau pe picioarele lor. Eu nu obisnuiesc sa critic jucatorii niciodata, pentru ca din moment ce sunt la Steaua, au ei ceva de au fost adusi, pana si Surdu... poate!

Nu mai laudati echipa cand e pe primul loc, iar daca e pe 4, 6, 20, incepeti sa dati in ea.

Adevarul valoric e intotdeauna la mijloc.

FORZA Steaua!

axl21.01.2008 18:08
atacantul ala de buzunar

Sincer sa fiu nici pe mine nu m-ar incanta un atacant de buzunar. Numai ca Elton joaca pe alt post.

frunji06.02.2008 17:11

TE

VOM

IUbi

MEREU

:steagcruce:

Elton!

agu21.04.2008 20:31
Nu stiu ce v-a placut voua atat de mult de Elton ala, ca atunci cand au zis ca are 1,56 toti ati ras de el.

Pe mine nu m-a incantat atacantul ala de buzunar, asa ca nu mai plangeti degeaba, ce sa fi facut cand venea o minge la semi inaltime, sa isi ia scara cu el sa dea cu capul in ea?

La Steaua trebuiesc jucatori inalti si bine facuti care stau pe picioarele lor. Eu nu obisnuiesc sa critic jucatorii niciodata, pentru ca din moment ce sunt la Steaua, au ei ceva de au fost adusi, pana si Surdu... poate!

Nu mai laudati echipa cand e pe primul loc, iar daca e pe 4, 6, 20, incepeti sa dati in ea.

Adevarul valoric e intotdeauna la mijloc.

FORZA Steaua!

Ce naibii spui acolo ?! ,, Atacant de buzunar ... ne trebuie jucatori inalti '' ... etc . Pai tu nu vezi ca la Steaua nu stie nimeni sa faca un dribling , nu e nimeni in stare sa depaseasca un adversar ( ce sa mai zic doi ) prin dribling ?

Pai , Elton juca alt fotbal pentru. ,, stelele '' Stelei ! Avea intotdeauna capul sus , stia sa opreasca si sa stopeze o minge , stia sa centreze foarte bine , avea simtul portii , deschidea excelent coechipierii si ..... era un magician al mingii . Facea cam ce vroia pe teren cu mingea iar aceasta chiar nu mai avea secrete pentru. el !

Intradevar , cea mai mare pierdere pentru. Steaua si cel mai mare talent dupa Hagi ...

frunji21.04.2008 21:07

Am pierdut un mare talent ... pacat..... Chiar daca nu mai e la Steaua eu ma voi bucura pentru fiecare succes al lui ! :steag_sah_mic:

.Ax3L.22.04.2008 08:38

asearala fanatik Becali a vost intrebat daca il readuce pe Elton la echipa pentru ca au trimis mesaje suporterii si raspunsul ciobanului a suant cam asa " Da o sal cumpar pe Elton ii pun un nas de clovn si il aduc la fantik sa mai radem sa mai facem caterinca sa fie un circar acolo " concluzia degeaba nil dorim noi inapoi daca Becali care e cu cascavalu nu da banii ca sa il cumpere

agu25.04.2008 18:08

A dat 2 milioane pe Dayro si nu joaca mai nimic ... 1 milion pe Surdu ... si multi altii ...

Ia-l ciobane pe Elton ca stie MULT , Mult Fotbal !!!

stelistu_625.04.2008 18:24
A dat 2 milioane pe Dayro si nu joaca mai nimic ...

Inca nu s-a adaptat... n-a jucat in Europa deloc.

stelistul stelist25.04.2008 18:46

e un bou nu cioban Jiji

bossy25.04.2008 22:17

Jijica e un bou cu doua perechi de coarne.

Daca nici Elton nu a fost jucator........., e clar ca e un bou fara pereche.

«1111213141516»