FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton Jose Xavier

«113141516»
LARI02.10.2008 08:21
sabin130702.10.2008 08:45

Rasuceste si tu cutitul.. :)

De ce jucator si-a batut joc becali.. ti se face ¨rau¨ cand te uiti la mostrele astea de fotbal-spectacol ale acestui baiat.

.Ax3L.02.10.2008 08:46

eu raman la parerea ca juca el criminal :X da nu rezita 90min

sabin130702.10.2008 08:47

Tu vorbesti serios?

Nu prea pare sa aiba plamani Elton , nu? Ce sa facem noi cu el...

MoWeed02.10.2008 08:49

Pai daca e circar, automat nu rezista nu?

.Ax3L.02.10.2008 08:50

hai frate e circar omu joaca fotbal spectacol nu e circar, dar nu rezista fizic

sabin130702.10.2008 08:56
hai frate e circar omu joaca fotbal spectacol nu e circar, dar nu rezista fizic

Dar atatea sprinturi pe meci de zeci de metri in care ridiculizeaza pe banda rulanta adversari cum le face? Are un sistem NOS special pt asa ceva, dupa care il arunca?

Circul ala de fiecare data aproape e finalizat cu gol, pasa de gol, sau pasa de sah mat pt apararea adversa, adica face circ cu folos.

Ce vrei tu sa reziste fizic? Sa vina sa alerge la recuperare? Mai oameni buni...

Marius02.10.2008 09:08
Sa vina sa alerge la recuperare? Mai oameni buni...

Uita-te, te rog, la cum joaca Real Madrid. Uita-te unde e Raul (cand joaca) pe faza defensiva. Elton nu rezista fizic in duelurile 1 la 1. Aia cu sute de driblinguri si patrunderi in fiecare meci vad ca a devenit un mit. A "patruns" cu FC Arges si cu Farul...

LARI02.10.2008 09:23

Si eu sunt de parere ca Elton nu ar fi facut fata in Champions League, unde duelurile unu-la-unu sunt dure. Ar fi fost de ajuns ca doi, trei adversari sa intre tare in el pentru a-l "linisti".

Tin minte meciul acela de pe Giulesti, cand am invins cu 3-2: s-a intrat foarte tare la Elton dupa primele 15 minute, cand brazilianul le-a incurcat alora picioarele. Imi amintesc chiar ca Marius Constantin il vana in mod special sa-l "stampileze".

Dar, pe de alta parte, imi amintesc si faptul ca, atata cat a jucat, a aratat ca avea viziune excelenta asupra jocului: golul lui Thereau in acel 2-4 a fost creat de el, ca sa nu mai spunem ca 3/4 din multele ocazii ale noastre in acel meci au fost creatia sa.

sabin130702.10.2008 09:49

Ok, sa ai doar 1.58m in fotbalul de azi e un mare dezavantaj; fazele alea sunt in campionatul Braziliei sau pe la arabi, unde inca mai e fotbalul romantic si apararile nu sunt asa betonate. Pastrand proportiile, acelasi lucru cand se comenteaza ca n-o sa mai apara niciodata un Pelé. Normal, nu mai dai 1 000 de goluri cu apararile din ziua de azi, in campionatul Italiei de exemplu.

Dar nu inteleg de ce o pregatire fizica adecvata nu l-ar fi facut pe Elton sa reziste 120 de minute pe teren azi.

Daca nu-l prinzi nu-l poti linisti. Si i-ar fi de ajuns sa ii iasa cateva faze ca sa se cunoasca pe tabela, nu toate. Tocmai viziunea lui de joc si tehnica fantastica ar suplini minusurile la fizic. Tragem linie si ce rezulta, ar fi fost bun sau nu?..

Marius02.10.2008 09:52

N-ar fi fost, dar asta e doar o parere personala. Oricum, Meme planuieste sa-l ia la Urziceni daca ramane liber de contract, asa ca o sa avem ocazia sa ne lamurim.

DelPiero1002.10.2008 10:02
Ok, sa ai doar 1.58m in fotbalul de azi e un mare dezavantaj; fazele alea sunt in campionatul Braziliei sau pe la arabi, unde inca mai e fotbalul romantic si apararile nu sunt asa betonate. Pastrand proportiile, acelasi lucru cand se comenteaza ca n-o sa mai apara niciodata un Pelé. Normal, nu mai dai 1 000 de goluri cu apararile din ziua de azi, in campionatul Italiei de exemplu.

Dar nu inteleg de ce o pregatire fizica adecvata nu l-ar fi facut pe Elton sa reziste 120 de minute pe teren azi.

Daca nu-l prinzi nu-l poti linisti. Si i-ar fi de ajuns sa ii iasa cateva faze ca sa se cunoasca pe tabela, nu toate. Tocmai viziunea lui de joc si tehnica fantastica ar suplini minusurile la fizic. Tragem linie si ce rezulta, ar fi fost bun sau nu?..

Si eu am fost un fan al lui Elton.Sigur,fizicul era marele sau deficit,insa consider ca nu avem jucator cu calitatile lui in Romania nici macar acum.Baiatu' asta,daca avea macar 1.70,nu ajungea niciodata in Romania...

Marius02.10.2008 10:05

Iar la 1,58 nu va trece niciodata peste Arabia Saudita, Uzbekistan, Romania, Albania Kirghistan, Anhazia, Osetia...

sabin130702.10.2008 10:09

Sigur, da de gandit de ce nicio echipa din Europa nu l-a luat, dar in conditiile de fata, personal prefer un Neghinita de 1.58 in primul 11 al Stelei, decat atatia cai mari si de multe ori prosti sau terorizati.

MoWeed02.10.2008 12:00

Cel putin pentru meciurile din campionatul Romaniei era bun. Pentru CL era prea mic, dar macar pentru meciuri cu Gaz Metan sau Otopeni era ideeal

DelPiero1002.10.2008 12:21

Bai,deci va spun,dribleur ca ala in campionatu' Romaniei nu cred am mai vazut de la Generatia de Aur...plus ca iutea jocul de f multe ori.Uneori, 'romanii nostri' nu-l intelegeau...

.Ax3L.02.10.2008 12:38
Bai,deci va spun,dribleur ca ala in campionatu' Romaniei nu cred am mai vazut de la Generatia de Aur...plus ca iutea jocul de f multe ori.Uneori, 'romanii nostri' nu-l intelegeau...

la viziune de joc cine stie poate se potrivea cu Dayro

MoWeed02.10.2008 12:54

Pai in afara de Dica si Thereau nu prea-l intelegea nici un jucator din lotul nostru...

Robinson Rufay Zapata02.10.2008 17:38

era foarte bun , trece pe langa puturosul de demichelis si greul van buyten si astfel scotea 2 jucatori din joc , el nu se intorcea de fiecare data cu mingea la picior asa cum o face toja si astfel pierde secunde pretioase din faza

Bogdan4Steaua04.12.2008 13:51

Inca doua exemple care ne confirma faptul ca Elton nu era de Steaua:

http://www.youtube.com/watch?v=373ww5uD2cY

Vitezistii au nevoie de Lovin!

Melku04.12.2008 14:09

Neagreat de Gigi Becali, fostul mijlocaș al Stelei face furori cu driblingurile sale în Arabia Sauditã. Ultima demonstrație a micuțului brazilian a fost datã în urmã cu o sãptãmânã. Încadrat de patru adversari, Elton i-a fentat pe aceștia din doar douã mișcãri.

Bai ce dribling are si ai nostri nu sunt in stare sa scoata un singur om din joc, oricare din lot.

Bogdan4Steaua04.12.2008 14:22

Am postat si acel dribling de exceptie mai sus, nu mai are rost sa le crestem traficul celor din caracatita GSP.

redondo04.12.2008 14:25

Mare fotbalist....chiar daca avea 1.58.Cand aud pe unii tot cu placa "nu facea fata in Champions League" inteleg ca noi avem o gramada de jucatori care fac fata acolo.Vai de noi...

Melku04.12.2008 14:42

Scuze, stii cum e, stirea e veche, altcineva e nou :)

Cand am spus ca NU avem jucatori care sa scoata din joc prin dribling macar un jucator ma refeream si la "Dayyyyyro" inclusiv.

fredysteaua04.12.2008 20:27

cred ca el era solutia cea mai buna la mijloc...era pasatoru de care aveam nevoie..pasa si cu calcaiu si cu orice dar PASA PERFECT

pacat ca Becali se vede la vreo 2 m si nu l-a vrut!

«113141516»