FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton Jose Xavier

«11213141516»
oanna_r3d_and_blu3_4ever28.04.2008 17:12

imi pare rau pentru Elton...era un jucator bun care ar fi ajutat Steaua... :sad2:

alexynho28.04.2008 22:35

Intr'un campionat ca al nostru.. Elton nu are ce cauta... pai voi nu vedeti de macelari avem ?.. anti-talente la tot pasul.

.Ax3L.29.04.2008 08:46

Elton joaca bine o repriza hai 60min da noua ne trebuie jucatori care sa joace 90min

@aqu parerea mea ca Dayro joaca bine dar inca nu sa adaptat eu cred ca din sezonul viitor va fi jucator de baza la Steaua cat despre surdu ala adevarat e PETARDA

Bogdan4Steaua18.05.2008 13:56

Am mai spus-o, sansele noastre de a intra in Liga Campionilor scad dramatic daca ramanem cu actualul lot, minus Mendoza si Dica.

Poate ca ratarea grupelor Ligii Campionilor si un esec electoral de proportii l-ar determina pe Becali sa plece.

Acum doi ani a fost entuziasmul reintalnirii cu Liga Campionilor, tribunele au fost pline. Anul trecut dezgustul vis-a-vis de creditor si de comportamentul acestuia a redus drastic numarul spectatorilor prezenti in tribune, desi am jucat cu nume mari precum Arsenal si Sevilla.

Anul acesta, chiar daca intram in grupe, audienta va fi si mai mica. Sa vada analfabetul ca un titlu castigat conteaza mai mult decat sa luam bataie de la echipe cu nume mare in Liga Campionilor. Si astept cu nerabdare sa ne scada coeficientul, astfel incat doar locul 1 sa aiba acces in UCL.

Apropo de jucatori, am gasit comentariul lui Soldatino vis-a-vis de un meci care s-a jucat acum mai bine de un an.

"Concluzii:

1. Elton este un jucator mult prea rapid pentru coechipierii sai. Gandeste mai repede, paseaza mereu din prima, culca mingea cu usurinta si rapiditate la pamant. Preia mingile doar atunci cand doreste sa-si scoata adversarul direct din joc. In aceasta seara am revazut in echipa Steaua un jucator practicand un stil de joc pe care-l credeam uitat: pasa din prima cu demarcare automata, primire pasa din alta zona a terenului urmata de un schimb al zonei de atac. Ceea ce face intr-o secunda brazilianul necesita trei secunde, mai multe atingeri ale mingii si profunde meditari din partea lui Lovin, Nicolita, Paraschiv sau Bostina.

2. Dupa schimbarea lui Elton, echipa Steaua a revenit cea din era Olaroiu: jucatori statici incapabili de explozii in atac, asteptarea adversarului si acceptarea presiunii acestuia, fotbal demodat cu mingi luni in adancime. O singura faza notabila s-a inregistrat in minutul 87 la un voleu frumos a lui Stancu dupa o centrare perfecta a lui Cristocea. Totusi, aceasta situatie a fost prilejuita de un contraatac - adica specialitatea Stelei in era Olaroiu atunci cand scorul este favorabil echipei noastre. Din acest motiv s-ar putea presupune ca jucatorii nostri ar fi scos tot o remiza daca nu ar fi jucat Elton

3. Se pare ca postul lui Oli a fost salvat dar nu datorita calitatii sale de antrenor ci a valorii unui furnici aduse din Brazilia. Steaua fara Elton este o echipa greoaie, incapabila sa-si puna sub presiune adversarul, incapabila sa faca spectacol si sa castige la diferente mari pe tabela de marcaj.

4. Jucatorii Nicolita si Lovin incep sa devina paria in cadrul echipei inca campioana. Lentoarea acestora in joc, lipsa de realizari notabile, mingile pierdute ii plaseaza direct in grupul jucatorilor de care Steaua se va dispensa in viitor."

Dupa schimbarea lui Elton, echipa Steaua a revenit cea din era Olaroiu: jucatori statici incapabili de explozii in atac, asteptarea adversarului si acceptarea presiunii acestuia, fotbal demodat cu mingi luni in adancime. O singura faza notabila s-a inregistrat in minutul 87...

Suna cunoscut? Sa fie oare o descriere a jocului prestat de Steaua si acum?

De mai bine de doi ani avem un joc slab, departe de stilul vitezist al Stelei. Elton a adus o scanteie, dar a fost indepartat pentru ca era "circar", pitic, etc. Vorba lui Adi Ilie: Elton? Poate la Steaua 2...

AdrianUltras2518.05.2008 14:02

Bogdan inceteaza cu Elton.

Nu se mai intoarce omul.

Si daca l-ar vrea conducerea te asigur ca nu se mai intoarce.Nu e prost.

Iti faci singur rau daca te tot gandesti la asta.

Intr-o tara normala Elton ar mai fi jucat la Steaua, Thereau la fel,Mendoza cu siguranta....dar nu suntem intr-o tara normala.

Marius18.05.2008 14:05

Daca nu as fi asa plictisit si somnoros as cauta si posta cel putin 10 analize similare cu cea a lui Catalin in care sunt expuse multe, multe motive pentru care Elton nu este un fotbalist de UCL...

Bogdan, macar sa ne mutam pe topicul dedicat lui Elton, aici vorbim de transferuri.

Bogdan4Steaua18.05.2008 14:06

Visez cu ochii deschisi.

Daca ar pleca Becali si s-ar intoarce Mihai Stoica, eu unul zic ca ar veni. Publicul l-a impresionat.

Recunosc, il regret enorm, pentru ca, odata cu venirea lui, Steaua a inceput sa joace altceva. Insa un creditor analfabet sustinut de niste amatori din presa l-au gonit. Respect pentru Andrei Vochin, singurul care se pricepe la tactica, si singurul care a inteles valoarea brazilianului, aducand in sprijinul acestuia cifre clare, nu editoriale penibile marca Boanchis, Radulescu & Co.

Nu fac o fixatie cu Elton, dar avem nevoie de un jucator cu un profil asemanator. Neaparat!

@ Marius: arata-mi macar o astfel de analiza! Si nu vreau un sec: nu face faza defensiva, sau o echipa trebuie sa aiba o medie de inaltime de 1.xx. Nici Hagi nu era un gigant, dar a facut istorie...

MoWeed18.05.2008 14:24

Nu vad ce rost are cearta asta....

Elton a fost un jucator poate prea bun pentru coechipierii lui. Ar fi fost extraordinar in lotul Stelei alaturi de Dayro

Insa acum nu mai e la Steaua si probabil nici ca va mai veni cat timp e ciobanul orice oferta i s-ar face. Asa ca nu are rost sa ne certam aiurea pe aici....parerea mea

Joga Bonito18.05.2008 14:25

Il avem pe Dayro... de 3 ori mai bun decat Elton...

Bogdan4Steaua18.05.2008 14:40

Nu au acelasi profil. Dayro e atacant, nu mijlocas.

Da, e polivalent, dar nu are calitatile lui Elton.

Si da, un tandem Dayro-Elton ar fi fost de vis.

frunji18.05.2008 15:07

Elton e UNIC !! :steag_sah_mic:

agu18.07.2008 19:01

La bani dati pe el DA ! In rest , iarta-ma dar Moreno asta nu a aratat nimic ... sau mai nimic . In nici un caz nu a aratat fotbal de 2 mil . de euro ...

Cat despre Elton ... nu mai vedem alt jucator ca el in Ghencea in viitorii 50 de ani !

stelistul stelist18.07.2008 20:14

Elton e mai bun ca Dayro...mic si'a dracului...bine zice vorba asta

axl18.07.2008 20:16

Ba Dayro e mai bun ca Elton. Si Zapata e mai bun ca Thereau.

stelistul stelist18.07.2008 20:27
Ba Dayro e mai bun ca Elton. Si Zapata e mai bun ca Thereau.

buna comparatie...ironica sau nu, nu stiu cine te'a pus sa scrii prostia asta

axl18.07.2008 20:36
Elton e mai bun ca Dayro

Posturi diferite, roluri diferite.

Mai bun la ce? Si inghetata-i mai buna ca salata de castraveti, nu? Dar una n-o inlocuieste pe cealalta.

stelistul stelist18.07.2008 20:37
Elton e mai bun ca Dayro

Posturi diferite, roluri diferite.

Mai bun la ce? Si inghetata-i mai buna ca salata de castraveti, nu? Dar una n-o inlocuieste pe cealalta.

din cate vad eu Dayro joaca tot ca mijlocas mai libertin . la fel ca Elton si parca Elton se misca mai bine , nu zic acum ca Dayro nu e bun , e chiar foarte bun

Joga Bonito18.07.2008 21:02
din cate vad eu Dayro joaca tot ca mijlocas mai libertin .

hahahha

bai acuma serios, care credeti ca e virgin dintre Elton si Dayro?

stelistul stelist18.07.2008 21:04

hahahha

[...]

hahahaha

[...]

Dragutzul_stelistul18.07.2008 21:19

hahahha

[...]

hahahaha

[...]

Nesu :)) ca e urat

Fc Alin11.08.2008 13:55
:mellow::no: bravoo Elton imi pare rau ca ai plecat deoarece puteai sa joci mai bine cu Dayro moreno in echipa!!
billy11.08.2008 21:40

Elton, ..., cine stie ...

ce vremuri...

pentru prima data dupa multi ani Steaua juca ceva si juca frumos...

forever Elton...

.Ax3L.11.08.2008 22:06

auzi prietene juca frumos Steaua e adev dar Elton juca bine mai mult de 45 iti raspund eu NU el era un jucator de spectacol un jucator de ultimele15 min sa dea o sclipire nu era un jucator de 90min

Dany's13.08.2008 16:54
auzi prietene juca frumos Steaua e adev dar Elton juca bine mai mult de 45 iti raspund eu NU el era un jucator de spectacol un jucator de ultimele15 min sa dea o sclipire nu era un jucator de 90min

Imi aduc aminte de meciul cu javrele incheait 2 - 4 meci in care Elton a reusit tot meciul sa impinga de la spate echipa cu niste pase si niste driblinguri superbe.

F.Torres01.09.2008 12:19

ce jucator ce jucator extra ordinar nu am vazut jucator ca el pacat ca a plecat ...e bine ca a venit D.Moreno .. fularsteaua2

«11213141516»