@nike_sTeaua_2oo7
OFF-TOPIC: Te plictisesti rau?
@nike_sTeaua_2oo7
OFF-TOPIC: Te plictisesti rau?
OFF: Nu. De ce?
moderatorulee am spus eu ceva de Iacob?am spus ca francezul tr sa inscrie,si tu ma iei cu tactica.repet francezul tr sa inscrie cu tactica sau fara tactica.
Stelistule infocat, este evident faptul ca ai ceva cu francezul pentru ca in vizunea ta ii ia locul lui Iacob. Nu este prima oara cand il critici. Nu ar fi o problema daca ai avea macar dreptate.
"repet francezul tr sa inscrie cu tactica sau fara tactica"
Evita astfel de afirmatii pentru ca dai impresia ca nu ai nimic in comun cu fotbalul.
Si stai linistit, cu totii ni-l dorim pe Iacob in echipa, in mare forma. ![]()
mai baiatule tu intelegi ca eu nu am nimic in comun cu Iacob?eu ii apreciez pe cei care dau cu mingea in poarta si francezul vad ca nu ne ajuta.ai inteles?
1. Insisti pe aceeasi idee si nu ai dreptate.
2. Atentie la limbaj pentru ca esti pasibil de ban. Si incearca sa scrii corect. Nu suntem pe Mirc.
Daca ati vazut meciul Barcelona-Liverpool Barcelona era in rolul lui SEvilla iar Liverpool era in locul lui Steaua!Barcelona era organizata echilibrata iar Liverpool nu juca nimic!A avut o ocazie in prima repriza si V.Valdez a gafat cu a gafat si Cernea!!
Am fost la meci la Barcelona, daca ati vazut un tricolor la televizor, eu am fost si o sa pun si poze la intoarcerea de la Sevilla. Ideea e ca maine trebuie sa avem spirit si credinta ca putem face orice...si mai presus de orice...sa nu avem jena...sa nu avem mila.Sper ca o sa fim multi si ca o sa incurajam echipa asa cum putem sa o ducem la victorie si de ce nu la o calificare. Dar exact ca la meciul cu Valencia...trebuie sa credem toti ca se poate...
Daca ati vazut meciul Barcelona-Liverpool Barcelona era in rolul lui SEvilla iar Liverpool era in locul lui Steaua!Barcelona era organizata echilibrata iar Liverpool nu juca nimic!A avut o ocazie in prima repriza si V.Valdez a gafat cu a gafat si Cernea!!
Si totusi.....Liverpool a castigat. Si per ansamblu a stat mai bine in teren decat Barcelona. ![]()
La finalul sedintei de pregatire de ieri, antrenorul Juande Ramos a explicat de ce este îngrijorat, în ciuda victoriei cu 2-0 din Ghencea. "La Bucuresti am avut un concurs de împrejurari favorabile, tocmai de aceea victoria nu este foarte elocventa. Principalul nostru advesar este jocul Stelei din deplasare, foarte periculos si foarte taios, nu uitati ce a patit anul trecut Betis. Apoi, al doilea adversar e relaxarea elevilor mei, care cred ca nimic nu se mai poate întâmpla. Eu le-am tot explicat ca facem o mare gafa daca ne credem deja calificati", a spus Ramos.
Sursa : www.gsp.ro
harmagenuz parinia hifinis...forza Steaua
I:se duce Steaua in 8-imi :wink: R:....DA!!!...
Atacantul francez Cyril Thereau a suferit o indigestie acută iar prezenţa sa în formula de start a Stelei pentru meciul din această seară este incertă, anunţă site-ul Stelei. Staful medical face eforturi pentru a reuşi recuperarea jucătorului francez.
@janker te bucuri, nu? :roll:
sa ne ajute Dumnezeu sa fie diseara bine si sa trecem de toate.
poate il baga totusi in teren si gazeaza apararea adversa. ![]()
Ar mai fi o sansa de calificare in aceasta seara... sa piarda Sevilla cu 3-0 la masa verde ![]()
Presimt ca va fi un meci mare pentru ca.. nu se televizeaza.. si ne vom oftica ca nu l-am putut vedea :wink:
lasati ca nu e asa cum zic unii dintre voi , trebuie sa avem incredere in Steaua, caci doar suntem rosi-albastri, asa ca , sa fim alaturi de ei si la bine si la rau , indiferent de ce s-ar intampla , macar cu sufletzelele noastre
Steaua !
o sa ziceti ca sunt nebun,dar o sa ne calificam..daca nu ne calificam nu ma mai duc la meciurile Stelei 2 ani
forever vrei sa spui ca eu vreau raul cuiva?o sa vezi francezul va juca.
Evita postarile consecutive. Foloseste butonul edit daca vrei sa adaugi ceva unui mesaj anterior. Ultimul avertisment. Moderatorii
Asa am zis si eu la meciul cu Valencia din Ghencea: "ma las de fumat daca trecem de astia"..Am trecut de ei, da' de fumat tot nu m-am lasat :lol:
nu prea sunt la curent cu stirile si in programul TV vad ca nu scrie nimic. se va televiza meciul la noi sau nu? multumesc!
Un singur sfat pentru Zerolaroiu: joaca deschis si nu mai sta bosumflat pe banca tehnica , ca nu da bine . Inspira-le baietilor curaj si pregateste un discurs care sa-i motiveze. ATAT :
Si te rog nu mai folosi mainile moarte: Stancu = 0,
Nicolita=0x0x0= 0 , Ov.Petre n-are ce cauta in teren ,Para titular ,joaca cu doua varfuri si nu-l folosi pe Badea extrema.
Daca faci asaaaa, iti garantez ca nu luam mai mult de 2 goluri . :wink:
Broscutzo potoleste-te cu pesimismul tau..pe bune!
Eu sper sa se ajunga la 11 metri si sa ne califcam...poate sunt visatoare dar...atat timp cat mai e un meci de jucat...speranta va muri ultima!
Hai Steaua, fa-o pentru noi!