Oleg a plecat la mai multi bani ![]()
Oleg a plecat la mai multi bani ![]()
Oleg a plecat la echipa lui de suflet si evident, la mai multi bani. Pe vremea lui ne-au lipsit rezultatele palpabile, dar ne situam pe o panta ascendenta. Acum este exact invers. Si daca vom continua asa, evident ca nu vom mai avea nici rezultate. In afara de Cupa Romaniei, mai sperati la ceva anul acesta?
Evident ca mai speram. La demisia lui Oli. :twisted:
Doamne !...Vi s-a pus pata rau pe el...
Cititi ce crede Becali despre cei care cer schimbarea antrenorului :
''Astia care vor sa-l înlocuiesc pe Oli, daca rateaza calificarea, sunt toti niste idioti. Oli va rãmâne la echipa pâna când va dori el'', a spus latifundiarul din Pipera.
Sursa : http://www.prosport.ro/index.php?section=a...=index&id=28673
Gigi vorbeste vrute si nevrute. Daca lucrurile ar degenera in campionat, il schimba si pe Oli. Doar pierde capital politic daca nu o face. Nu vrea patronul sa fie in spatele "utecistului de Copos", pentru ca el trebuie sa para puternic, sa demonstreze tuturor ca are vocatie de conducator. ![]()
Oleg a plecat la echipa lui de suflet si evident, la mai multi bani. Pe vremea lui ne-au lipsit rezultatele palpabile, dar ne situam pe o panta ascendenta. Acum este exact invers. Si daca vom continua asa, evident ca nu vom mai avea nici rezultate. In afara de Cupa Romaniei, mai sperati la ceva anul acesta?
La absolut nimic. Iar cupa nu-ti face iluzii, e rezervata pentru Jabba de Banat, ca incepe sa dea semne de nervozitate dupa atatia $$ cheltuiti cu rezultate zero.
Stii cum e, rezultatele astea deja incep sa fie scuza universala. Jucam execrabil ? Da, dar am intrat in grupele CL. Ne facem de ras pe teren propriu in TOATE cele 3 meciuri ? Da, dar suntem in grupe. Anul trecut nu eram. Facem egal peste egal in deplasare in campionat cu echipe mediocre spre slabe de-a dreptul ? Nu uitati ca Oli a luat echipa de pe locul 2 si a castigat titlul. Uitati in schimb ca in retur si Rapidul si Sportul au luat in realitate mai multe puncte decat noi.
Daca totusi o castigam, Cupa Romaniei va fi si ea fluturata pe sub nasul ... fraierilor de suporteri drept scuza pentru toate prostiile : priviti, o cupa, wow ce frumos luceste, e a noastra, ah ce tari suntem, ce super-antrenor avem, etc, etc.
Ironic. Anul trecut Cupa Romaniei era "Cupa Loserilor" iar anul acesta devine pentru noi unica aspiratie. :roll:
Doamne !...Vi s-a pus pata rau pe el...
Cititi ce crede Becali despre cei care cer schimbarea antrenorului :
''Astia care vor sa-l înlocuiesc pe Oli, daca rateaza calificarea, sunt toti niste idioti. Oli va rãmâne la echipa pâna când va dori el'', a spus latifundiarul din Pipera.
Sursa :http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=28673
Jiji era prieten la catarama cu Pitzi . SI pe el il declara antrenor pe viata la Steaua si stim cu totii cum s-a terminat :roll:
Sunt mai mult decat sigur , ca daca zeroli pierde locul 2 , va fi demis de la Steaua :wink:
Ce-i e scris,în frunte îi e pus.Vom trai si vom vedea.
Oricum,o viata nu va ramâne la Steaua.Si asta e valabila pentru oricine.Pentru MM,pentru Gigi,pentru ceilalti actionari...C-asa-i în viata.
Nu credeti ca renuntam prea usor la antrenorii nostri ? Sir Alex Ferguson e de 18 ani la Manchester United.Si nu câstigat de 18 ori la rând campionatul.
Ah,instabilitatea asta tipic balcanica !
am pierdut la sevilia din cauza ca nu au mai venit norocosii din 86 ca sa castigam asa am batut si pe Betis si BARCA i steagcruce2 n 86 :cry:
cn e roman sa arate un steag ca al meu mai de parte
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Pacat, mare pacat! Ce emotionant e sf. articolului ![]()
Faptul ca la Sevilla am jucat mai bine decat in turul de la Bucuresti nu ne incalzeste cu absolut nimic, mai ales ca am luat iar bataie.
Poate un egal, sau o victorie a noastra :roll: ne-ar mai fi alinat sufletele.
Este de remarcat totusi revenirea lui Banel in forma buna. Din cate am sesizat prin comentariile la meciul asta si la alte meciuri ale Stelei de la accidentarea lui Dica incoace, am impresia ca echipa acum se construieste in jurul lui Banel
:roll: