FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sevilla CF - Steaua Bucuresti 1 - 0 (1 - 0)

«1236»
Bogdan4Steaua15.02.2007 21:57

Meciul retur va avea loc joi, 22 februarie 2006, pe legendarul stadion Ramón Sánchez Pizjuán, locul in care Steaua a obtinut trofeul suprem in fotbal in 1986.

Din motive independente de televiziunile autohtone, meciul nu va fi televizat.

Comentarii despre meci mai jos....

Motanu D15.02.2007 22:11

Sa mai speram ? La naiba, e vorba de Steaua, deci de ce nu !

Se poate.

Dar avem nevoie de o echipa, nu de 11 indivizi rataciti pe teren.

puyol15.02.2007 22:19

nu ne ramane decat sa speram ca jucatorii isi vor reveni... e posibil ca spaniolii sa joace la misto si noi sa ii luam. eu zic ca mai avem sanse steagcruce2

weeezer_2015.02.2007 22:35

Ce sanse sa mai ai frate... Sunt doua argumente ENORME in defavoarea unei eventuale calificari:

1. NU JUCAM NIMIC. Daca n-am jucat in tur, ce ne face sa credem ca am juca la ei?

2. Trebuie sa marcam de 3 ori. De 3 ori pe Sanchez Pizjuan. In fata unei echipe care nu a pierdut niciodata in cupele europene (si a jucat, slava domnului) acasa. Sa marcam noi. Steaua. De 3 ori. Si sa nu primim decat maxim 1.

Hai sa jucam cu Ochirosii, hai sa jucam cu Croitoru, cu Andrey, hai sa dam sanse si altora sa joace, pt ca la calificare mai putem spera abia la anul'

mircea_zion15.02.2007 22:50

nu putem vedea meciul la TV?

puyol15.02.2007 22:54

in principiu nu se va televiza pt ca cica Sevilla FC ar fi acum in proces cu postul care ar trebui sa transmita. dar a zis Becali ca se ''baga'' pentru romanii lui.

danielcristian15.02.2007 23:22
in principiu nu se va televiza pentru ca cica Sevilla FC ar fi acum in proces cu postul care ar trebui sa transmita. dar a zis ciobanescul nostru ca se ''baga'' pentru romanii lui

bla,bla,bla...gargara tipica lui Becali! Omul asta ar fi in stare sa promita si luna de pe cer numai ca sa mai castige niste voturi!

red dog16.02.2007 07:33
Varsa-ti frustrarile in alta parte. Ban permanent. Moderatorii
Danutss116.02.2007 07:33

Deci eu am fost la meciu de ieri cu Steaua.......Croitoru nu facea nimic pe sfarsitul meciului cand l-a bagat.......Stancu era ametit total....Radoi nimic...DAR sa nu uitam ca Steaua joaca mult mai bine in deplasare asa cum a facut si cu Dinamo Kiev!(1-4)

CREIERU7816.02.2007 08:36

Poate ca in deplasare ne vom salva onoarea .

nicu8816.02.2007 12:29

dam cam am dat-o eri in bara,ce mai,nu a fost gafa unuia ci a intregii echipe, am o rugaminte catre voi toti care sunteti stelisti si care nu,meregti la biserica puneti o lumanare si rugativa la Dumnezeu ca in retur partidei,sa dea si reinvie in echipa spiritul de joc,de echipa si de stea pentru ca suntem unici in felul nostru,hai sa fim un pic optimisti si sa ne alut Dumnezeu sa trecem cu bine peste toate.numai bine si nu uitati ca o stea este o creatie care dainue vesnic iar o FORZA a Stelei este un fenomen care este imposibil de stins.

weeezer_2016.02.2007 14:38
...puneti o lumanare si rugativa la Dumnezeu...

Nu exista Dumnezeu ;)

waste16.02.2007 15:24

2. Trebuie sa marcam de 3 ori. De 3 ori pe Sanchez Pizjuan. In fata unei echipe care nu a pierdut niciodata in cupele europene (si a jucat, slava domnului) acasa. Sa marcam noi. Steaua. De 3 ori. Si sa nu primim decat maxim 1.

Sevilla a pierdut chiar sezonul asta, 1-2 acasa cu AZ Alkmaar.

Nu exista Dumnezeu

Cine stie ?

weeezer_2016.02.2007 16:06

Corect. Greseala mea, desi am mancat rahatul mancat de comentatorii de la ProsTV. Dar asta tot nu inseamna ca avem sanse.

cristi_mold16.02.2007 18:20

Eu am o vorba: " Cum ei au reusit sa ne dea 2 goluri, daca noi suntem mai buni ca ei trebuie sa le dam 3". da si 2 ar fi de ajuns. Da nu cred ca se poate sa dam nici macar unul la ce jucam in momentul asta. Da nu se stie niciodata... Doamne ajuta!!!!

martanu17.02.2007 01:39

Citeam in gsp declaratia lui Mirel(ma rog daca n-or fi inventat papagalii aia): "...dar şanse mai mult de unu la sută nu sînt". Privind lucrurile realist, cam asa este, cu toate astea parca m-am speriat de declaratia asta. Tare mi-e frica ca jucatorii nostri nu sunt montati deloc si ne asteapta un retur cu miza CL.

Imbucuratoare este revenirea lui Bostina.

ADS L17.02.2007 12:47

Chiar daca nu ne calificam suntem campioni tuturor ros-albastrilor! 8)

MadFroG17.02.2007 21:12

Sevilla-Steaua 4-0

str8_gangsta17.02.2007 22:51

Optimistule! :lol:

danielcristian17.02.2007 23:33
Citeam in gsp declaratia lui Mirel(ma rog daca n-or fi inventat papagalii aia): "...dar şanse mai mult de unu la sută nu sînt". Privind lucrurile realist, cam asa este, cu toate astea parca m-am speriat de declaratia asta. Tare mi-e frica ca jucatorii nostri nu sunt montati deloc si ne asteapta un retur cu miza CL.    

Imbucuratoare este revenirea lui Bostina.

Declaratia este adevarata ,am vazut-o la TV cand a dat-o!Este clar,nu cred nici ei intr-o revenire.Parca ma asteptam de la Mirel sa fie mai "razboinic",vorba lui nasu-su.Oricum,suntem datori cu totii sa speram,chiar daca ei si-au pierdut sperantele!

Dodean17.02.2007 23:47

Adevarul ca doar sperantele au mai ramas dar sincer nu prea vad cum eventual cum am jucat cu Betis:)

I.N.Money18.02.2007 02:17

Istoria nu prea tine cu noi,din pacate Steaua nu a reusit sa intoarca vreodata un meci in Cupele Europene pierdut de la doua goluri in sus in prima mansa,indiferent daca acesta s-a disputat in Romania sau in strainatate.

Ma bazez pe ideea ca spanioli se cred deja calificati si poate prin acest lucru ii putem surprinde.Olaroiu are in jur de 5 zile sa refaca o echipa cu moralul la pamant,o echipa care a uitat ca o dubla mansa are doua repriza si meciul de joi nu a fost decat prima.

Daca pleaca de la Bucuresti cu gandu ca nu mai au nicio sansa,in Spania o sa avem un meci de cosmar care ma tem sa nu semene cu fiasco-ul de pe Parc des Princes din 1997.

Daca suntem pregatiti sa ne asumam riscuri putem sa venim iar victoriosi din Sevilla!

danielcristian18.02.2007 15:37
Istoria nu prea tine cu noi,din pacate Steaua nu a reusit sa intoarca vreodata un meci in Cupele Europene pierdut de la doua goluri in sus in prima mansa,indiferent daca acesta s-a disputat in Romania sau in strainatate.

8O Valencia-Steaua 2-0

Steaua-Valencia 2-0

6-3 dupa penalty-uri :lol:

deci se poate...

I.N.Money18.02.2007 15:54

Ai dreptate,tocmai pe ala l-am uitat :lol: .Dar din pacate meciul tur a fost in Spania.

IlDottore18.02.2007 16:22

Am plecat la Sevilla...stati cu urechea ciulita ca ne calificam...greu dar Steaua mai scrie o pagina de istorie ...acolo unde a inceput istoria noastra!

«1236»