FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sevilla CF - Steaua Bucuresti 1 - 0 (1 - 0)

«12346»
MadFroG18.02.2007 18:53
Am plecat la Sevilla...stati cu urechea ciulita ca ne calificam...greu dar Steaua mai scrie o pagina de istorie ...acolo unde a inceput istoria noastra!

pleci la Sevilla ? vezi sa-i rogi pe jucatori sa ne aduca un suvenir , ca de calificare au avut grija in prima mansa :o

Yoyoyoi18.02.2007 19:05

Calificarea e pierduta....dar:D

in cazul in care se reuseste minunea, cred ca ar fi cea mai mare bucurie pe care au trait-o stelistii din '86 incoace.

Nici un meci din sezoanele trecute nu a avut o asemenea insemnatate.

janker steaua18.02.2007 19:39

cu francezul,Badea ,Croitoru,ov Petre,Coman fac pariu cu cine vrea ca nu ne vom califica,mai mult nici un egal nu vom face.

Bogdan4Steaua18.02.2007 20:36

@janker Steaua: hai sa nu ii bagam in aceeasi oala pe Thereau si Badea cu Ov. Petre, Coman sau Stancu. ;)

Tactica a fost absolut falimentara si in conditiile in care Thereau era izolat intre 4 fundasi era imposibil sa faca ceva. Acelasi lucru s-ar fi intamplat in 90% dintre cazuri si daca in locul francezului era Henry spre exemplu.

puyol18.02.2007 21:57
cu francezul,Badea ,Croitoru,Ov. Petre,Coman fac pariu cu cine vrea ca nu ne vom califica,mai mult nici un egal nu vom face.

da... cum sa nu? eu zic sa il asasinezi pe ''frantuz'' ca ii ia locul idolului tau

Forza Steaua! Batem cu 3-0

steagsimplu steaua_ro

stelistul2219.02.2007 11:47

sper sa apare de la cineva pe torrent

:lol: oricum tre sa mai speram

lla difeenta de

3 goluri nui?????? forzateaua

Bogdan4Steaua19.02.2007 12:06

Daca meciul nu va fi televizat nu ai cum sa il vezi pe torrent.

Horica19.02.2007 14:07

Ca sa ne calificam zicea cineva mai sus ca trebuie sa avem echipa, nu 11 jucatori pierduti in spatiu pe teren, trebuie sa fie concentrare, dorinta si ambitie. Macar sa nu ne facem de ras acolo, daca tot nu vedem meciu, ca Becali asta promite prea mult si nu face nimic.

stelist_4_ever9019.02.2007 14:32

cine gaseste un link pt a vedea meciu pe net sau macar audio sa-l puna aici.

axl2319.02.2007 14:37

ce post spaniol il televizeaza?

Bogdan4Steaua19.02.2007 14:47

Oameni buni: meciul nu este televizat de nici o televiziune(nici din Spania nici din alta parte). Nu aveti cum sa il vedeti nici pe Internet. Deocamdata aceasta este situatia dar exista sanse sa se schimbe pana in ziua meciului.

axl2319.02.2007 15:35

pai de ce nici in spania?

Ana-Maria19.02.2007 15:47

"Programat la ora României 21:45, returul de pe "Sanchez Pizjuan" va putea fi doar ascultat la radio sau urmărit prin intermediul site-urilor de Internet. Explicaţia e simplă şi ţine de un conflict pe care FC Sevilla îl are cu canalul de televiziune iberic Antena 3, care refuză să plătească Sevillei banii dintr-o înţelegerea semnată acum doi ani cu valabilitate de 5 sezoane. Conflictul e deja în instanţă şi va fi, în mod normal, cîştigat de clubul andaluz"

GSP

Hai nea Jiji cu tolba de bani,ca poate asa se baga careva :lol:

Red.man19.02.2007 16:59

Spuneti-mi va rog si mie pe ce canal spaniol se transmite meciul sa-l vad si io pe net :wink:

Virgil19.02.2007 17:07

Scrie chiar deasupra ta.

forever_with_steaua19.02.2007 18:17

Sincera sa fiu...am citit toate comment-urile de pe forum...si...cred ca avem sanse sa astigam...dar..trebuie sa jucam super bine ...si..chiar daca ar fi sa pierdem, sa zicem(doamne fereste:D), calificarea...macar sa fim impacati cu noi ca am jucat bine...

Si in legatura cu difuzarea meciului...imi pare foarte rau ca nu va fi difuzat...abia asteptam sa vad meciul...dar poate vom reusi macar sa-l ascultam la radio...sau..nu stiu..sa stim pe moment ce se intampla..nu sa asteptam pana dupa meci rezultatul...:(...

Asadar...FORZA STEAUAA!!!

Ice_Angel19.02.2007 19:24

Dak la TV nu se da meciul,atunci tre sa fie la radio...stie careva vreun radio online(chiar si spaniol) care transmite meciul???Apropo,oare va merge comentariul audio de pe site-ul oficial pt meciul acesta??

Bogdan4Steaua19.02.2007 19:27

Cei de la TV Sport vor avea o "corespondenta radio permanenta" in timpul meciului cu Sevilla.

***alex***19.02.2007 19:33

La fel si cei de la Realitatea.

vlad stelistu19.02.2007 19:45

dupa cae am vazut Steaua joaca mai bine in deplasare :lol:

axl2319.02.2007 20:32
Calificarea e pierduta....dar:D

in cazul in care se reuseste minunea, cred ca ar fi cea mai mare bucurie pe care au trait-o stelistii din '86 incoace.  

Nici un meci din sezoanele trecute nu a avut o asemenea insemnatate.

exagerezi grosolan.

BandiT20.02.2007 06:49

eu imi doresc macar sa marcam un gol...

cer prea mult?

desigur un 2-0 ar fi super , dar improbabil.

macar sa dam gol

Virgil20.02.2007 09:54

Partida va fi oficiata de :

Stuart Dougal la centru

Alan Cunnigham si Keith Sorbie,la cele doua tuse

Douglas McDonald - al patrulea arbitru

Uram succes echipei noastre si speram pâna în ultimul minut într-un rezultat care sa ne asigure calificarea.Suntem Stelisti în cuget si-n simtiri si trebuie sa credem în Steaua noastra !

FORZA Steaua !

" - De ce miracol al trebui sa beneficieze Steaua pentru a intoarce handicapul de la Bucuresti,domnule Mircea Lucescu ?

- Stelistii au pierdut prosteste. Cred ca arbitrul i-a dezavantajat. Am revazut de multe ori faza pretinsului hent al portarului Cernea. Nu cred ca trebuia acordata lovitura libera pentru Sevilla. Golul primit la finalul primei reprize i-a dat peste cap. Steaua poate obtine calificarea doar daca va evolua ca la Madrid. A fost o echipa extraordinara impotriva Realului."

www.evz.ro

GRADINARU DEMIS20.02.2007 11:09

Ati facuto de oaie la Bucuresti cu spanioli.Nu intele ce tot va sbateti ca o sa castigati la ei acasa.NICI O SANSA BAITZI.

Virgil20.02.2007 12:27

N-o sa întelegi niciodata.

«12346»