Probabil ca daca Dicanu nu se accidenta, acum stateam mai optimisti asteptand meciul urmator. :wink:
Probabil ca daca Dicanu nu se accidenta, acum stateam mai optimisti asteptand meciul urmator. :wink:
Va fi altceva in Spania... Eu chiar voi paria ca vom invinge... nu neaparat sa ne si calificam...dar vom invinge. Care are tupeu sa bage asa la pariuri??
Inainte de meciul cu SEvilla am zis ca NU UN JUCATOR FACE TOT PE TEREN!Dar daca Dica juca era un meci total diferit!Cand am fost la meci am vazut ca Thereau nu ii dadea NICIODATA PASA LUI V.Badea!ERA LIBER IN SITUATIE DE 1VS1 CU PORTATRUL.Cine ma poate contrazice?!?!
@Bisquit
Tupeu nu iti trebuie. Doar inconstienta. Asta tinand cont de ce s-a intamplat in tur. Si nu ma refer la scorul final. Jocul Stelei a fost sub orice critica. Nu cred ca intr-o saptamana Oli a inteles ca trebuie sa ii lase sa joace ce stiu ei, fara atata teorie.
@Danutss1
Jucatorul care nu joaca e intotdeauna cel mai bun. Vali Badea ajucat slab, nici Thereau nu a stralucit. Dar de vina nu au fost ei.
Vali Badea a fost prost asezat in teren. In multe momente se "calca pe picioare" cu Bostina.
Daca vrem performanta, jocul echipei nu trebuie sa stea intr-un sigur jucator.
Daca vrem performanta, jocul echipei nu trebuie sa stea intr-un sigur jucator.
Bine zis 8)
eu zic ca avem sanse ..atata timp cat Steaua mereu a jucat mai bine in deplasare..adica dc stati si va uitati in trecut ..herrenven Betis ..acuma Kiev ..numai zic de real (macar am jucat frumos chiar dc am pierdut) ..nu este imposibil..normal acuma toata lumea pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán sa bata Steaua ..eu sper si cred ca putem bate ..dc jucam cum ar trebui sa joace Steuaa de fiecare data ![]()
@Bisquit
am pariat 50 de lei la meciul tur ca batem. acum bag 15 lei, dak fac rost de bani. :lol:
ca a jucat sau n-a jucat slab,acum nu mai este important, francezul nu are nici un gol in cupele europene,si el ca virf tr sa dea gol nu sa paseze,incepe sa-si arate limitele.
Ba! Io tot n-am intzeles...pe ce canal spaniol se da meciu sevilla-Steaua? :?:
ca a jucat sau n-a jucat slab,acum nu mai este important, francezul nu are nici un gol in cupele europene,si el ca virf tr sa dea gol nu sa paseze,incepe sa-si arate limitele.
Omule, tu ai o fixatie. In aceasta asezare tactica, nici Iacob, nici Henry nu ar fi facut absolut nimic. De ce? Pentru ca fiind singur intre 4 fundasi adversi, sansele tale de a da un gol sau o pasa(cui??) tind spre zero.
@ Red.man: ti s-a explicat foarte clar de doua ori ca meciul nu este televizat. Daca mai pui inca o data aceasta intrebare stupida primesti ban permanent :!:
@Bisquit
am pariat 50 de lei la meciul tur ca batem. acum bag 15 lei, daca fac rost de bani. :lol:
pai eu te sfatuiesc sa faci altceva:tinand cont ca sansele noastre de a castiga la Sevilla tind spre 0,e clar ca daca vom trece de ei vom castiga Cupa UEFA !La gamebookers,Steaua are miza 500 pt a castiga Cupa UEFA,ceea ce inseamna ca daca pui 10 euro castigi5000. In eventualitatea ca Steaua trece de Sevilla,miza va scadea considerabil,asa ca acum e momentul!Ma rog,eu as juca,dar nu mi-am incarcat contul la timp ,asa ca ma multumesc sa dau sfaturi...
Având în vedere ca balonul e rotund si ca multe se pot întampla într-un meci de fotbal,consider ca e normal sa credem pâna la capat în sansa echipei noastre.Ar trebui sa ne caracterizeze optimismul pentru ca avem totusi o echipa de talie europeana.Durerea pricinuita de rezultatul ultimului meci s-a risipit.Un nou meci de anvergura europeana ne asteapta.Sa fim din nou alaturi de echipa noastra,cel putin cu sufletul.
nu va mai amagiti, fratilor. Ne vedem anul viitor in C>L>, asta daca ne mentinem pe doi. hai Steluta
Sevilla a anunţat lotul cu care va aborda întîlnirea cu Steaua. Juande Ramos nu va conta pe Chevantón, Duda, Kanouté (foto) , Fazio, Fernando Sales, Javi Navarro şi Adriano, ultimii doi fiind accidentaţi.
Lotul convocat de antrenorul Sevillei este următorul: Palop, Cobeño, Daniel, Hinkel, Aitor Ocio, Drago, Escudé, David, Jesús Navas, Maresca, Renato, Poulsen, Martí, Puerta, Diego Capel, Alfaro, Kerzhakov, Luis Fabiano.
sursa: gsp
Sevilla se mentine dupa 23 de etape,pe locul 2 in campionatul Spaniei,la egalitate de puncte cu Barcelona : 46.
Pe locurile 3 si 4,cu câte 42 de puncte se afla Valencia si Real Madrid.
In sfarsit,pe locul 5,la 7 puncte de primele doua clasate,doar la 1 punct de locurile 3-4 - calificante in Champions League - nimeni alta decât Atletico Madrid.
Fantastic campionat !
Urmatorul meci în campionat al Sevillei,va fi în deplasare,la Getafe (locul 8/35 puncte) , pe 25 martie.
Desi e posibil ca Steaua sa bata la Sevilla e putin probabil sa se intample asa. Nu stiu daca Olaroiu e de vina,dar echipa nu stie sa joace ofensiv, cel putin nu pentru mai mult de 30-45min pe meci. In loc ca varfurile sa atace, ele fug din careu spre margine sau stau la centru sau dau doar pase inapoi. Nu asa se castiga meciurile. Totusi ma intreb ce s-ar intampla daca la Sevilla ar fi titulari si Thereau si Iacob, nu pentru viteza sau tehnica, dar sperand ca Bostina si Nicolita vor centra destule mingi pentru 3 lovituri de cap bine plasate. :twisted: Oricum, ceea ce vreau eu sa zic defapt e... FORZA Steaua!!!
va rog frumos daca cineva va gasi vreun site care transmite meciul cu sevilla de joi sa puna linkul aici.!!!!!!
Ce important e MadFrog.Acest guru al fotbalului.De fapt sa fiu sincer,cand e vorba de Steaua nu imi mai pasa de fotbal.E mai presus de fotbal.Dar e bine ca exista pe forum useri cu atata ironie in ei incat trebuie sa o defuleze cumva.Virgil,bravo,atitudinea asta as vrea sa o vad si la baieti maine.Altceva nu imi pasa.Ne vom califica,Trebuie!
Forza Steaua
Ne poate impartasi cineva un site unde se transmite meciul, sevilla-Steaua live (CA LA TELEVIZOR) ????
@bog_adi
Daca stia cineva se anunta pana acum...
Editat moderator.
Ai gresit site-ul.Incearca fzr.ro
Moderator
ciob6565, tu esti prea pesimist. Adevarul este undeva la mijoc.
Ar fi bine sa fiu pesimist.Din pacate sunt realist.Acum v-am lasat!Ma pregatesc de "marele meci".HAI Steaua!!!!!!!!!!
@ciob65656
iti recomand www.dinamoprostia.ro ... aici lumea e optimista nu ca noi.