FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sevilla CF - Steaua Bucuresti 1 - 0 (1 - 0)

«13456»
deeaisa22.02.2007 16:35

intradevar , si eu sper ca o sa ne calificam , va fi greu , dar vom incerca... incercarea moarte n-are

Forza Steaua!

bodanelu22.02.2007 16:36
Ov..Petre n-are ce cauta in teren ,Para titular ,

se vede ca esti prea pesimist, si tot ce tine de Oli urasti.

Ov. Petre este peste Para in meciurile internationale. El e furnica de la mijloc, care recupereaza mingile. Para, din toamna pana acum nu a facut nici un meci bun in europa...

MadFroG22.02.2007 18:33
Broscutzo potoleste-te cu pesimismul tau..pe bune!

Eu sper sa se ajunga la 11 metri si sa ne califcam...poate sunt visatoare dar...atat timp cat mai e un meci de jucat...speranta va muri ultima!  

Hai Steaua, fa-o pentru noi!

Marmo , ar trebui sa-ti raspund ca nu-s pesimist,doar realist :lol:

Rezultatul acestui meci depinde mult de discursul lui Oli de la cabine si de acele 10 minute de dinaintea meciului in care trebuie sa-si motiveze jucatorii. Hai sa nu uitam cum a jucat Steaua contra lui Betis ,dupa ce Ienei a fost in vestiar :wink:

AVEM ECHIPA ,AVEM VALOARE --N-AVEM ANTRENOR :(

camitza22.02.2007 21:45

S-a terminat. Asta e tot ce am de zis.

M-am inselat cand am sustinut ca facem egal

nemilosul22.02.2007 21:48

MM&Oli DEMISIA

***alex***22.02.2007 21:52

La radio s-a auzit ca am jucat mai bine, dar am ratat mult. Am avut si un 11m neacordat, dar conteaza mai putin. Oricum era greu de intors rezultatul.

Nu il criticati pe Oli, nu ati vazut meciul asa ca nu stiti cum am jucat. Macar nu ne-am facut de ras.

P.S. Se pare ca Gigi se pricepe la fotbal, am pierdut cu 1-0, fata de 2-0 in tur :D

Hai Steluta!

mircea_zion22.02.2007 21:52

sunt ff dezamagit nu cred ca a meritat asa nici macar un suporter stelist imi pare rau Steaua ne-a dezamagit macar putea sa faca o vicotrie acolo daca o calificare nu dar cu asemenea jucatori ca gen Stancu si antrentor ca ZerOli nu se poate face performanta , cele mai proaste meciuri din viata mea cu sevilla din tur si retur .... Steaua vai de voi !!!!

M@rmota22.02.2007 21:55

@***alex***

Depinde ce post ai ascultat...mie mi s-a parut ca nu am jucat deloc bine..am fost lenti..nu am legat mari pase..nu a iesit nimic..Stancu si-a mai spart si capul..fir-ar sa fie!!! :cry:

axl2322.02.2007 21:56

ce pot sa zic? cam nasol!

sper ca macar ne-am aparat onorabil sansele.

Phire23.02.2007 00:46

Din cate am inteles eu, doar in prima repriza am jucat ceva -Nicolita a avut 2 mari ocazii singur cu Palop, daca nu ma insel...si bineinteles ca n-a ridicat privirea din pamant si a dat-o aiurea- ...in a doua am lalait-o rau, de parca noi am fi condus :roll: .

Sevilla nici nu s-a stresat prea tare, de vreme ce a fost introdus in teren un baiat de 18 ani de la echipa a doua -ca sa dau doar un exemplu-.

E dureros sa fii eliminat dintr-o competitie tocmai pe stadionul unde s-a realizat cea mai mare performanta.:cry: Si fara demnitate...

Nu-mi doresc decat sa plece Oli -am avut incredere in el si l-am sustinut, dar toate au o limita- si sa se traga invataminte de data asta. Anume ca nu poti sa faci performanta fara a face transferuri de Doamne ajuta atat calitativ, cat si cantitativ.

P.S. Inca un lucru care mi s-a parut interesant- se pare ca Cernea a fost depasit de evenimente de cel putin 3-4 ori in prima repriza. Daca nici Andrey n-o fi bun, e grav...

P.S.2- Iertati-mi pesimismul din mesaj, dar chiar am ramas cu un gust amar...crezusem cu incapatanare ca se putea intoarce rezultatul, ca baietii isi vor da sufletul pe teren pentru calificare si ca Oli va fi inspirat...m-am inselat.

dicanu2323.02.2007 00:56

inainte de meci am avut iluzia ca o sa jukam si noi cu 2 varfuri -Badea si Iacob- dar m-am inselat.......pt ce sa dam gol cand deja nu mai aveam sanse?!....il oboseam aiurea si pe Iacob....tactica, marea tactica a lui Olaroiu pe care o stie si un copil de 5 ani, m-a luat din nou prin surprindere.....in loc sa jukam si noi ofensiv, sau dak nu ofensiv, macar modern, in sistem 4-4-2, sa dam totul pe cartea atacului, sa muscam din careul alora, noi ce facem?! bagam un sistem identic cu cel de la Bucuresti , cu un varf aiurea prin careul spaniolilor...cred ca l-am luat rau de tot prin surprindere pe antrenorul spaniolilor cu tactica noastra pe care o facuse praf la Bucuresti...pt cei care nu inteleg de ce am jukat asa o sa explic....filozofia lui Olaroiu inainte de meciul tur: sevilla e echipa super tare, las ca-i bun 0-0, si ii facem ca pe Betis in retur.....a fost 2-0.....in retur alta tactica : ne-au facut praf acasa, las-o draq de calificare, sa nu luam draq multe goluri si sa ne acoperim de rusine...jukam la 0-0, si dak iese, zicem ca am facut un meci onorabil.....n-a iesit....omul asta nu stie fotbal, altfel nu inteleg de unde asa penibil in schemele lui tactice de doi bani.....

nu mai zic nimik pt ca m-am saturat...imi doresc doar sa bata uta la Oradea, pt ca am mai mult respect pt Lacatus decat pt marele Olaroiu care nu o sa aiba niciodata atitudinea, tupeul si spiritul ros-albastru al lui Laca....Olaroiu e o gluma de antrenor,stie toate lumea din fotbal, dar multi antrenori se feresc sa spuna asta...pacat....noi suferim in continuare...

Scrie corect din punct de vedere gramatical. Ultimul avertisment. Moderatorii

linda6723.02.2007 01:25

:cry:Domne,sa schimbe antrenorul....asta ne duce pe toti la groapa.....e tampit?Jucatorii nu sunt de vina.....pai el intra cu un atacant?Nu se poate...cum era echipa......si ce a ajuns....!

DjAmorphis23.02.2007 05:08

Vreau sa deviez aceasta discutie pe alta latura.

Aceea este ca avem (noi romanii) o mentalitate slaba, de pierzatori, de sclavi!!!

Totul a inceput din Antichitate si se actualizeaza in prezent! Noi am facut istorie fiind in umbra si sub influenta altora: greci, romani, turci, polonezi, austro-ungari, rusi, eventual ne vrea Basescu sub americani).

O intrebare am pentru toti cei care citesc aceasta intrebare:

1) "cand au castigat echipele romane (+ Nationala) ultima oara un meci important fiind conduse"?

2) "care meciuri importante au pierdut echipele romanesti in ultimii 10 ani avand avantaj de scor?"

Raspuns: 1) In 2006 Rapid fata de Nacional si Dinamo fata de Leverkusen (doua echipe care in momentul respectiv ori erau mult prea slabe ca lot si valoare, ori erau in criza). In afara de aceste doua meciuri va rog sa-mi amintiti alte meciuri in care am revenit fiind condusi (va rog, fara Anglia - Romania 2 - 3, pentru ca noi am inscris primii)!!

2) Am avea o tona de exemple, pe care insa eu nu am de gand sa le insir.

Concluzie: Trebuie facut ceva cu jucatorii de fotbal din Romania. Ceva care se pare ca a functionat pana de curand, insa care nu functioneaza la inceputul secolului XXI. Oamenii nostri cad pur si simplu psihic. Nu sunt in stare sa mai faca nimic cand ajung intr-o postura complicata, nu stiu sa mai paseze in momentul in care sunt sub presiunea proprilor greseli!

Nu stiu pe cine sa invinovatesc pentru aceasta problema, dar nici nu este rolul meu sa faca asa ceva. Sper in schimb, ca in anul care urmeaza sa luptam cu mai multa demnitate in Champions League. (Dinamo tare mi-e ca ne va face re ras - sper sa nu), (Steaua sa fiu sincer nu o vad calificandu-se, - din nou, sper sa nu fie asa).

Virgil23.02.2007 07:05

Din transmisia radofonica a postului România Actualitati,am înteles ca Steaua s-a prezentat mult mai bine decât în meciul din Templu si a lasat o impresie buna publicului spectator.

Am receptionat des laude la adresa Stelei,disponibilitate maxima la efort,risipa de energie.

Din pacate,desi cu multe rezerve în echipa,Sevilla a câstigat cu 1-0.S-a vazut din nou,ca norocul tine cu cei puternici.

Sa nu ne ascundem dupa deget si sa fim de acord ca multe dintre rezervele Sevillei sunt mai valoroase decât titularii nostri.

Sa observam ca Sevilla se bate la titlu,aflându-se pe locul 2,la egalitate de puncte cu prima clasata.In cel mai puternic campionat al Europei.Acel campionat,ale carui echipe,detin Cupa Ligii Campionilor,Cupa UEFA si Supercupa Europei în prezent.Sunt elemente care indica faptul ca Sevilla e o foarte mare echipa,de cel putin 1/2 de an încoace.

Superioara Realului,învingatoare a Barcei.

Pe de alta parte Steaua,chiar daca a facut doua transferuri bune,e mai slaba decât în partea întâi a acestui sezon comptitional.Ne lipseste enorm Dica;ne lipsesc golurile prin care de fapt Steaua a "trait".Sistemul de joc mi se pare confuz.Steaua s-a pregatit pentru a juca 4-3-3-ul,dar e nevoita sa recurga si la 4-4-2 si alte variante de conjunctura.

Spun unii ca ar fi trebuit sa jucam cu doua vârfuri,dar uita ca Thereau nu a putut fi utilizat,ca urmare a unei indigestii,iar Iacob nu poate face fata înca,unui meci întreg.

Suntem acolo unde ne e locul si nu cred ca jucatorii sau Oli ar fi de vina ca nu putem mai mult,ca nu suntem mai sus.De vina e faptul ca nu avem jucatori mai valorosi.Mentalitatea de învingator deriva si din valoarea jucatorilor,a echipei.Nu numai din motivatiile antrenorului sau psihologului.Si apoi degeaba vrei,daca nu poti.

Din pacate Gigi,omul cu banii,nu a fost capabil sa ofere un salariu de 500.000 USD/sezon si nici prime de victorie de 15000 si 30000 lui Cocis.Asa ca acesta a cotit-o la est de România.

Tot din pacate,saracul Gigi,nu a putut aduce un conducator de joc,reclamat imperios de situatie...

Asta e.Pe astia îi avem,cu astia defilam.Sa vedem ce-o iesi.

MadFroG23.02.2007 08:37

Asta e . Ne ramane campionatul . Daca Olita da gres si pierde si locul 2 , AFARAAAA

Nu mai vreau sa aud scuze de genul " baietii au fost obositi" sau "presiunea si-a spus cuvantul" sau "am facut aceleasi greseli" bla bla bla , vreau un parcurs fara greseala in campionat <pentru ca avem cel mai bun lot > si cupa Romaniei . HAI SA TE VEDEM OLIPOLI

forever_STEAUA23.02.2007 10:19

Daca ne luam dupa ce a zis nenea de la Radio Romania Actualitati, Steaua e cea mai buna echipa din lume. Sincer nu cred prea multe din comentariul lui. Am impresia ca din nou Steaua a facut un meci slab.

In articolul de pe prima pagina scrie ca ni s-a refuzat un penalty clar. Iar incepem? Ori invatam sa jucam fotbal in asa fel incat sa nu depindem de o decizie de arbitru ori ajungem si noi ca subpodarii. In cazul asta gata cu pretentii de onoare, superioritate, moralitate si ce mai vreti voi.

Tot in articolul de pe prima pagina nu apare nimic despre presupusul penalty facut de Goian...

In momentul acesta nu vad cum mai putem salva ceva din acest sezonul. Poate doar daca isi da demisia Oli. Visez, nu? Dar macar atat pot visa din moment ce pe 15 februarie Oli ne-a interzis sa mai visam...

PS: Ma intreb cand o sa apara discursul: "daca intram la pauza cu 0-0 altfel se termina meciul"

I.N.Money23.02.2007 10:31

Personal nu ma multumeste varianta aceasta ca Steaua a jucat bine,ca a atacat,etc.

Steaua a pierdut in fata unei echipe care a avut aseara o singura ocazie mare de gol pe care a fructificat-o,plus am pierdut in fata unei echipe care ne-a lasat sa jucam.

La noi incepe sa fie la moda un meci bun,unul prost.

Un singur plus dupa meciul de ieri,imediat dupa intrarea lui Croitoru jocul Stelei s-a animat.

Mi-a placut ce a spus Gabi Balint aseara dupa meci la TV Sport Special:"Steaua nu obisnuia sa isi urmareasca adversarul in mod deosebit,ci il obliga pe acesta sa joace cum vrem noi".

Din pacate in ziua de azi se intampla invers.

De acum asteptam cu nerabdare sa vedem cum se comporta Steaua in meciurile urmatoare.

Virgil23.02.2007 10:49
PS: Ma intreb cand o sa apara discursul: "daca intram la pauza cu 0-0 altfel se termina meciul"

Nu cred ca ar fi nimic exagerat într-un astfel de "discurs".Pentru ca daca facem abstractie de golul lui Kerzhakov,tabela ar fi aratat la final 0-0.

Oricând se pot face astfel de rationamente si consider ca sunt justificate.

Domnisoara...admir zelul cu care criticati.Va respect opinia,dar nu mi-o însusesc.Eu sunt un optimist incurabil,dvs din pacate,mult prea pesimista...

forever_STEAUA23.02.2007 11:03

@Virgil

Stii cum e treaba cu "daca si cu parca"... Pana la urma fiecare meci are "daca"-ul lui. Pe mine pur si simplu ma dispera cand aud fraza asta...

dicanu2323.02.2007 11:19

Bine ca am reusit sa ne salvam onoarea in Spania...obiectiv bifat de Olaroiu.....daca pierdeam la 3-4 goluri nu era mai rau...asa 1-0 nu e o tragedie, e chiar un scor bun.......acu trebuie sa ne concentram pe meciul cu UTA, care incepe de la 0-0 si ar fi bine sa ramana asa, sa nu ne dea aradenii macar vreun gol, ca ei abia asteapta asta, eventual sa dam si noi unul prin min 87 si sa castigam.....asta dupa ce in min 85 se va produce faimoasa schimbare Badea cu Iacob....

forza Steaua!!!

laur|th3|0n323.02.2007 11:48

Ma uit si eu la fotbal dar da cand ma stiu nu am auzit ca 1-0 pentru echipa adversa e un rezultat bun pentru noi....asta dupa ce am pierdut acasa cu 2-0.Sevilla nu e o echipa mare...in 2006 a avut acelasi noroc care l-a avut si Steaua doar ca a stiut sa profite de el pana la capat.Oricum in mare parte vina e a lu` Olariu e un antrenor de locul 4-5.

Bogdan4Steaua23.02.2007 16:03

"Steaua a fost dominata de un adversar mult mai sigur si mai rapid".

Antena 3 Spania

"Sevilla a îndeplinit o simpla formalitate si este în optimi"

El Mundo

"Sevilla se califica în optimi fara rezistenta din partea Stelei"

El Pais

"În optimi, fara prea mare deranj."

www.sevillafc.es

Eu unul nu pot sa ma mandresc cu nimic dupa meciul de aseara.

MadFroG23.02.2007 16:39

Eu sunt fericit ca am luat "doar" trei goluri de la Sevilla :roll:

Virgil23.02.2007 18:14

Audiatur et altera pars :

Performanțele fotbalului românesc, rezultatele din ultima vreme, sunt mult peste infrastructura pe care o avem. Uitati-va ce baze, ce bugete au cluburile care conteaza în Europa. La ce avem noi, avem pretentii exagerate în privința performanțelor.

Helmut Duckadam

Am facut un meci mai bun decât cel de la Bucuresti. Am avut ocazia de a marca, dar atunci când nu o faci, o face cealalta echipa. Tinând cont de faptul ca înca ne aflam în pauza, acesta nu este adevaratul nivel al echipei mele, a spus ...

Olaroiu

Nu se poate spune ca rezultatul e bun, anul trecut am ajuns departe, în semifinale, nu ne multumeste acest rezultat de 3-0 la general. Este prea mare diferenta de scor, 3-0 e prea mult. Sevilla este foarte buna.

Paraschiv

Steaua a jucat altceva ; daca aveam noroc putea fi 1-0 la pauza pentru noi si ne puteam califica. Dar Dumnezeu tine cu cei mai buni, iar ei sunt mai buni decât noi. Am avut doua ocazii clare de a marca, si un sut al lui Badea scos din vinclu de portar. Ei au avut o singura ocazie si au dat un gol. Eu ma bucur ca totusi ne-am descurcat onorabil la Sevilla.

Becali

MadFroG23.02.2007 18:51

Am facut un meci mai bun decât cel de la Bucuresti. Am avut ocazia de a marca, dar atunci când nu o faci, o face cealalta echipa. Tinând cont de faptul ca înca ne aflam în pauza, acesta nu este adevaratul nivel al echipei mele, a spus ...

Olaroiu

Pun pariu ca peste o luna o sa declare ca echipa a acumulat o stare de oboseala si ca d-asta nu reusim noi sa batem Gloria sau Seahlaul ... PENIBIL >

Domnule zerolaroiu , dvs sunteti pus acolo tocmai pentru ca echipa sa ajunga la nivelul "adevarat" in meciurile importante. Ce ati pazit 2 luni ? ce ati pazit cand l-ati vazut pe Dica accidentat si indisponibil 6 luni ? de ce nu ati transferat nimic ?

Sunteti sclavul lui Becali si dvs si mmincinosul .

DE CE NU LUATI ATITUDINE SI NU-I CERETI LUI Jiji VITEAZU BANI PT TRANSFERURI ?

Oleg ,d-aia a plecat ...pentru ca , MM si nea'Jiji n-au fost in stare sa-i aduca un jucator de calitate .

ZEROLAROIU <ROIU ROIU

«13456»