@stifler_cale
Vrei sã încetezi cu OFF TOPIC-ul?
@axl23
Nu ii mai rãspunde, pânã la urmã te alegi cu un alt danny.
@stifler_cale
Vrei sã încetezi cu OFF TOPIC-ul?
@axl23
Nu ii mai rãspunde, pânã la urmã te alegi cu un alt danny.
http://www.fcsteaua.ro/tracker/details.php?id=118
Zaglebie - Steaua
meciul cu Farul se poate??...ms steagsimplu
De pe ce site pot sa download meciurile din Europa (exp. Inter ) cu torrent ??? Exista site de acest fel? astept raspuns MULTUMESC ![]()
meciul cu Farul se poate??...ms steagsimplu
azi am venit de la Ct.
o sa fie si meciul cu Farul in curand
De pe ce site pot sa download meciurile din Europa (exp. Inter ) cu torrent ??? Exista site de acest fel? astept raspuns MULTUMESC![]()
nu se pot download-a pt ca noi sustinem Steaua, nu Inter si o sa urcam torente doar despre Steaua sau dspre Romania
azi am venit de la Ct.o sa fie si meciul cu Farul in curand
ms..il astept
http://www.fcsteaua.ro/tracker/details.php?id=120
Farul - Steaua, Liga 1, 2007-2008
fisier divX, 640x480
azi am venit de la Ct.o sa fie si meciul cu Farul in curand
nu se pot download-a pentru ca noi sustinem Steaua, nu Inter si o sa urcam torente doar despre Steaua sau dspre Romania
Eu am intrebat doar daca exista un site cu meciurile din Europa pe care le pot download-a cu torrent, nu am intrebat de ce nu sunt meciuri din Europa pe fcsteaua.ro. ATAT. Nu stie nimeni un site de acest fel? MS fularsteau2
stiu ca nu este frumos dar totusi am sa cer...as dori meciurile Stelei din CL de sezonul trecut...probabil au mai fost dar nu am avut net si chiar nu am putut face rost de ele...oricum mersi
o sa fie in curand.
deocamdata nu mai urc niciun torent pt ca se pregatesc niste schimbari in configuratia trackerului.
stiu ca nu este frumos dar totusi am sa cer...as dori meciurile Stelei din CL de sezonul trecut...probabil au mai fost dar nu am avut net si chiar nu am putut face rost de ele...oricum mersi
IN Aceaci situatie AM FOSt sI eu si as dorit acelasi LUCRU MS
o sa fie in curand.deocamdata nu mai urc niciun torent pentru ca se pregatesc niste schimbari in configuratia trackerului.
daca nu se poate doecamdata asta este..astept..dar nici meciurile din campionat nu o sa fie??
modificarile la tracker se amana deocamdata.
intre timp o sa fie urcate meciurile ca si pana acum.
ok ...atunci daca se poate meciul cu zaglebie din seara aceasta
Eu am intrebat doar daca exista un site cu meciurile din Europa pe care le pot download-a cu torrent, nu am intrebat de ce nu sunt meciuri din Europa pe fcsteaua.ro. ATAT. Nu stie nimeni un site de acest fel? MS fularsteau2
Eu le iau de pe www.isohunt.com . Acolo nu-ti trebuie cont si gasesti cam orice meci important din Europa.
Eu le iau de pe www.isohunt.com . Acolo nu-ti trebuie cont si gasesti cam orice meci important din Europa.
Mersi mult ![]()
Eu le iau de pe www.isohunt.com .
si eu am incercat dar se pare ca nu prea au surse....mai incerc..
http://www.fcsteaua.ro/tracker/details.php?id=121
Steaua - Zaglebie
ms pentru meci...inca astept meciurile din cl...(cand se poate)
Atmosfera de la Steaua - Zaglebie, flmulete si poze facute din peluza.
as vrea daca se poate meciul Steaua-Poli Iasi........ms
as vrea daca se poate meciul Steaua-Poli Iasi........ms
la fel...mersi frumos
Am fost plecat din Bucuresti si nu am inregistrat meciul.
Daca il gasesc, il urc pe tracker
ok....si inca astept meciurile din CL.![]()
se refera la meciurile din CL din sezonul trecut.
o sa fie urcate dar nu in acest moment.
meciurile le am si o sa le urc, nu va uit...