Azzido, am sa incerc si eu sa inregistrez amicalele de azi si maine. Dar, pentru orice eventualitate, nu conta 100% pe asta, nici eu n-am incredere totala in calculatoru' meu. :biggrin:
Azzido, am sa incerc si eu sa inregistrez amicalele de azi si maine. Dar, pentru orice eventualitate, nu conta 100% pe asta, nici eu n-am incredere totala in calculatoru' meu. :biggrin:
AzzidoAzi la 19:30 amical cu ried
maine la 19:30 amical cu vilnius
Si mega oferta
Sambata si duminica la 19 parca
Steaua in UCL 1994-1998 si 2007 parca
ar fi interesant sa-l mai revedem pe Adi sau Laca in actiune
toate pe sport.ro
steagro
Am luat la cunostinta
AzzidoAzi la 19:30 amical cu ried
maine la 19:30 amical cu vilnius
Si mega oferta
Sambata si duminica la 19 parca
Steaua in UCL 1994-1998 si 2007 parca
ar fi interesant sa-l mai revedem pe Adi sau Laca in actiune
toate pe sport.ro
Ar fi interesant sa avem meciurile la o calitate cat mai buna... :biggrin:
dap si eu zic la fel
chiar daca are meciul 4,5Gb cat un dvd, dar sa stii ca e de calitate
Am eu meciul cu real din Ghencea este luat dupa Premier si se vede super
Azzido!!!!!!!!!!!!!!!
Din cauza ploii care a inundat terenul de la Hallein meciul se va juca la Ried, de la ora 19:00, ora României, și nu la 19:30, cum era programat inițial.
Meciul de azi cu Ried. Exista torrent?
http://www.fcsteaua.ro/tracker/details.php?id=115
Steaua - Ried
Merci
Steaua-FK Vilinius?
Va fi de dimineata, il uploadez eu. Dureaza ceva timp pentru ca merg pe ideea calitatii mai bune (in plus am scos si reclamele), iar pentru asta e nevoie sa refac fisierul video cu un soft, operatiunea dureaza cateva ore bune. Putina rabdare, si...sper sa merite. ![]()
Merci Frumos...
http://www.fcsteaua.ro/tracker/details.php?id=115Steaua - Ried
Mai stai si tu macar azi la seed la meciul cu Ried pls...
Mai stai si tu macar azi la seed la meciul cu Ried pls...
pai eu sunt cam singurul care se sinchiseste sa faca seed.
in fine, am intrat... ![]()
@Azzido
Merci oricum... ![]()
vedeti si voi care puteti sa inregistrati rezumatele despre parcursul Stelei din Liga Campionilor.
o sa fie pe sport.ro sau cum ii zice, sambata la ora 19 daca nu ma insel.
eu nu sunt in Bucuresti, deci nu pot
pai eu sunt cam singurul care se sinchiseste sa faca seed.in fine, am intrat...
Nu esti chiar singurul... Sper ca saptamana viitoare sa mai stai la seed la meci, ca eu am avut probleme cu netul zilele astea...
@EuroSTELIST
Cand bagi meciul cu Vilnius ???
@EuroSTELIST
Cand bagi meciul cu Vilnius ???
subscriu...
mersi frumos
Fratilor, uite, acu' e duminica, ora 2:29 AM, ora la care am sa incerc pentru a nu stiu cata oara sa-l urc pe tracker...de joi incoace n-am liniste din cauza meciului asta. Ba erau prea mari fisierele, ba nici nu-mi incepea upload-ul, ba cand, dupa trafic, ar fi trebuit sa se termine, imi cadea...calculatoru' n-a mai fost stins de-atunci...innebunesc, sunt in pragu' unei crize de nervi...meciul il am, e "pe maini bune"...in cel mai rau caz, cei care il vreti anuntati-ma si gasim alta metoda...il pun la sharing pe hub, vi-l trimit prin messenger, nu stiu...m-a innebunit meciu' asta, dar nu renunt...am promis, o sa-l aveti...intr-un fel sau altul...imi cer scuze, fac tot ce e omeneste posibil si imposibil...
Fratilor, uite, acu' e duminica, ora 2:29 AM, ora la care am sa incerc pentru a nu stiu cata oara sa-l urc pe tracker...de joi incoace n-am liniste din cauza meciului asta. Ba erau prea mari fisierele, ba nici nu-mi incepea upload-ul, ba cand, dupa trafic, ar fi trebuit sa se termine, imi cadea...calculatoru' n-a mai fost stins de-atunci...innebunesc, sunt in pragu' unei crize de nervi...meciul il am, e "pe maini bune"...in cel mai rau caz, cei care il vreti anuntati-ma si gasim alta metoda...il pun la sharing pe hub, vi-l trimit prin messenger, nu stiu...m-a innebunit meciu' asta, dar nu renunt...am promis, o sa-l aveti...intr-un fel sau altul...imi cer scuze, fac tot ce e omeneste posibil si imposibil...
Man, crezi ca ai putea incerca pe rapidshare sau megaupload? Tin minte ca Azzido asa uploada primele meciuri, inainte sa apara tracker-ul.
Oricum, multumesc pentru efort ![]()
Man, crezi ca ai putea incerca pe rapidshare sau megaupload? Tin minte ca Azzido asa uploada primele meciuri, inainte sa apara tracker-ul.Oricum, multumesc pentru efort
Uite, a aparut pana la urma si cea mai buna solutie, Azzido m-a rugat sa-i trimit lui meciul, il va pune el pe tracker.
Asadar...totul e bine cand se termina cu bine, nu? ![]()
Uite, a aparut pana la urma si cea mai buna solutie, Azzido m-a rugat sa-i trimit lui meciul, il va pune el pe tracker.Asadar...totul e bine cand se termina cu bine, nu?
mersi frumos, faceti o treaba excelenta ![]()
sal..poate cineva sa puna meciul Barcelona-Steaua 86???probabil a mai fost pus dar acum am descoperit ca este un loc de unde pot sa il iau....daca nu se poate asta este(cel putin am incercat)...si mersi oricum
oare vede cineva mesaju??![]()
sunt ff multe pe odc
este cel mai intalnit meci , il au multi incsi
nu l-am gasit...numa pe parti...si in plus de pe odc imi ia foarte incet(cu 2kb)..cand de pe torrente imi ia si cu 500kb