meciuri mai vechi ale echipei.intre ani 80-92-93 ![]()
meciuri mai vechi ale echipei.intre ani 80-92-93 ![]()
Vreau si eu daca se mai poate meciul cu CFR, am plecat din oras exact cand a fost pus. Multumesc anticipat
Ms frumos de tot
As vrea si eu rapid-Steaua din sezonul trecut daca se poate!
eeehm Steaua-Bate, daca se poate?
Poate ar trebui uploadate .. sa zicem 1 meci la 3 zile. in momentul in care sunt 3-4 meciuri..cand se pune urmatorul meci, se sterge cel care a fost postat primul.
Cred ca in felul acesta ar putea toata lumea sa isi ia meciurile mult dorite. ![]()
Cat despre mine, eu vreau orice meci cu Steaua ![]()
Steaua-Bate, daca se poate?
si eu as vrea meciul:) ![]()
Daca se poate, cineva sa bage meciul cu Anderlecht de pe Ghencea pe tracker, pentru ca nu imi merge sa il dld de pe serverele alea... Multumesc anticipat.
Urziceni - Steaua? ms frumos
e pe tracker ![]()
e pe tracker![]()
steagro
Boro - Steaua daca se poate.
Are cineva Steaua Liverpool din Cupa UEFA, sezonul 2003-2004? Cred ca e un meci de referinta pentru Steaua.
@Duckadam
Din Boro - Steaua iti recomand doar primele 25-30 de minute, fiindca din rest nu vei intelege nimic. :sad2: Am revazut meciul, ce-i drept dupa un an si tot nu inteleg nimic, nimic. Puteam sa-i invingem fara probleme, trebuia doar sa mai atacam si noi din cand in cand poarta lor.
Daca vreti sa luati Steaua - Dynamo Kiev din Supercupa Europei , Steaua - Galata ,Steaua - Boro si Boro - Steaua va recomand http://hosted.filefront.com/acmilan03c1
Belarus-Romania daca se poate?
ii pus Belarus-Romania!
Incerc sa downloadez meciul cu Belarus insa imi zice ca nu am permisiunea s-o fac ![]()
Puteti pune meciul si pe Mininova? Stiu multa lume care nu intelege romana si care ar dori sa vada meciul.
nu am permisiunea s-o fac
ai cont?daca nu ai nu poti sa iei nimic
Romania(u21)-Bosnia(U21) daca se poate?
Am putut sa downloadez, mersi.
Si eu as dori Romania vs Bosnia U21 ![]()
dom`le...nu pot sa trag Romania-Bulgaria...am cont aici pe tracker, insa nu`mi apare nici un seeder, nimic, e mort torrrentul cu meciul asta...ce se intampla ??
meciul cu rapid din seara aceasta daca se poate!!ms
dom`le...nu pot sa trag Romania-Bulgaria...am cont aici pe tracker, insa nu`mi apare nici un seeder, nimic, e mort torrrentul cu meciul asta...ce se intampla ??
Domnule inseamna ca lumea nu vrea sa stea la seed.
Cam asta se intampla
Meciul cu Rapid nu-l are nimeni ???
frate, cand am postat eu ce`am postat , torrrentul nu aparuse decat de 2zile si deja nu mai avea seed ![]()
frate, precum spuneam, lumea vrea doar sa descarce nu sa si imparta cu altii.
asta e....
--
intre timp a fost pus meciul cu rapid pe tracker.
Poate ar trebui sterse niste conturi, pentru ca sa se invete minte.