FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cereri torente

«1192021222331»
narayan1310.11.2008 19:36
Meciul Stelei din CL...la HANDBAL! :steag_cruce_invers: koper-Steaua,e acum pe sport.ro!!Posibil sa-l dea in reluare in zilele ce urmeaza.

captura este facuta in momentul transmisiei live, dar unele probleme m-au impiedicat sa il urc pana acum

as vrea si eu meciu Steaua - cimos koper va rog muuuuuuuuult de tot ca nu am putut sa il vad...

multumesc anticipat

aici

steauaacmilan11.11.2008 20:13

Dragilor,

Pe 17 nov e ziua unui prieten si ma chinui de ceva vreme sa-i fac cadou acest meci, care, in opinia mea, e mai bun sau macar egal cu Steaua- Anderlecht! Va rog din suflet ajutati-ma! El nu stie, dar eu v-as fi recunoscator cu cerul si cu pamantul!

Multumesc mult!

narayan1311.11.2008 21:03
http://soccerdvd.weblog.ro/ vb cu detinatorul blogului poate te va ajuta
steauaacmilan12.11.2008 09:13

Multumesc! Dar ma crezi ca-i scriu de jumatate de an si nu raspunde niciodata?!

Nu stiu ce sa mai fac, e singura adresa de email, aceea cu s***@***, pe care o am... il intrebi si tu, te rog, poate tie iti raspunde?

Merci mult!

Duckadam15.11.2008 17:42
Am inregistrat Magazin Champions League cu Lacatus si Mirel Radoi. Daca vreti sa urc clipul pe server va rog sa imi spuneti.

Am urcat fisierul la urmatoarea adresa: http://fisier.ro/files/rirlalnnbml5d5h/Lac...ions_League.mpg

Vizionare placuta!

cristy.steaua2115.11.2008 17:51

ms mult :steag_sah_mic:

FORZA Steaua!!!!

steauaacmilan15.11.2008 20:25

Ma intreb cum pe acelasi forum se poate cere meciul Stelei cu Goteborg si sa vina altul care sa contrabalanseze asta cu clip Magazin Ch League cu... Mirel Radoi! Hodoronc tronc! Penibil! Si strigator la cer!

By the way, am si eu un breloc cu fanionul Stelei, sa-l filmez in diferite pozitii si sa-l urc aici?! Vrea cineva?!

narayan1315.11.2008 21:06
Ma intreb cum pe acelasi forum se poate cere meciul Stelei cu Goteborg si sa vina altul care sa contrabalanseze asta cu clip Magazin Ch League cu... Mirel Radoi! Hodoronc tronc! Penibil! Si strigator la cer!

By the way, am si eu un breloc cu fanionul Stelei, sa-l filmez in diferite pozitii si sa-l urc aici?! Vrea cineva?!

Duckadam si-a anuntat intentia de a urca acel material de peste 1 saptamana http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...mp;#entry295630

Reactia ta este una deplasata....

cristy.steaua2115.11.2008 23:16

baueteee.....!!!!!! ai gresit forumul... cei cu tine?

nu te pune nime sa citesti sau sa descarci filmuletul "x" sau "y"

steauaacmilan16.11.2008 02:45

Nici pe tine nu te pune nimeni sa ortografiezi cu cratima! Desi n-ar fi rau!... Duh...

Dragoshel16.11.2008 12:02

hei, daca sunt doritori se poate urca orice fisier si filmulet care are legatura cu Steaua, OK??

nu iti convine, nu te tine nu te tine nimeni cu forta, descarci ce doresti.

steauaacmilan17.11.2008 13:17

Fratilor, eu nu am dreptul si chiar de-as avea, nu as interzice urcarea lor! Am insa alte 2 drepturi: 1. sa fiu indignat cand, in contrapartida cu o cerere atat de importanta, ca aceea a meciului Steaua- IFK Goteborg, sa vina una de upload a cui credeti?! A neica-nimenelui Mirel! V-a incetosat gandirea Jiji?! Jucatori ca Mirel exista in orice (oricare, atentie) echipa din Liga 1, dpdv al valorii! Numiti-mi-o (echipa) iar eu va spun ce jucator egal, mai bun sau mult mai bun (oho, cati exista) decat Mirica exista in acea echipa! Ce naiba, devotamentul inlocuieste valoarea?! Poate pana la un punct, dar nu-l depasiti! 2. sa-mi fac cunoscuta indignarea!

Just my few cents on it (e o expresie englezeasca, insemnand "parerea mea umila")! Nici voi nu sunteti obligati sa (ma) cititi! Lucru care, in cazul multora, se vede!

By the way: grozav Mirea cu Timisoara! Superb jucator! Vai de el!

stelist2204.12.2008 16:32

Nu are nimeni,Romania-Ungaria feminin de la Euro? :punk:

Punker Boy13.12.2008 19:30

as dori si eu meciul hcm-Steaua daca il are cineva...multumesc

bluecristian09.01.2009 19:30

Poate pune cineva si meciul Romania-Columbia din 94, varianta celor de la GazetaSporturilor. Multumesc.

cristian8611.01.2009 14:27
Fratilor, eu nu am dreptul si chiar de-as avea, nu as interzice urcarea lor! Am insa alte 2 drepturi: 1. sa fiu indignat cand, in contrapartida cu o cerere atat de importanta, ca aceea a meciului Steaua- IFK Goteborg, sa vina una de upload a cui credeti?! A neica-nimenelui Mirel! V-a incetosat gandirea Jiji?! Jucatori ca Mirel exista in orice (oricare, atentie) echipa din Liga 1, dpdv al valorii! Numiti-mi-o (echipa) iar eu va spun ce jucator egal, mai bun sau mult mai bun (oho, cati exista) decat Mirica exista in acea echipa! Ce naiba, devotamentul inlocuieste valoarea?! Poate pana la un punct, dar nu-l depasiti! 2. sa-mi fac cunoscuta indignarea!

Just my few cents on it (e o expresie englezeasca, insemnand "parerea mea umila")! Nici voi nu sunteti obligati sa (ma) cititi! Lucru care, in cazul multora, se vede!

By the way: grozav Mirea cu Timisoara! Superb jucator! Vai de el!

Steaua e eterna,

Mirel e trecator.

Sa vedem ce se poate face cu Steaua - GOTEBORG. Superb meci, oricum.

steauaacmilan18.01.2009 15:00

In sfarsit un creier limpede! Multumesc, Cristian! Astept cu nerabdare! Alea meciuri, nu rahaturile de acum pentru care forfotim degeaba! Jucatorii aia aveau Europa la picioare, iar Radel abia miroase Arabia...

Steaua e eterna,

Mirel e trecator.

Sa vedem ce se poate face cu Steaua - GOTEBORG. Superb meci, oricum.

1on19.01.2009 15:24

Pe www.gabibalint.ro e Steaua-Anderlecht. Nu m-am uitat la tot, dar cred cã e integral. Poate cineva sã-l scoatã și sã-l urce aici? Alea 2 torente de pe tracker parcã au probleme.

djvio19.01.2009 18:28

salutare

pe cind meciul amical cu chinezii?si de ce nu si restul de amicale date de gsp.TV ca nu prind asa ceva.plssssssssssssss

narayan1319.01.2009 18:56
salutare

pe cind meciul amical cu chinezii?si de ce nu si restul de amicale date de gsp.TV ca nu prind asa ceva.plssssssssssssss

meciul nu a fost transmis de nici un post TV (din cate stiu eu)

1on23.01.2009 10:27

Poate cineva sã-și cotrobãiascã printre dvd-uri și sã urce la seed Widzew Lodz - Steaua?

http://www.fcsteaua.ro/tracker/details.php...1a5ec19dfdca664

Mulțumiri anticipate

bluecristian25.01.2009 18:24

Emisiunea "Replay", programata luni, pe TVR 2, de la ora 22:30, va difuza un amplu rezumat al meciului Dinamo-Steaua 2-2 disputat in martie 1990, in comentariul original al lui Dumitru Graur. Acesta a fost primul meci dupa Revolutie dintre cele 2 echipe. As fi recunoscator dak ar putea urca meciul careva . Multumesc :steag_sah_mic:

cristy.steaua2125.01.2009 21:35

amicalele au fost transmise de gsptv si gsptv.ro

narayan1326.01.2009 05:44
amicalele au fost transmise de gsptv si gsptv.ro

aici aici aici

aici aici si

aici

gio_stgloria27.02.2009 12:32

gaseste cineva galatasaray-bordeaux ? daca il gasiti imi dati un pm cu adresa ca vreau sa-l vad.

«1192021222331»