E posibil sã-l gãsești cu eMule. Dacã nu, dã un search pe google în turcã. Ai șanse sã-l gãsești.
E posibil sã-l gãsești cu eMule. Dacã nu, dã un search pe google în turcã. Ai șanse sã-l gãsești.
are careva Steaua-Dinamo 5-0 din 1998 ?
am eu meciul Galatasaray v Bordeaux , in paranteza fie spus , absolut superb meci .
Rog mult sã punã cineva la seed meciurile cu Lituania și Franța (2-2).
LE: Mulțumesc lui plouat pentru meciul cu Franța. Acuma, îl bagã cineva pe ãla cu Lituania? Rog mult.
Haideți, mã, chiar nimeni nu-l mai are?
Haideți, mã, chiar nimeni nu-l mai are?
Aici : http://extratorrent.com/torrent/1452229/wc...ng+7+group.html
Uita-te daca mai exista seed
Mersi de link, da' vãd cã și acolo e pustiu. Cel puțin, deocamdatã. ªtii în ce limbã e comentat?
Dacã mai vrea cineva România - Lituania, aflați cã l-am gãsit aici: http://www.mediafire.com/?sharekey=3128e66...be6ba49b5870170
Comentat în lituanianã. Nu vã speriați dacã vedeți cã are 2 GB. Aproape jumate e vorbãraie înainte, dupã și între reprize. Evident, în lituanianã.
Are cineva dvd-urile de la revista Magic Fotbal sa le puna pe tracker? Va multumesc
Are cineva dvd-urile de la revista Magic Fotbal sa le puna pe tracker? Va multumesc
Da, eu le am! Costa cate 80- 100 de mii! Du-te si ti le ia, chiar nu ai rusine?!
pai na e mai greu cu deplasarea pana la magazin:))
Uite chiar nu am rusine! E un topic de cereri! Daca binevoiesti sa le pui, le pui, daca nu, nu le pui...simplu. Multumesc pentru intelegere!
Le pun eu daca e de acord Azzido(asta pentru ca meciurile respective mai sunt pe tracker).
Oricum te sfatuiesc sa le si cumperi... Merita...!
daca sunt despre Steaua sau Romania le poti pune. Daca nu...nu
As vrea meciul de la Medias pe torrent,daca se poate.
o sa apara si meciul cu Medias. Sunt ceva probleme la upload.
Se lucreaza din greu .. ![]()
Sunt despre Romania toate. O sa incerc sa le pun pe rand in zilele urmatoare...
O sa incerc sa le pun pe rand in zilele urmatoare...
Multumesc!
@uploaderi:
Rog mult, dacã se poate meciul din seara asta, cã dupã ce cã-s la 200 de km de capitalã și n-am putut fi prezent, am absentat și din fața televizorului mare parte.
@1on momentan sunt ceva probleme cu trackerul si nu se mai pot urca meciuri pe el. o sa fac tot posibilul sa fac rost de meci si sa ti-l dau ![]()
@uploaderi:
Rog mult, dac� se poate meciul din seara asta, c� dup� ce c�-s la 200 de km de capital� �i n-am putut fi prezent, am absentat �i din fa�a televizorului mare parte.
meciul il avem dar deocamdata sunt ceva probleme cu trackerul.
cel mai probabil o sa se rezolve maine
Vroiam sa pun Romania-Brazilia la calitate mai buna decat cel deja existent(DVDrip dupa MAgic fotbal numarul 1)... Si cu un comentariu(destul de prost) in limba romana dar nu mai sunt uploader..![]()
pai daca ai mai multe meciuri interesante si cautate, da-i un Pm lui Azzido si vorbeste cu el despre contul de uploader, sau vorbeste cu altcineva care are cont sa il puna.
Vroiam sa pun Romania-Brazilia la calitate mai buna decat cel deja existent(DVDrip dupa MAgic fotbal numarul 1)... Si cu un comentariu(destul de prost) in limba romana dar nu mai sunt uploader..![]()
acum ai acces din nou.
nu mai urcasei un torrent din 2007, deci...
www.prosport.ro/fotbal-intern/film-de-exceptie-100-de-ani-de-fotbal-in-Romania-i-4238790
Poate careva sã-l scoatã și sã-l urce? Dupã câte înțeleg o sã fie mai multe pãrți care or sã fie postate.