acum ai acces din nou.nu mai urcasei un torrent din 2007, deci...
Multumesc...
Nu ti-am reprosat faptul ca nu mai sunt uploader, doar am cerut iarasi acces...
Multumesc...
Nu ti-am reprosat faptul ca nu mai sunt uploader, doar am cerut iarasi acces...
Cum facem si noi rost de meciul asta, sa il puna cineva pe torrent? Aici sunt doar primele 10 minute din joc (Anglia-Romania 1-1, pe Wembley,94). Multumesc.
Acum am alta problema, nu mai pot sa ma autentific sub nici o forma... Nici macar parola nu o pot recupera...
Acum am alta problema, nu mai pot sa ma autentific sub nici o forma... Nici macar parola nu o pot recupera...
Mi s-a intamplat si mie o data, incearca sa te deloghezi de pe forum
apoi logheazate prima data pe tracker si apoi pe forum, la mine a mers
Tot nu merge... ![]()
Ms oricum
pune cineva pe traker dvd 2 din derbyurile Steaua-dinami(de la gazeta sporturilor)?
vroiam sa va intreb daca exista vreo sansa sa apara si dvd-ul cu meciurile Steaua Dinamo din anii 60-70.
vroiam sa va intreb daca exista vreo sansa sa apara si dvd-ul cu meciurile Steaua Dinamo din anii 60-70.
am eu aman2 dvd-urile.. ani 80 si 60-70.... dar habar nu am cum sa le pun...![]()
zicetimi si pe pun
am eu aman2 dvd-urile.. ani 80 si 60-70.... dar habar nu am cum sa le pun...zicetimi si pe pun
pai trebuie sa vorbesti cu administratorii, sa devii uploader etc. nici eu nu ma pricep prea bine. poate te ajuta azzido
pai trebuie sa vorbesti cu administratorii, sa devii uploader etc. nici eu nu ma pricep prea bine. poate te ajuta azzido
nu inteleg de ce nu raspunde nimeni la rugamintea cu vol. 2!
chiar nu poate sa ne ajute nimeni?
am trimis un Pm baiatului, iar in cel mai scurt timp vol. 2 va aparea pe torrent
Are cineva Steaua Panathinaikos din 1999?
Are cineva Steaua Panathinaikos din 1999?
nici macar nu a fost transmis la TV in Romania, deci slabe sanse
Steaua-Panathinaikos, meci jucat în Ghencea, n-a fost transmis în România anului 1998 (în '98 s-a jucat, nu-n '99)???
pardon, eu eram cu gandul la meciul disputat in Grecia...
Meciul tur a fost transmis la TV returul insa nu a mai fost transmis. Nu mai stiu exact anul 1998 sau 1999. In fine daca cineva il are pe o caseta sau DVD il rog sa-mi spuna.
Multumesc anticipat
Caut si eu FC Vaslui - Steaua retur 2008-2009 daca ma poate ajuta cineva. Ofer la schimb meciuri!
Cineva sa puna meciul : Dinamo 0-2 FC Brasov!![]()
Miercuri adica azi de la ora 19 sport.ro va difuza meciul Anglia Romania din 1985 iar maine amicalul Anglia Romania din 1994 daca poate cineva sa le inregistreze sa le urce pe tracker
Miercuri adica azi de la ora 19 sport.ro va difuza meciul Anglia Romania din 1985 iar maine amicalul Anglia Romania din 1994 daca poate cineva sa le inregistreze sa le urce pe tracker
Subscriu...Mai ales pentru cel de joi, pentru care am insistat de multa vreme. Asadar, joi de la 19, Anglia-Romania 1-1, amical pe Wembley. Multumesc anticipat!
Chiar nimeni nu poate uploda al 2 lea dvd gsp cu istoria mec Steaua Dinamo?
Salut pt cine poate sa reincarce meciul Romania-sua 1994 cm
Multumesc anticipat
de demult tot caut deportivo -Milan 4-0. Tare as vrea sa-l revad. Il are cineva din intamplare?
Meciul din prima etapa nu-l are nimeni..?
Vedeți cã am urcat rezumatul de la Steaua-Anderlecht 1-1 din 1994. Din cauza unor probleme tehnice nu apare în lista de torrente din tracker, dar apare pe prima paginã, pe coloana din dreapta, și merge scos pe acolo.