Va rog eu foarte mult daca se poate Danemarca - Romania 2-2 din 2003 doar daca are comentariul in romana
Va rog eu foarte mult daca se poate Danemarca - Romania 2-2 din 2003 doar daca are comentariul in romana
cat mai multe poze si Wallpaper
thx
cat mai multe poze si Wallpaperthx
mda, tu vrei poze si wallpapere pe tracker...
f tare ![]()
am downloadat ceva meciuri si nu le pot vedea...nu au video doar sunet
am downloadat ceva meciuri si nu le pot vedea...nu au video doar sunet
incearca sa deschizi fisierele cu VLC MEDIA PLAYER
Req : Dubla cu Rosenborg din turul 3 preliminar UCL 2005
da , si eu l-am cerut , mi-as dori f mult sa-l gasesc dar se pare ca nimeni nu`l are... oricum inca mai sper ![]()
faru-Steaua (meciu de ieri ) il are cineva ? am fost la servici si nu l am vazut ![]()
faru-Steaua (meciu de ieri ) il are cineva ? am fost la servici si nu l am vazut![]()
o sa fie in cursul zilei de azi
bagati va rog meciul cu Farul - Steaua ca nu l-am vazut plz
va rg, plz asl cmf cmz u1
ca nici eu nu l-am vazut ![]()
acum il codez. sunt pe la 70%
o sa il urc pe tracker pe la ora 21.30
asteptam meciul sa il bagi
unde sa-l bag frate ?
e deja "pe site" de aproximativ 24 de ore.
voi nu verificati inainte sa "asteptati" ?
ia vezi pe www.fcsteaua.ro/tracker
MS,da asa e Frate de 23 ore pus pe website
Va rog frumos, meciul lui CFR cu As Roma
Va rog frumos, meciul lui CFR cu As Roma
mmm, that's funny ![]()
Salut tuturor, dupa cum am vorbit cu un moderator pe tracker, postez aici, in caz ca mai este nevoie de el...
,,Am varianta 1080p a meciului UCL Steaua - Bayern, cu ambele reprize complete, Pro TV HD - format captura ts MPEG4 AVC H.264, ~6Gb. Il vrea cineva, cum il pot uploada?''
stii sa folosesti un client ftp ?
sau stii sa faci un torent, stii sa-l urci pe un tracker ?
stii sa folosesti un client ftp ?
sau stii sa faci un torent, stii sa-l urci pe un tracker ?
Incerc sa fac un torrent (cu utorrent). Ce scriu la Tracker URL (daca pun doar 'http://www.fcsteaua.ro/tracker' imi da la status initial seed 'tracker sending invalid data NULL'?
ti-am dat acces de uploader pe tracker.
prima oara faci torrentul in utorrent, il salvezi in acelasi folder cu meciul, apoi te duci pe tracker la sectiunea upload, treci acolo datele solicitate, dai send, apoi descarci torentul tocmai urcat pe site si il salvezi in acelasi folder, adica ala unde ai salvat torentul initial.
si cam asta e. o sa il verifice si daca e totul ok o s aapara pe site ca esti seeder pt torentul respectiv.
ps: cand creezi torentul cu utorrent, la announce url treci http://www.fcsteaua.ro/tracker/announce.php
de asemenea iti recomand s anu arhivezi meciul, il pui direct cum il ai in format mkv, avi, etc
ti-am dat acces de uploader pe tracker.prima oara faci torrentul in utorrent, il salvezi in acelasi folder cu meciul, apoi te duci pe tracker la sectiunea upload, treci acolo datele solicitate, dai send, apoi descarci torentul tocmai urcat pe site si il salvezi in acelasi folder, adica ala unde ai salvat torentul initial.
si cam asta e. o sa il verifice si daca e totul ok o s aapara pe site ca esti seeder pt torentul respectiv.
ps: cand creezi torentul cu utorrent, la announce url treci http://www.fcsteaua.ro/tracker/announce.php
de asemenea iti recomand s anul arhivezi meciul, il pui direct cum il ai in format mkv, avi, etc
Done. Sper ca totul e ok, l-am vazut deja in lista.
nu bagati si voi meciu cu Gaz Metan?
ai rabdare ca o sa fie bagat da tre sa il codeze cine il uplodeaza !!!
ba este chiar de 2 ori meciul ![]()
intra la tracker ca e bagat de 2 ori(2 versiuni)ai de unde alege dke esti atent ![]()