papagalul ultra` !!
papagalul ultra` !!
Spectacol pirotehnic al Delije(Steaua Rosie Belgrad) la meciul cu Jagodina:
![]()
Putini , dar ultra' ![]()
Spectaculos filmuletul RECIBIMIENTO AL EQUIPO CAMPEON DE AMERICA...........Liga DE QUITO.
Dar acum sa fim sinceri in Romania daca s-ar lasa cu atatea artificii si rachete pe stadion ar fi necaz. Cat la suta dintre rachete s-ar duce catre jucatori pe teren?? Eu cred ca cel putin 60 la suta.
Mai avem mult pana sa ajungem ca ei.
Putini , dar ultra'
razi tu razi , dar astia sunt peste galati,Vaslui si multe alte peluze
(asta doar din ce se vede si cred ca e destul de relevant )
eu zic , k erau in deplasare , daca erau pe teren propriu , pun pariu ca erau de 6-7 ori mai multi
razi tu razi , dar astia sunt peste galati,Vaslui si multe alte peluze(asta doar din ce se vede si cred ca e destul de relevant )
Din pacate,parerea mea,sunt si peste noi,cel putin peste o parte dintre noi...![]()
razi tu razi , dar astia sunt peste galati,Vaslui si multe alte peluze(asta doar din ce se vede si cred ca e destul de relevant )
pai , chestia e ca nu prea am spus-o ca o ironie...chiar imi plac
Interesant e cum altii pot sa cante un cantec atat de mult , si noi ne "plictisim" cam repede ![]()
Spectaculos filmuletul RECIBIMIENTO AL EQUIPO CAMPEON DE AMERICA...........Liga DE QUITO.Dar acum sa fim sinceri in Romania daca s-ar lasa cu atatea artificii si rachete pe stadion ar fi necaz. Cat la suta dintre rachete s-ar duce catre jucatori pe teren?? Eu cred ca cel putin 60 la suta.
Mai avem mult pana sa ajungem ca ei.
Ba se cam poate. Probabil acele artificii au fost organizate de o firma specializata.
my god !!!
De mentionat ca a fost spectacol organizat (de club), adica au putut intra cu tot ce vor si da foc la tot ce vor ![]()
daca nu ma insel, inaripatii bucurestiului au un cantec dupa asta .. adica asta :
Noi avem.
Aveam.
Tu cu sudul ti-ai gasit beleaua nu mai e de actualitate ![]()
primii au scos cainii melodie pe linia melodica a astora...
p.s.- referitor la cantecul adaptat de rapidisti,e normal,ia traduceti si voi versurile originale putin...
p.s.- referitor la cantecul adaptat de rapidisti,e normal,ia traduceti si voi versurile originale putin...
Da. Gitana = tigan. ![]()
primii au scos cainii melodie pe linia melodica a astora...
de fapt cei de la san lorenzo au luat linia melodica de la caini,au pus niste versuri in argentiniana si s-au grabit sa posteze filmuletul pe internet sa para ei primii ![]()
nu ma. Cainii au scos dupa san lorenzo, apoi noi, o copie dupa ce au scos cainii si dupa tiganii.
Era ironic. ![]()
la capitolul copiat cainii ne depasesc lejer ![]()