FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool FC

«167891034»
st_194723.04.2008 11:50

Merita de mult Liverpool un final de meci atat de.. tragic. M-am saturat de echipa asta care in campionat face figuratie si joaca doar in Liga Campionilor. Bafta la eliminare :yeahh:

alexynho23.04.2008 16:41

Mdea... adica modelul Interului ? ... in campionat defileaza, si in Europa fas-fas, inca o besina.

stelistu_623.04.2008 17:43

You'll never walk alone ! :wub:

DelPiero1023.04.2008 18:15

Icter n'a m'ai luat Cupa Campionilor din anii 70! :biggrin: Nu poti compara Liverpool cu Inter niciodata!

MoWeed24.04.2008 14:04
Merita de mult Liverpool un final de meci atat de.. tragic. M-am saturat de echipa asta care in campionat face figuratie si joaca doar in Liga Campionilor. Bafta la eliminare :yeahh:

Fara suparare, desi si eu tin cu Inter nu uita ca timp de vreo 10 ani Inter era slaba atat pe plan intern cat si in CL(ma refer aici comparativ cu investitiile facute)

Cat despre meciul retur, nu cred ca e nimic jucat. Liverpool are in mod clar forta sa marcheze pe Stamford Bridge...

alexynho30.04.2008 21:37

Pentru moment, sa incep prin a spune ca... atunci cand Liverpool s-a calificat in semi-finale, forumul era full.. cred ca au fost vreo 10 mesaje intr-un interval scurt de timp, care au aparut pe acest topic, insa odata cu calificarea lui Chelsea, forumul este gol (doar o observatie de'a mea).

Sa incepem cu inceputul. Am vazut in acest meci un banner al fanilor lui Liverpool, "Norocul si-l fac cei puternici". Din pacate, cei puternici nu au fost "cormoranii", ci masina de tocat bani, Chelsea. O dominare sterila in prima parte, nu a adus mai nimic pentru Liver, ocaziile adevarate aparand numai la poarta lui Reina (Nota 10 Pepe, pentru ca a scos ce era de scos). Drogba inca o data (ma intreb a cata oara) este eroul lui Chelsea (bine ca pleaca la vara), si inca o data a aratat de ce este unul dintre cei mai buni atacanti din lume. Ce imi place la fotbalul occidental... sunt fotbalisti care sunt inexistenti tot meciul, pentru ca sa dea lovitura pe final (cazul Benayoun - Torres). Benayoun a copiat modelul lui Stevie G din partida cu Arsenal, dribland ce i-a iesit in cale, si pasand ca un adevarat maestru unui gol-getter adevarat, El Nino Torres. La prima vedere, partida se indrepta spre penalty-uri, insa Essien nu a fost de acord in prima faza. Ceva ciudat se petrece in careul lui Liverpool, si un gol al albastrilor este anulat (sincer, din calitate de spectator, nu stiu daca a fost bine ca a fost anulat, insa din calitate de suporter al "cormoranilor", multumesc tusierului). Totusi (asa cum imi spun eu, daca o faza a fost tratata gresit, la urmatoarea se repara), Hyypia arata ca nu mai este un tinerel, asa ca produce in careu un penalty la o faza care nu spunea prea mare lucru. Lampard transforma cu sange rece, astfel spulberand sperantele penalty-urilor. Ca tacamul sa fie complet, Liverpool mai incaseaza un gol la ultima faza a primei parti de prelungiri (desi.. cam suspect de offside, cei de la televiziune au fost complet idioti, nepermitandu-ne sa analizam complet faza). 3-1 si totul parea pierdut. Din pacate, asa a si fost... golul lui Babel fiind numai pentru statistici, pentru ca nimic notabil nu s-a mai petrecut.

Ca suporter al lui Liverpool, voi tine cu Chelsea, insa ca suporter al fotbalului, mai bine Manchester.

MoWeed01.05.2008 04:56

Din pacate trebuie sa fim fair-play si sa recunoastem ca Chelsea s-a calificat meritat mai departe. Acum nu se poate sa ajunga in fiecare an in finala, desi as vrea asta....Golurile lui Liverpool au fost insuficiente, pacat de autogolul din tur caci altu ar fi fost meciul la 1-0 pentru Liverpool in tur,sau de accidentarea lui Skrtel. Toata lumea zicea ca Avram Grant e un antrenor mediocru dar iata ca i-a adus la egalitate de puncte cu primul loc si sunt sanse sa castige si CL

Ce frumos ar fi fost sa jucam a 3-a finala in 4 ani cu Manchester.....cine stie poate la anul :cursing:

Va fi prima finala dupa multi ani in care nu voi avea o favorita. Nu pot sa tin cu Chelsea pentru ca nu-i suport si ne-au mai si eliminat, iar cu Man Utd nu se pune problema

"The players told me we should have had a penalty when Hyypia was fouled but that's something you cannot change now."Oare de ce nu pot fi si antrenorii romani ca Rafa Benitez? Daca auzea un Andone sau Lucescu asa ceva de la jucatori, tipa ca a fost furat si se plangea pana la UEFA. Asta inseamna civilizatia englezeasca in fotbal: trebue sa stii si sa pierzi nu numai sa castigi

stelistu_601.05.2008 09:29

Un meci destul de bun, din toate punctele de vedere. Chiar ma miram de ce l-a titularizat Benitez pe Benayoun. Nu prea a miscat, cu exceptia fazei golului si atat. Nu inteleg de ce nu l-a bagat pe Babel dupa pauza, era si odihnit si aducea un plus echipei. Aici a cam gresit Benitez. La 3-1 am si inchis TV-ul, nu ma mai puteam uita... speram intr-o minune, dar nu s-a intamplat. Asta e, Chelsea a fost mai buna.

Cea mai buna echipa sa castige la Moscova. :sleep:

MoWeed01.05.2008 14:23

Hai sa nu fim carcotasi acum. Adevarul e ca nici Babel nu prea a facut nimic in afara de faza la care a inscris.

Oricum planurile i-au fost date peste cap de cele 2 accidentari a lui Skrtel si a lui Torres......

MoWeed12.05.2008 08:08

Na ca s-a terminat si campionatul asta destul de dezamagitor. Liverpool a terminat pe locul 4 cu 76 de puncte, calificandu-se in preliminariile CL(pacat ca nu mai joaca franarii in turul 3 ca ar fi fost un meci interesant Liverpool-CFR :tongue: ).

Golgheterul a fost Torres cu 33 de goluri si o medie de 0,72 de goluri pe meci(medie excelenta tinand cont ca e primul sezon in Anglia).

La anul va trebui sa ne luptam pentru campionat altfel nu il vad cu ochi buni pe Rafa Benitez

JustBe12.05.2008 08:10

Chelsea cred ca va lua finala Ligi insa Liverpool e cea mai buna echipa a Angliei

Raulredblue29.06.2008 09:44

mai nou am gasit pe un tracker niste filme despre istoria lui Liverpool...daca vreti sa va zic unde..pm me

alexynho29.07.2008 14:17

Si iata cum trebuie iar sa schimb sondajul :chair: ... in fine... Liverpool l'a transferat ieri pe atacantul lui Tottenham, Robbie Keane, pentru 19 de milioane de lire sterline. Noul septar al cormoranilor a mai fost in trecut pe la Wolverhampton, Coventry City, Internazionale Milano si Leeds United. De'a lungul carierei, Robbie a jucat 440 de meciuri, si a marcat 169 de goluri.

Desi are 28 de ani, eu cred ca va face ravagii in atac impreuna cu El Nino. Insa, ce imi lasa un semn de intrebare :hmmm: ... care naiba va fi formula de atac :rolleyes: ... Intru'cat: 4 atacanti de gura portii (Torres, Keane, Kuyt, Voronin), si o extrema (Babel).

Echipa probabila in noul sezon: 4-4-2

25. Reina / 12. F. Aurelio (2. Dossena) - 37. Skrtel - 23. Carragher - 17. Arbeloa / 20. Mascherano - 8. Gerrard © / 19. Babel - 11. Benayoun (16. Pennant) / 9. Torres - 7. Keane (18. Kuyt)

Eu inca sper la un mijlocas dreapta valoros, deoarece... Pennant nu prea imi inspira incredere, iar Benayoun nu este mijlocas de banda de meserie.

c.ronaldo1729.07.2008 14:21

Vezi diferenta dintre Liverpool si Manchester?!

Manchester la cumparat pe Berbatov de la Tottenham, Liverpool la cumparat pe R.Keane. :tongue:

@alexynho

Kuyt nu e chiar un atacant de gura portii, el mai poate evolua chiar si pe benzi sau in spatele atacantului.

alexynho29.07.2008 14:40

Cand era al Feyenoord, Kuyt era varf impins... insa de cand a ajuns la Liverpool a fost mutat pe benzi (nr. mare de atacanti :laugh: ). Oricum.. despre Robbie, sincer sa fiu, era unul dintre putinii fotbalisti din afara Anfield'ului, care imi placea de el :blush: (ca fotbalist). Citisem la un moment dat (nu mai stiu exact cand), ca isi dorea sa ajunga pe Anfield (cu mult inainte sa se auda de interesul cormoranilor pentru el), atunci mi'a intrat la suflet de tot. Si despre Berbatov, nici el nu este chiar tanar, mi se pare ca bulgarul e mai tanar cu un an. Oricum, ambii sunt mari jucatori :yes:

MoWeed29.07.2008 16:40

@c.ronaldo17

Nu va inteleg adulatia pentru un jucator bunicel ca Berbatov. Nu mi-se pare un jucator extraordinar si sincer consider ca ati risipit banii cu el...

DelPiero1029.07.2008 20:38
Vezi diferenta dintre Liverpool si Manchester?!

Manchester la cumparat pe Berbatov de la Tottenham, Liverpool la cumparat pe R.Keane. :tongue:

@alexynho

Kuyt nu e chiar un atacant de gura portii, el mai poate evolua chiar si pe benzi sau in spatele atacantului.

Care-i treaba?Iti spun sincer ca mi se pare mai bun Robbie Keane...mie cel putin imi place mai mult...

alexynho29.07.2008 22:20
@c.ronaldo17

Nu va inteleg adulatia pentru un jucator bunicel ca Berbatov. Nu mi-se pare un jucator extraordinar si sincer consider ca ati risipit banii cu el...

Inca nu a fost transferat... numai la noi in Romania a ajuns vestea ca este la Manchester. Si.. la fel cum zice Del Piero, Robbie imi placea mai mult decat Berbatov... Robbie, cu toate accidentarile din ultimii 2 ani, a reusit sa marcheze 45 de goluri, cu unul mai putin decat Berbatov, care a fost apt tot timpul.

MoWeed29.07.2008 23:37

Acum ca l-au dat pe Robbie Keane nu stiu cat de dispusi vor mai fi cei de la Tottenham sa se desparta si de Berbatov.

Oricum eu am incredere in noul numar 7...

c.ronaldo1730.07.2008 08:26

@all

Hai sa fim seriosi. Daca era invers transferul, Berbatov la L`pool nu mai zicea nimeni ca ii place mai mult de Keane.

MoWeed30.07.2008 09:11

@c.ronaldo17

E asa de greu de inteles ca mie nu mi-se pare un jucator foarte bun Berbatov?

DelPiero1030.07.2008 09:17
@all

Hai sa fim seriosi. Daca era invers transferul, Berbatov la L`pool nu mai zicea nimeni ca ii place mai mult de Keane.

Eu in Anglia sunt precum ELVETIA!Nu-mi pasa cine,ce transfera,cine,cum castiga campionatul!Sunt total obiectiv cand spun ca Robbie Keane nu este sub Berbatov!Poate bulgarul are o lov mai buna de cap,fiind si mai inalt,insa ca fotbalist,Robbie e peste castravecior!In fine...daca vine la United,Berbatov in locul cui o sa joace?

c.ronaldo1730.07.2008 09:38

Nu stiu.

Probabil Berbatov va fi rezerva la inceput.

Si mai

. :yeahh:
DelPiero1030.07.2008 09:42
Nu stiu.

Probabil Berbatov va fi rezerva la inceput.

Ce pacat ca-s la servici si nu pot vedea ce poate face vrajitorul castravete! :rolleyes: :noexpression:

alexynho30.07.2008 16:41

Ce e cel mai frumos este ca un alt jucator preferat de'al meu din Premier League, ajunge pe Anfield... capitanul lui Aston Villa, Gareth Barry este aproape de a semna cu "cormoranii". Cele 2 cluburi s'au inteles pe 17.5 milioane de lire sterline, plus cedarea fundasului Steve Finnan. Am rezolvat si partea stanga... insa partea dreapta :sad2: .

«167891034»