Trilogia "Liverpool - Arsenal" se incheie cu calificarea uimitoare a lui Liverpool. Dupa ce a inceput crispata Liverpool, a reusit sa se califice, dupa ce de 2 ori Arsenal era una dintre echipele din semi-finale. Cat de mult l-am criticat pe Ryan Babel, si totusi el a calificat-o pe Liverpool. Rafa Benitez inca odata a reusit o minune in fotbalul european, si sper ca sa reuseasca si peste cateva saptamani, cu cealalta echipa londoneza, Chelsea. Martin Skrtel cred ca a reusit cel mai bun meci al sau de cand este la Liverpool aratand ca isi merita fiecare cent. Sa nu il uitam pe veteranul Sami Hyypia, care din nou a fost providential in careu. El Nino Torres iar si-a facut datoria si a marcat din singura ocazie pe care a avut-o, iar Dirk Kuyt cred ca este Steven Gerrard 2. Capitanul nu poate fi uitat, care o calificase teoretic pe Liverpool marcand din penalty, si reparandu-si greseala de la golul 2 a lui Arsenal.
Echipele :
Liverpool : 25. Reina / 23. Carragher - 37. Skrtel - 4. Hyypia - 12. Aurelio / 8. Gerrard © - 20. Mascherano - 14. X. Alonso / 18. Kuyt (17. Arbeloa) - 15. Crouch (19. Babel) - 9. Torres (6. Riise)
Arsenal : 24. Almunia / 5. Toure - 10. Gallas © - 6. Senderos - 22. Glichy / 27. Eboue (11. Van Persie) - 2. Diaby (27. Walcott) - 16. Flamini (19. Gilberto) - 4. Fabregas / 13. Hleb / 25. Adebayor
Semifinala 1 : Liverpool - Chelsea / 22 aprilie
Semifinala 2 : Chelsea - Liverpool / 30 aprilie
A 3-a semifinala in 4 ani, dintre cele 2, si sper sa fie a 3-a calificare consecutiva pentru Liverpool
.