FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool FC

«15678934»
drogul meu e steaua03.04.2008 12:29

Liverpool a jucat foarte bine in prima repriza, Gerrard a fost fenomenal si cum ai zis si tu alexynho Kuyt a fost omul potrivit la locul potrivit .. pacat totusi ca in a doua repriza Arsenal a cam dominat tot .. si cred ca meritau si un penalty la faultul facut de Kuyt daca imi aduc bine aminte .. ma rog .. o sa fie un retur de foc pe Anfield .. si cum a zis si Rafa Benitez .. o sa fie 12 contra 11 :) Liverpool Spre Finala !

alexynho03.04.2008 17:52

Nu stiu de ce, dar cand joaca Liverpool, rar am impresia ca sunt 11 pe teren. Ryan Babel este mai mult decat o dezamagire pentru mine in acest sezon... este chiar o deceptie. Incepuse binisor, dar si-a terminat benzina mai repede decat trebuia. In ultimele meciuri, Babel a fost o fantoma, fiind chiar o caricatura a acelui Babel care facea furori la Ajax. Harry Kewell sau Yossi Benayoun ar merita o sansa in partida de pe Wembley de sambata. Este talentat Babel, dar poate Anglia nu este pentru el.

@drogul meu e Steaua

Ai dreptate, Kuyt chiar faultase in careu... un penalty indiscutabil. Deasemenea, sa nu uitam ca Bendtner a uitat pentru cateva secunde pentru ce echipa joaca, ajutandu-l pe Reina sa nu primeasca golul 2. :blush: (insa norocul face parte din joc, si am cam fost lipsiti de acest noroc in campionat, asa ca el se revanseaza in UCL).

MoWeed04.04.2008 14:55

@alexynho

De acord cu tine ca Babel a jucat foarte prost in ultimele meciuri(mai ales la Manchester si in meciul cu Arsenal) si ar trebui incercat Benayoun dar cred ca te cam hazardezi cand zici ca poate Anglia nu e de el.

Poate ca ii trebuie timp sa se adapteze la stilul englezesc de joc. Totusi in Olanda se joaca alt stil de fotbal decat in Anglia si rare sunt cazurile in care jucatori veniti din alte campionate vest-europene s-au adaptat imediat la stilul englezesc(Torres este una din rarele exceptii).Sa nu uitam ca nici Cristiano Ronaldo nu a jucat cine-stie-ce in primul lui sezon in Anglia si acum e printre cei mai buni jucatori din lume...

MoWeed05.04.2008 14:08

In al doilea meci din trilogia Liverpool-Arsenal scorul a fost 1-1 la fel ca in meciul tur din sferturile UEFA Champions League.pentru Liverpool a marcat Crouch in minutul 42 care a facut un meci foarte bun dupa parerea mea si pentru Arsenal a egalat Bendtner la 9 minute dupa reluarea jocului..

Arsenal: Almunia - Hoyte (Adebayor '58), Toure, Gallas, Traore (Clichy '73) - Eboue, Fabregas, Silva, Flamini (Hleb '81) - Bendtner, Walcott

Liverpool: Reina - Finnan, Carragher, Skrtel, Arboela - Pennant (Gerrard '66), Benayoun (Voronin '75), Plesis, Leiva, Riise - Crouch (Torres '81)

Au demonstrat ca se poate sa-i elimine pe Arsenal din CL, in special in prima jumatate de ora cand au dominat clar

alexynho05.04.2008 14:13

Copy / Paste ca la meciul din Champions League dintre Arsenal si Liverpool. Diferenta au facut-o marcatorii: Crouch deschizand scorul pentru oaspeti, Bendtner egaland pentru gazde. Din pacate, nu am reusit sa vad decat ultimul sfert de ora, si am observat ca Voronin a luat in serios rolul lui Ryan Babel din ultimele partide (acela de a fi muratura). Crouch a reusit sa revina pe teren, dupa o lunga absenta (si cu gol chiar), si un tanar debutant francez, Damien Plessis, care (atat cat m-am uitat) m-a impresionat. In urma acestui meci, Arsenal pierde orice sansa la titlu, Manchester fiind in proportie de 99.9% campioana.

MoWeed08.04.2008 18:44

Se pare ca formula de start al celor de la Liverpool in ultimul meci al trilogiei cu Arsenal este urmatoarea:

Liverpool team in full: Reina, Carragher, Aurelio, Skrtel, Hyypia, Mascherano, Alonso, Kuyt, Gerrard, Torres, Crouch. Subs: Itandje, Voronin, Lucas, Benayoun, Babel, Riise, Arbeloa.

Babel rezerva ca urmare a lipsei de forma din ultimele meciuri, cat despre Crouch sper sa joace la fel de bine ca si sambata....

alexynho08.04.2008 18:50

Sansele noastre cresc, atat timp cat Ryan Babel este rezerva. Cat despre Crouch, personal imi place ... este mai tehnic decat toata Liga I de la noi, si are si atuul ca este inalt. Hyypia este destul de batranel ca sa ii faca fata lui Hleb sau Fabregas, insa ma bazez pe Skrtel, ca-l va dubla cum trebuie. Lui Kuyt vad ca ii place sa marcheze in Europa, fiind golgheter (dupa Gerrard), iar daca cei doi Gerrard si Torres vor juca la numai 60% din potentialul lor, atunci Liverpool este calificata.

90 de minute de infarct. You'll never walk alone !!!

weeezer08.04.2008 20:50

Ce ziceai de Babel?

Mie sincer imi pare rau de rezultatul calificarii. Arsenal mi s-a parut mai buna in cele 2 meciuri.

DelPiero1008.04.2008 20:53

Bai ce meci!Ce ficat au astia! :laugh: Mi-am dorit sa se califice Arsenal,dar asta e...

P.S.Daca juca de la inceput Walcott,Arsenal se califica...

alexynho08.04.2008 21:01

Trilogia "Liverpool - Arsenal" se incheie cu calificarea uimitoare a lui Liverpool. Dupa ce a inceput crispata Liverpool, a reusit sa se califice, dupa ce de 2 ori Arsenal era una dintre echipele din semi-finale. Cat de mult l-am criticat pe Ryan Babel, si totusi el a calificat-o pe Liverpool. Rafa Benitez inca odata a reusit o minune in fotbalul european, si sper ca sa reuseasca si peste cateva saptamani, cu cealalta echipa londoneza, Chelsea. Martin Skrtel cred ca a reusit cel mai bun meci al sau de cand este la Liverpool aratand ca isi merita fiecare cent. Sa nu il uitam pe veteranul Sami Hyypia, care din nou a fost providential in careu. El Nino Torres iar si-a facut datoria si a marcat din singura ocazie pe care a avut-o, iar Dirk Kuyt cred ca este Steven Gerrard 2. Capitanul nu poate fi uitat, care o calificase teoretic pe Liverpool marcand din penalty, si reparandu-si greseala de la golul 2 a lui Arsenal.

Echipele :

Liverpool : 25. Reina / 23. Carragher - 37. Skrtel - 4. Hyypia - 12. Aurelio / 8. Gerrard © - 20. Mascherano - 14. X. Alonso / 18. Kuyt (17. Arbeloa) - 15. Crouch (19. Babel) - 9. Torres (6. Riise)

Arsenal : 24. Almunia / 5. Toure - 10. Gallas © - 6. Senderos - 22. Glichy / 27. Eboue (11. Van Persie) - 2. Diaby (27. Walcott) - 16. Flamini (19. Gilberto) - 4. Fabregas / 13. Hleb / 25. Adebayor

Semifinala 1 : Liverpool - Chelsea / 22 aprilie

Semifinala 2 : Chelsea - Liverpool / 30 aprilie

A 3-a semifinala in 4 ani, dintre cele 2, si sper sa fie a 3-a calificare consecutiva pentru Liverpool :D.

axl08.04.2008 21:08

Felicitari, Liverpool!

Doamne, ce meci!

weeezer08.04.2008 21:43

Da, intr-adevar, una peste alta, chiar daca nu imi convine rezultatul, felicitari cormoranilor. Sper sa-i manance pe Chelsea in semifinale...

Adi Tanas09.04.2008 10:06
Da, intr-adevar, una peste alta, chiar daca nu imi convine rezultatul, felicitari cormoranilor. Sper sa-i manance pe Chelsea in semifinale...

Vom vedea!!!!

c.ronaldo1709.04.2008 12:13

Nu am tinut cu Liverpool, dar nici cu Arsenal. Am vrut sa vad fotbal.

Fantastic meciul!

Imi doresc ca Liverpool sa`i elimine pe cei de la Chelsea, iar finala sa fie cu Manchester sau Barcelona.

dica_10steaua09.04.2008 13:32

Sa vedeti finala Liverpool-Manchester :clap:

Adi Tanas09.04.2008 13:38
Sa vedeti finala Liverpool-Manchester :clap:

Si pe un stadion cu 80.000 de oameni!!!!!!!

Astept cu nerabdare finala

P.S Si cu Chelsea ar fi interesant.Important sa fie o finala suta la suta engleza

alexynho09.04.2008 18:22

@ Adi Tanas

Ba chiar nu cred ca ar fi interesant. Liverpool - Manchester este meciul meciurilor pentru englezi. Este Steaua - Dinamo la noi. Iar tu spui ca ar fi interesant sa zicem CFR Cluj - Steaua (scuza-ma, dar nu se compara cu derby-ul)

MoWeed09.04.2008 19:30

Vazand meciul de ieri mi-am dat seama ca sansele sa-i ajungem din urma pe cei din fotbalul mare sunt mici

Cred ca a fost cel mai frumos meci din sezonul asta de CL.

Daca ii elimina si anul asta pe Chelsea, cred ca o sa faca boala de nervi londonezii numai la auzirea numelui Liverpool

alexynho13.04.2008 14:48

Liverpool - Blackburn 3-1, un meci care la prima vedere nu are nici o semnificatie. Insa pentru Steven Gerrard a insemnat cel de-al 300-lea meci in tricoul lui Liverpool in Premier League, in fata echipei impotriva careia isi facea debutul acum 10 ani. Ce poate fi mai frumos pentru el decat gol si pasa de gol ? The best player ever !

MoWeed13.04.2008 14:51

Sa nu uitam si de Torres care a ajuns deja la 30 de goluri sezonul asta si pare a fi un concurent serios pentru C Ronaldo la Balonul de Aur.

MoWeed15.04.2008 11:16

Astazi se implinesc 19 ani de la cea mai neagra zi din istoria clubului de fotbal Liverpool F.C.

"On April 15th 1989, over 25,000 Liverpool supporters travelled down to Hillsborough for the FA Cup semi-final. Ninety six fans never returned."

MoWeed22.04.2008 21:01

Liverpool-Chelsea 1-1

Pacat de autogolul stupid al lui Rise :death:

DelPiero1022.04.2008 21:06

Ati avut ghinion teribil baieti!Chelsk$ nu a meritat egalul!Oricum,bafta pe Stamford Bridge!Nu'i vreau pe rusnaci in finala...vreau o finala Barca-Liverpool!Desi un clasic cu Man Utd suna chiar foarte bine si el...

alexynho22.04.2008 21:25

Asa cum am avut noroc cu Arsenal, acesta s-a intors cu Chelsea. In fine... Chelsea este in proportie de 95% calificata, insa de acel 5% sunt sigur ca se va agata Kuyt, Torres sau Gerrard. To the final guys.

LE: Acuma... mi-e frica sa nu fie Banel invidios pe Riise :|

DelPiero1023.04.2008 11:26

Mai degraba Riise a fost invidios pe Banel!Cum cioara aia da asa (auto)goluri si el,ditamai vedeta,nu? :yes:

«15678934»