De altfel, daca nu ma insel, in Anglia, porecla data de fanii celorlalte echipe lui Liverpool este Looserpool :biggrin:
De altfel, daca nu ma insel, in Anglia, porecla data de fanii celorlalte echipe lui Liverpool este Looserpool :biggrin:
Ce ar fi sa va vedeti voi de echipele voastre?
@DelPiero10
Presupun ca tii cu Juventus in cazu asta n-ai ce zice....blatistilor
Dear Del Piero ... precum Moweed a spus, ai grija . Macar noi sustinem o echipa corecta, nu una care ii e frica si in amicale sa piarda (declaratie a lui ... ups , Del Piero).
Intr-adevar , Liverpool joaca foarte slab acum, insa .. asa cum este o obisnuinta, in Europa nu se joaca ... si sunt sigur ca o va demonstra in acest an din nou . Poate Manchester sa defileze in campionat, dar in Champions League, scartaie (pentru nea **alex**).
Pana la sfarsitul sezonului se pot intampla multe, desi campionatul e compromis, cupele sunt afara din schema, insa ramane cel mai valoros trofeu pus in joc. Si asa cum sezonul trecut, era cotata printre ultimele din 8-imi, asa sunt sigur ca si in acest sezon, va fi o revelatie a acestei competitii.
M-au facut de cacao,nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat era scorul in minutul 90 apoi le-a mai dat si aia lovitura de gratie,pe deasupra a mai fost si singurul meci pierdut pe un bilet la pariuri!Ce se intampla cu astia??
@alexynho
Nici in 2005 nu ne dadea nimeni vreo sansa. Ar fi magnific sa reusim a 3-a finala in 5 ani
pentru nea alexynho: lasa ca o sa vedem saptamana ce vine cine scartaie in CL ![]()
Dear Del Piero ... precum Moweed a spus, ai grija . Macar noi sustinem o echipa corecta, nu una care ii e frica si in amicale sa piarda (declaratie a lui ... ups , Del Piero).
Intr-adevar , Liverpool joaca foarte slab acum, insa .. asa cum este o obisnuinta, in Europa nu se joaca ... si sunt sigur ca o va demonstra in acest an din nou . Poate Manchester sa defileze in campionat, dar in Champions League, scartaie (pentru nea **alex**).
Pana la sfarsitul sezonului se pot intampla multe, desi campionatul e compromis, cupele sunt afara din schema, insa ramane cel mai valoros trofeu pus in joc. Si asa cum sezonul trecut, era cotata printre ultimele din 8-imi, asa sunt sigur ca si in acest sezon, va fi o revelatie a acestei competitii.
Dear alexynho,Del Piero a zis asta pentru ca este...si va ramane mereu un invingator!Nu neg ca Juve a gresit(prin Moggi),dar a platit!Iar asta cu 'suntem macar corecti',deja imi suna a rapidisme! :biggrin: Cat despre succesele din CL,foarte frumos,dar in campionat iesiti constant pe 4!Putin pentru o echipa de traditia lui Liverpool...
P.S.Fara comparatii United-Liverpool,la ora asta e ca si cum ai compara Dacia Logan c Masserati! ![]()
Liverpool 1-2 Barnsley RUSINE!!!
**alex**
De ani buni aud placa asta de la fanii lui Man Utd si tot Liverpool ajunge mai departe. Desi sunteti cea mai bogata echipa din Anglia pe plan extern sunteti prea mici pentru Liverpool si daca ai fi fair play ai recunoaste asta...
@Del Piero10
Nu inteleg de ce "suntem macar corecti" iti suna a rapidisme pentru ca e adevarul. Ani de zile rezultatele voastre au fost obtinute prin trucarea meciurilor atat pe plan intern cat si pe plan extern. Asa ca nu vad de ce ai ironiza tu o echipa care pierde cinstit cand juventusu tau avea la un moment dat vreo 7 "sateliti" in serie A. Mai bine sa pierzi cinstit decat sa castigi pe blat!!
Asta vroia sa zica alexynho
Desi sunteti cea mai bogata echipa din Anglia pe plan extern sunteti prea mici pentru Liverpool si daca ai fi fair play ai recunoaste asta...
Asta pentru ca nu s-au intalnit in meci direct in CL :tongue:
Asta pentru ca nu s-au intalnit in meci direct in CL :tongue:
Mai devreme sau mai tarziu se va intampla si asta....
Liverpool-Inter 2-0 superbe ultimele minute
alta bijuterie de gol al lui Gerrard
pentru nea alexynho: lasa ca o sa vedem saptamana ce vine cine scartaie in CL![]()
Liverpool a aratat ca nu e cea care are motoarele defecte . Sa o vedem pe Manchester (intr-adevar practica un fotbal frumos, dar concentrarea pentru cupele europene este prea mare, unde nu se castiga doar cu entuziasm, ci si prin munca si ambitie) .
Am tinut cu Liverpool in meciul asta!Felicitari! :wink:
Liverpool 3 - 2 Middlesbrough
3 goluri al lui Torres se pare ca si-a meritat banii...
In restanta cu West Ham, Liverpool a facut show... Fernando Torres a aratat ca isi merita din plin banii... iar Steven Gerrard a aratat din nou ca este cel mai bun jucator englez al mileniului 3.
Primul 11: 25. Reina / 6.Riise - 23. Carragher - 37. Skrtel - 17. Arbeloa / 14. Alonso - 20. Mascherano - 8. Gerrard © / 19. Babel - 18. Kuyt - 9. Torres
Goluri : Fernando Torres (min. 8, 61, 81), Steven Gerrard (83).
In urma acestei partide, Liverpool s-a apropiat la 12 puncte de liderul Arsenal.
Inca un meci bun facut de Liverpool
:yeahh: ...gol superb al lui Torres ![]()
Felicitari!
Valoarea lui Inter se vede in Europa... ![]()
Era clar ca Liverpool se ducea mai departe, sper sa faca deplasarea la Moscova ![]()
Frumos ... nu am ce zice... imi pare rau de Chivu, insa ma bucur ca Liverpool din nou "si-a aratat coltii" in Europa. Desi Inter incepuse mult mai bine partida, Liverpool a stiut exact cum sa contracareze atacurile "italienilor". "El Nino" din nou si-a aratat clasa, si ma bucur "from all my heart" ca a ajuns pe Anfield.
You'll never walk alone !!! Sper sa se auda si pe 21 mai la Moscova, ca tare m-ar incanta
.
Nici acum nu le da nimeni nici o sansa la fel ca in 2005 si in 2007 asa ca nu vad de ce n-ar putea sa ajunga la Moscova...
I-ati scos pe Icter,dar nu cred ca ulciorul va mai merge la apa de data asta!Aveti sanse daca o sa cadeti cu Fener si Schalke,atat... :wink: In rest,toata echipele sunt peste voi...
@ Del Piero
Pai ... sincer... cred ca tot timpul au fost echipele peste noi
... hai sa recapitulam... Juventus, Chelsea, AC Milan, Barcelona, Inter Milano sunt doar cateva dintre echipele care au parasit competitia in urma duelurilor cu Liverpool in ultimii 3 ani. In orice caz... singura echipa care intr-adevar poate sa ne elimine ar fi Manchester (din cauza superstitiilor, cu Rafa, nu am reusit deloc sa le dam gol "diavolilor").. in rest, celelalte ar fi foarte bune ca adversari
.
Exact ce ziceam mai devreme nu le dadea nimeni nici o sansa nici in 2005 si 2007....si poate ca e mai bine asa....
Ma incanta programul de acum al "cormoranilor"... unde urmeaza o serie de meciuri incinse
.
15.03 Reading
23.03 Manchester United
30.03 Everton
02.04 Arsenal (CL)
05.04 Arsenal
08.04 Arsenal (CL)
13.04 Blackburn
19.04 Fulham
26.04 Birmingham
03.05 Manchester City
11.05 Tottenham