Asta da program greu.....derby-ul cu Manchester apoi derby-ul orasului cu everton si cele 3 meciuri cu arsenal in 3 saptamani...sper sa trecem cu bine peste aceste meciuri
Asta da program greu.....derby-ul cu Manchester apoi derby-ul orasului cu everton si cele 3 meciuri cu arsenal in 3 saptamani...sper sa trecem cu bine peste aceste meciuri
Pana in intrarea celor 3 saptamani "de foc", Liverpool s-a antrenat cu Reading, invingand-o pe Anfield cu scorul de 2-1. Desi gazdele au inceput meciul cu un handicap de un gol, Matejovsky deschizand scorul, Liverpool a reusit sa intoarca scorul prin Javier Mascherano, aflat la primul gol pentru Liverpool, si prin Fernando "El Nino" Torres, marcand cel de-al 20-lea gol in Premier League.
Primul 11 al celor al lui Liverpool :
25. Reina / 17. Arbeloa - 23. Carragher - 37. Skrtel - 12. F. Aurelio / 20. Mascherano - 8. Gerrard © (4. Hypia) - 14. Alonso / 19. Babel (6. Riise) - 18. Kuyt (11. Benayoun) - 9. Torres
Incet incet Torres ii ajunge pe Adebayour si C. Ronaldo in clasamentul golgheterilor...
@ MoWeed
"El Nino" l-a intrecut deja pe Adebayor ...
1. Cristiano Ronaldo.........23
2. Fernando Torres...........20
3. Emmanuel Adebayor.....19
Insa, ce ma surprinde este clasamentul din Premier League.
1. Arsenal...........30M - 67 pct
2. Manchester......29M - 67 pct
3. Chelsea..........29M - 64 pct
4. Liverpool.........30M - 59 pct
Acum... daca stau bine sa imi amintesc, Liverpool era la 19 puncte acum 3 saptamani. Si vad eu bine acum este la 8 ? (hai 11, ca nu cred ca se va impiedica Manchester). Privind si urmatoarele partide din campionat, (Manchester, Everton, Arsenal), observ ca Liverpool poate reintra in cursa pentru campionat (in cazul cel mai fericit). Asta in cazul in care nu mai facem egal cu echipe "ametite" ca Fulham si Birmingham, care se bat la retrogradare.
Ca bine zici se poate sa reintram in cursa pentru campionat. Dar totul va depinde de acele 3 saptamani de foc
Daca trecem cu bine de astea 23 meciuri se prea poate sa reintram in cursa. Sa nu uitam cand noi jucam cu Man Utd joaca si Arsenal cu Chelsea parca...Ar fi ceva sa reintram in cursa pentru campionat dupa ce totul parea pierdut...
Liverpool nu a mai castigat de vreo 4,5 ani cu Man.utd in campionat. Nu o va face nici acum.
PS: Am impresia ca nici gol nu i`a mai dat de cand e Benitez la Liverpool.
@c.ronaldo17
Asa este de cand e Benitez nu am dat gol cu Man Utd dar niciodata sa nu zici nicioadata....
Sa nu uitati ca Torres e in mare forma :>
Intr-adevar... partida cu Manchester va fi insemna aproape totul, pentru ambele echipe... insa am mare incredere in Stevie G si El Nino (pentru ca in majoritatea meciurilor, ei au facut diferenta), in timp ce la Manchester mai mult Ronaldo a fost baza. In orice caz... la orice meci ma uit de-al lui Liverpool, indiferent ca pierde, castiga sau remizeaza, cel putin vad spectacol, vad viteza (iar in Romania, adorm dupa primele 15 minute... ma trezesc numai daca mai tipa comentatorul "gol").
Sunt mai buni Manchester,nu stau doar in Ronaldo!Chiar daca el e golgeter,Manchester are si alti jucatori extraordinari si un mare antrenor!
Sunt mai buni Manchester,nu stau doar in Ronaldo!Chiar daca el e golgeter,Manchester are si alti jucatori extraordinari si un mare antrenor!
Acest mare antrenor a luat un singur CL desi a avut cea mai bogata echipa din lume timp de 10 ani. Este un antrenor foarte bun dar nu mai mare ca Rafa Benitez.
Si nu o depinde Manchester de Ronaldo dar fara el iti garantez ca nu aveau rezultatele de acum.. ![]()
@ Del Piero
Nu am zis ca stau numai in Ronaldo (nici o echipa nu sta intr-un singur jucator), numai ca el este singurul care face diferenta in acest moment la Manchester, Rooney sau Tevez avand rar momente de inspiratie.
Exact, Rooney a cam fost accidentat de cateva ori iar Tevez intr-un meci joaca bine, in altul nimic. De-abia astept meciurile ![]()
Astazi, ora 15:30 pe Eurosport 2, in direct Liverpool - Manchester United, "El Clasico" pentru englezi. Go Gerrard&Co.
De fapt e Manchester United - Liverpool. :biggrin:
In tur, 0-1 (Tevez, min45).
Desi de cand a venit Rafa Benitez n-au reusit sa invinga sau macar se le dea gol celor din Manchester, am incredere in forma buna aratata de Liverpool in ultimul timp
Go Reds!! ![]()
Of of, mai mai... teroare pentru L'pool. Bv Manchester, ati jucat singuri astazi ![]()
Totusi cam usor eliminat Mascherano ![]()
Asta nu-i scuza gestul....
Nici nu mai conteaza. Daca asa se pregateste un derby, atunci eu sunt Mos Craciun. Saracul Reina, cred ca le-a dat injuraturi, de ia uscat pe fundasii "cormorani". Era scor de handball daca nu era Pepe. Hai cu locul 4, ca deja ne-am "calmat" si pentru titlu.
Din pacate asa e a fost pregatit prost meciul. La primele 2 goluri insa vina este si a fundasilor si al lui Reina
Pacat.....aveam sansa de a incheia campionatul mai frumos.
Acum devine imperativ necesar sa invingem pe Everton...
Derby-ul orasului Liverpool s-a incheiat cu victoria gazdelor de pe Anfield. El Nino si-a mai adaugat un gol la colectia sa din acest sezon, ajungand la cota 21. Desi prima repriza a fost specifica Angliei, cea de-a doua a fost mai mult decat dezamagitoare, 0 ocazii la ambele porti (Vaslui - Steaua zici ca a fost lux).
25. Reina / 23. Carragher - 37. Skrtel - 4. Hyypia - 6. Riise / 21. Lucas - 14. Alonso - 8. Gerrard © / 19. Babel - 18. Kuyt - 9. Torres
Gol: Fernando Torres 7'
Macar locul 4 e asigurat acum...
"Trilogia Arsenal - Liverpool" a inceput cu o remiza intre cele doua. Scorul a fost deschis de Adebayor dupa o centrare de maestru a lui Robin Van Persie. Desi Arsenal parea ca va face scor cu "cormoranii", au uitat ca au in fata lor un Steven Gerrard in mare forma. Acesta si-a dovedit din nou genialitatea dupa ce a driblat 2 fundasi ai "tunarilor", si a centrat in fata portii goale, unde Dirk Kuyt a fost omul potrivit la locul potrivit. Repriza a 2-a a continuat cu o dominare sterila a lui Arsenal, meciul terminandu-se cu un avantaj pentru Liverpool, careia ii trebuie un 0-0 in returul de pe Anfield pentru a se califica. In urmatoarele partide, sper ca tot Liverpool sa termine meciurile in avantaj, pentru a ne putea califica pentru a 3-a oara in ultimii 4 ani, in finala UEFA Champions League.
PS: Fenerbahce a reusit sa o invinga pe Chelsea cu scorul de 2-1, daca in meciurile retur, vor fi doua rezultate de 0-0, pentru prima oara in ultimii ani, Chelsea nu o mai intampina pe Liverpool in drumul spre finala
.
Arsenal: 24. Almunia / 22. G. Glichy - 10. Gallas © - 6. Senderos - 5. Toure / 13. Hleb - 4. Fabregas - 16. Flamini - 27. Eboue (26. Bendtner) / 25. Adebayor - 11. Van Persie (32. Walcott)
Liverpool : 25. Reina / 12. F.Aurelio - 37. Skrtel - 4. Hyypia - 23. Carragher / 14. X. Alonso (21. Lucas) - 20. Mascherano - 8. Gerrard © / 19. Babel (11. Benayoun) - 18. Kuyt - 9. Torres (10. Voronin)
Daca Gerrard nu e, L`pool nu e...
Atat pot sa zic dupa meciul de aseara.
Mai este si returul dar ieri au dovedit ca au forta de a-i elimina pe Arsenal.
Nu te impacienta asa de repede cu Fenerbahce pentru ca lui Chelsea ii este de ajuns un 1-0 sa se califice in semifinala.
Oricum le-au dat o palma(pentru a cata oara in ultimii ani?) celor care spuneau ca n-au nici o sansa cu tinerii lui Wenger si ca o sa ia de la 3 in sus pe Emirates....
Oare cum ar arata o finala Liverpool-Manchester United....