Fernando Torres rules !!! Daca ar avea si ceva mijlocas in spate sa-l puna mai bine in valoare...Barem Gerrard in forma...
Fernando Torres rules !!! Daca ar avea si ceva mijlocas in spate sa-l puna mai bine in valoare...Barem Gerrard in forma...
Cre' ca Benitez trebe sa joace 4-2-3-1...si da,mijlocas trebuie da trebuie defensiva....mai ales pe contra-atac....lucas zici ca e Banel:))
1. Benitez JOACA 4-2-3-1. (Insua - Agger - Carra' - Glen , 2 mijlocasi defensivi, Mascherano si Lucas, probabil va iesi Lucas din echipa si va intra Aquilani care va prelua rolul lui Xabi alonso, in banda stanga Riera sau benayoun sau Babel, in centru avansat este Gerrard (in spatele lui Torres) iar in dreapta este Kuyt si varf complet este TORRES).
2.
Ce alt mijlocas din LUMEA ASTA l-ar putea inlocui pe Gerrard? iti spun eu cine, NIMENI!
mijlocas mai bun ca gerrard...poate doar Xavi...nu neaparat mai bun, poate mai in forma...dar oricum...cu un trio Gerrard-Kuyt-Torres, daca Liverpool scapa cumva de lucas si insua si gaseste un fundas central macar de valoarea lui Caragher in locul lui Agger eu zic ca are mari sanse sezonul viitor...plus ceva dubluri pentru titulari...cu N'Gog, Voronin, Babel, Lucas si Insua nu vad viata prea roz pentru Liverpool nici sezonul viitor...
Ai dreptate, reformulez atunci: un mijlocas ofensiv mai POTRIVIT pentru Liverpool nu exista decat STEVEN GERRARD.
Insua nu e rau, mi se pare ok baiatul, pana se retrage Fabio Aurelio, o sa creasca.
Iar nu stiu de ce vreti voi sa il schimbe pe Agger, mie mi se pare un fundas foarte bun. Fundasi centrali avem, Skrtel, Agger si Carragher. Noua practic ne trebuie un winger de parte stanga. Riera, Babel sau Benayoun nu sunt WINGERI (poate o fi Riera, dar nu e de Liverpool). Ne trebuie un fel de James Milner.
Si desigur, un backup pentru Kuyt in partea dreapta.
pe faza ofensiva nu e rau Insua, dar problema lui e ca joaca fundas stanga si face niste gafe cand ti-e lumea mai draga(ex: gafa din meciul cu Aston Villa-gafa ce a decis meciul). Poate sa creasca, cu siguranta dar, eu unul l-as vedea clar pe fabio aurelio...
de agger nu zic ca e praf, la 25 de ani inca mai poate creste in valoare, dar deocamdata nu se ridica la valoarea marilor fundasi ai lumii (poate ca si accidentarea e de vina pentru jocul sau, imi pare ca juca mult mai bine inainte sa se accidenteze)
P.S. Un mijlocas lateral foarte bun mi se pare Maxi Rodriguez care din cate am auzit s-ar putea sa ajunga la Liverpool...ar fi un transfer foarte reusit...
...doar xavi si iniesta sunt la fel ca gerrard!
Xavi e peste la ora actuala.
Mai viseaza.
Ce a facut Liverpool aseara cu Reading?
Exact ce a facut si Manchester cu Leeds
Pffff... il demiteam d 5 ori pe Benitez pana acum...
Nu compara tu ba Reading cu Leeds! ![]()
Ce vorbiti, Leeds revine in Premier League in 2 ani.
Oricum, Benitez le-a inchis gura carcotasilor care tot zic ca isi aduce numa´ vorbitori de limba spaniola. ![]()
Ce vorbiti, Leeds revine in Premier League in 2 ani.
Normal!
In 5 ani joaca in cupele europene.
Damn-vai de mama ei si mai il ia si pe Maxi Rodrigues
Si s-a mai accidentat si Torres,care poate lipsi in jur de sase saptamani...Pacat....
0-0 la pauza cu stoke ![]()
doamneeee...inca un meci in care N'Gog, Degen, Gyrgyakos(sau cum plm se scrie), Insua si Lucas mi-au mancat toti nervii...Cum dracu sa treci mingea pe langa fundas si sa plonjezi in careu??????Cum dracu sa joci la Liverpool si sa nu fi in stare sa faci o preluare la o pasa pe jos de 10 metri?????Cum dracu sa joci atacant in premier league si sa nu ai nici forta, nici viteza, NICI PIC DE VALOARE??????
Stoke 1 - 1 Liverpool (Kyrgiakos S. '57, Huth R. '90)
Iar s-a facut Liverpool de rahat. Cu Dan Petrescu antrenor, Unirea ar fi avut mari sanse.
Cine stie cat mai rezista Benitez...Sunt ceva zvonuri ca ar putea sa-l inlocuiasca Hiddink,desi nu cred ca Abramovic ar fi de acord.Oricum,situatia e complicata la echipa,in ritmul asta risca sa nu mai prinda Champions League...
Din lotul lui liver. mi se pare ca le trebe un antrenor care sa joace in viteza.cum e pep la Barcelona..
La Liverpool le trebuie si niste jucatori sa joace in viteza,ca antrenorul nu intra in teren,degeaba le spune el sa faca asa...
Din lotul lui liver. mi se pare ca le trebe un antrenor care sa joace in viteza.cum e pep la Barcelona..
si cine vrei sa joace in viteza? lucas, degen, n'gog, insua , kyrgiakos? trebuie adusi jucatori nu antrenor
Mi-am dat doar cu parerea!
Liverpool - Tottenham 2-0 ! O victorie in primul rand pentru moral . Cormoranii raman in cursa pentru prinderea unui loc de Champions League.