FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool FC

«13031323334»
red&blue_boy06.10.2010 09:06
Oficial: Americanii au vandut Liverpool altor americani :)

O mutare destul de aiurea...New England Sports Ventures detine printre altele si echipa de baseball Boston Red Sox.

http://www.liverpoolfc.TV/news/latest-news...e-proposed-sale

MoWeed06.10.2010 11:08

Sa nu fie o saritura din lac in put...

Kellerman06.10.2010 13:28

De asta ma tem si eu, dar avand in vedere ca aia au 4 companii care valoreaza in jur de 6 bilioane..oh..well.

Din ce am citit pe forumuri, fanii baseball-ului si a lui Red Sox au numai cuvinte de lauda la adresa patronilor, de fapt, cica ei i-au salvat si dupa 2 ani de la preluare au castigat campionatul sau ce au ei dupa o pauza de 84 de ani.

Red Sox sunt a 2 echipa la buget dupa Yankees care sunt un fel de Chelsea in fotbal.

Sooooooo.

Acum tot ce trebuie sa faca NESV este sa astepte pana pe 15 Octombrie cand le f**e la hicks si gillet una in bot banca scotiana si preiau ei clubul.

AG06.10.2010 14:42

astia macar au scapat bai nene... noi inca avem capusa!

Kellerman06.10.2010 16:52

Stai ca nu se stie inca. Hicks&Gillet nu vor sa plece, si daca pana pe 16 Octombrie nu platesc datoria, o ia in freza clubul cu -9 puncte si echipa va ajunge in administratie la banca scotiana unde au datoriile, bineinteles ca apoi vor fi cumparati usor de NESV, DAR pana atunci, ei incearca sa evite partea cu depunctarea, problema e ca cei 2 urangutani nu vor sa vanda.

Cert e ca oricum Liverpool 99% va avea alti patroni in 16 Octombrie (spun 99% pentru ca exista o sansa de 1% ca hicks&gillet sa plateasca ei datoria catre banca si atunci vor ramane tot ei).

Anyway, next in line is: Steaua Bucuresti.

Sa speram. :D

laur_2306.11.2010 10:31

Robbie Fowler va ramane pentru totdeauna fotbalistul meu preferat din istoria cormoranilor, insa Stevie G reprezinta intr adevar o emblema de nepretuit a lui LFC!Eram tentat sa spun acum vreo 2 sezoane, cand Liverpool spulbera Real si Man U, in decurs de cateva zile, ca este fotbalistul nr.1 al lumii.Insa, cu certitudine este unul dintre cei mai buni ai ultimului deceniu si mijlocasul cel mai complet de pe mapamond, poate, doar Xavi sa mai revendice aceasta postura.

Din pacate, nu a avut si un lot pe masura la Liverpool in marea majoritate a timpului, exceptand performanta din 2005 si sezonul foarte bun '08-'09, cand au fost atat de aproape de a castiga Premier League.L ar fi meritat!Acesta este marele off al cormoranilor.

Kellerman06.11.2010 17:06

Dupa parerea mea este de departe cel mai bun jucator din lume (poate ca sunt subiectiv, asta e, SUE ME) si cel mai bun jucator din istoria lui Liverpool.

De ce l-am ales inaintea lui Dalglish de exemplu ? pentru ca Dalglish a avut in jurul lui o intreaga echipa, din pacate Stevie este SINGUR si face cat o echipa.

Eu i-as face o statuie langa cea a lui Shankly.

red&blue_boy06.11.2010 21:30

E bun Gerrard,foarte bun,dar nu cel mai bun...

laur_2307.11.2010 18:16

Ce meci!Ce determinare!Superba victorie!Asa se joaca cu sufletul.Cand mai exista si ceva fotbalisti...In prima repriza, una atat de antrenanta, cu o viteza incredibila, mi a placut si altceva la Fernando Torres, pe langa cele 2 goluri.Abnegatia, daruirea de care a dat dovada, s a luptat cu jucatorii lui Chelsea, i a daramat, s a contrat, fantastic!Astfel trebuie sa joace un atacant.A fost un deja vu al partidei din 1 feb'09, terminata tot cu 2-0, acelasi marcator, victorie insa obtinuta atunci in ultimele 5 minute.De ar juca mereu asa!

Kellerman08.11.2010 14:37

Au incercat saracii cu Drogba, Malouda, Kalou, Anelka, Sturridge sa treaca de Kelly. Concluzia ? le-a dat mustaru' Kelly.

Un jucator genial.

Ronnie08.11.2010 17:01

Cand nu poate Drogba sau Anelka ii mai ajuta Gerrard cu cate o pasa-n spate de la mijlocul terenului :)

El si Xavi ce mai dau pase de-astea :)

Robert Aeroth04.01.2011 21:09

Alan Hansen, Kenny Daglish si Ray Clemence

Daniel-Ionut02.02.2011 08:29

Luis Suarez a luat numarul 7 (al cui a fost?), in timp ce Carroll a preluat numarul lui Torres, 9.

4.jpg

;)

Kellerman02.02.2011 09:24

E bine, numarul 7 a fost al lui Dalglish, deci am asteptari mari de la Suarez.

Oricum, Liverpool a iesit pe +.

A plecat o epava de jucator care de 2 ani nu mai facea nimic, numai fite (doar ca nu acceptam eu, credeam ca se schimba, s-a schimbat pe dracu) si au venit 2 jucatori care VOR sa joace pentru Liverpool.

red&blue_boy02.02.2011 09:28

Doar sa se adapteze Suarez la Premier League.Si Carroll sa confirme si la o echipa mare.

Dar mai e o problema,cine-i sustine din spate,doar Gerrard?Cam subtire Liverpool la mijloc.

Adrian02.02.2011 09:31

Eu cred ca Liverpool a facut 2 miscari foarte bune. L-a dat pe Torres pe bani multi, spaniolul fiind clar nemultumit la Liverpool, si a adus 2 jucatori tineri, foarte buni, care mai pot creste.

Pacat ca l-au dat pe Babel. Era un jucator care s-ar fi potrivit perfect intr-o tripleta ofensiva alaturi de Carrol si Suarez.

Sper din tot sufletul sa scape de N'Gog ala. Nu il suport.

red&blue_boy02.02.2011 09:34

Nu stiu daca au facut o afacere buna cu Carroll,e prea mare suma data pe el,cine stie daca si confirma.

Daniel-Ionut02.02.2011 09:34
Dar mai e o problema,cine-i sustine din spate,doar Gerrard?Cam subtire Liverpool la mijloc.

Gerrard, Meireles, Cole, Maxi... cam slabut dar pentru acest retur cred ca este de ajuns, in vara sunt sigur ca se vor intari destul de bine.

red&blue_boy02.02.2011 09:37

Un Fabregas de-ar avea in spate.

MoWeed02.02.2011 10:07

Meireles a inceput sa joace foarte bine.

Kellerman02.02.2011 15:23

Nu e nevoie de Fabregas, exista Gerrard.

Meireles-Gerrard e excelent, daca venea si Adam era Meireles-Adam-Gerrard. Mai mult decat suficient.

Oricum Lucas a inceput sa miste.

(nici nu imi pot imagina cum arata acum Liverpool cu un mijloc de genul Mascherano in spatele lui Xabi Alonso - Gerrard - Meireles).

red&blue_boy02.02.2011 20:00

Ultima varianta ar fi fost buna,cred ca Meireles-Gerrard nu e suficient.Parerea mea...

Lari07.06.2011 12:32

Liverpool are on the verge of signing Jordan Henderson and Phil Jones, according to The Sun.

The Reds have come one step closer to signing the Sunderland hotshot after raising their bid to £18.5 million, which is just short of Sunderland's valuation of the player.

Liverpool are looking to close the deal before Henderson flies to Denmark, where he will take part in the Under-21 European Championship.

Kenny Dalglish is also hoping to beat Manchester United and Arsenal to the signing of Blackburn defender Phil Jones.

King Kenny watched the 19-year-old who can also play as a midfielder in action several times this season and he is now set to materialize his interest.

Liverpool are reportedly ready to meet the player's release clause, which stands at £16 million, meaning they are very close to signing the England Under-21 international.

The player will reportedly jump at the opportunity to join the Anfield outfit, and only last minute bids from Manchester United or Arsenal could scupper the deal.

Maye19.06.2011 19:08

Someone really wants to play in white & blue :

Liverpool2.jpg

:D

Ronnie19.06.2011 19:18

Acum macar are scuze cand ii da pase de gol lui Drogba :))

«13031323334»