FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool FC

«1293031323334»
Dany's29.01.2010 21:08
Stoke 1 - 1 Liverpool (Kyrgiakos S. '57, Huth R. '90)

Iar s-a facut Liverpool de rahat. Cu Dan Petrescu antrenor, Unirea ar fi avut mari sanse.

:)):)) :))

Tare glumet esti.E imposibil de greu cu orice antrenor pe banca sa bati Liverpool cu Unirea, poate daca era doar un meci in care sa aiba ceva noroc..

2-0.

Rusinos sa te bata asa de clar ultima clasata. Mai ales daca esti "o echipa mult mai mare decat Chelsea".

Mergi la muzeu pe Anfield, saptamana asta poti vedea cum arata un trofeu UCL ;)

Cat bulan sa ai?! Gol in min 93 si cum a ricosat mingea acolo. :mellow:

Vezi Hull, Stoke (parca) ambele 2-1 Chelsea in prelungiri cu niste nimereli de goluri.. era proverbul ala cu barna din ochiul tau..

@Mircea: Kyrgiakos se misca foarte bine, chiar a fost desemnat omul meciului cu Spurs si Wolves.Pare cel mai sigur fundas central pe care-l avem.

WTF?!? ce "fani"

Orice echipa are asa ceva.

KERATOCONUS29.01.2010 21:28

Era cat pe ce sa va pierdeti antrenorul. Benitez a refuzat oferta lui Juventus Torino.

STELIST 8631.01.2010 20:43

Ba chiar era mai bine!Duca-se!

mircea_1006.02.2010 15:25

in sfarsit un meci bun spre foarte bun facut de Liverpool...

FuNNky LowE suD28.05.2010 20:29

au plecat ceva jucatorii de acolo iar acuma se vede nivelul lor in campionat .... app frumoasa galerie au ! :D

laur_2305.06.2010 20:40

Se pare ca, pana la urma, Benitez a plecat la Juve.Merita toate aprecierile pentru acesti ani minunati la LFC!Din nefericire, desi Liverpool, sub comanda sa, a castigat un trofeu UCL si a mai disputat o finala, marea dezamagire a noastra, a celor ce simpatizam acest minunat club, este ca nu a reusit si castigarea Premier League!Indiferent cine va veni la echipa, antrenor, jucatori etc...Sper ca acest trofeu sa ajunga la anul pe Anfield Road!

Daniel-Ionut05.06.2010 20:41

Slabe sanse :)

red&blue_boy05.06.2010 22:06
Se pare ca, pana la urma, Benitez a plecat la Juve.

Nu cred ca e posibil.Pai Juventus parca au antrenor,pe Del Neri,fost la Sampdoria...

Daniel-Ionut06.06.2010 07:34

Cred ca vroia sa spuna Inter :)

laur_2306.06.2010 10:21

Daniele, sunt cam slabe sansele de a cuceri titlul.Sunt constient ca pentru aceasta e nevoie de intariri masive.Nu se poate doar cu Gerrard si Torres!Cea mai mare sansa a fost in sezonul 2008-2009, cand,in opinia mea, a fost cel mai bun an al lui Liverpool.In plus, victoriile tur retur cu Man U si Chelsea stau marturie.Insa, desele remize consemnate, mai ales in partea a doua a campionatului, au facut ca LFC sa termine doar pe 2.Odata si odata, sper sa sparga gheata!!!

In ceea ce l priveste pe Rafa Benitez, eu asa intelesesem, ca ar fi plecat deja la Juve.E posibil sa ma nsel.Poate chiar va ramane!Vom vedea.

MoWeed06.06.2010 10:22

Eu stiam ca Del Neri e antrenor la Juventus incepand cu acest sezon.

Benitez ar urma sa mearga la Inter dar nu e nimic semnat inca

laur_2306.06.2010 10:27

In acest caz, trebuie sa ma updatez de pe site ul lui Liverpool, pentru ca nu am mai intrat in ultima perioada si nu prea mai sunt pus la punct cu noutatile.Si chiar nu am idee, in acest moment, despre cei ce sunt in calcule pentru a prelua team ul de pe Anfield.

red&blue_boy06.06.2010 15:03

Benitez e cel mai aproape de Inter...La Liverpool am auzit ceva zvonuri cu privire la Hiddink,dar nu cred ca l-ar lasa turcii si la o echipa de club,in paralel cu nationala lor...

mircea_1012.06.2010 15:54

rafa a semnat cu inter :(

red&blue_boy12.06.2010 15:57
rafa a semnat cu inter :(

Da,era clar ca la Inter va merge...Cine stie cine vine la cormorani...L-as vrea pe Hiddink,dar nu cred ca-l lasa turcii...

FuNNky LowE suD16.06.2010 09:00

a plecat RAFA BENITEZ la INTER milano .... acum sa vedem ce face Liverpool

RobYnho16.06.2010 09:10
a plecat RAFA BENITEZ la INTER milano .... acum sa vedem ce face Liverpool

Sa mori tu ?

RobYnho01.07.2010 09:26
Hodgson a semnat un contract pe trei sezoane cu Liverpool, inlocuindu-l astfel pe Rafa Benitez, plecat la Inter Milano

OFICIAL! Roy Hodgson este noul antrenor de la Liverpool!

Roy Hodgson a fost instalat oficial pe banca tehnica a lui Liverpool, dupa un sezon fantastic cu Fulham in Europa League.

Antrenorul in varsta de 62 de ani, care a semnat un contract pe trei ani a declarat ca acesta este cel mai important moment din cariera sa de antrenor.

"Este cel mai important contract din cariera mea si ma simt onorat ca voi conduce cel mai important club din fotbalul britanic.", a declarat Hodgson pentru The Sun.

red&blue_boy01.07.2010 10:28

Daca face treaba ca la Fulham,e o mutare buna...Totusi,cine stie cum se descurca la o echipa mare,ca si cand a fost la Inter n-a facut prea mare lucru...

Dany's18.08.2010 11:54

Sezonul a inceput fantastic pot sa zic.. un meci in care Arsenal n-a contat nici in cele 45 de minute de superioritate.

Lari24.09.2010 00:12

I-auzi, bah, cica sa stati linistiti:

Steven Gerrard last night told Liverpool fans: It's no time to panic.

Kopites are reeling from the club's worst cup defeat since 1959 on top of their poor start to the Premier League. Gerrard understands the fans' deep frustrations and appealed to them to stick with the team.

There's a bit of doom and gloom about that goes with a few negative results, said the Reds skipper.

We've had them against Manchester United and going out against Northampton. But we've only had one seventh of the season, so it's crazy to panic.

The important thing is to stay together. Two or three good, positive results will change the mood, lifts the cloud and then everyone will be looking forward again.

I don't think you can judge your position in the league until you've played 10 or 12 games. Yeah, we have five points and have already lost a couple of games, but if we string three wins together in this league, you're back in there for the European places.

Let's just take a deep breath and assess the situation 10 or 12 games in.

Gerrard is looking beyond the Northampton defeat and claims he can see encouraging signs.

Of course it's been a tough week, said the England star. But I'm looking at the big picture. There has been a change of manager, a change of coaching staff, also physical as well as technical and it's going to take time to get the new ideas and methods over to the lads.

So the message from me to the Liverpool supporters and the people out there is just be patient a bit longer and I'm sure the picture will brighten up in the coming weeks.

Robert Aeroth05.10.2010 17:25

Sunt de acord fanii lui Liver sa stea linistiti !!!! La anul luati locul lui Cardiff in B si ei pe al vostru in Premier:)))

red&blue_boy05.10.2010 19:33

Va cam grabiti sa dati deja pe Liverpool in Championship... :dry:

ady.fcsb05.10.2010 22:09
Sezonul a inceput fantastic pot sa zic.. un meci in care Arsenal n-a contat nici in cele 45 de minute de superioritate.

Ce schimbare..fata de acum cateva etape. Liverpool nu va retrograda dar nu va merge nici in Europa.Pana nu pleaca conducatorii nu vor mai face mare lucru in Anglia. Parerea mea..

RedScorpyON06.10.2010 07:22

Oficial: Americanii au vandut Liverpool altor americani :)

«1293031323334»