Mircea , ti-ai bagat plua? ![]()
Mircea , ti-ai bagat plua? ![]()
Arbitru cretin. Ia dat rosu lui Mascherano pentru nimic.
Hai lasa, ca a fost o intrare urata. Era intre galben si rosu.
Pentru nimic? ![]()
Cat de praf este Liverpool, incredibil. Si totul se datoreaza lui Benitez. Parerea mea.
Felicitari arbitrului. ![]()
Parerea mea e ca un rol important l-a avut plecarea lui Xabi Alonso. Cu Lucas mijlocul este mult, mult mai slab...
2-0.
Rusinos sa te bata asa de clar ultima clasata. Mai ales daca esti "o echipa mult mai mare decat Chelsea".
Liverpool e ... down , down , down ...
Ce dume , dume , dume are si Maye asta... ![]()
incredibil...pentru ce naiba au dat 20 de milioane de lire pe Aquillani si il baga in continuare pe mascariciul de lucas?????? mai bine il joaca pe Spearing, desi e varza si ala...macar mai rupe un picior-doua nu trec adversarii de el ca prin apa...
Parerea mea e ca un rol important l-a avut plecarea lui Xabi Alonso. Cu Lucas mijlocul este mult, mult mai slab...
Asa cred si eu.Xabi Alonso se pare ca a avut un rol mai important in echipa decat se credea...Nici Mascherano nu mai da acelasi randament ca si langa Xabi...
2-0.Rusinos sa te bata asa de clar ultima clasata. Mai ales daca esti "o echipa mult mai mare decat Chelsea".
Cand e vorba ca Liverpool e o echipa mai mare ca Chelsea,nu se refera lumea doar la ultimele sezoane,nu asa se compara doua echipe.Si vrei nu vrei tu,cu tot sezonul asta slab,Liverpool e o echipa mai mare de cat Chelsea...
Cand spuneti ca o echipa este mai mare decat alta precizati si ce inseamna "mare" (cu palmares mai bun, forma actuala, valoarea lotului etc.)
O echipa mare inseamna o echipa care a avut rezultate extraordinare de-a lungul istoriei ei. Daca ne referim la Anglia, echipele mari ar fi: Liverpool, Manchester United, Arsenal, Everton
vedem oare inca o umilinta azi pe anfield? ![]()
vedem oare inca o umilinta azi pe anfield?![]()
Ma duc eu la pariuri, si azi nu o sa mai fie surprize. ![]()
vedem oare inca o umilinta azi pe anfield?![]()
Sper sa nu fie asa...Cred ca pe astia-i va bate si Liverpool...
Liverpool - Wolverhampton 2-0 !!! In sfarsit,o victorie!Goluri Gerrard si Benayoun.
Aston Villa 0-1 Liverpool ![]()
Cel mai frumos cadou de sarbatori.
greu detot . ghinion pentru aston villa
Cat bulan sa ai?! Gol in min 93 si cum a ricosat mingea acolo. ![]()
hai lasa-ma...de parca celsi a castigat toate meciurile cu 3-0 inca din prima repriza
Cat bulan sa ai?! Gol in min 93 si cum a ricosat mingea acolo.![]()
De aia un meci tine pana cand fluiera arbitrul...Si Chelsea cum a castigat cu Fulham,nu cu mult noroc???
Nu inteleg ce legatura are Chelsea cu Liverpool de se mentioneaza numele ei aici ? Chelsea e prea mica pentru noi, nu mai vorbiti de ea. ![]()
Au si ei orgasm acum ca sunt odata in viata pe locul 1.
"El Nino" de legendă! Atacantul lui Liverpool a intrat in istoria cormoranilor. E primul jucator care reuseste să ajungă cel mai rapid la 50 de goluri marcate in tricoul lui Liverpool, dupa 72 de partide! ![]()