FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool FC

«1262728293034»
Vlad Bogdan14.12.2009 11:59

Arsenal nu va putea tine pasul... Este o echipa prea fragila. In schimb imi place la nebunie Fabregas. Ar fi bun in locul lui Ballack care la 33 de ani nu prea mai misca...

Cica Cheslea negociaza cu Gerrard caruia nu prea ii convine ce se intampla la Liverpool si ar pleca la o echipa care ii da mai mult si unde joaca an de an cel putin semifinale in Cl. :whistle:

Ronnie14.12.2009 12:58

Unde scrie? Pe sport.ro, can-can?

Daniel-Ionut14.12.2009 12:59

Hahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaa Gerrard la Chelsea... vise, sperante :D:):)):w00t::yes: gluma anului... am auzit si eu sda nu cred nici cel mai mic cuvant din stirea asta

Vlad Bogdan14.12.2009 13:07

Credeti ca nu e in stare sa tradeze pe Liverpool??

Stiti ce a facut Figo?

Daniel-Ionut14.12.2009 13:11
Stiti ce a facut Figo?

Figo a fost crescut de Barcelona?, Figo era capitanul barcelonei? Figo era cel mai iubit jucator al barcelonei?

Figo era portughez, deci provenea din alta tara spre deosebire de Gerrard, Figo facea pasul la cea mai buna echipa a momentului in acea perioada, o echipa care ii aducea pe langa Figo pe Zidane, Ronaldo, Beckham...

Gerrard daca va pleca vreodata de la Liverpool cred ca va pleca in alta tara... nu in Anglia.

Kellerman14.12.2009 13:37

Cut the crap.

Gerrard ramane la Liverpool si dupa ce se retrage, ca antrenor secund maybe.

**** OFF !

A fost odata in 2005 parca vorba sa plece, s-a rezolvat, acum are contract pe 5 ani, deci **** OFF !

1. E scouser.

2. toata familia lui e in Liverpool.

3. era fan Liverpool de cand era mic (la inceput a tinut cu everton, dar apoi a fost cu Liverpool).

4. acolo a crescut, cunoaste istoria echipei, unul dintre verii lui a murit la Hillsbrough, e foarte legat de acel oras.

5. uitati de vreun posibil transfer al lui.

El nu se compara cu nici un alt jucator, el si Carragher sunt prea legati de acel club ca sa plece.

Cum nici Lacatus nu merge la Dinamo niciodata, asa nu pleaca nici Gerrard de la Liverpool, PUNCT.

MoWeed14.12.2009 14:02
Credeti ca nu e in stare sa tradeze pe Liverpool??

Stiti ce a facut Figo?

Nu e in stare sa tradeze pe Liverpool pentru echipa aia fara istorie. Mai ales ca nici din punct de vedere financiar nu ar sta cu mult mai bine; ia un salariu foarte mare la Liverpool.

Figo nu era nascut la Barcelona, nu a fost socios al Barcelonei, nu isi traise toata cariera de fotbalist(incepand cu prima zi de juniorat) la Barcelona

Ia sa-ti dau si eu niste exemple: Lacatus, Giggs, Carragher, Raul, Puyol, Xavi Hernandez, Del Piero, Maldini, Totti, Le Tissier, Baresi, Terry, etc...

gio_stgloria15.12.2009 01:22

Asa s-ar fi spus si despre owen ceva timp in urma. Nu uitati ca totul e controlat de bani. Si eu tind sa cred ca gerrard nu va pleca , dar daca Liverpool nu se redreseaza totul e posibil. Marile echipe vor cu siguranta un asemenea jucator.

red&blue_boy15.12.2009 07:07

Nu cred ca va pleca Gerrard.Mai ales la Chelsea.A mai fost o data povestea asta,niste tampenii.Si daca ar pleca,nu cred ca ar pleca in Anglia,eventual in afara.Dar el e simbolul echipei,va ramane,n-are mintea lui Owen.Cat e de mare dezamagirea lui ca n-a castigat inca un titlu in Premier League....

Cica Cheslea negociaza cu Gerrard caruia nu prea ii convine ce se intampla la Liverpool si ar pleca la o echipa care ii da mai mult si unde joaca an de an cel putin semifinale in Cl. :whistle:

Pai si Liverpool n-a fost in ultimii ani prin semifinale sau finale de Champions League?Si cate Cupe ale Campionilor are Chelsea???Nici una.Iar Liverpool vreo cinci...

MoWeed15.12.2009 07:40
Asa s-ar fi spus si despre owen ceva timp in urma. Nu uitati ca totul e controlat de bani. Si eu tind sa cred ca gerrard nu va pleca , dar daca Liverpool nu se redreseaza totul e posibil. Marile echipe vor cu siguranta un asemenea jucator.

1.Iti amintesc ce rezultate a avut in campionat Liverpool in ultimii 20 de ani? N-ar fi prima data cand echipa se comporta mediocru in campionat si nu va fi ultima. El e platit foarte bine, joaca unde a vrut sa joace de cand era mic, e foarte iubit de fanii lui Liverpool. De ce ar pleca?

2.Liverpool e o echipa mult mai mare decat Chelsea. Sa zici ca, daca pleaca Gerrard de la Liverpool la Chelsea, pleaca la o mare echipa, e ca si cum ai zice ca daca pleaca Zapata de la Steaua la Urziceni pleaca la o echipa mare...

Lari18.12.2009 12:40

Liverpool, ca si eliminata din Cupa UEFA. Ii sparge Unirea! :D

Maye18.12.2009 13:07

Ati dat de dracu` beatles-ilor!

MoWeed18.12.2009 13:12

Asa sa fie mah. Pentru profesionalismul iesit din comun pentru Liga 1 de care au dat dovada cei din conducerea Unirii, chiar ar merita.

Dar, tinand cont ca Unirea o sa vina dupa 2 luni de vacanta in timp ce Liverpool o sa joace incontinuu si de diferenta imensa dintre loturile celor 2 echipe, o sa fie extrem de greu pentru Unirea

Ronnie18.12.2009 13:26
Dar, tinand cont ca Unirea o sa vina dupa 2 luni de vacanta in timp ce Liverpool o sa joace incontinuu si de diferenta imensa dintre loturile celor 2 echipe, o sa fie extrem de greu pentru Unirea

Se compenseaza prin valoarea antrenorilor.

Adica, RAFA e praf.

MoWeed18.12.2009 13:31

Ca o fi Ferguson vreun geniu...

In afara de fixatia inexplicabila pentru Lucas, il consider pe Rafa unul din cei mai buni antrenori din Premier League

Ronnie18.12.2009 13:33

Eu vorbesc de Benitez si de cat de praf este.

Si totusi, daca nici Ferguson nu este antrenor, atunci cine?

Vezi ce lot are anul asta United si ce performante are. Sa iti aduc aminte cate trofee a castigat United in ultimii ani? Campionatul, Cupa Ligii, Cupa Angliei, UEFA Champions League, Campionatul Mondial al Cluburilor, Supercupa Angliei. Astea doar in ultimii 2 ani.

Maye18.12.2009 13:35

Terminati ma.

Noi ne certam pe astia si la noi in casa sta Satana de mana cu Lucifer.

MoWeed18.12.2009 13:37

Ferguson este un antrenor foarte bun in competitiile interne si slab in cupele europene.

2 trofee CL in 20 de ani tinand cont ca in vreo 10 United a fost cea mai bogata echipa din lume nu e cine stie ce.

De fapt, as putea spune ca Benitez este exact opusul lui Ferguson, mereu(poate cu exceptia anului asta) a avut rezultate bune in Europa(aici trebuie sa iei in considerare si lotul care l-a avut la dispozitie) si s-a descurcat mai prost in competitiile interne

Vlad Bogdan18.12.2009 18:02

@MoWeed,

Daca Liverpool e o echipa "mult mai mare ca Chelsea", inseamna ca jj e cel mai bun conducator din lume.

O fi castigat mai multe titluri acum 100 de ani, dar in prezent sunt praf. De cand nu au castigat titlul? De vreo 20 de ani daca nu ma insel.

Antrenor praf, jucatori si mai si (vezi Lucas, Ngog).

Vezi ce face Chelsea prin campionat (locul 1 , 40 p) , CL (castigat grupa) si ce face Liverpool (locul 7, 27p) si CL ...aaa ma scuzi EL, pt ca din CL tocmai au zburat. Hai ca in retur puteti mai mult. Puteti chiar sa castigati primul titlu de la ultimul castigat de strabunicii vostri...NOT. Va scoate Unirea si din EL.

MoWeed18.12.2009 19:59

Maretia unei echipe nu este data de forma de moment.

Apropo, cu tot cu banii aia de la Chelsea, tot n-au reusit sa castige CL

red&blue_boy18.12.2009 21:28

Cu toate ca merge slab sezonul asta,cred ca Liverpool va scoate pe Unirea...

@ Vlad Bogdan : sper sa scoata Chelsea pe Inter,sa va vedeti voi de jocul ala,nu sa aveti grija lui Liverpool...

Kellerman18.12.2009 21:35
@MoWeed,

Daca Liverpool e o echipa "mult mai mare ca Chelsea", inseamna ca jj e cel mai bun conducator din lume.

O fi castigat mai multe titluri acum 100 de ani, dar in prezent sunt praf. De cand nu au castigat titlul? De vreo 20 de ani daca nu ma insel.

Antrenor praf, jucatori si mai si (vezi Lucas, Ngog).

Vezi ce face Chelsea prin campionat (locul 1 , 40 p) , CL (castigat grupa) si ce face Liverpool (locul 7, 27p) si CL ...aaa ma scuzi EL, pt ca din CL tocmai au zburat. Hai ca in retur puteti mai mult. Puteti chiar sa castigati primul titlu de la ultimul castigat de strabunicii vostri...NOT. Va scoate Unirea si din EL.

Lasa ca mai vorbim noi despre Chelsea dupa meciul cu Inter, acum sa vorbim de Liverpool.

Ronnie19.12.2009 06:51
De fapt, as putea spune ca Benitez este exact opusul lui Ferguson, mereu(poate cu exceptia anului asta) a avut rezultate bune in Europa(aici trebuie sa iei in considerare si lotul care l-a avut la dispozitie) si s-a descurcat mai prost in competitiile interne

Daca Benitez a avut rezultate in Europa atunci si Ferguson a avut.

Ce a realizat Benitez?

-O Liga a Campionilor

-O Finala

-Vreo 2 sau 3 semifinale.

Lucrurile astea le-a reusit si Man.United in ultimii ani.

MoWeed19.12.2009 08:17
Ce a realizat Benitez?

-O Liga a Campionilor

-O Finala

-Vreo 2 sau 3 semifinale.

Lucrurile astea le-a reusit si Man.United in ultimii ani.

Mai are o Cupa UEFA cu Valencia

Totusi, fa si tu comparatia intre loturile care le-au avut la dispozitie

mircea_1019.12.2009 11:39

Daca azi in meciul cu Portsmouth il vad pe Lucas in teren imi bag ***

«1262728293034»