FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool FC

«1242526272834»
alexynho02.07.2009 08:32

Riera a cam devenit titular la iberici, luandu`i fata lui Silva sau Mata. Poate ca varsta este de partea celor 2, dar pentru moment eu il prefer pe Riera. Oricum, din cei 3 anuntati ca "obiective", sunt sigur ca nu va ajunge nici unul. Ceea ce ma surprinde cel mai mult, este ca sezonul trecut Aston Villa a refuzat 17 milioane de lire + Steve Finnan de la L`pool, si au acceptat 12 milioane de lire acum, de la Man City pentru Gareth Barry :hmmm: .

red&blue_boy02.07.2009 08:43

Cred ca Villa si Silva sunt jucatori foarte buni,dar nu stiu daca va ajunge unul dintre ei la Liverpool.Daca nu l-a luat Real pe Villa...Barry mai bine ajungea la Liverpool,la City a mers pt bani.

alexynho02.07.2009 08:52

Villa nu va ajunge sub nicio forma la L`pool, deoarece Rafa ar fi nevoie sa schimbe acel 4-3-3 pe care il joaca. Stim foarte bine ca s-a incercat sezonul trecut, cu Robbie Keane, si nu a functionat, asa ca nu va mai repeta aceasta greseala si in acest sezon. Si L`pool nu are un management prost ca la Real, care da zeci de milioane pe jucatori care sa frece banca de rezerve.

Daniel-Ionut02.07.2009 09:08

Deci Real pregateste urmatoarele transferuri:

Tinta: Liverpool

Obiectiv: Xabi Alonso si Arbeloa :D

Suma: 35 mil

mircea_1002.07.2009 16:18

din pacate are sanse mari sa le si faca...Arbeloa, oricum din sezonul asta proabil va fi rezerva lui Glen Johnson (daca se va acomoda rapid pe Anfield)...Xabi Alonso e unul dintre cei mai buni mijlocasi centrali din lume, daca Realu il ia, ar face o afacere (din punct de vedere fotbalistic) mult mai buna decat mutarea lui "Ronalfssss", dar cu suma aia...ma indoiesc ca il vor lasa englezii sa plece...

alexynho02.07.2009 17:13

Arbeloa in proportie de 80% pleaca. Din acest motiv a fost adus Glen Johnson. Insa Xabi nu va pleca. Este un jucator exponential pentru L`pool, chiar daca sezonul trecut a fost la un pas de despartire. Rafa se bazeaza in continuare pe el, si sunt 100% ca nu va pleca.

Dany's03.07.2009 05:28
Deci Real pregateste urmatoarele transferuri:

Tinta: Liverpool

Obiectiv: Xabi Alonso si Arbeloa :D

Suma: 35 mil

Sa-l luati pe bunaciunea aia de Arbeloa.. azi da gol, maine iei 2 din cauza lui.

redondo03.07.2009 06:32

Arbeloa nu spunea mare lucru inainte sa vina la Liverpool.A mai fost in lotul Realului unde nu a prins decat 2 meciuri si a mai jucat la Deportivo (care din 2004 a regresat enorm). La 24 de ani cand a venit in Anglia avea doar 22 de meciuri in Primera Division...cam putin. Deci este un fotbalist care ca si altii a fost inventat de Benitez. Asa cum a facut si in acest caz pentru Liverpool nu va fi o problema sa aduca din Spania si alti fotbalisti necunoscuti si sa-i transforme in mari vedete. Asta ca sa intelegem cat de important este rolul unui antrenor in fotbalul actual. In ceea ce-l priveste pe Xavi Alonso, nu era nici el prea cunoscut inainte sa ajunga la Liverpool...juca la Real Sociedad.

Dany's10.07.2009 23:25

Bine ca a semnat Glen.. mai ne trebuie un atacant (parerea mea ca din cauza asta am pierdut multe sezonul trecut) si am fi gata de lupta.

Daniel-Ionut11.07.2009 07:02
Bine ca a semnat Glen.. mai ne trebuie un atacant (parerea mea ca din cauza asta am pierdut multe sezonul trecut) si am fi gata de lupta.

15 mil + Huntelaar pentru Xabi Alonso si Arbeloa, si s-a facut... aveti si atacant :D

Kellerman11.07.2009 07:16

Atacant ? de ce ? il avem pe Torres care joaca cel mai bine lone striker adica singur fara nimeni, doar cu Gerrard in spate iar in caz ca se accidenteaza atacant poate juca si Babel si Kuyt si il avem pe N'Gog rezerva.

Dupa parerea mea nu ne mai trebuie nimic, asta doar daca sa zicem ar veni David Villa sau David Silva. :P

Cel mai mare transfer a fost KING KENNY DALGLISH inapoi la Liverpool. :D Nici macar Messi + Cronaldo la Liveprool nu ar putea fi un transfer mai reusit. :D

Gerrard originally agreed a two-year extension to his deal back in April and has now put pen-to-paper after returning to training this week.

The contract ties the inspirational midfielder to Anfield until 2013 and Benitez is happy to have secured the long-term future of another key player.

redondo11.07.2009 08:49

Xabi Alonso va face o mare greseala daca va pleca.La Liverpool joaca intr-un sistem foarte bine organizat de Benitez.

Daniel-Ionut11.07.2009 08:51
Xabi Alonso va face o mare greseala daca va pleca.La Liverpool joaca intr-un sistem foarte bine organizat de Benitez.

De unde stii ca nu o sa joace si la Real intr-un sistem foarte bine organizat? :dry:

Kellerman11.07.2009 08:51

Nu va pleca. A spus Benitez ca Mascherano si Xabi raman clar la Liverpool. De ce ar vinde un jucator cheie din primul 11?

Daniel-Ionut11.07.2009 08:54
Nu va pleca. A spus Benitez ca Mascherano si Xabi raman clar la Liverpool. De ce ar vinde un jucator cheie din primul 11?

Xabi catre Rafa: "Lasa-ma sa plec la Real Madrid!" :judge:

Sursa: Marca

redondo11.07.2009 09:17

La Madrid noul antrenor se va baza asa cum este si normal pe valoarea individuala a marilor vedete. Pana cand se vor forma relatii de joc si un sistem bine organizat va mai trece o vreme....Realul va trai din executiile personale ale vedetelor.Problemele lor vor aparea cand vor intalni echipe gen Liverpool sau Chelsea in Liga.Se vrea ca Xabi Alonso sa fie probabil un nou Makelele.

Daniel-Ionut11.07.2009 09:25
La Madrid noul antrenor se va baza asa cum este si normal pe valoarea individuala a marilor vedete. Pana cand se vor forma relatii de joc si un sistem bine organizat va mai trece o vreme....Realul va trai din executiile personale ale vedetelor.Problemele lor vor aparea cand vor intalni echipe gen Liverpool sau Chelsea in Liga.Se vrea ca Xabi Alonso sa fie probabil un nou Makelele.

Greu sa gasesti un Makelele din vremea cand juca la Real :rolleyes:

redondo11.07.2009 09:37
Greu sa gasesti un Makelele din vremea cand juca la Real :rolleyes:

Adica vrei sa spui ca era mai bun decat Redondo?

Kellerman11.07.2009 09:37

E o minciuna aia cu "Lasa-ma sa plec". Pe site-ul oficial al lui Liverpool nu scrie nimic + ca a spus si Xabi si Rafa pe site-ul oficial ca XABI NU PLEACA.

Daniel-Ionut11.07.2009 09:46
Adica vrei sa spui ca era mai bun decat Redondo?

Pe Redondo nu prea l-am vazut jucand.

redondo11.07.2009 09:49
Pe Redondo nu prea l-am vazut jucand.

Era mai tehnic decat Makelele...cel mai tehnic mijlocas la acoperire...o placere sa-l vezi jucand!

mircea_1011.07.2009 12:25
De unde stii ca nu o sa joace si la Real intr-un sistem foarte bine organizat? :dry:

pai realu in ultimii ani nu prea a avut organizare, ce te face sa crezi ca va avea acum...

Xabi ramane pe Anfield 100%...

Dany's11.07.2009 14:49
pai realu in ultimii ani nu prea a avut organizare, ce te face sa crezi ca va avea acum...

Xabi ramane pe Anfield 100%...

Are acum, au antrenor care a avut cel mai dezastruos start din istoria Premier League, 2 puncte in 8 etape :thumbup: O performanta greu de egalat.

Xabi va ramane la Liverpool.. nu poti cumpara orice cu bani,doar Cristinele, care azi sunt fane declarate Barca si maine spun ca au Realul in inima.

alexynho16.07.2009 07:03
In ceea ce-l priveste pe Xavi Alonso, nu era nici el prea cunoscut inainte sa ajunga la Liverpool...juca la Real Sociedad.

Xabi la numai 19 ani era desemnat capitan la Real Sociedad. Cu el capitan, Real Sociedad se clasa pe locul 2 in campionat in sezonul 2002/2003, la 2 puncte de Real Madrid ("realul galactic"). In acel sezon, a fost declarat jucatorul spaniol al anului de revista Don Balon. Intre timp ajunse si la nationala, iar dupa Euro 2004, Real Madrid a dorit sa-l achizitioneze, insa au considerat ca se cerea un pret prea mare pe el. Si asa a ajuns la Liverpool, pentru 10 milioane de lire. Eu zic ca nu era chiar necunoscut.

red&blue_boy16.07.2009 10:08
Era mai tehnic decat Makelele...cel mai tehnic mijlocas la acoperire...o placere sa-l vezi jucand!

Exact,si in opinia mea Redondo e cel mai tare mijlocas defensiv.Peste Makelele sau Xabi Alonso,jucatori foarte buni si ei.Pacat c-a avut ghinion cu accidentarile,dupa ce-a plecat la Milan.Oricum,la Real a fost o incantare.

Nu cred ca pleaca Xabi Alonso la Real.

«1242526272834»