FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool FC

«1232425262734»
MoWeed23.04.2009 13:31
Daca am sti sa incurajam echipa si in momente grele..nu doar cand rezultatele pozitive apar,ar fi extraordinar.

In ultimii 2 ani am avut numai momente grele si au fost incurajati baietii. Lipsa incurajarilor nu are nici cea mai mica legatura cu rezultatele; motivul pentru acest protest este modul prin care Becali alege sa conduca echipa.

@Kellerman

Numarul participantilor intr-o coregrafie nu influenteaza calitatea ei...

Kellerman23.04.2009 13:39

Nu influenteaza asa mult, dar nu poti face o coregrafie cu 100 de persoane la fel cum o faci cu 5000 de exemplu. (participand toate 100 de persoane sau toate 5000 de persoane).

MoWeed23.04.2009 13:51

Coregrafia care ti-a aratat-o bodanelu este mult mai dificila decat un simplu mesaj.

Coregrafii ca aia am avut si noi("mori javra" sau "finala")

redondo23.04.2009 15:54

@Kellerman

Tu chiar te astepti ca unii cu care te contrezi sa fi auzit de Shankly? Sau ca Liverpool a fost si prin Liga a doua?

Kellerman23.04.2009 16:35

Probabil pentru ei Shankly e un nume de mancare, mai ales pentru Adrian.

bodanelu23.04.2009 19:43

@Kellerman asta numesc eu peluza lu' Liverpool. Si se intampla in 94... acum sunt praf!

http://www.youtube.com/watch?v=JjnXzdvc1R8

Kellerman24.04.2009 14:22

Da, aia a fost ultima zi Spion Kop care a fost mult mai buna decat actualul "The Kop" dar totusi, acelea au fost alte vremuri, acum sunt altele, chiar daca nu e o distanta mare de timp. Si The Kop de acum arata aproape la fel, ala a fost un meci memorabil pentru ca era ultima zi a lor pana s-a daramat peluza, dar unii membrii din old Spion Kop inca mai sunt si in actualul The Kop. Oricum si pe atunci daca ai fi vazut, bannerele nu erau scrise de mana cu markerul, exact ca si acum. Dar ma mir ca ti-a placut, pentru ca practic s-a cantat YNWA, au fluturat steaguri, au aprins 2 torte si au aplaudat, alora nu le mai ziceti cetateni ? aia nu mai sunt cantareti de 20 de minute ? e cam acelasi lucru si acum pentru ca traditia s-a pastrat, doar ca acum are mai multa culoare peluza.

Adrian24.04.2009 14:41

Bodanelu

Nu te mai baga in discutii cu acest suporter al lui Liverpool. E clar ca Liverpool e pe primul loc pt el, nu Steaua.

Oricum, nu are rost sa discuti cu oameni ca el si stii asta.

Baiatul nu a fost, probabil, niciodata in peluza si, mai mult ca sigur, nu a facut niciun banner vreodata.

El e cetatean samantar pacifist. Normal ca ii place atmosfera englezeasca unde suporterii rivali se pupa intre ei.

Cat despre coregrafii, el vorbeste din vazute si auzite. Ca in viata lui nu a participat la vreuna.

Asa ca, nu prea are ce discuta.

Dany's24.04.2009 22:06
Cat despre faza cu Liverpool, asta e un forum al Stelei. Personal, nu stiu ce cauta un topic despre Liverpool aici.

Nu o sa inteleg niciodata suporterii astia care iubesc n echipe.

Mai ales ca la tine se vede clar lipsa de respect pentru Steaua in momentul cand faci o comparatie cu echipa aia din anglia.

As inchide topicul asta in secunda 2. Pacat ca nu imi permite regulamentul.

Atunci ce cauta toate topicurile in care nu se vorbeste despre Steaua?

alexynho29.05.2009 18:37

POSIBILE PLECARI:

- Dossena spre Juventus pentru 4 milioane de lire

- Voronin spre Hertha Berlin in schimbul a 4 milioane de lire

- Pennant va pleca cel mai probabil liber de transfer

- Degen va pleca doar in schimbul a 1.5 milioane de lire (destinatia nu se stie inca)

- Itandje este pe picior de plecare dupa gafa de la ceremonia Hillsborough

- Lucas este si el pe lista de plecari

- Xabi Alonso are sanse sa plece de pe Anfield doar in cazul in care transferul lui Barry de la Villa se incheie, iar oferta pe spaniol va fi de cel putin 18-20 milioane de lire (pe fir s-a bagat Man City)

POSIBILE VENIRI:

- Stewart Downing de la Middlesborough pentru 12 milioane de lire

- Aaron Lennon de la Tottenham pentru 10 milioane de lire

- Gareth Barry de la Aston Villa pentru 8 milioane de lire

- David Wheater de la Middlesborough pentru 5 milioane de lire

- Glen Johnson de la Portsmouth pentru 8 milioane de lire

- Samuel Eto'o de la Barcelona este pe lista lui Rafa Benitez, sanse 50-50

- Carlos Tevez de la Manchester United va fi pus pe liber deoarece Ferguson nu e de acord cu costurile de mentinere ale lui Tevez pe Old Trafford. Liverpool este si ea interesata de atacant, dar se zvoneste k nici Benitez, nici Hicks si Gillet nu sunt de acord cu suma prea mare de transfer. sanse mici

- David Villa de la Valencia este in vederile lui Benitez. sanse foarte mici, intrucat jucatorul a declarat k nu vrea sa joace in Anglia

- Antonio Valencia de la Wigan Athletic are sanse bune de a ajunge pe anfield. suma inca nu se stie

PLECARI SIGURE:

- Hyypia spre Bayer Leverkusen pentru a-si incheia cariera acolo (liber de transfer)

redondo29.05.2009 20:27

La cum o cunosc pe Liverpool,cred ca va veni Villa.

mircea_1031.05.2009 07:40

daca vin Tevez, Lennon si Downing si nu pleaca Xabi Alonso, Liverpool castiga Premier League la pas sezonul viitor, iar in CHL va face figura foarte frumoasa...

maye31.05.2009 09:40
daca vin Tevez, Lennon si Downing si nu pleaca Xabi Alonso, Liverpool castiga Premier League la pas sezonul viitor, iar in CHL va face figura foarte frumoasa...

vorba englezului:keep dreamin`...

redondo31.05.2009 11:05

Nu ar cred ca ar juca titulari nici Downing nici Lennon.

mircea_1031.05.2009 14:50

nici nu am spus asta...Liverpool a pierdut titlul in acest sezon din cauza lotului subtire...Cand au lipsit Gerrard si Torres s-a vazut...Cei 3 sunt jucatori foarte buni...jucatori convocati frecvent la nationalele Angliei si Argentinei si pot ajuta echipa foarte mult.

Dany's28.06.2009 00:13

A murit suflarea cormorana de p-aci?

Pana la urma care-i faza cu Glen Johnson? A semnat sau nu?

MoWeed28.06.2009 06:32
Pana la urma care-i faza cu Glen Johnson? A semnat sau nu?

Da, a semnat

mircea_1028.06.2009 06:35

DA, a semnat pe 4 ani ;)

bodrumdan_barkahan28.06.2009 18:20

+1000000

Dany's29.06.2009 00:38
Da, a semnat

Se pare ca mai avem ca obiective conform presei Mata,Villa si Silva.. dar stam cam rau cu banii.Ar fi extrordinar sa aducem unul din cuplul magic al Valenciei Silva-Villa.

mircea_1029.06.2009 06:22

Villa a spus deja ca nu pleaca decat la Real,

Silva daca vine va freca tusa non-stop...Kuyt, Benayoun si Riera sunt peste el din toate punctele de vedere...

Aceeasi situatie si cu Juan Mata...

Dany's29.06.2009 10:52
Villa a spus deja ca nu pleaca decat la Real,

Silva daca vine va freca tusa non-stop...Kuyt, Benayoun si Riera sunt peste el din toate punctele de vedere...

Aceeasi situatie si cu Juan Mata...

Gresesti daca spui ca Riera si Benayoun sunt peste el.. sincer l-am vazut in peste 15 meciuri la Valencia si e un jucator extrordinar, poate chiar mai bun decat Villa din anumite privinte.

mircea_1029.06.2009 15:18

nu prea urmaresc Primera Division, dar din cat i-am vazut la nationala, parerea mea e ca doar Villa ar putea intra titular la Liverpool dintre cei 3

Daniel-Ionut29.06.2009 15:23

Nu va mai faceti sperante...

Villa este o chestiune de timp pana va ajunge la Real!

Dany's29.06.2009 17:20

Noi doar discutam, sperante nu ne facem, pentru ca Villa a fost declarat netransferabil.

«1232425262734»