FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool FC

«1212223242534»
zloty22.04.2009 14:35

Bai ,a mers in reluare dupa acel balon. Mingea a venit de la o distanta considerabila iar pe post de zid era doar Kalou. Nu a fost o executie asemanatoare cu cea din meciul cu MAn din campionat. Nu a fost intentia mea sa dau vina pentru rezultat pe ceh ,dar prea multi insinueaza ca Reina a mancat meciul ,desi ambi portati au gresit la primele goluri primite de echipele lor.

Adrian22.04.2009 15:05
Mai pe scurt, esti un huligan iar suporterii de pe Anfield sunt spargatori de seminte? fratele meu, iti spun sincer, si nu doar ca sunt fan Liverpool, dar Anfield e cel mai frumos stadion din lume cand vine vorba de atmosfera. Spune-mi tu cati jucatori de la noi din echipa inteleg ce le cantam noi ? Dayro credeti ca intelege ceva daca (,) cantam ca ratatii "Ce drog ciudat" ? spune-mi tu un jucator de la Liverpool care sa nu inteleaga ce i se canta. Iar pentru inteligenta ta, suporterii lui Liverpool nu sunt spargatori de seminte, nu sunt huligani, nu canta 20 de minute pe meci. Canta tot meciul, au coregrafii/bannere MULT mai frumoase decat a ultrasilor, stiu sa si injure, dar intr-un mod placut. (vezi cantecul F**k off Chelsea FC) si spre deosebire de voi ultrasii, au si cantece mai multe si care suna mult mult mai frumos decat Forta Steaua si Hai Steaua sau M*e dinam0.

Asa ca te rog nu mai compara tu ultrasii cu suporterii de pe Anfield, mai special spus, din peluza KOP pentru ca nu ai tu dreptul de a te lua de ei. Cand o sa avem noi atmosfera ca pe Anfield, atunci o sa avem si echipa de Liga Campionilor. Crezi ca fanii lui Liverpool nu sunt in "razboi" cu patronii americani ? dar la ei ajunge un banner si cantecul "we shall not be moved" si gata pentru ca ei isi iubesc echipa. Cati dintre voi ati canta pentru Steaua la 3-0 pentru Dinam0 in Ghencea in minutul 90 (doamne fereste...) ? asa ca nu te lua tu de suporterii de pe Anfield, faci o mare greseala.

Sa revenim ontopic la meci, sper sa bata CFR pentru ca vreau o curatenie la Steaua ! si asta nu poate veni cu victorii pentru ca asta inseamna ca Lacatus va ramane.

In primul rand, la cate meciuri ai fost matale pe Anfield?

La cate deplasari ai luat parte pentru Liverpool?

Ia zi.

Pfoai...cate cantece au aia de la Liverpool!!!

INCREDIBIL!

Sunt atat de multe si, desi sunt atat de multe, prefera sa le tina pentru ei si sa ii dea in continuu cu "you'll never shit alone" al lor.

Cum se face mai ca eu nu aud alte cantece cand ma uit la meciurile lor?

Cum se face ca nu vad coregrafii decat la meciurile alea cu adevarat importante(o finala de CL, o finala de altceva, etc).

De multe ori, nici la derbyuri nu au aia coregrafii.

Canta tot meciul?

Da' la ce meci?

I-am vazut pe baietii astia de la Chelsea, cu Liverpool. La un moment dat aveau morcovu' atat de mare in fund incat nu mai iesea nici un sunet din ei.

Si normal ca cei de la Liverpool cantau, ca doar echipa lor calarea adversarul.

Dar aia de la Chelsea? Aia erau tacuti rau. Asa sunt englezii.

La meciuri cu echipele mai mici ai fost? Acolo ce mai canta? Mai canta "Beer, beer,beer" poate.

Ce argument mai e si ala cum ca Dayro nu intelege?

Pai bine bai inteligentule, engleza e limba de circulatie internationala.

O compari cu limba Romana?

Si Banel intelege ce canta dronele alea pe stadion pentru ca si el are mesager si foloseste "ok" in loc de "bine". Ma intelegi? ASL?

Asta e. Nu are rost sa ma apuc sa vorbesc eu acum cu cetatenii samantari.

Lor li se pare ca atmosferele de pe stadioanele din vest sunt tari pentru ca acolo aia fac ce fac ei aici: stau pe scaun, sparg seminte, trag o bere si privesc.

Baga-mi-as eu picioarele in voi.

Ca ar trebui sa taca toti ultrasii. Ar trebui tot sezonul sa taca si sa nu mai cante nimic. Sa va lasam pe voi astia de la tribune, sa va faceti voi atmosfera britanica.

Kellerman22.04.2009 15:15

Alo, ce se intampla cu voi ? ori sunteti chiori, ori dobitoci. (da, scuzati cuvantul, dar se potriveste perfect). Cum sa compari ma Anfield cu Ghencea? sau coregrafiile ? nu prea pot oferii imagini, pentru ca majoritatea coregrafiilor sunt in miscare, adica e o stema mare mare cu Liverpool mai mare decat toata Peluza Nord care face turul stadionului Anfield prin mainile suporterilor. BEAT THAT ! Cand o sa cante 28.000 de fani Ce drog ciudat (echivalentul la You'll Never Walk Alone, desigur pastrand proportiile") atunci mai vorbim. Nici nu mi-am imaginat vreodata ca vreun suporter al Stelei poate compara anfield cu Ghencea...credeam ca mentalitatea asta ramane doar a dinam0vistiilor...incredibil ce vad, si tocmai de la moderatori. E inadmisibil sa compari Liverpool cu Steaua, chiar si la nivelul coregrafiilor. Numai un dobitoc ar face o asemenea comparatie. Ce urmeaza ? o sa imi spuneti ca gazonul de pe Ghencea e mai bun decat cel de pe Anfield ? nu va e rusine sa comparati aceste 2 galerii ? vorba aia, sunt "lumi" total diferite. Lor nu le trebuie gard de protectie, chiar si stewarzii canta alaturi de fani, iar cand iti canta 40.000 de suporteri YNWA ti se scoala pielea de gaina. Lasa-ma cu aburelile voastre de ultrasi, am fost si eu in foarte multe galerii ale lumii, am fost pe Anfield (la un meci cu Fulham acum 2 sezoane, pe la mijlocul sezonului), am fost la Galata, si nu la meciul cu Steaua, am fost pe Bernabeu, la Barca iar ultima data am fost la Milan, dar o atmosfera cum am vazut pe Anfield nu am mai vazut nicaieri. De unde atitudinea asta de ultras? se vede ca suntem romani...mi-e rusine, chiar mi-as dorii sa ne calificam in CL special pentru ca m-am enervat pe voi cu comparatiile astea si sa picam cu Liverpool in grupa, sa facem deplasarea pe Anfield si sa vedeti cum vi se scoala pielea de pe voi cand canta galeria. Pentru restul userilor, am vazut si un fan Liverpool, m-ai dezamagit, cum poti spune ca cu echipele mici nu se canta? fratele meu, tu esti fan Liverpool doar pentru ca iti place 1-2 jucatori ? sunt sigur ca daca te pun sa imi povestesti despre Hillsborough sau Heysell nu mai zici nimic. Tot stadionul canta la orice meci al lui Liverpool, chiar si la meciurile echipei U19 care joaca tot pe Anfield meciurile de cupa, dar tu ca un fan ai lui Liverpool nu stii decat de meciurile din CL de pe ProstiTV. Ati vazut ce s-a intamplat la Istanbul la pauza? era 3-0 pentru Milan iar fanii lui Liverpool cantau pe toata durata pauzei, cand o sa faceti voi asa ceva ? deveniti nesimtiti cu comparatile astea. Suporterii englezi au cate un cantec pentru fiecare jucator. Voi aveti asa ceva? raspuns: NU.

Cand o sa stiti sa tineti un moment de regulegere mai vorbim. Cand a fost vorba sa ii tineti moment de reculegere lui Cozma, ce ati facut ? ati aplaudat in timp ce vi se cerea sa taceti 1 minut. Un singur minut de liniste nu puteti, englezii isi pot oprii tot orasul Liverpool la comemorarea Hillsborough pentru 2 minute, traficul oprit, liniste perfecta, iar voi nu puteti tine un minut de liniste, in plus mai si aplaudati...

http://greatrednorth.files.wordpress.com/2...4/kop-flags.jpg

http://farm1.static.flickr.com/142/3491210...80a115f3b_o.jpg

http://www.futbolwallpapers.com/wallpapers...erpool_fc_3.jpg

http://luketraynor.merseyblogs.co.uk/kopinbloom.jpg

anfield.jpg

http://img13.imageshack.us/my.php?image=2022815.jpg

http://img10.imageshack.us/img10/5370/1688692.jpg

http://img9.imageshack.us/img9/9185/1126394.jpg

http://img134.imageshack.us/img134/7417/52753956ji9.jpg

Inainte de inceperea meciului cu Blackburn, capitanul lor a oferit asta http://img11.imageshack.us/img11/9588/u200...319426f44dt.jpg in fata peluzei THE KOP in memoria celor 96 fani decedati pe Hillsborough. Cand o sa faceti voi asa ceva la alte echipe rivale, mai vorbim ultrasilor.

La pauza meciului cu Milan de la Istanbul:

era 3-0, tineti minte.

Un alt YNWA,

.

Hai ca ajunge, nu imi pun capul cu voi ultrasii ca voi sunteti cei mai buni. Am mai auzit dinamovisti care ziceau ca ei au cea mai tare galerie ca au stegulete, va dati seama...au stegulete, incredibil.

Hai gata cu offtopicul, ajunge, nu are rost sa mai vorbim despre acest subiect pentru ca e clar, ANFIELD > Ghencea la orice punct de vedere, nu mai incercati pentru ca nu va iese, noroc ca suntem pe forum stelist ca radea lumea de voi la ce tampenii ati spus.

Respect si eu Peluzele din Ghencea pentru cum au cantat, le respect pentru protestul anti Becali, dar va rog fara comparatii cu Anfield.

Ronnie22.04.2009 15:22

Sa nu fim penibili! Liverpool are cea mai tare galerie din lume. Si v-o spune unul care nu o inghite deloc.

dee22.04.2009 15:34

@kellerman

crezi ca strainii nu inteleg ce scandeaza unii din galerie?

tu chiar crezi ca ei nu invata cuvintele de baza din limba romana?! sigur Dayro intelege, la fel ca si ceilalti.

Kellerman22.04.2009 15:36

A fost o comparatie penibila, ok, dar ati prins ideea.

Oricum, cand o sa cantati voi la fel ca englezii la 3-0 pentru dinam0 in Ghencea (doamne fereste) inafara de M**e si demisia, mai vorbim.

crysty1422.04.2009 15:40
sunt sigur ca daca te pun sa imi povestesti despre Hillsborough sau Heysell nu mai zici nimic.

Nu stiu de unde siguranta asta...

Nu sunt suporterul lui Liverpool, sunt doar un simpatizant ca si tine de altfel, eu sunt suporterul Stelei.

Imi place Liverpool pentru atitudinea echipei, istorie si tot ce tine de aceasta echipa!

Nu se poate compara Ghencea cu Anfield...acolo e alta atitudine...ei inteleg altfel notiunea de "ultras".

In fine...aveam mai multe de zis, dar nu are rost...

Din partea mea gata cu off-topicu'.

Numai bine!

Adrian22.04.2009 15:50

Multumesc Kellerman pentru confirmare!

Pai alea is coregrafii ma?

AHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH :D

Cacaturile alea cumparate de la niste magazine sunt bannere? :D

Nu o sa ma obosesc sa pun poze. Cauta in arhiva site-ului si vei vedea singur.

Sau, stai sa pun cateva:

ultras_steaua_6.gif

ultras-steaua9.jpg

muiedinamo.jpg

Cacanariile alea prefabricate de la Liverpool se compara cu astea?

Astea sunt facute de ultrasi baiete, nu de firme special platite pentru asta.

Pe anfield nu o sa fie niciodata o atmosfera la fel de frumoasa cum era pe Ghencea. Nu o sa fie pentru ca aia sunt limitati. Aia sunt privitori si beutori, atat. Aia nu fac singuri bannerele, aia nu fac cantece, aia nu fac nimic.

Cat despre cantatul la 3-0 pentru Milan, vorbim despre o finala. Daca era 3-0 pentru Milan in primul meci din grupele CL, cine mai canta?! :D

Ne lasi nene?

Cand or sa gaseasca si aia un cantec pentru Liverpool si nu o sa mai cante rahatul ala de "you'll never shit alone", o sa mai vorbim. Pana atunci....

Gata offtopicul!

Kellerman22.04.2009 16:05

Rog un administrator sa il potoleasca pe asta pentru ca e un ^&%#@%. Am jignit un moderator, SO WHAT ? o merita. NU poti spune asa frate, e incredibil ce vad aici.

Nu te mai scoate cu chestii de genu "era o finala, cine mai canta daca era meci din grupe" pentru ca stiu foarte bine cum e, am fost la un meci neimportant din EPL pentru Liverpool, chiar si la 1-0 pentru Fulham intr-un meci fara miza suporterii cantau de rupeau pamantul. Devi penibil bai baiatule, sau sa iti spun ultras? de unde pana unde coregrafiile alea pictate cu markere de 10 lei sunt mai bune decat cele inscriptionate, facute calumea ca la THE KOP ? gata...eu nu mai pot, cum am mai spus ma enervez degeaba si pana la meciul Stelei nu o sa mai am ce nervi sa imi omor..asa ca te las in patina ta...dar nu stii ce vorbesti.

Adrian, ...

Fara jigniri, ok sorry m-a luat valul dar rog si eu un administrator sau pe cineva mai mare in grad decat Adrian sa ii bage mintile in cap. Nu se poate sa faci asemenea afirmatii, auzi ca Anfield nu poate ajunge Ghencea...pfai de capu tau bai baiatule.

Adrian, raspunde-mi sincer. Un banner facut cu markerul si unul facut de o firma de specialitate, CARE IESE MAI FRUMOS?

Adrian22.04.2009 16:44

Exact despre ce vorbeam. Frustrare de cetatean.

Ronnie nu trebuia sa ii editezi postarea. Trebuia sa o lasi. Ca sa vada lumea ce au spargatorii astia de seminte in cap.

De fapt, daca te uiti la postarile lui, iti dai seama.

Normal ca o coregrafie facuta de tine, cu mainile tale, e superioara uneia sponsorizate si scoasa la fabrica.

Voi, cetatenii, nu o sa intelegeti asta niciodata. Pentru voi conteaza doar imaginea. Conteaza doar ce vezi, doar ceea cu ce te poti lauda, doar rezultatul.

Ultrasii baga bani, timp, nervi,etc in coregrafii.

Bineinteles ca ar fi mai usor sa ma duc sa comand un banner. M-ar costa si mai putin.

Am pune niste baieti niste bani si am rezolva totul usor si rapid. Fara timp pierdut degeaba, fara munca, fara nervi.

Dar si fara suflet.

Si cam asa sunt toti samantarii privitori.Ei se duc la meci, se uita, sparg o seminta, baga un "free Gigi" si, daca e scorul favorabil, canta, daca nu, pleaca mai repede sa prinda loc. Conteaza pentru ei doar imaginea. Conteaza sa se poata da mari a doua zi la lucru sau la scoala.

Astia sunt suporteri doar 90 de minute pe saptamana. Atat.

In rest nu au timp de echipa.

p.s.

Da, prefer un banner facut cu markerul si in care e investit mult suflet. Nu ma intereseaza bannerele proaspat scoase de la imprimerie.

Cat despre calitate, nu cred ca poti sa spui ca coregrafiile Steliste sunt inferioare celor de pe alte stadioane din Europa.

Uita-te la fotografiile din arhiva si mai vb dupa.

dee22.04.2009 16:45
Adrian, raspunde-mi sincer. Un banner facut cu markerul si unul facut de o firma de specialitate, CARE IESE MAI FRUMOS?

Conteaza ideea, conceptul, nu atat prezentarea grafica. E adevarat, prezentarea grafica iti fura ochii, insa daca artistul nu are "ceva" specific, bannerul acela nu exprima nimic. Din punctul meu de vedere conteaza foarte mult ceea ce simti cand vezi un banner, ce sentimente iti trezeste in tine. Nu conteaza ca muzica e facuta pe calculator sau intsrumentala ci mai degraba conteaza cel care o creeaza, nu? ;)

Evident ca un banner cu markerul e mai greu de realizat, necesita mai mult timp,efort, insa mai ales necesita o mana foarte buna la desen, ca acel banner sa capete un contur, o expresie si sa nu para ridicol. Dar si ridicolul are farmecul lui, daca se potriveste cu contextul. Mai trebuie sa fie din cand in cand si un accent pe stadion, adica mi se pare ok un banner cu markerul printre zeci de altele facute de o firma de specialitate, atata timp cat nu produce o nota discordanta, adica sa aiba un stil, o mana ferma. Intotdeauna eu am apreciat ceva facut de mana omului, chiar am remarcat mai multe bannere in aparenta simpliste, insa foarte, foarte sugestive. Ma uit acuma la niste poze si iti spun din coregrafiile baietilor care mi-au placut mie foarte mult :P.

@Ronnie

muta-mi si mie postul, pls.

Kellerman22.04.2009 16:56

Asa si cine credeti ca da o flegma pe bannerele facute cu markerul ? like-wtf, sa faci bannere in fiecare saptamana pentru ca unii jucatori nici sa nu salute galeria ? adica mai pe scurt, te chinui degeaba ? sa nu uitam ca la Liverpool nu toate bannerele sunt facute la comanda, repet, aveti voi un fix in asta. Am vazut destule desenate si chiar frumos, mai ales acela care il are pe Bill Shankly in prin plan. Dar totusi, mi se pare aiurea sa compari aceste 2 galerii. Sunt 2 fenomene diferite, dupa parerea mea ultrasii sunt pe dinafara fotbalului, arunca cu scaune, injura, au bannere facute cu markerul si vezi doamne le dau lacrimiile daca le pierd, sar pe stadion de parca sunt la bordel, arunca cu torte in teren, se bat, se fluiera intre ei iar intr-un stadion de 28.000 locuri nu sunt in stare sa umple ambele peluze la meciurile cu echipele mici. Asta e fenomenul care e mai tare decat ce se intampla pe Anfield ? ok nu am nimic cu el pentru ca sunt si eu stelist, suporterii Stelei de la Peluza Nord sunt cei mai tari din tara, asta e clar, fenomenul ultras e ok in Romania, dar nu comparati ultrasii cu fanii britanici care sunt si ei destul de maniaci pe care nu ii bate nimeni la cantece. Orice ati zice, nimeni din lumea asta nu ma poate contrazice, Liverpool are cea mai frumoasa galerie din EUROPA, pentru ca din lume e bataie intre Liverpool/Milan si river/boca. Cand o sa aveti voi cantec pentru fiecare jucator, cand nu o sa cereti demisia la 3-0 pentru spurcati in Ghencea, atunci sa va considerati SUPORTERI. Intre timp aveti bunul simt si nu faceti comparatii cu galeria lui Liverpool sau Milan. Pun pariu ca acum sunteti mai tari si decat cei de la Milan, nu ? voi sunteti cei mai tari in europa, dar va faceti de ras oriunde mergeti iar aici nu ma refer strict la stelisti, pentru ca voi nu ati dezamagit niciodata in deplasari cand echipa mergea, dar ma refer la restul ultrasiilor, dinamovistii de exemplu...

Sa inteleg ca prin a spune ca ultrasii sunt mai tari decat galeria lui Liverpool, va considerati cei mai tari din lume, nu ? pentru ca asta reiese...

redondo22.04.2009 17:07

Adriane....din nou esti deficitar in ceea ce priveste cultura fotbalistica.Tu chiar nu observi ce comparatii ai inceput sa faci?Cum plm sa compari Anfield cu Ghencea?! Dar de la tine e de asteptat orice...ce sa facem,daca noi nu putem iubi Steaua asa de mult ca tine.

Kellerman22.04.2009 17:10

Eu ma mir cum a ajuns moderator cu o asa gandire. E trist sa vezi asa ceva de la un fan stelist. Oricum, deja mesajul lui a ajuns pe mai multe forumuri unde rade lumea de el de se sparge pentru ce a zis. :)) Chiar sa vad si ce impresie au fanii lui Liverpool de pe forumul oficial al lor despre asa ceva...mai intai sa vedem daca au auzit de Steaua, defapt sunt sigur, ca gazonul de pe Ghencea din 2001 parca sper sa nu gresesc, nu il vor uita niciodata...

dee22.04.2009 17:11
Adriane....din nou esti deficitar in ceea ce priveste cultura fotbalistica.Tu chiar nu observi ce comparatii ai inceput sa faci?Cum plm sa compari Anfield cu Ghencea?! Dar de la tine e de asteptat orice...ce sa facem,daca noi nu putem iubi Steaua asa de mult ca tine.

mai, sunteti culmea! NORMAL CA PUTEM FACE COMPARATIE! De ce sa nu spunem fiecare punctual ce ne place pe Ainfield si ce ne place pe Ghencea? ca sigur ceva tot ne place, iar unele lucruri le consideram putin prea stridente.

eventual, kellerman, ia pune tu 2, 3 poze cu coregrafiile de pe aienfield, iar Adi, pune 2, 3 cu cele de pe Ghencea, care v-au placut voua cel mai mult si le analizam pe fiecare. Ceva sigur o sa apreciem, daca ne uitam bine si spunem ce ni se pare nepotrivit si cum ai fi facut tu, daca erai artistul. Ca asa e usor de vorbit :-) Mie mi se par ca fac parte din categorii diferite (stiluri diferite), insa se pot reduce la un numitor comun.

Adrian22.04.2009 17:13
dupa parerea mea ultrasii sunt pe dinafara fotbalului

Ahahahhahahhah!

Nu intelegi nimic din ce inseamna sa fii Ultras.

Repet, lasa-ne!

dar nu comparati ultrasii cu fanii britanici care sunt si ei destul de maniaci pe care nu ii bate nimeni la cantece.

Care cantece mah?

Pai dronele alea au doar "you'll never shit alone" si mai fac si rahatul ala cand tot zic numele echipei pana la nesfarsit pe ritm de muzica de circ.

Cand o sa aveti voi cantec pentru fiecare jucator, cand nu o sa cereti demisia la 3-0 pentru spurcati in Ghencea, atunci sa va considerati SUPORTERI

Exact ce ziceam. DRONE!

Cum sa nu ceri demisia cand rivalul de umileste?

Acum serios, ai probleme cu capul?

Tu stii mah cine e Steaua?

Cum sa nu protestezi?

Sa raman in mediocritate? Asta vrei?

Bine mah!

Poate ca azi maine o sa ceri sa ii si aplaudam pe catei daca ne umilesc. De ce nu? Ca doar britanicii asa fac.

Suporteri adevarati, nu am ce zice!

Intre timp aveti bunul simt si nu faceti comparatii cu galeria lui Liverpool

Care galerie a lui Liverpool? Pai aia au galerie? Aia au abonati mah. Atat. Vin, beau, "you'll never shit alone" si pleaca acasa.Atata stiu. Clone fara creier.

Pun pariu ca acum sunteti mai tari si decat cei de la Milan, nu ?

Vezi ca te contrazici desteptule?

Pai bai, Milan are Ultrasi, nu cetateni ca Liverpool. Cum compari tu Ultrasii Milanezi cu beutorii de bere de pe Anfield?

Nu ziceai acum cateva propozitii ca ultrasii nu au treaba cu fotbalul? Acum zici ca au treaba?

E interesant cum gandesti.

voi sunteti cei mai tari in europa, dar va faceti de ras oriunde mergeti iar aici nu ma refer strict la stelisti, pentru ca voi nu ati dezamagit niciodata in deplasari cand echipa mergea, dar ma refer la restul ultrasiilor, dinamovistii de exemplu...

Ar trebui sa iti dau ban permanent pentru ce ai zis aici.

Unde ne-am facut noi de ras mah? Unde am dezamagit?

Copile, iti aduc aminte ca in acest sezon DOAR NOI am adus cinste acestor 2 culori.

Du-te bah pe site la caini si vorbeste acolo despre rateurile date de ultrasii lor, nu aici.

Du-te si "free Gigi" si lasa-ne!

Ronnie22.04.2009 17:15

Noi suntem mai latini, mai d-astia cu corazonu'. Anglia e o tara mai de biznis.

redondo22.04.2009 17:15

Mai oameni buni...in primul rand vorbim de culturi diferite.Englezii au rar coregrafie,dar au cor.Noi am copiat stilul de la italieni.In Anglia nu conteaza Peluza X sau Peluza lu' Christos...esti fan si gata.In Anglia nu exista termenul...ma duc sa stau la galerie...sau...galeria nu plateste bilet...s.a. idiotenii.

Kellerman22.04.2009 17:17

Cauta mai bine si ai sa vezi ca am pus si eu si Adrian. Dar nu e vorba doar de coregrafii. Amandoua fenomene au diferite stiluri. Liverpool stie sa cante, stie sa se comporte, iar ultrasii stiu sa se bata si sa injure si sa faca bannere cu marketul neinteresante pe care nimeni nu da o flegma macar. Asta e diferenta... fanii lui Liverpool nu au coregrafii "statice" ca sa zic asa, le au majoritatea in miscare, o stema a lui Liverpool mare cat toata Peluza Nord e miscata pe mainile suporteriilor in tot stadionul in timp ce se canta you'll never walk alone, asta nu o pot reda in poze, sau mai sunt diferite poze mari cu legendele lui Liverpool care sunt purtate la fel pe maini de toti suporterii, nu doar de cei de la peluza kop. Nu uitati ca pe Anfield orice suporter canta nu doar peluza, nu uitati ca pana si stewardzii canta. Nu poti compara aceste 2 galerii...pur si simplu nu poti. e o diferenta prea mare intre ele. Liverpool e cu 100 de clase peste fenomenul ultras degeaba ma luati pe mine cu coregrafiile si bannerele voastre obscene. Voi nu o sa cantati niciodata un imn precum You'll never walk alone, o sa va bateti joc tot timpul de alte imnuri, de alti fani si va fluierati intre voi. Peluza Sud fluiera Peluza Nord atunci cand Jiji era la bulau. ce sa zic, mare fenomen ultras asta...nu o sa incurajati niciodata echipa la 3-0 pentru adversari precum Timisoara la 8-1 pentru Steaua, da mi-e greu sa recunosc dar...totusi a fost doar un caz unic si izolat. voi la 3-0 pentru adversari cereti demisia, injurati si aruncati scaune. Asta e mentalitate de roman/ultras si mai ales mentalitatea de a da la pamant cu adevaratele valori ale fotbalului...urmeaza sa mi-l comparati pe Lovin cu Gerrard...sau sa fim aceasi oala, pe Lovin cu Lucas..amandoi sunt urati de galeriile respective.

Adrian esti nesimtit nu te supara...incepi si tu sa ma jignesti...si esti si moderator pe deasupra. Sunt stelist repet, dar nu fac comparatii intre aceste 2 galerii. Nu vezi cum iti bati joc aiurea de un imn cantat de niste suporteri ? asta stiti voi sa faceti, sa va bateti joc.

crysty1422.04.2009 17:18

Numai faceti ma atatea comparatii ca nu se poate compara ce e in Anglia cu ce e in Romania, exact ce a spus Ronnie.

Kellerman22.04.2009 17:24

Hai bai Adrian, paraseste topicul asta, intoarcete la ultrasii tai ca mult ii mai pupi in fund. Lasa-ne pe noi sa ne bucuram de fotbal adevarat aici pe topic si dispareti toti fanii astia falsi care se cred fani Liverpool si nu stiu nici macar cine a fost Ian Rush sau ca Everton e adevarata rivala a lui Liverpool nu Man UTD sau ca stadionul se numeste ANFIELD ci nu ANFIELD ROAD care e peluza unde stau fanii adversi.

Adrian22.04.2009 17:25
Voi nu o sa cantati niciodata un imn precum You'll never walk alone

Ce legatura are you'll never walk alone cu Steaua? Da' cu Liverpool?

Normal ca protestam bai la 3-0 pentru adversari.

Noi suntem Steaua.

Cum dracu vrei sa stam si sa aplaudam cand sunte umiliti de adversari despre care zicem ca ne sunt inferiori? (ma refer aici la meciurile din Liga 1. nu la meciuri de CL sau altceva)

Nu are rost sa discut cu suporterii de rezultat.

Nu uitati ca pe Anfield orice suporter canta nu doar peluza, nu uitati ca pana si stewardzii canta.

Canta, normal ca canta.

Asa, vreo 10 minute pe meci. Ca sa nu ii deranjeze pe cei care vor sa priveasca :D

p.s.

redondo

Ma tot intrebam eu unde ai disparut. Mi-era dor de "nu stii tu asa de mult fotbal ca mine".Acum am realizat ca tu ai fost la Bucuresti sa "free Gigi". Probabil esti fericit ca l-au eliberat. Si merge si Craiova bine. Pai, esti in al 9lea cer, nu?

Esti, cred, singurul suporter al universitatii Craiova care il iubeste in egala masura si pe Gigi.

p.p.s.

Kellerman

Eu nu te-am jignit. Tu m-ai jignit. Nu confunda.

Cat despre faza cu Liverpool, asta e un forum al Stelei. Personal, nu stiu ce cauta un topic despre Liverpool aici.

Nu o sa inteleg niciodata suporterii astia care iubesc n echipe.

Mai ales ca la tine se vede clar lipsa de respect pentru Steaua in momentul cand faci o comparatie cu echipa aia din anglia.

As inchide topicul asta in secunda 2. Pacat ca nu imi permite regulamentul.

dee22.04.2009 17:27

@kellerman

eu am inteles ce ai spus, insa tu privesti dintr-o alta optica. Pentru mine, adica o persoana care sta in tribuna si vede ceea ce face peluza, e mai important ca desenul ca atare,coregrafia aceea sa fie expresiva, sa fie dinamica. Dinamism nu inseamna ca misca ei o panza, daca panza aia nu are valoare!

la englezi imi place intr-adevar ca participa cu totii, insa si pe Ghencea ar putea fi la fel, in sensul sa participe toti oamenii, adica toata Ghencea sa fie o coregrafie, fiecare cu rolul sau. Normal ca la T1, unde este si zona Vip, tribuna oficiala, presa, nu o sa poti sa te manifesti ca la peluza, deci rolul tau va fi mai degraba de sustinere prin scandari si cantec. Nu ai cum sa aprinzi fumigene, ca nu e voie ca fumul sa se raspandeasca in zona presei si sa le iei vziibilitatea, la fel si cu tortele, ca sunt anumite zone securizate. Deci, oamenii aceia trebuie sa gaseasca alta modalitate de manifestare, ca sa participe si ei.

Peluzele insa au alte reguli, iar daca stiu cum sa le respecte, pot sa amplifice efectul sunetului din tribune prin culoare, prin ceva vizibil. Ei ar putea ca pe langa bannere pictate sa adauge si altceva, ca acolo sunt mai putine zone cu restrictii impuse de UEFA, ci trebuie doar sa respecte cateva conditii simple ce privesc siguranta colectiva (din pacate nu au fost respectate, ca de aceea a aparut legea lui Mitica) Deci, dinamismul lor poate fi generat si prin altceva, nu doar prin miscarea oamenilor. Stai ca ma uit acuma si iti spun 2, 3 coregrafii care mi-au placut si de ce mi-au placut ( si de nu va intereseaza tot va spun :P)

Kellerman22.04.2009 17:27

Adrian vezi ca in 30 de minute avem meci, hai du-te si injura-l pe Gigi ca pana la urma asta merita ciobanul si te rog paraseste topicul ca esti pe dinafara, iti reamintesc, NU TU ESTI Steaua, nu voi ULTRASII SUNTETI Steaua, sau cel putin nu cei ca tine sau puscariasul de Mustatza.

dee, nu imi pune coregrafii cu Steaua pentru ca le stiu pe majoritatea, stiu ca am avut si eu certuri pe alte forumuri cu fanii lui dinam0 care se cred cei mai tari din parcare la fel ca Adrian.

Ronnie22.04.2009 17:29

Bai, in Anglia exista "supporters" si "hooligans". Nici in Anglia nu sunt baieti cuminti, stati linisiti. Dupa meciuri mereu iese cu cate o cafteala pe-acolo.

Noi, spaniolii, italienii... tarile astea, suntem genul de oameni care la 0-3 nu prea ne mai arde sa cantam. Ni se cam duce tot cheful si de obicei ne bagam **** pentru a rezolva problema. In schimb, britanicii, nemtii sunt genul de popor care atunci cand mai exista si 0,01% sanse, ei isi incurajeaza echipa, pentru ca ei sunt invatati sa fie alaturi de echipa si la greu. Fanii lui Liverpool sunt simbolul acestei mentalitati. Ei sunt cei care la 3-6 pentru Arsenal, isi incurajau echipa. Ei sunt cei care la 3-0 pentru Milan isi incurajau echipa. Ei sunt cei care la 3-0 pentru Manchester U. isi incurajau echipa.

Eu zic ca ei sunt de respectat. Parerea mea!

PS: Filmele "Green Street Hooligans" si mai era unul, imi scapa numele acum, arata cam cum este viata de "hooligans" in Anglia.

«1212223242534»