Cate luati de la United? :laugh:
Ai uitat sa intrebi, cate primiti ? ![]()
Ai uitat sa intrebi, cate primiti ? ![]()
Vidic ar trebui sa primeasca o prima!
Oricum scorul nu reflecta foarte bine ce s-a intamplat pe teren, totusi frumos meci!
S-a vazut ca la United rezervele nu pot face fata unui asemenea nivel...dar a contat si diferenta mare din clasament.
De fapt intrebarea e cate ia United de la Liverpool? ![]()
De fapt intrebarea e cate ia United de la Liverpool?
Parca ati fi copii de 12 ani...
Parca ati fi copii de 12 ani...
Nu chiar, vroiam doar sa-i demonstrez ca nu este bine sa fii asa de sigur pe tine in situatii de genul asta. Oricum, era doar o gluma, noi aici suntem stelisti; cu Liverpool sau United doar simpatizam....
Sunt cele mai bune echipe din lume si foarte echilibrate.Daca nu era avansul mare de puncte,vedeam alt meci....nu cu Nani,Anderson sau Park in primul 11.
Sa ma bag si eu in discutia asta, ca deh, ma plictisesc.
Si acum, ce vina avem noi (astia, cica simpatizantii lu' Liverpool), ca unitii, au jucat cu enspemii de rezerve ? I-am fortat noi ? I-am lovit noi pe astia accidentati ? Le-am acordat noi, cartonase rosii ?
Daca Steaua joaca cu Dinamo sau rapid si reuseste sa-i umileasca in propriul fief, atunci ne bucuram sau ne intristam, ca vezi Doamne..au avut saracii accidentati. Acum numai dupa maftei si Niculescu nu mai plangeam.
Zeci de mii de oameni au avut taria sa aplaude Barcelona cand umilea Realul acasa, iar noi nu putem sa cadem de acord ca Liverpool a jucat mai bine, e mai in forma si merita victoria.
Si daca intr-adevar United a jucat cu rezervele ca se aflau la adapostul celor 4/7 pct. fata de Reds, atunci meritau sa piarda de 2 ori mai mult, decat au facut-o.
Un derby se trateaza cu maxima seriozitate, indiferent de pozitiile in clasament. Cred.
Infrangerea de ieri nu se justifica prin faptul ca s-au folosit rezerve.La nivelul acela cand iti intra o rezerva pe teren trebuie sa joace cel putin egal cu titularul
.Ieri au fost niste lucruri ciudate.Nu inteleg evolutia lui Vidic.Cel mai slab meci al sau de cand e la MUFC.Evra la fel.Pur si simplu ieri s-a gresit enorm si Liverool merita victoria.
Dar sper ca sunteti de acord ca scorul este urias fata de ceea ce s-a intamplat in teren.Oricum daca se mai joaca de 40 de ori meciul asta nu se mai repeta scorul asta.
Daca e pana acolo si utilizam putin sofismul ar iesi simplu:
-Vidic a gresit la 2 goluri capital-L`pool 2 goluri in minus.
-Evra penalty.Fara el L`pool gol in minus.Si uita asa se ajunge la un cinic 1-1.
Deci dragii mei doar greselile personale au decis derbyul.Nu contest ca poate L`pool a fost mai buna dar daca nu se gresea atat nu cred ca se mai ajungea aici.
Mo are dreptate , cu echipele astea doar simpatizam , deci nu cred ca se supara cineva pentru anumite "remarci", cel putin eu n`am facut-o.In schimb la Steau n-as reactiona asa
.Redondo:Nani n-a jucat ieri.
Bravo L`pool pentru rezultat , dar nu va entuziasmati.Mai este mult pana departe!
@maye
Meciurile acestea sunt in general decise de greseli, mai ales cand joaca 2 echipe de nivel apropriat. Liverpool a meritat victoria ieri si cred ca, din punct de vedere al spectacolului, un meci Liverpool-Manchester in Champions League ar fi foarte interesant.
Manchester e cam singura echipa importanta a Europei la momentul actual care sa nu fi fost invinsa de Liverpool in Champions League
Mo,absolut de acord cu tine dar greselile de ieri recunoaste ca au putin cam...Uriase
ca si in tur de altfel..
Uite eu imi doresc din toata inima un duel in Liga acum in sferturi,nu stiu zau care ar iesi mai bine!
Erau 8 dueluri pana acum in Liga Campionilor intre Liverpool si Chelsea...2 victorii Liverpool,4 egaluri,2 victorii Chelsea...golaveraj 5-5...echilibru extraordinar.
Vom mai vedea doua ciocniri!
PS Liverpool mereu cade greu la tragerile la sorti.
Liverpool-Chelsea este meciul ideal pentru pariori (egal, maxim 2 goluri). ![]()
Nu fii asa sigur....
Liverpool-Aston Villa 5-0
Acum chiar ca s-a relansat campionatul...
3 x gerrard,riera,kuyt.
Joc perfect.
Liverpool joaca senzational.Daca United mai pierde si restanta devin favoriti la titlu!
Liverpool joaca senzational.Daca United mai pierde si restanta devin favoriti la titlu!
Portsmouth e in forma si are oameni de contre foarte buni. Nugent si Utaka plus Crouch care sigur va fi cautat cu multe mingi.
Victorie in ultimul minut la Fulham.Gol Benayoun.
Lideri in P.League.
Da, dupa 4 bare in prima repriza.
Asteptam titlul ![]()
3 bare..si asteptati degeaba titlul ca United are 2 meciuri mai putin...
Cum spuneam...4 bare, dar nu asta are importanta. ![]()
Cred ca am vazut cel mai prost meci al lui Liverpool din ultimii ani. Meciul asta intrece pana si acel 3-6 cu Arsenal de acum aproape 2 ani. Chelsea isi merita 100% calificarea in semi-finale. Desi mai este un meci, cred ca va fi doar de palmares, pentru ca 3-0 pe Stanford Bridge, este mai mult decat imposibil (desi s-au mai vazut cazuri). Chiar daca joaca cu Barca in semi-finale, este o sansa ca finala sa fie 100% londoneza.
Liverpool-Blackburn 4-0
2Torres;Agger si N'Gog.
Un meci fara probleme pentru Liverpool si doua goluri superbe ale lui Torres si Agger.
Nu conteaza UCL.
Asteptam Premier League !