FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool FC

«1181920212234»
maye25.02.2009 23:08

@Dany`s

Nu prea cred in campionat.Poate daca o sa isi rupa picioarele cam 3/4 din jucatorii lui United.

Daniel-Ionut26.02.2009 07:53
Victorie absolut meritata.Liverpool e in sferturi.

Esti atat de sigur ca e Liv'pool in sferturi? :confused:

Mai este si returul :boxing:

A... si OFICIAL mi s-a pus pata pe Liverpool :cursing:

Ce a jucat Liverpool aseara ca sa merite victoria... ca in afara de sutul lu' Alonso , ocazia lu' Torres... si gol nu au facut nimic :excl:

MoWeed26.02.2009 07:55
Ce a jucat Liverpool aseara ca sa merite victoria... ca in afara de sutul lu' Alonso , ocazia lu' Torres... si gol nu au facut nimic :excl:

Cred ca te-ai uitat la alt meci.

redondo26.02.2009 08:06

@Daniel Ionut

Sa fim seriosi.S-a vazut in toate meciurile ca echipele engleze sunt cu mult peste adversari.Se vor califica toate 4.

Daniel-Ionut26.02.2009 08:15

MoWeed

Am vazut meciul... si nu mi s-a parut ca Liverpool ar fi fost cine stie ce mare forta...

Cel mai echitabil era 0-0 :excl:

Da s-a gasit Heinze sa faulteze ca sa enervat el...

Nu inteleg de ce la scos pe Marcelo si la bagat pe mana moarta ala de Guti... doar pentru public, ca in rest nu a jucat nimic... mai mult ia incurcat...

In loc sa joace cu Van der Vaart... Snjeider...

redondo

Tu esti fan Real Madrid nu? :)

c.ronaldo1726.02.2009 12:54

@Daniel

Uite, eu simpatizez cu Man.United => nu imi place deloc Liverpool. Si eu imi doream aseara sa castige Real Madrid, dar nu ar fi fost deloc meritat. Liverpool a jucat perfect. Asa joaca o echipa mare in deplasare. Real Madrid nu a avut nici macar o idee, o schema de joc. Liverpool a meritat pe deplin victoria. Pe langa ocazia lui Torres si Alonso, au mai fost cateva incursiuni ale lui Benayoun sau Kuyt. Real Madrid nu a avut nici macar o ocazie de gol.

maye26.02.2009 13:17

@Daniel

Da ...sunt sigur ca meritau victoria.uite nu imi aduc aminte de nicio ocazie Real(suturile lui Robben nu mi se par ocazii).NU simpatizez cu L`pool.Unii poate stiu de ce.Dar aseara au meritat victoria.Si se califica sigur.

Deocamdata e asa:Anglia si restul Europei...

redondo26.02.2009 13:57

@Daniel

Desi Redondo e idolul meu si a jucat la Real Madrid,eu tin cu echipele engleze....si asta din anii 90 cand erau slabe in cupele europene.

maye04.03.2009 00:15

Premiership . Etapa 28

Liverpool - Sunderland 2-0 (N`Gog`52,Benayoun`65)

redondo09.03.2009 22:38

Liverpool 1977

Prima Cupa a Campionilor Europeni castigata de Liverpool a fost in 1977 dupa o finala castigata la Roma in fata Borussiei Monchengladbach cu 3-1.

In 1959 legendarul Bill Shankly ajungea pe banca cormoranilor.Promovarea in prima divizie s-a produs in 1962,iar doi ani mai tarziu a venit si primul titlu de campioana.Shankly a condus echipa pana in 1974 cand i-a lasat locul lui Bob Paisley,castigand Cupa UEFA in 1973.A doua Cupa UEFA a venit in vitrina clubului in 1976,an in care cormoranii s-au incoronat si campioni.

In primele doua tururi englezii au trecut usor de Crusaders Belfast si Trabzonspor. A urmat sfertul cu Saint-Etienne.In Franta,gazdele s-au impus cu 1-0. Fundasul Tommy Smith spunea "Am jucat la Liverpool 17 ani dintre care 13 in prima echipa,iar pentru meciul retur am fost anuntat ca titular ceea ce si pt .mine a fost o surpriza.Avea sa fie o seara magnifica".Kevin Keegan a deschis scorul cu o executie superba si la pauza era 1-0.Dar in repriza a doua francezii reuseau egalarea cu un sut de la 40m. Kennedy a marcat repede si s-a facut 2-1.Tanarul David Fairclough a fost introdus in teren si a reusit golul calificarii si tot-odata al carierei sale.

In opinia fundasului Phil Neal acea seara a fost cea mai frumoasa din toate serile magice de pe Anfield.

Fairclough spunea "Nu ma satur niciodata sa privesc acel gol si ma bucur ca am intrat in istoria lui Liverpool".

Semifinala cu FC Zurich a fost usor transata de englezi,si astfel venea marea finala de la Roma.

Pana la finala insa Liverpool a pierdut finala Cupei cu 2-1 in fata rivalei Manchester United.

"Nu poti castiga toate trofeele" spunea Bob Paisley..."Ar zice lumea ca sunt prea lacom".

Afluenta de suporteri englezi a fost atat de mare la meci incat antrenorul le-a spus la vestiare "inchideti ochii si imaginati-va ca jucati pe Anfield". Cand a iesit la incalzire Phil Neal a exclamat "Oau..este rosu peste tot!" Dupa o faza superba in care mingea a circulat cu viteza pe traseul Callaghan-Heighway-Mc Dermoth ultimul a deschis scorul.Dupa pauza,danezul Alan Simonsen

reusea egalarea dupa o executie de clasa."Chiar si asa" spunea Heighway "eram siguri ca o sa castigam".Pana la urma Tommy Smith marca dupa o lovitura de cap si Phil Neal inchidea tabela. Capitanul Emlyn Hughes avea sa ridice deasupra capului prima CCE castigata de Liverpool,iar vedeta Kevin Keegan juca ultimul meci pentru aceasta echipa,plecand la Hamburg in vara.

Galezul Joey Jones spunea "Bucuria adusa orasului a fost fantastica",iar Heighway estima ca au fost aproape un milion de oameni in Liverpool cand echipa a prezentat orasului trofeul.

Dar cea mai interesanta declaratie era a lui Jimmy Case..."Odata ce ai ridicat acest trofeu nu-ti vei mai dori sa joci vreodata intr-o alta competitie!".

Catalyn0710.03.2009 20:46

ma uitam acum in prima repriza la Torres. In ce hal putea sa se demarce...genial jucator. Fata de atacantii nostri ( care or fi aia ) care parca se pun intentionat in linie cu fundasu advers :dry:

MoWeed10.03.2009 21:51

Ce sa mai spun? Practic, Liverpool i-a desfiintat pe Real Madrid! Noroc cu Casilias care a limitat proportiile scorului

Joga Bonito10.03.2009 22:18

Liverpenis reloaded. Pacat ca nu vor castiga nimic sezonul asta.

alexynho10.03.2009 22:22

Real demolata pe Anfield. Ma asteptam la o victorie (chiar am pus de`a pariuri :-"... multe beri mi`au iesit in seara asta)... insa inaintea meciului, nici in vise nu m-am gandit la 4-0. In timpul jocului, credeam chiar la un scor mai mare, insa asta e o alta poveste.

Diferenta dintre Real si Sporting, a facut`o Casillas.

maye11.03.2009 00:33

Absolut magistrali!pacat de ei ca vor da de United sambata!

Dany's11.03.2009 14:00

Bravo Liverpool ai dat peste nas tuturor fraierilor.

c.ronaldo1711.03.2009 14:10

Super-Liverpool a fost aseara. Daca Liverpool va continua sa joace precum a facut-o aseara, atunci poate deveni una din principalele candidate la castigarea Ligii Campionilor. Halal Madrid a fost aseara PENIBILA. Asta nu este Real Madrid!

Publicul de pe Anfield a fost incantator!

redondo11.03.2009 18:38

Cred ca ti s-a facut pielea de gaina aseara! Dar nici-o problema ca Real "joga bonito".

alexynho11.03.2009 19:15

Cuvantul care a fost la putere in ultimele 2 zile la mine. PARIU ?

Daniel-Ionut11.03.2009 19:15
Bravo Liverpool ai dat peste nas tuturor fraierilor.

Degeaba...

Daca castiga un trofeu...

Da iar o sa se uite la altii in Premier League, iar in CL :hmmm: nu prea vad sa treaca de semifinale... (depinde cu cine "pica")

MoWeed11.03.2009 22:35
Degeaba...

Da iar o sa se uite la altii in Premier League, iar in CL :hmmm: nu prea vad sa treaca de semifinale... (depinde cu cine "pica")

De vreo 5 ani ajunge an de an mai departe ca voi, avand si 2 finale. Depinde cu cine "pica" poate merge la Real, in ultimii 5 ani Liverpool a batut o mare parte din echipele mari ale Europei (Juve, Real, Barca, Chelsea, Milan)

alexynho12.03.2009 17:22
Degeaba...

Hai ca deja o dai in penibil. Nu prea vezi sa treaca de semi-finale... voi macar ati ajuns acolo ?... spune cea mai mare performanta a Realului in ultimii 5 ani. Ai sa fii surprins sa afli, ca cea mai mare performanta a voastra, este cel mai scurt parcurs a lui Liverpool in UCL. Cu cine pica ?... sunt sigur ca Liverpool a avut intotdeauna parte de trageri favorabile cand a avut adversari ca Juventus, Chelsea (de 2 ori), AC Milan, Barcelona, Inter, Arsenal. Si inca ceva... te rog fa un calcul, si spune`mi cati bani a investit Liverpool pe transferuri din 2004 incoace, si cat a investit Real. Banii cheltuiti de Real in sezonul acesta, cred ca reprezinta toata campania de achizitii a lui Liverpool a ultimilor 5 ani. Si asta arata ca degeaba ai bani, daca nu ii folosesti cu cap.

Joga Bonito12.03.2009 17:50
Cred ca ti s-a facut pielea de gaina aseara! Dar nici-o problema ca Real "joga bonito".

Nu m-am uitat la meci aseara, amandoua echipele imi sunt la fel de antipatice. Daca stau bine sa ma gandesc chiar mai antipatice decat "Icterul" din Italia.

In fine, nici nu mai ma stresez sa le urez un sezon "fericit" si fara nici un trofeu castigat. Se pare ca se descurca excelent.

maye12.03.2009 21:46

Cate luati de la United? :laugh:

cristian01414.03.2009 15:08

Who the **** are Man Utd ?!

Marea campeoana a dat cu mucii-n fasole, chiar pe batranul Trafford.

Sa marchezi 8 goluri in 2 meciuri, la interval de 3-4 zile, contra lui Real si Manchester, e un lucru extraordinar.

«1181920212234»