FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool FC

«1161718192034»
MoWeed04.01.2009 13:54

@Ronnie

Intr-adevar si la noi exista situatii in care echipe mici elimina granzii, dar ia sa ne gandim cate astfel de suprize sunt anual in Cupa Angliei sau Cupa Ligii.

Plus ca la ei si echipele mici mai joaca fotbal cu granzii, nu numai aparare aglomerata cu speranta la vreun gol pe contra-atac.

Dany's19.01.2009 22:23

Liverpool 1 - 1 Everton

Gerrard 67'(pacat de golu` asta)/cahill '89..greseala de marcaj..si asa locu` 1 ramane ocupat de catre o echipa care s-ar zice ca ar fi cea mai buna din lume dupa 10 rezultate de 1-0 cu tot mijlocul clasamentului.

redondo19.01.2009 23:21

Din nou Gerrard a fost magistral....pacat ca au avut ghinion.

MoWeed20.01.2009 06:45

Campionatul e lung, mai e vreo jumatate din el. Distanta nu e decisiva inca

c.ronaldo1720.01.2009 13:47

@Dany's

Nu e Man.Utd cea mai buna echipa din lume. Nici macar nu a demonstrat-o. Nu imi aduc aminte cand a luat Manchester United vreun trofeu Champions League.

PS: Liverpool fara Gerrard este ca sarmalele fara mamaliga. :yes:

MoWeed20.01.2009 13:52

Liverpool fara Gerrard e cam ca United fara Ronaldo :whistle:

c.ronaldo1720.01.2009 13:56

Ronaldo joaca acum ca un berbec. Nimic nu mai face fata de ce facea sezonul trecut. Eu, care simpatizez cu Man.Utd, afirm ca as prefera un Gerrard de acum, in dauna unui Ronaldo de acum. Cred ca daca, ipotetic vorbind, Gerrard ar semna cu Manchester, atunci campionatul Angliei s-ar decide inca din primele 6,7 etape. :)

Dany's20.01.2009 14:25
@Dany's

Nu e Man.Utd cea mai buna echipa din lume. Nici macar nu a demonstrat-o. Nu imi aduc aminte cand a luat Manchester United vreun trofeu Champions League.

PS: Liverpool fara Gerrard este ca sarmalele fara mamaliga. :yes:

Respect Man United de acum un an..cand s-au jucat cu toate echipele din premier cum au vrut..acum situatia e total diferita.

S-a vazut la Torres ca a stat pe bara mult timp..nu mai e ala dinainte.

nush ce s-a intamplat de a ajuns skrtel in teren...are agger ceva? si ce cauta jamie pe dreapta..aurelio? suspendari ceva?

redondo20.01.2009 15:12
Liverpool fara Gerrard e cam ca United fara Ronaldo :whistle:

Nu se compara situatiile. Gerrard e mult mai important pentru Liverpool decat Ronaldo pentru United.

DelPiero1020.01.2009 21:00
Nu se compara situatiile. Gerrard e mult mai important pentru Liverpool decat Ronaldo pentru United.

Acesta e un adevar.Gerrard e un simbol pentru Liverpool,Ronaldo e doar un jucator foarte bun.Va mai avea Manchester jucatori ca el,chiar si mai buni.Simbolul lui Manchester,la ora actuala,e Giggs...un jucator impresionant,in zilele lui de aur,mult peste Ronaldo.

MoWeed21.01.2009 06:47
S-a vazut la Torres ca a stat pe bara mult timp..nu mai e ala dinainte.

nush ce s-a intamplat de a ajuns skrtel in teren...are agger ceva? si ce cauta jamie pe dreapta..aurelio? suspendari ceva?

Nu este prima data cand joaca Carragher pe dreapta. Aurelio abia si-a revenit dupa o accidentare, Insua nu a dat randamentul scontat.

Skrtel e un jucator bun, Agger a fost accidentat mult timp, abia si-a revenit

redondo21.01.2009 10:04
Acesta e un adevar.Gerrard e un simbol pentru Liverpool,Ronaldo e doar un jucator foarte bun.Va mai avea Manchester jucatori ca el,chiar si mai buni.Simbolul lui Manchester,la ora actuala,e Giggs...un jucator impresionant,in zilele lui de aur,mult peste Ronaldo.

Cred ca totusi este Scholes. Cand eram mai mic prin anii 90 tineam cu echipele engleze si eram printre putinii.Pe atunci italienii si nemtii faceau legea.Liverpool se facea an de an de ras prin Europa. Tin si cu United si cu Liverpool...pare de neconceput acum,dar atunci tineam in general cu englezii ca si acum...doar ca atunci erau mult mai slabi. Am fost in 2004 pe "23 august" sa vad Dinamo-United...au jucat si Scholes si Giggs.Dar Scholes m-a impresionat la modul ca era efectiv pe tot terenul,mereu la primire,si in aparare si in atac....este genul de jucator perfect pentru orice antrenor care in primul rand lupta pentru echipa si apoi pentru el.

Dany's26.01.2009 20:26
Nu este prima data cand joaca Carragher pe dreapta. Aurelio abia si-a revenit dupa o accidentare, Insua nu a dat randamentul scontat.

Skrtel e un jucator bun, Agger a fost accidentat mult timp, abia si-a revenit

stiu...dar nu prea urca in ofensiva..trebuie si ceva tehnica acolo pe margine,nu stiam sigur de aurelio.

Liverpool [1 - 1] Everton [FA Cup]

Gerrard + Torres au facut o faza magnifica cel putin spus.

MoWeed01.02.2009 18:13

Liverpool-Chelsea 2-0 si titlul inca se mai joaca

redondo01.02.2009 22:21
Liverpool-Chelsea 2-0 si titlul inca se mai joaca

Liverpool a facut un meci mare astazi,dar e greu sa aiba constanta celor de la United in lupta pentru titlu.

c.ronaldo1702.02.2009 07:46

Da, Liverpool a meritat pe deplin victoria. Chelsea nu a avut nici-o ocazie de gol in meciurile de pe Anfield si Old Trafford. Pacat ca arbitru a pus capat meciului cand Babel scapa singur cu poartarul, tare mi-ar fi placut ca Chelsea sa piarda din nou cu 3-0.

Daca Liverpool si Man.Utd vor merge constant o perioada, titlul probabil se va decide la meciul direct de pe Old Trafford.

MoWeed02.02.2009 08:10
Daca Liverpool si Man.Utd vor merge constant o perioada, titlul probabil se va decide la meciul direct de pe Old Trafford.

Asa cred si eu; meciul direct va fi decisiv

redondo02.02.2009 16:00
Asa cred si eu; meciul direct va fi decisiv

Problema la Liverpool e ca pierde puncte cu echipele mici in vreme ce United le bate mereu...si aici e cheia castigarii unui campionat,nu in meciul direct.

Dany's02.02.2009 16:27
Liverpool a facut un meci mare astazi,dar e greu sa aiba constanta celor de la United in lupta pentru titlu.

E greu sa bati 10 meciuri numai cu 1-0,stiu:)

deocamdata sunt 2p diferenta,posibil 5 titlul inca se joaca.

c.ronaldo1702.02.2009 16:32

Ar trebui sa faci o cerere catre federatia engleza de fotbal in care sa specifici ca echipele care vor castiga cu 1 la 0 sa fie depunctate. Fac anti-joc.

redondo02.02.2009 16:33
E greu sa bati 10 meciuri numai cu 1-0,stiu:)

deocamdata sunt 2p diferenta,posibil 5 titlul inca se joaca.

Ceea ce face United in acest an nu e o intamplare prietene. A castigat 10 titluri in ultimii 16 ani. Perioada lor cea mai buna e mereu intre noiembrie si februarie...atunci castiga mereu si fac diferenta. Pe site-ul lor oficial sunt trecute toate rezultatele din istoria lor,deci vei vedea ca stiu despre ce vorbesc.

Dany's02.02.2009 18:11
Ar trebui sa faci o cerere catre federatia engleza de fotbal in care sa specifici ca echipele care vor castiga cu 1 la 0 sa fie depunctate. Fac anti-joc.

cred ca Manchester ar putea sa se impuna fara probleme,au o aparare beton,asa ca nu stiu de ce nu incearca sa faca si un pic de spectacol..sa nu mai imi vina amar in gura dupa ce ma uit la meciuri.

pacat ca a stat torres atat de mult pe tusa,sper sa revina la forma pe care a aratat-o sezonul trecut.

@redondo..si dupa februarie?:)

Da, Liverpool a meritat pe deplin victoria. Chelsea nu a avut nici-o ocazie de gol in meciurile de pe Anfield...

Nici pe Stamford nu au avut nicio ocazie in tur.

redondo02.02.2009 19:23

Pai e posibil ca dupa februarie sa aiba United un avans de 6-7 puncte...si atunci e clar.

c.ronaldo1704.02.2009 22:57

Pam-Pam.

Liverpool spune "Felicitari Man.United pentru Cupa Angliei" dupa ce a fost eliminata de Everton, unicul gol al dublei-manse fiind marcat in minutul 127 de Gosling dupa o eroare a lui Xabi Alonso si Skrtel.

Dany's05.02.2009 14:30
Pam-Pam.

Liverpool spune "Felicitari Man.United pentru Cupa Angliei" dupa ce a fost eliminata de Everton, unicul gol al dublei-manse fiind marcat in minutul 127 de Gosling dupa o eroare a lui Xabi Alonso si Skrtel.

:bananadance:

Golul a fost marcat in min 128 dupa ce Liverpool a jucat in 10 din minutul 75.

«1161718192034»