Chill, ca vine acus Del Piero si spune ca sunteti o echipa mica si ca nu aveti nici-o sansa la campionat. ![]()
Chill, ca vine acus Del Piero si spune ca sunteti o echipa mica si ca nu aveti nici-o sansa la campionat. ![]()
A venit deja.Hai Del Piero baga ceva. ![]()
Ce sa va zic,sper ca nu ati facut excese de Craciun.Trebuie sa va pastrati pentru Revelion.
In rest,om vedea si om trai.Eu tot
nu cred ca ia Liverpool campionatul,insa pt prima data trebuie sa recunosc ca as putea sa ma insel!Exista un inceput pentru toate... ![]()
A dovedit in meciurile directe ca e mai buna decat contracandiatele Manchester,Chelsea si Aston Villa.
In afara de United,avem cu toate pe Anfield,inclusiv Arsenal,nu cred ca se mai poate pierde campionatul.
Newcastle - Liverpool-azi la 14.
Newcastle-Liverpool 1-5(Gerrard,Hypyia,Babel,Gerrard,Alonso).
Unul dintre cele mai reusite meciuri a lui Liverpool din acest sezon; ce-i drept in fata unui Newcastle care nu mai este ce a fost odata..
Magnific Gerrard din nou!
Daca luati titlul anul asta,trofeul ii trebuie dat lui Gerrard,sa-l tina in propria vitrina de trofee.El inseamna mai mult decat jumate' din echipa voastra...
Asta da.
Tinand cont ca e cel mai bun mijlocas din lume, e normal sa iasa in evidenta la Liverpool. Si in campaniile europene din ultimii ani sau in cupa din 2006, Gerrard a avut un aport decisiv.
Liverpool e dependenta de Gerrard cam cum e United de C.Ronaldo, Juventus de Del Piero sau Barcelona de Messi.
Cãpitantul echipei Liverpool, Steven Gerrard, a fost arestat, luni dimineațã, dupã o altercație într-un bar din Southport (nord-vestul Angliei), au anunțat surse din cadrul Poliției.
Mijlocașul echipei Angliei a fost plasat în detenție preventivã dupã o intervenție a Poliției în timpul unei altercații la Southport, în jurul orei 2.30 dimineața.
Potrivit Poliției, jucãtorul de 28 de ani a fost reținut alãturi de alți cinci bãrbați pentru o presupusã agresiune. Potrivit BBC, un bãrbat în vârstã de 34 ani a fost internat în spital cu rãni la fațã, viața acestuia nefiind, însã, pusã în pericol. Toate persoanele implicate in altercatie au ramas in arestul politiei.
Incidentul de la Southport, localitate aflatã la apoximativ 24 km de Liverpool, a avut loc la doar câteva ore dupã ce Gerrard a reușit sã înscrie douã goluri pentru 'cormorani', în partida câștigatã cu 5-1 pe terenul formației Newcastle United.
The Sun zice ca Liverpool vor sa faca o oferta de 5 milioane de euro pentru Emile Heskey, in prezent la Wigan. Atacantu' va implini 31 de ani in ianuarie si a mai jucat pe "Anfield" intre 1999-2004.
Imi amintesc ce zicea Mutica de duelurile cu Heskey la dubla din 2003: "Parca ma loveam de o stanca. Nu credeam ca un om sa fie atat de puternic" :laugh:
Intrebarea e la cine va renunta Benitez pentru a-l baga pe Heskey?
Sincer sa fiu nu prea cred ca va veni tinand cont ca pe postul lui deja joaca Torres, Keane, Ngog, Kuyt(poate juca si varf impins desi acum joaca pe benzi)
Nu cred ca vine Heskey. E batran. Poate il vor doar pentru ca vor lupta pe 2 fronturi si numai pana in vara.
Cãpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, ar putea primi o pedeapsã de pânã la 5 ani de închisoare, dupã ce a fost inculpat pentru agresiune, deoarece a fost implicat într-un scandal împreunã cu alte 5 persoane, informeazã cotidianul britanic The Sun.
Cãpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, a fost arestat dupã ce a fost acuzat cã în noaptea de duminicã spre luni a fost implicat într-un scandal. Mijlocașul a fost eliberat marți dimineațã, dar el a fost inculpat pentru agresiune.
Un martor prezent în bar a povestit cã bãrbatul agresat a fãcut un comentariu la adresa lui Steven Gerrard, iar lucrurile au degenerat și a izbucnit scandalul care a dus la arestarea fotbalistului.
Clubul la care joacã mijlocașul, Liverpool, a dat marți publicitãții un comunicat prin care a ținut sã îl asigure pe fotbalist cã va beneficia de tot suportul pe parcursul anchetei deschise de Poliție. "Steven și-a fãcut datoria din plin fațã de Liverpool în cei 10 ani de când joacã la noi, astfel încât noi îl vom ajuta așa cum putem", se aratã în comunicat.
Federația Englezã de Fotbal a refuzat sã facã vreun comentariu în ceea ce privește incidentul în care a fost implicat Gerrard, dar a menționat cã poziția jucãtorului în naționala Angliei nu este pusã sub semnul întrebãrii. De asemenea, forul a adãugat cã mijlocașul va fi în continuare selecționat la naționalã, atâta timp cât el nu vafi condamnat de autoritãțile locale.
Cum se complica lucrurile dom`le ![]()
Da` ce a facut ca sa primeasca 5 ani? Viol, crima, abuz? Presa din Anglia suge la fel ca la noi.
Pai daca pentru asa ceva ar trebui sa ia 5 ani, atunci vreo jumatate din jucatorii din Premier League ar fi la parnaie
Frate, ce se chinuie astia cu Preston in FA Cup...
Cre'ca daca juca Steaua asa cu o divizionara secunda, era crucificata!
Pe de alta parte, stau sa ma gandesc unde-ar fi fotbalul romanesc daca echipele mici ar juca asa cum o face Preston in meciul cu Liverpool.
Incantatoare atitudine! Si Piturca boraste chestii gen: "La Euro nu se putea mai mult!"
antrenorilor care nu-si pun echipele sa joace ofensiv!
LE: Scor final 2-0. Riera ('24) si Torres ('92)
Da` ce a facut ca sa primeasca 5 ani? Viol, crima, abuz? Presa din Anglia suge la fel ca la noi.
pai nu stiu cat se da pentru vatamare corporala[o sticla in cap si un pumn in gura=4 copci + lipsa 3 dinti:))]
din cate am inteles ala e fan united..sper sa scape doar cu amenda.
Cred ca a fost unu` dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon. Din primul 11, remarcati sunt Agger, Hyypia si indiscutabil Steven Gerrard. Carragher si Insua erau driblati ca la PlayStation, Keane rata din toate pozitiile, Babel punct mort la orice actiune, Riera in afara de gol, n`a mai avut realizari.
Au castigat clar,ce dracu. Dar in Anglia echipele mici dau totul pe teren caci poate au doar o singura ocazie in viata sa joace cu Liverpool,
Cred ca a fost unu` dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon. Din primul 11, remarcati sunt Agger, Hyypia si indiscutabil Steven Gerrard. Carragher si Insua erau driblati ca la PlayStation, Keane rata din toate pozitiile, Babel punct mort la orice actiune, Riera in afara de gol, n`a mai avut realizari.
Respect Hyypia,arata in continuare ca nu e un jucator expirat.
As vrea eu ca echipele mici de la noi sa aiba o mentalitate ca echipele mici din Anglia
Nici intr-o mie de ani n-o sa schimbi mentalitatea romanului.
V-as spune eu vreo doua da' ma abtin ![]()
Spun doar atat: Sportul 2-0 Steaua, FCM Targu Mures 1-2 Dinamo (Dinamo a inscris golul victoriei in ultima faza), Rapidul a castigat in prelungiri cu Sportul iar CFR la penalty-uri cu U Cluj.
![]()
Pai daca se juca ca intr-o etapa de campionat(cu prima echipa) crezi ca mai castiga Sportul?
eu zic ca altceva e de vina..in Romania cupa nu e tratata ca in anglia.